Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Toν πιστεύει η Έλλη τον δίσκο της.
Την ρωτάει η Γιώτα Τσιμπρικίδου για τον παιδικό σταθμό που άνοιξε και της απαντάει η Έλλη πως είναι όλη μέρα εκεί.
Της λέει η Γιώτα θα σε ψάχνει τώρα ο Φοίβος για να ηχογραφήσετε τραγούδια και δεν θα σε βρίσκει.Βέβαια δεν χρειάζεται γιατί έχεις νέο άλμπουμ.
Της λέει η Έλλη αν μας ακούει ο Φοίβος και θέλει να ηχογραφήσουμε νέα τραγούδια ας μου τηλ και εγώ θα πάω αμέσως.

Την ρωτάει η Γιώτα Τσιμπρικίδου για τον παιδικό σταθμό που άνοιξε και της απαντάει η Έλλη πως είναι όλη μέρα εκεί.
Της λέει η Γιώτα θα σε ψάχνει τώρα ο Φοίβος για να ηχογραφήσετε τραγούδια και δεν θα σε βρίσκει.Βέβαια δεν χρειάζεται γιατί έχεις νέο άλμπουμ.
Της λέει η Έλλη αν μας ακούει ο Φοίβος και θέλει να ηχογραφήσουμε νέα τραγούδια ας μου τηλ και εγώ θα πάω αμέσως.

I like people too much or not at all.
Επόμενο single το Δεν υπάρχεις πια.
Καλή επιλογή αν και ήθελα το Έτσι σε δέχτηκα!Ελπίζω να βγει και clip!stelios έγραψε:Επόμενο single το Δεν υπάρχεις πια.
Η Έλλη είπε πως θα ήθελε να ακουστεί και το Θα'σαι όπου είμαι.Μπορεί να βγάλουν μετά αυτό.supernatural22 έγραψε:Καλή επιλογή αν και ήθελα το Έτσι σε δέχτηκα!Ελπίζω να βγει και clip!stelios έγραψε:Επόμενο single το Δεν υπάρχεις πια.
με τη Μαριάννα Τσιμπρικίδου στο Kosmopolis

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Γιώτα την λένε.deba έγραψε:με τη Μαριάννα Τσιμπρικίδου στο Kosmopolis

πλάκωσε χρώμα βλέπω! καλοκαιρινό σχήμα 

to 8a sai opou eimai einai to kalutero kommati tou cd, auto prepei na prow8hsoun ki an ginei swsta 8a akoustei polu.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Πέμ Μάιος 17, 2012 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χρόνια του πολλάstelios έγραψε:

-
sa spastiko bghke o allos
styl mama pame na fygoume 

Μοιάζει με μπέμπη-γίγαντα!Τουλάχιστον αξύριστο που τον έχω δει,και με πιο πυκνό μαλλί,δείχνει αρρενωπός!Chronisgreek έγραψε:sa spastiko bghke o allosstyl mama pame na fygoume
supernatural22 έγραψε:Καλή επιλογή αν και ήθελα το Έτσι σε δέχτηκα!Ελπίζω να βγει και clip!stelios έγραψε:Επόμενο single το Δεν υπάρχεις πια.
to Etsi se dextika mporouse na itan kai sto Kokkino kai sto Sex. panemorfo!
Παρε ανασα και παμε...
To ''Δεν υπάρχεις πια'' πάει καλά σε views.Λογικά θέλουν κάτι ανάλαφρο για καλοκαιρινό single.
Σίγουρα το Έτσι σε δέχτηκα και το ''Θα σαι όπου είμαι'' είναι από τα καλύτερα τραγούδια του cd.Τα βλέπω όμως να θάβονται δυστυχώς.
Σίγουρα το Έτσι σε δέχτηκα και το ''Θα σαι όπου είμαι'' είναι από τα καλύτερα τραγούδια του cd.Τα βλέπω όμως να θάβονται δυστυχώς.