Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

filcollins έγραψε:Με βαση την απαντηση του(στη σελιδα στο fb απανταει ο ιδιος ο Χ"γιαννης;) δεν προκυπτει συνεργασια.
Είναι η διαχειριστική ομάδα του Χατζηγιάννη,τα παιδιά που τον ακολουθούν παντού και απλά την έχουν κάνει επίσημη την ομάδα,με την έγκρισή του.Δεν είναι από το περιβάλλον του ίδιου,οπότε μπορεί και να μην είναι τόσο φήμες,απλά να μην έχει εξακριβωθεί 100%.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

bebest έγραψε:Πάντως αυτό που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο και από το ποιον θα έχει στο πλάι του για μένα είναι το δικό του πρόγραμμα..Τι θα παρουσιάσει φέτος το περσινό δίσκο που δεν έκανε ούτε μια επιτυχία??Τι τραγούδια θα χορογραφήσει και με τι τραγούδι θα κάνει έναρξη? Για νέο δίσκο λογικά δε προλαβαίνει όποτε θα στηριχτεί πάλι σε ένα δίσκο που δε παίζει πουθενά...κάτι πρέπει να γίνει σύντομα με νέο σινγκλ ή κλιπ..
Προβλέπω έναρξη με το Εγώ.Και ας μην παίζει και πολύ στα ραδιόφωνα ο κόσμος το έχει μάθει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

nikosp έγραψε:
bebest έγραψε:Πάντως αυτό που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο και από το ποιον θα έχει στο πλάι του για μένα είναι το δικό του πρόγραμμα..Τι θα παρουσιάσει φέτος το περσινό δίσκο που δεν έκανε ούτε μια επιτυχία??Τι τραγούδια θα χορογραφήσει και με τι τραγούδι θα κάνει έναρξη? Για νέο δίσκο λογικά δε προλαβαίνει όποτε θα στηριχτεί πάλι σε ένα δίσκο που δε παίζει πουθενά...κάτι πρέπει να γίνει σύντομα με νέο σινγκλ ή κλιπ..
Προβλέπω έναρξη με το Εγώ.Και ας μην παίζει και πολύ στα ραδιόφωνα ο κόσμος το έχει μάθει.
Συμφωνώ απόλυτα με bebest. Αποκλείεται να κάνει έναρξη με κομμάτι που παίχτηκε στα ραδιόφωνα τόσο καιρό πριν. Αν εμφανιστεί κάπου φέτος ο Νότης, διότι εγώ θεωρώ κι επιμένω ότι είναι πιθανό αλλά και ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απέχει φέτος, θα κάνει είσοδο με κάτι άλλο. Αναλόγως και ποιος θα είναι μαζί του. Εντάξει όσο για τη συνεργασία παιδιά, 10 τραγουδιστές είναι μάχιμοι όλοι κι όλοι πόσο φήμες να είναι πια. Προφανώς κι έχει γίνει επαφή. Τους φίλους του Χατζηγιάννη θα έπρεπε να απασχολεί εάν ο αγαπημένος τους μπορεί να τραγουδήσει πλέον, ας ξεκινήσουν από εκεί πρώτα και μετά με ποιον θα συνεργαστεί.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εμενα παντως δεν θα μου κανει εντυπωση παλι κοινωνικο τραγουδι για εναρξη.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Είναι φοβερό πάντως όλοι λέγαμε τα καλύτερα για το δίσκο σε σχέση κιόλας με το προηγούμενο και τελικά έχουμε 1 σινγκλ που έπαιξε κάπως, ένα που ακούστηκε μόνο στο ντέρτι και ένα πουθενά..Για μένα καλύτερα να μη προσπαθήσει άλλο με κάτι που μπορεί να γίνει χιτάκι(πχ λύσε κούκλα) αλλά να παει σε κομμάτια που είναι στα κυβικά του(πχ καλέ μου άγγελε) και αν θέλουν το παίζουν έτσι και άλλιως και τα πιο χαρούμενα τραγούδια που πάει να προωθήσει τα θάβουν...
YΓ:To cd μπαίνει στο 10ο μήνα οπότε σιγά σιγά κλείνει χρόνο, μπορεί να υπάρχει και ένα νέο σινγκλ μόνο για να τονώσει τις εμφανίσεις του χειμώνα και ας βγει ο δίσκος ολόκληρος άνοιξη του 16..Βλέπω και το Μουκίδη στο fb σε οίστρο και μου ανοίγει η όρεξη..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Είναι φοβερό πάντως όλοι λέγαμε τα καλύτερα για το δίσκο σε σχέση κιόλας με το προηγούμενο και τελικά έχουμε 1 σινγκλ που έπαιξε κάπως, ένα που ακούστηκε μόνο στο ντέρτι και ένα πουθενά..Για μένα καλύτερα να μη προσπαθήσει άλλο με κάτι που μπορεί να γίνει χιτάκι(πχ λύσε κούκλα) αλλά να παει σε κομμάτια που είναι στα κυβικά του(πχ καλέ μου άγγελε) και αν θέλουν το παίζουν έτσι και άλλιως και τα πιο χαρούμενα τραγούδια που πάει να προωθήσει τα θάβουν...
YΓ:To cd μπαίνει στο 10ο μήνα οπότε σιγά σιγά κλείνει χρόνο, μπορεί να υπάρχει και ένα νέο σινγκλ μόνο για να τονώσει τις εμφανίσεις του χειμώνα και ας βγει ο δίσκος ολόκληρος άνοιξη του 16..Βλέπω και το Μουκίδη στο fb σε οίστρο και μου ανοίγει η όρεξη..
Ε όχι και όλοι. Ο προηγούμενος δίσκος είχε βασικά συστατικά επιτυχίας. Είχε πολύ ωραίες μπαλάντες Εσύ η Θάλασσα, Αν θα σε χάσω, είχε σουξεδάκια Δώσε ένα τέλος, Δηλώνω Μόνος, είχε ωραία συμπληρωματικά Μη με ρωτάτε, Δεν μου αρκεί, Δεν υπολόγισες καλά, γι αυτό και βγήκαν τόσα τραγούδια. Ο Μαζί είναι πιο προσεγμένος απλά και με καλύτερα κοινωνικά τραγούδια. Αλλά και με περιττά ή αδιάφορα τραγούδια ή απόπειρες σουξέ, το Πως γίνεται αυτό πάτησε πχ στο Δώσε ένα τέλος αλλά δεν είναι το ίδιο δυνατό. Γενικά δεν έχει κάποιο τραγούδι εκτός κοινωνικών ο συγκεκριμένος δίσκος που θα μείνει και στα επόμενα χρόνια. Έγινε και τραγική επιλογή πρόμο, εκεί πιστεύω χαντακώθηκε 50% ο δίσκος.
Μην περιμένετε νέο δίσκο τόσο σύντομα. Ο Νότης σέβεται πάρα πολύ τις δουλειές του και δε θα ξεπετάξει ένα δίσκο έτσι επειδή δεν τον παίζουν τα ραδιόφωνα. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να κάνει έναρξη με τραγούδι του δίσκου. Κάτι θα βρει στην ανάγκη μην ανησυχείτε. Δηλαδή από πότε χρειάζεται δίσκο ο Νότης για τις εμφανίσεις του; Αυτό που θα μπορούσε να κάνει πάντως αντί να βγάζει πιασάρικες μετριότητες τύπου Τέρμα Το Ράδιο, αν θέλει να παίξει, να βγάλει κάτι πιο κοντά στον ήχο και το ύφος που παίζει παντού. Για παράδειγμα το Λένε του Ρέμου είναι ένα μέτριο τραγούδι με μια πολύ κακή ερμηνεία του Ρέμου, μάλλον δε του ταιριάζει, αλλά έχει τόσο πιασάρικη μουσική που παίζει παντού. Ας επικεντρωθεί και λίγο στη μελωδία λοιπόν αν θέλει να κάνει χιτ. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν θα ήθελα βεβιασμένες κινήσεις. Ας ψαχτεί λίγο μήπως κι έχουμε κάτι διαφορετικό επιτέλους. Οι τελευταίοι δίσκοι πάνω κάτω ίδιοι είναι, ίδιες μουσικές, ίδιες μελωδίες, θα ήθελα κάτι που να σου τραβάει τη προσοχή και να σου κάνει αίσθηση αμέσως μόλις το ακούς, βλ. Γύφτισσα Μέρα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Μακάρι να ισχύει η Ιερά Οδός, όσον αφορά την συνεργασία δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποια μεγαλή συνεργασία, άντε καμιά Κοκκίνου-Πρασίνου το πολύ... αυτό το προαίσθημα έχω.
Για τα δισκογραφικά, θεωρώ και το 16ΑΙ και το Μαζί καλούς δίσκους απλά λείπει ένα πραγματικά μεγάλο τραγούδι, το αν παίζουν ή όχι στο ράδιο δεν μου λέει κάτι προσωπικά, ούτε η επιτυχία του "Δώσε ένα τέλος" μου λέει κάτι, πρέπει να ψαχτεί περισσότερο, δεν γίνεται για παράδειγμα να μην μπορεί να βρει ένα "μεγάλο" ζεϊμπέκικο...
Λογικά κάτι νέο θα έχουμε το πρώτο εξάμηνο του '16, πάντως και ένας live δίσκος δεν θα με χαλούσε, πόσο μάλλον αν περιελάμβανε ηχογραφήσεις από όλη την διάρκεια της καριέρας του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

Πάντως μαγαζί σαν την ιερά οδό δε γεμίζει πλέον χωρίς δυνατή συνεργασία, πόσο μάλλον τώρα που δεν παίζει και πουθενά τραγούδι του..Πάντως ο Μουκίδης στο fb ανεβασε και άλλους στιχους και νομίζω φωτογραφίζει καθαρά τον Νότη..Ζεμπέκικο φαίνεται σε στυλ δεν υπάρχεις
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ακριβώς, με δευτερότριτα δε γεμίζει πουθενά πλέον. Εδώ ακόμα κι εγώ το σκέφτομαι αν θα πήγαινα πχ..5 χρόνια το ίδιο πρόγραμμα πια..
bebest

Aκριβώς και για τους φαν μπορεί να αρκεί το ίδιο πρόγραμμα και να μας πετάξει στις 5 το πρωί 2-3 ξεχασμένα(στυλ μεσόγειο, σιγανές ψιχάλες κλπ) και να μας απογειώσει...Για το πολύ κόσμο όμως μετράει τι παίζει αυτή τη στιγμή και δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοούν ότι έχει νέο δίσκο ο Νότης..Οπότε δυνατή συνεργασία οποσδήποτε και νέο single είτε από αυτό το δίσκο είτε πρόμο για τον επόμενο επιβάλλονται..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ας πρόσεχε ο Νότης. Πάνω που είχε χτίσει ξανά έστω ένα υποτυπώδες airplay και έπαιζαν κάποια κομμάτια του σε ραδιόφωνα και μαγαζιά ήρθαν εκείνες οι αυτοκαταστροφικές δηλώσεις του και τα διέλυσε όλα. Εκτός του γεγονότος ότι έχασε πολύ κόσμο, δεν βρίσκει εύκολα και άτομα να συνεργαστεί πια, καθώς οι περισσότεροι φοβούνται μη στιγματιστούν. Συν τοις άλλοις δε βγάζει κι ένα πραγματικά ωραίο τραγούδι ώστε να ακουστεί και να ''γλυκάνει'' λίγο την κατάσταση. Πραγματικά, δεν ξέρω αν ήταν θέμα ΕΜΙ και της τότε ομάδας του, αλλά απορώ πως γίνεται ένας άνθρωπος που επί μια δεκαετία έκανε τη μια πετυχημένη κίνηση μετά την άλλη με χειρουργική ακρίβεια και είχε το άγγιγμα του Μίδα σε όλα τα επίπεδα, να μη μπορεί τα τελευταία χρόνια να σταθεί αντάξιος του παρελθόντος του. Όσο για τις εμφανίσεις, μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά εγώ δε βρίσκω τον λόγο να εμφανιστεί ο Νότης φέτος από άποψη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Θα ήταν καλύτερα να κάτσει ήρεμα κι ωραία να συλλέξει τραγούδια και να ετοιμάσει έναν δυνατό, καινούριο δίσκο προς καλοκαιράκι.
Ο Μουκίδης είναι σε δημιουργική φάση κι ελπίζω να γράψει κάτι μεγάλο. Λέει για ένα ζεϊμπέκικο που μάλλον προορίζει για το Νότη. Πάντως κανα δυο άλλα κομμάτια που έχει ανεβάσει στο προφίλ του δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλαναν. Θεωρώ ότι υστερεί γενικότερα σε στίχο το τελευταίο διάστημα.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Θα συμφωνήσω με τον jdarmody στο θέμα των δηλώσεων του σχετικά με τη Χ.Α και στο κακό που του προκάλεσε τελικά. Αν και όσον αφορά στις σχέσεις του με τους άλλους τραγουδιστές, νομίζω τελικά οτι ευκαιρία έψαχναν. Δεν τον πολυγουστάρουν γενικά. Εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε οτι γνωρίζει τις συνέπειες και αντέχει και το παρεπόμενο κόστος. Διαφωνώ με την αποχή απο τη σκηνή για έναν χρόνο με τη δικαιολογία της προετοιμασίας δίσκου. Γιατί τόση αγωνία να μην εμφανιστεί φέτος; Αν λείψει και ο Νότης απο τη νύχτα, τι θα μείνει; Χρόνο έχει να μαζέψει τα τραγούδια του. Διαφωνώ, επίσης, οτι δήθεν δεν είναι αντάξιος της δεκαετίας του 90, του 00 κτλ..Ένα φταίει..κάποιοι κουραστήκατε..Δεν είναι ωραίο, σπουδαίο τραγούδι το ''Πέτα Ψηλά'' για παράδειγμα(για να αναφέρω ένα απο τον πρόσφατο δίσκο του); Νότης, λοιπόν, κι ας συνεργαστεί με όποιον νομίζει.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Το μεγαλύτερο λάθος του δεν πιστευω πως ειναι οι δηλώσεις του, αυτες αλλωστε τις εχει ψιλοσυνηθισει ο κόσμος οσο τραβηγμενες και αν είναι, ο Νοτης έχει συνδεσει το ονομα του με ακραιες δηλώσεις. Προσωπικα βλέπω μια τάση απο τα ραδιόφωνα να μην παίζουν Νοτη, και αυτό οφείλεται σε αδυναμια ή αδιαφορία απο πλευρας Νοτη και Cobalt να προωθησουν την δουλεια του. Δηλαδη το καλε μου αγγελε, το πετα ψηλα, το οτι και να κανεις δεν ειναι τραγουδια που μπορουν να ακουστουν ευκολα? Εδω ακούγεται η σαρα και η μαρα στο ραδιο..Δυστυχως εχω καταλήξει οτι μαλλον ο ιδιος ο Νοτης εχει σταματησει να ενδιαφερεται για το αν ακουγεται στο ραδιο, και ετσι δεν υπαρχουν και οι αναλογες πιέσεις προς την εταιρεια. Τωρα για τα live εννοειται πως θελω να τραγουδησει φετος, δεν μπορω να φανταστω να περασει ο χειμωνας χωρις Νοτη. Καλο θα ταν παντως να κανει μερικες αλλαγες στο προγραμμα, περισσοτερο για αυτους που δεν ειναι φαν και πηγαινουν να τον δουν, αλλά και για μας που παμε καθε χρόνο, και θέλουμε να ακούμε και τραγούδια που πλεον τα λεει σπάνια. Με χατζηγιαννη δεν θα θελα να συνεργαστει, δεν νομιζω πως θα ταιριαξουν.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: Πραγματικά, δεν ξέρω αν ήταν θέμα ΕΜΙ και της τότε ομάδας του, αλλά απορώ πως γίνεται ένας άνθρωπος που επί μια δεκαετία έκανε τη μια πετυχημένη κίνηση μετά την άλλη με χειρουργική ακρίβεια και είχε το άγγιγμα του Μίδα σε όλα τα επίπεδα, να μη μπορεί τα τελευταία χρόνια να σταθεί αντάξιος του παρελθόντος του.
Και ειχε ορεξη για νεες ιδεες τοτε και ειχε και καλους συνεργατες. Εδω τοσα χρονια στην universal/ cobalt και 2- 3 καλα video clip εχει βγαλει και μετα μιλαμε για πετυχημενες κινησεις?
\
filcollins έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον jdarmody στο θέμα των δηλώσεων του σχετικά με τη Χ.Α και στο κακό που του προκάλεσε τελικά.
Εγω το ξαναλεω οτι ας βγαλει εναν δισκο με τραγουδαρες και θα ξεχαστουν ολα αυτα.
Εδω ολοκληρος Διονυσιου μπηκε φυλακη και οταν εβγαλε τις τραγουδαρες εγινε θεος !
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:Εγω το ξαναλεω οτι ας βγαλει εναν δισκο με τραγουδαρες και θα ξεχαστουν ολα αυτα.
Σε αυτή τη φάση της καριέρας του θεωρώ ότι είναι αδύνατον να βγάλει δίσκο με τραγουδάρες, ας κυνηγήσει ένα μεγάλο τραγούδι απλά... Για να κάνει δισκάρα θα πρέπει να αλλάξει ρότα, δηλαδή να κάνει συνεργασία με μεγάλους συνθέτες-στιχουργούς, πχ Λευτέρη Παπαδόπουλο-Χρήστο Νικολόπουλο, όπως και ετοίμαζε αλλά ναυάγησε για αδιευκρίνηστους λόγους :fryingpan: . Με Δήμα, Γερμενή, Βαξεβανέλη και Δαραμούσκα δεν γίνεται δισκάρα, και προφανώς πλέον δεν γίνεται ούτε με Μουκίδη, και για να είμαι ειλικρινής δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στο μέλλον, οι χρυσές εποχές του έχουν περάσει... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δε μπορεί να τραγουδήσει μεγαλύτερα πράγματα απ' ότι τώρα, πχ. ο Μητροπάνος έκανε δεύτερη καρίερα και ίσως την καλύτερη του τη δεκαετία το '90, αλλά έκανε και τις κατάλληλες συνεργασίες. Ο Νότης δεν δείχνει τέτοια διάθεση και δεν υπάρχουν πια και αξιόλογοι συνθέτες-στιχουργοί...

Για επόμενο πρόμο και τραγούδι έναρξης, ελπίζω σε κοινωνικό και στη "Μικρή μαυροφορούσα".
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
filcollins

Το κριτηριο του στις επιλογες των τραγουδιων,σε γενικες γραμμες,το εμπιστευομαι. Δεν ειναι δεδομενο οτι τραγουδια του Λ. Παπαδοπουλου θα ειναι απαραιτητα και διαμαντια.. εξαλλου εχει τη σημασια του το γεγονος οτι δεν συνεργαστηκαν ενω το ειχαν διαφημισει.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτοί που αναφέρεις μπορούν να γράψουν τραγουδάρες! Είδαμε και με Μάνο Ελευθερίου τι έγινε τότε..Ένας άνθρωπος που οργάνωσε τη γιορτή για τα 25 χρόνια του Νότη και δε έκατσε μαζί με τους του κύκλου του να του γράψουν 3-4 τραγουδάρες, να ακούσει κι ο κόσμος κάτι διαφορετικό. Ο Παπαδόπουλος είχε βρεθεί με το Νότη τότε, είστε σίγουροι ότι τον έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση; Ή ότι γενικά είναι εφικτό να περάσει σ' αυτό το χώρο ο Νότης; Αποκτά άλλο στατους αμέσως σαν καλλιτέχνης ο Νότης με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τρόπο που λειτουργεί. Επίσης, τότε ειπώθηκε ότι δεν άρεσαν στο Νότη τα τραγούδια και ζήτησε Νικολόπουλο για τη σύνθεση ή να τα πάει στους δικούς του. Πάντα αυτοί που δε γράφουν, δίνουν την εντύπωση ότι θα έγραφαν καλύτερα. Μια ζωή περιμένανε όλοι οι φανς Γιατρά-Χρυσοβέργη, να ανοίξει εκείνο το συρτάρι με τα κρατημένα για το Νότη που έλεγε ο Γιατράς, ποια ήταν η Πλατεία; Μη τρελαθούμε..Όσο δεν έγραφε ο Μουκίδης, λέγαμε πότε θα γράψει ο Μουκίδης, ε σιγά τα τραγούδια από το 2010 κ μετά.
Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι όταν μια εταιρία και γενικότερα αυτοί που κάνουν κουμάντο στα μουσικά δρώμενα κλπ θέλουν κάποιος να παίξει και να ακουστεί, συγκροτείται μια δυνατή ομάδα γύρω του, παίρνει τα καλύτερα τραγούδια που φτάνουν στην εταιρία, του γράφουν οι καλύτεροι και κάνει το μπαμ. Όπως γίνεται με το Ρέμο, με τον Παντελίδη, με το Βέρτη, με την Πάολα τώρα. Όπως γινόταν και με το Νότη μέχρι το 2000. Πλέον στην Cobalt και γενικότερα δε θεωρώ ότι υπάρχει επιθυμία να ακουστεί ευρύτατα ο Νότης, οπότε όλα γίνονται σε ένα μέτριο επίπεδο.
Θα είναι πολύ ''βαριά'' είσοδος δεύτερη χρονιά σερί πάλι με κοινωνικό τραγούδι. Πόσο μάλλον με τη Μαυροφορούσα (προσωπικά εκτός μουσικής ο στίχος είναι λίγο κλισέ κι αδιάφορος, θυμίζει λίγο και Κλεμμένα), οπότε γενικά δε βλέπω έναρξη από τον Μαζί.
filcollins

Λειπει κι ο Scorpion86 να βαλει σε ταξη τα πραγματα..τον αποπηρε κι ο j&b και χαθηκε...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

filcollins έγραψε:Λειπει κι ο Scorpion86 να βαλει σε ταξη τα πραγματα..τον αποπηρε κι ο j&b και χαθηκε...
Εγώ τον είχα αποπάρει! Ελπίζω να είναι απλά διακοπές και να επιστρέψει δριμύτερος!
bebest

Bασικά το έχουμε ξαναπεί ο Νότης έχει πάνω από μια δεκαετία δημιουργική για να αφήσει ακόμα μεγαλύτερη παρκαταθήκη όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος ο Μητροπάνος έκανε μια στροφή στα τελευταία χρόνια του με μεγάλη επιτυχία...Τώρα σίγουρα σε ένα δίσκο δε παίζουν ρόλο μόνο τα όνοματα των συνθετών πιστεύω εφόσον δεν προχώρησε η συνεργασία με Παπαδόπουλο, Ελευθερίου κλπ θα παραμείνει στο ίδιο στυλ σε όλη του τη καρίερα..Το θέμα είναι να διαλέγει από το κάθε Μουκίδη τα καλά κομμάτια και μόνο αυτά..Ας κάνει δίσκο με 11-12 κομμάτια όπως κάνουν όλοι.. Για μένα έναρξη πάει με κάποιο παλιό εφόσον δε βγει πρόμο από το νέο δίσκο και όχι από το μαζί κάποιο..
Απάντηση