ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
happy_end

Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

minerboh έγραψε:
happy_end έγραψε:Καλά δε θα θελα πχ η Δέσποινα να έσκαγε με δίσκο κάθε χρόνο. Εδώ δεν το έκανε όταν ακόμη έχτιζε όνομα. Νομίζω 2 χρόνια είναι μια χαρά για νέο δίσκο. Εκτός βέβαια αν ο προηγούμενος πήγε άπατος και πρέπει να βγάλει κάτι άμεσα.
Υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια! Η Βανδή δεν βγάζει κάθε δύο χρόνια αλλά κάθε φορά που ξεκολλάει ο ''σκληρός'' του Φοίβου.

Για όλη την περίοδο του build up έβγαζε ανά δύο χρόνια και ενδιάμεσα single. Μετά το Γεια η διετία έγινε τριετία. Από το 2007 έχουμε δίσκο σχεδόν κάθε 2 με 2,5 χρόνια χωρίς όμως να υπάρχει κάποια νόρμα. Συμφωνώ βέβαια με αυτά περί σκληρού :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

Συμφωνω να βγαζεις συχνα δισκους οταν ακομα προσπαθεις να χτισεις την καριερα σου,να καθιερωθεις η ακομα και να ανεβεις κι αλλο.

Προσωπικα εγω,ειδικα την Αννα που ειναι ενα τετοιο ονομα, που την εχει φαει στην μαπα του ο κοσμος..δεν θα με χαλουσε να βγαζει ανα 2,5-3 χρονια δισκους.
Δημιουργει καλυτερη αναμονη του κοινου και δεν υπαρχει το ''αα λειπω 3 χρονια,φοβαμαι μηπως ξεχαστω'' σε μια τετοια περιπτωση.

Εγω θυμαμαι παντα την Βισση να τρωει κραξιμο κτλ και οταν εφυγε,η οταν κανει διαλλειμμα ξαφνικα ειναι ολοι ''που ειναι η Βισση?μας λειπει'' απο τους ιδιους(φοβερη ειρωνια) :fan:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

minerboh έγραψε:
happy_end έγραψε:Καλά δε θα θελα πχ η Δέσποινα να έσκαγε με δίσκο κάθε χρόνο. Εδώ δεν το έκανε όταν ακόμη έχτιζε όνομα. Νομίζω 2 χρόνια είναι μια χαρά για νέο δίσκο. Εκτός βέβαια αν ο προηγούμενος πήγε άπατος και πρέπει να βγάλει κάτι άμεσα.
Υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια! Η Βανδή δεν βγάζει κάθε δύο χρόνια αλλά κάθε φορά που ξεκολλάει ο ''σκληρός'' του Φοίβου.

Η Βανδή ολοκληρωμένο δίσκο έβγαζε καθέ 2 χρόνια + δίσκο απ' όταν ήταν με το Φοίβο

1997, 1999, 2001 και μετά 3 χρόνια για τους 2 επόμενους (2004, 2007) και μετά 2 μιση χρόνια για τον επόμενο (2010).

Αλλά στην πραγματικότητα έβγαζε νέα τραγούδια το λιγότερο κάθε χρόνο

1998 το cd-single Σπάνια, Καλοκαίρι του 1999 το ντουέτο με τον Λεμπέση, το 2000 το Υποφέρω EP, το 2002 τα 2 ντουέτα με το Τόλη και τα 3 τραγούδια του Άντε Γειά EP, το 2003 τα 2 νέα τραγούδια του Live, το καλοκαίρι του 2004 τα 2 ξενόγλωσσα, το 2005 τα 4 τραγούδια της επανακυκλοφορείας, το 2006 τα 4 τραγούδια του Κάλαντα EP, το καλοκαίρι του 2008 το Destiny, το καλοκαίρι του 2009 το Yπάρχει Ζωή. Άρα ποτέ δεν είχε κάνει πραγματική αποχή!

Επίσης διαφωνώ για το προηγούμενο δίσκο του Χατζηγιάννη. Το "Το Καλύτερο Ψέμα" ήταν ο καλύτερος δίσκος που είχε να βγάλει εδώ και καιρό!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek

just feel έγραψε:Συμφωνω να βγαζεις συχνα δισκους οταν ακομα προσπαθεις να χτισεις την καριερα σου,να καθιερωθεις η ακομα και να ανεβεις κι αλλο.

Προσωπικα εγω,ειδικα την Αννα που ειναι ενα τετοιο ονομα, που την εχει φαει στην μαπα του ο κοσμος..δεν θα με χαλουσε να βγαζει ανα 2,5-3 χρονια δισκους.
Δημιουργει καλυτερη αναμονη του κοινου και δεν υπαρχει το ''αα λειπω 3 χρονια,φοβαμαι μηπως ξεχαστω'' σε μια τετοια περιπτωση.

Εγω θυμαμαι παντα την Βισση να τρωει κραξιμο κτλ και οταν εφυγε,η οταν κανει διαλλειμμα ξαφνικα ειναι ολοι ''που ειναι η Βισση?μας λειπει'' απο τους ιδιους(φοβερη ειρωνια) :fan:
Η Βίσση, είναι ίσως η μόνη που έχει κάνει πραγματική αποχή, ακόμα και σε περιόδους που ήταν στην απόλυτη κορυφή (πχ 1998-2000).

Κι εγώ θα ήθελα να απέχει ο ένας δίσκος από τον άλλο (πχ να μην έβγαζε το Χ και να πήγαινε ένα χρόνο μετά αμέσως στο Παράξενες Εικόνες, και να μην είχε βγάλει το Αγάπη Είναι Εσύ :fan: ακόμα κι αν μου αρέσει ο δίσκος προσωπικά καταλαβαίνω γιατί δεν άρεσε στον κόσμο!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Entek την Σάβ Μαρ 03, 2012 5:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Entek έγραψε:
minerboh έγραψε:

Η Βανδή ολοκληρωμένο δίσκο έβγαζε καθέ 2 χρόνια + δίσκο απ' όταν ήταν με το Φοίβο

1997, 1999, 2001 και μετά 3 χρόνια για τους 2 επόμενους (2004, 2007) και μετά 2 μιση χρόνια για τον επόμενο (2010).

1998 το cd-single Σπάνια, Καλοκαίρι του 1999 το ντουέτο με τον Λεμπέση, το 2000 το Υποφέρω EP, το 2002 τα 2 ντουέτα με το Τόλη και τα 3 τραγούδια του Άντε Γειά EP, το 2003 τα 2 νέα τραγούδια του Live, το καλοκαίρι του 2004 τα 2 ξενόγλωσσα, το 2005 τα 4 τραγούδια της επανακυκλοφορείας, το 2006 τα 4 τραγούδια του Κάλαντα EP, το καλοκαίρι του 2008 το Destiny, το καλοκαίρι του 2009 το Yπάρχει Ζωή. Άρα ποτέ δεν είχε κάνει πραγματική αποχή!

Επίσης διαφωνώ για το προηγούμενο δίσκο του Χατζηγιάννη. Το "Το Καλύτερο Ψέμα" ήταν ο καλύτερος δίσκος που είχε να βγάλει εδώ και καιρό!
Εγω αναφερόμουν για ολοκληρωμένο δίσκο (με νεα κομμάτια) και οχι για το αν κάνει αποχή η Βανδή ή οχι.
Στο θέμα ''νέος ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ δίσκος'', η λεγάμενη έχει σοβαρό θεματάκι.
Entek

minerboh έγραψε:
Entek έγραψε:
minerboh έγραψε:

Εγω αναφερόμουν για ολοκληρωμένο δίσκο (με νεα κομμάτια) και οχι για το αν κάνει αποχή η Βανδή ή οχι.
εγώ βρίσκω λογικό το χρόνο που κάνει (το ίδιο ή και πιο πολύ κάνει ο μέσος-Φοιβικός καλλιτέχνης)
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Entek έγραψε:
minerboh έγραψε:
Entek έγραψε:
minerboh έγραψε:

εγώ βρίσκω λογικό το χρόνο που κάνει (το ίδιο ή και πιο πολύ κάνει ο μέσος-Φοιβικός καλλιτέχνης)
Εγω πάλι το θεωρώ γράψιμο εκεί που δεν πιάνει το μελάνι... :fan:
Και για το μέσο Φοιβικό καλλιτέχνη....πότε είπαμε οτι το πετρέλαιο βγάζει δίσκο...ναι; ορίστε...; δεν ακούω..είμαι κουφή γάτα! (νιαου)!!!
happy_end

Entek έγραψε:
minerboh έγραψε:

Mιλήσαμε για νέο δίσκο ολοκληρωμένο. Τα ξέρουμε όλα αυτά που γράφεις δε χρειάζεται να τα γράψεις :fan:
Όταν λες αποχή, θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το αν εμφανίζεται σε κάποιο κέντρο. πχ το 2003-2004 δεν εμφανιζόταν πουθενά, είχε όμως δισκογραφική παρουσία με τα δύο του live κ το come along now. Όμως εγώ τη θεωρώ χρονιά αποχής.
Το 2008-2009 επίσης ούτε εμφανίστηκε κάπου το χειμώνα ούτε τραγούδια έβγαλε. Το καλοκαίρι του 2009 επανήλθε με το Υπάρχει Ζωή και ένα χρόνο μετά βγήκε το c' est la vie. Από Μάρτιο του 2011 έως και Οκτώβριο του 2011 ήταν και πάλι εξαφανισμένη από πίστες και σχεδόν δύο χρόνια μετά θα έχουμε νέο cd με 2 τραγούδια προπομπούς. Η Βανδή δεν κάνει τις μεγάλες αποχές της Βίσση. Έχει μείνει όμως κάποιες σεζόν εκτός, χωρίς να υποστηρίζει ζωντανά τα τραγούδια της.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
just feel

Entek έγραψε:
just feel έγραψε:Συμφωνω να βγαζεις συχνα δισκους οταν ακομα προσπαθεις να χτισεις την καριερα σου,να καθιερωθεις η ακομα και να ανεβεις κι αλλο.

Η Βίσση, είναι ίσως η μόνη που έχει κάνει πραγματική αποχή, ακόμα και σε περιόδους που ήταν στην απόλυτη κορυφή (πχ 1998-2000).

Κι εγώ θα ήθελα να απέχει ο ένας δίσκος από τον άλλο (πχ να μην έβγαζε το Χ και να πήγαινε ένα χρόνο μετά αμέσως στο Παράξενες Εικόνες, και να μην είχε βγάλει το Αγάπη Είναι Εσύ :fan: ακόμα κι αν μου αρέσει ο δίσκος προσωπικά καταλαβαίνω γιατί δεν άρεσε στον κόσμο!)
Για μενα αποχη σημαινει βρισκομαι εκτος δισκογραφικα οσο και σε εμφανισεις.
Και δεν λεω να εξαφανιζεται 3 χρονια..απλα θα μπορουσε δισκογραφικα να εβγαζε καθε τοσο και ενδιαμεσα να βρισκεται σε κεντρα οπως φετος η και συναυλιες του στυλ ''greatest hits''κτλ
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
happy_end

Για μένα δε χρειάζεται αποχή αυτή τη στιγμή. Το αντίθετο θέλει. Δε θεωρώ πως έχει κουράσει.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Άβαταρ μέλους
zaxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zaxos »

το αλλο με την Ελενα? που το πατε? απο την δισκογραφια της χρειαζεται καθε 2 χρονια να βγαζει δισκους
2004 προτεραιοτητα
2006 υπαρχει λογος
2008 βρισκω τον λογο να ζω
2010 γυρω απο τ ονειρο

Η καταρα των 2 χρονων!
και τωρα την θελουν να ηχογραφει ξενο αλμπουμ!
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
just feel

Παντως τρια χρονια σερι σε κεντρα ειχε να κανει απο τα 90ς και οχι μονο σε κεντρα αλλα και σε αλλες δραστηριοτητες
Στο διαστημα τελη του 08-12 ειχαμε

Απαγορευμενο
Summer tour

3 νεα τραγουδια
Fabulous show
Θεσσαλονικη

Face2face
Αγαπη ειναι εσυ
Unplagged συναυλιες στη Κυπρο

Reality Show
'Δωδεκα'
Καινουριος δισκος

Και τωρα φημολογειται εντονα για Θεσσαλονικη,οπως και συναυλιες το καλοκαιρι.

Θα την ηθελες και του χρονου ενεργη?Και δεν λεω για αποχη 3 χρονων.
1-1,5 χρονο το χρειαζεται πιστευω.
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Απλώς για να κάνω και άλλη μία ερώτηση, εσείς δηλαδή θεωρείτε ότι αν ο φοίβος έδινε κάθε χρόνο τραγούδια στη Δέσποινα και ο Καρβέλας στην Άννα αυτές δε θα τα κυκλοφορούσαν γιατί θα θέλαν να κάνουν αποχή και επειδή είναι καλλιτέχνιδες κ θα θέλαν να ψαχτούν;

Μια χαρά θα βγάζαν τραγούδια, αυτοί οι δύο όσο ψηλά τις πήγαν τόσο πίσω τις κράτησαν κιόλας. (ειδικά ο φοίβος τη Δέσποινα)
Απλώς ξαναλέω ότι δίσκος κάθε χρόνο δε συνεπάγεται άσχημη δουλειά. Μπορεί να είναι άσχημη δουλειά, μπορεί και αριστούργημα.
just feel

Nick_Man έγραψε:Απλώς για να κάνω και άλλη μία ερώτηση, εσείς δηλαδή θεωρείτε ότι αν ο φοίβος έδινε κάθε χρόνο τραγούδια στη Δέσποινα και ο Καρβέλας στην Άννα αυτές δε θα τα κυκλοφορούσαν γιατί θα θέλαν να κάνουν αποχή και επειδή είναι καλλιτέχνιδες κ θα θέλαν να ψαχτούν;
Για την Δεσποινα δεν ξερω αμα εχει κυριο λογο στα τραγουδια της η αν προτεινει ιδεες,ο φοιβος λειτουργει περισσοτερο σαν επιχειρηματιας αφου γραφει σε τοσα ονοματα.Εχει μεινει ποτε εκτος?Αν δεν γραφει στην Δεσποινα,θα γραφει σε καποιον αλλον.

Η Αννα σαφως και το χει δηλωσει,δεν ηταν ποτε puppet οταν νιωθει οτι κουραστηκε κανει διαλειμμα με δικη της αποφαση.
Οπως και το αντιθετο,οταν θελει δισκο και ο Καρβελας ισως δεν θελει,εκεινη τον πιεζει :wink:
Μια χαρά θα βγάζαν τραγούδια, αυτοί οι δύο όσο ψηλά τις πήγαν τόσο πίσω τις κράτησαν κιόλας. (ειδικά ο φοίβος τη Δέσποινα)
Απλώς ξαναλέω ότι δίσκος κάθε χρόνο δε συνεπάγεται άσχημη δουλειά. Μπορεί να είναι άσχημη δουλειά, μπορεί και αριστούργημα.
Συμφωνω.Οταν ομως λες 'ψηλα' εννοεις εμπορικα ε?γιατι καλλιτεχνικα δεν μπορω να τις βαλω στο ιδιο τσουβαλι.

O Καρβελα την πηγαινε μπροστα 30 χρονια.Με την ιδια λογικη ουτε η Αλεξιου παει μπροστα,ουτε αναλογες καριερες.
Τα τελευταια 2 χρονια οτι δεν παει μπροστα δισκογραφικα ειναι προφανες(εκτος απο καποιες περιπτωσεις τραγουδιων) και δεν την δικαιολογω.Και στον παρελθον υπηρχαν πισωγυρισματα αλλα μεσα σε ετη την προχωραγε.Ξερεις ομως αλλο να πηγαινεις καποιον μπροστα 10 χρονια και αλλο 30+(δεν βαζω 40 γιατι οκ ειναι υπερβολη).
Εξου που σου ειπα πριν δεν μπορω να τις βαλω στο ιδιο τσουβαλι.

Δεν θελουμε απο την Αννα μας φερει ενα νεο ειδος μουσικης,ουτε την ''πρωτοπορα Βισση''
Ειναι 54 πια τα κανε στα νιατα της αυτα.
Θελουμε καλα,ωριμα τραγουδια ανταξια του ονοματος της.

Στις εμφανισεις της μια χαρα μπροστα πηγαινει και μπραβο της,δν υπαρχει θεμα εκει.

Ενας καλος δισκος δεν σε παει ντε και καλα μπροστα.Παιζουν και αλλα πραγματα ρολο.
Η Καιτη ας πουμε εστω και αν δεν παει καλα(εμπορικα) καλλιτεχνικα μια χαρα την βλεπω να προχωραει αν δει κανεις την δισκογραφια της.

Και τελος
Ανεξαρτητα απο συνθετες,μουσικους κτλ
Πιστευω γενικα οτι ενας καλλιτεχνης παυει να πηγαινει μπροστα,οταν χανει ο ιδιος το ενδιαφερον του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος just feel την Σάβ Μαρ 03, 2012 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
happy_end

just feel έγραψε:
Θα την ηθελες και του χρονου ενεργη?Και δεν λεω για αποχη 3 χρονων.
1-1,5 χρονο το χρειαζεται πιστευω.
Βασικά αναφερόμουν στη Δέσποινα :fan: Δε θεωρώ ότι η Δέσποινα χρειάζεται αποχή, ίσα ίσα πρέπει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα του τελευταίου δίσκου με μια πολύ καλή δουλειά.

Για την Άννα ο χρόνος για μένα έχει παγώσει στο Fabulous show εκτός από κάποιες αναλαμπές των τελευταίων δύο ετών. Μου αρέσει και δε θέλω να κάνει αποχή. Θέλω να πάρει λίγο σοβαρά τον εαυτό της ξανά. Κάποιες φορές σκέφτομαι πως αν δεν είχε φύγει ο Greg μάλλον δε θα είχαμε ακούσει ποτέ το Αγάπη είναι εσύ αλλά ενδεχομένως κάτι πολύ πιο φρέσκο. Θεώρησα πως το ΑΕΕ ήταν κάτι σαν προσωπικό τους στοίχημα με τον Καρβέλα και είπα οκ. Ελπίζω να μην το συνεχίσουν και στο νέο της cd.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
just feel

Ααα οκ :fan:
Στην Δεσποινα ουτε εγω θεωρω πως πρεπει να απεχει.
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει ανοιχτά για τη συμμετοχή του στη φετινή Eurovision!

Αν και κανείς δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, φαίνεται πως ο Χρήστος Δάντης είναι ο δημιουργός του τραγουδιού "Killer Bee" του νεοσύστατου group Cassiopeia.

Ο δημιουργός, μίλησε στην κάμερα του Star και δεν παρέλειψε να απαντήσει στις ερωτήσεις περί σύγκρισης της συμμετοχής του με την Έλενα Παπαρίζου (My number one) και το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει φέτος στον ελληνικό τελικό. Συγκεκριμένα, δηλώνει ότι το "Killer bee" μπορεί να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία διεθνώς σε σχέση με το "My number one". Παρ' όλα αυτά δε δίνει παραπάνω πληροφορίες και λέει χαρακτηριστικά για το θέμα "Eurovision": "όπως είχα πει και πέρσι, ό,τι έχει να κάνει με όλα αυτά είναι λίγο «κλάιν μάιν»".
http://www.youtube.com/watch?v=K6Ylegqa_qo
K6Ylegqa_qo
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

stelios έγραψε:
Είναι πειραγμένο!Έχει βάλει από 2 φορές το απόσπασμα που βγήκε +ένα ακόμα ρεφρέν
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

just feel έγραψε:Για την Δεσποινα δεν ξερω αμα εχει κυριο λογο στα τραγουδια της η αν προτεινει ιδεες,ο φοιβος λειτουργει περισσοτερο σαν επιχειρηματιας αφου γραφει σε τοσα ονοματα.Εχει μεινει ποτε εκτος?Αν δεν γραφει στην Δεσποινα,θα γραφει σε καποιον αλλον.

Η Αννα σαφως και το χει δηλωσει,δεν ηταν ποτε puppet οταν νιωθει οτι κουραστηκε κανει διαλειμμα με δικη της αποφαση.
Οπως και το αντιθετο,οταν θελει δισκο και ο Καρβελας ισως δεν θελει,εκεινη τον πιεζει :wink:
Δεν ξέρω τι έχει δηλώσει και τι όχι..από την πορεία της εγώ έχω καταλάβει ότι αν της έδινε τραγούδια συνεχώς δε θα σταματούσε ποτέ να βγάζει. Το 2008 αναγκάστηκε να ψαχτεί γιατί τσακωθήκαν. Δεν πιστεύω ότι θα είχε ξεκόψει αυτή από την πλευρά της. Δεν ξέρω τι έγινε βέβαια, αυτή την αίσθηση έχω.
Στις εμφανισεις της μια χαρα μπροστα πηγαινει και μπραβο της,δν υπαρχει θεμα εκει.

Ενας καλος δισκος δεν σε παει ντε και καλα μπροστα.Παιζουν και αλλα πραγματα ρολο.
Η Καιτη ας πουμε εστω και αν δεν παει καλα(εμπορικα) καλλιτεχνικα μια χαρα την βλεπω να προχωραει αν δει κανεις την δισκογραφια της.

Και τελος
Ανεξαρτητα απο συνθετες,μουσικους κτλ
Πιστευω γενικα οτι ενας καλλιτεχνης παυει να πηγαινει μπροστα,οταν χανει ο ιδιος το ενδιαφερον του.
Μα συγνώμη τραγουδιστές είναι! Πρώτα από όλα είναι η δισκογραφία του (το τι έργο άφησε πίσω του) και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή σε 10 χρόνια θα θυμάται κανείς το fabulous show που όλοι το θαυμάσατε ή τον αντίστοιχο δίσκο που έβγαλε τότε; Θυμάται κανείς συγκεκριμένα το ρεξ 1998 ας πούμε ή τις δέκα εντολές για τη δέσποινα; Αυτό θέλω να πω.

Απλώς πιστεύω ότι και Δέσποινα και Άννα επαναπαύτηκαν με τη σιγουριά κ την επιτυχία που τους προσφέρθηκαν απλόχερα και έχασαν το ενδιαφέρον τους. Η μία πιο αργά, η άλλη σχετικά γρήγορα.
Της Άννας έπρεπε να της τύχει τσακωμός για να στρωθεί να κάνει κάτι άλλο, της Δέσποινας προς το παρόν ούτε της περνάει από το μυαλό.
Απλώς καμία από τις δύο δεν τις θεωρώ καλλιτέχνιδες (όπως θεωρώ ας πούμε άλλες που γράφουν και τα τραγούδια τους).
Η Καίτη είναι από άλλο ανέκδοτο :lol: , δεν κολλάει νομίζω σε αυτό το ζήτημα.
Απάντηση