Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Όντως και μένα εκίνη τη περίοδο μου θυμίζει με τη διαφορά ότι είχε πάει και ο Νότης μετά από σχετική επιτυχία(δεν ειμαι σαν τυος αλλους) στο κοινωνικό ματωμένο δάκρυ, μετά πέρασε καιρός που για να βγάλει αξιόλογο ερωτικό κομμάτι και έτσι ψιλοχάθηκε από τα ραδιοφωνα..Τώρα ήταν σε ανοδική πορεία αλλά από ότι φαίνεται πέρα από το τέρμα το ράδιο που προώθησε λίγο η εταίρεια φαίνεται ότι και ο ίδιος και η εταιρεία περιμένουν μια ωραία μέρα ότι θα αποφασίσει οι σταθμοί να παίζουν τα κομμάτια του χωρίς να το σπρώξουν και οι ίδιοι...Και μη νομίζεται ότι βγένει χειμώνας σε μαγαζί σαν τη ιερά οδό με μηδέν πρόωηθηση δεν είναι φωτάεριο 

- Scorpion86
Μακάρι να αποφάσιζε η νεολαία. Δυστυχώς, άλλοι αποφασίζουν για την νεολαία. Τι θα ακούσει. Και βαλε βαλε ενα τραγουδι το μαθαινει ο αλλος ειτε θελει ειτε οχι. Πλύση εγκεφάλου.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Και εδω στη Κυπρο παιδια, αφαντος ο Νοτης απο τα ραδιοφωνα.Απο το πρωι ειχα το Δρομος fm (Κυπρου) και σε διαστημα 3 ωρων ειχα ακουσει 2 φορες το 'Λενε' του Ρεμου και 3 φορες το 'Ανατρεπτικα' των 4 coach του the voice...Αυτα θελει πλεον οι νεολαια
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Κάπου το είδα. Δεν ξέρω εάν έχει δοθεί στον Νότη, σαν demo.J&B έγραψε:Αυτό της προσφέρουν...MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Και εδω στη Κυπρο παιδια, αφαντος ο Νοτης απο τα ραδιοφωνα.Απο το πρωι ειχα το Δρομος fm (Κυπρου) και σε διαστημα 3 ωρων ειχα ακουσει 2 φορες το 'Λενε' του Ρεμου και 4 φορες το 'Ανατρεπτικα' των 4 coach του the voice...Αυτα θελει πλεον οι νεολαια
Scorpion αυτό το δημοσίευσες τυχαία ή παίζει για τραγούδι στον επόμενο δίσκο;;;;;;;;;Scorpion86 έγραψε:
Ωραίες εποχές. Απίστευτες τραγουδάρες, τι να την κάνεις την προώθηση από τις εταιρίες τότε, τα είχε σαρώσει όλα ο άνθρωπος..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Λιγο ασχετο αλλα συγχωρεστε με: Απο την εκδοση με αφορμη τα 25 χρονια του Νοτη στη δισκογραφια, καπου διαβασα οτι στο ενθετο υπαρχει συνεντευξη του στον Μανο Ελευθεριου.. ισχυει; Την εχει,μηπως, κανεις;
-
Όλοι όσοι αγοράσαμε αυτή την υπέροχη κασετίνα την έχουμε!!!
Εύχομαι να είμαστε αρκετοί...
Εύχομαι να είμαστε αρκετοί...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Υπαρχει τροπος να τη διαβασουμε κι εμεις;
- Scorpion86
Kάποιος με είχε ρωτήσει προ ημερών το τραγούδι που ανέβασα "Γιατί Σκορπιός γεννήθηκα" αν το ανέβασα τυχαία. Τελικά, απ' ότι έμαθα, το συγκεκριμένο demo έχει δοθεί στον Νότη μαζί με άλλα 4 τραγούδια από τους ίδιους δημιουργούς.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Πιστευω με πολυ λιγες αλλαγες στον ηχο και στον στιχο θα ειναι ιδανικο για τον Νοτη αυτο το τραγουδι..Kάποιος με είχε ρωτήσει προ ημερών το τραγούδι που ανέβασα "Γιατί Σκορπιός γεννήθηκα" αν το ανέβασα τυχαία. Τελικά, απ' ότι έμαθα, το συγκεκριμένο demo έχει δοθεί στον Νότη μαζί με άλλα 4 τραγούδια από τους ίδιους δημιουργούς.

Εντάξει το βρήκαν όλοι και του δίνουν τέτοια ''κοινωνικά'' τραγούδια, δυο δυνατές ατάκες, κανά δυο ατάκες του Νότη, κανα δυο κλισέ εκφράσεις. Το συγκεκριμένο είναι τραγικό. Μακριά.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Πιστευω με πολυ λιγες αλλαγες στον ηχο και στον στιχο θα ειναι ιδανικο για τον Νοτη αυτο το τραγουδι..Kάποιος με είχε ρωτήσει προ ημερών το τραγούδι που ανέβασα "Γιατί Σκορπιός γεννήθηκα" αν το ανέβασα τυχαία. Τελικά, απ' ότι έμαθα, το συγκεκριμένο demo έχει δοθεί στον Νότη μαζί με άλλα 4 τραγούδια από τους ίδιους δημιουργούς.
ΥΓ. Γράφει γράφει κι ο Μουκίδης σαν το στίχο του Καρρά που πόσταρε δεν έχει γράψει.
Όντως παιδία μακρια τίγκα σε κλισέ φράσεις χιλιο ειπωμένες και με αναφορές σε άλλα κοινωνικά τραγούδια...Ελπίζω να μην ξεμείνει από 16αδα και συμπληρώσει με τέτοια κομμάτια χίλιες φορές να πει σαν το τέρμα το ράδιο να παίξει και σε κανα μαγαζί να το μαθει ο κόσμος κιόλας παρά κοινωνικά σαν το φτου ξελευθερία...
Έτσι ακριβώς...jdarmody έγραψε:Εντάξει το βρήκαν όλοι και του δίνουν τέτοια ''κοινωνικά'' τραγούδια, δυο δυνατές ατάκες, κανά δυο ατάκες του Νότη, κανα δυο κλισέ εκφράσεις. Το συγκεκριμένο είναι τραγικό. Μακριά.
ΥΓ. Γράφει γράφει κι ο Μουκίδης σαν το στίχο του Καρρά που πόσταρε δεν έχει γράψει.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Πάντως, από τα άλλα τέσσερα που του έχουν δώσει τα συγκεκριμένα παιδιά, υπάρχει ένα ζειμπέκικο και τρεις μπαλάντες.
Scorpion οι πληροφορίες αυτές είναι από το περιβάλλον του Νότη ή από αυτούς που έδωσαν το παραπάνω τραγούδι;
Αν είναι από το περιβάλλον του Νότη αυτό είναι πολύ ανησυχητικό, αν μάλιστα προσθέσουμε σε αυτό και τα τραγούδια του Μουκίδη ως τώρα σαν πρώτα δείγματα δεν βλέπω το λόγω να κυκλοφορήσει σύντομα δίσκος, καλύτερα κάποια συλλογή με live από την ως τώρα πορεία του...
Μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί από τα 700-800 τραγούδια που ακούει βγάζει αυτά που βγάζει...
Μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ το Νότη απλά αμά δεν υπάρχει έμπνευση από τους δημιουργούς (και αυτό φαίνεται και από άλλους καλλιτέχνες) ίσως είναι καλύτερα να κυκλοφορέι δίσκο κάθε 3 χρόνια ή και περισσότερο μέχρι να βρει κάτι πραγματικά αξιόλογο ή έστω να κυκλοφορεί δίσκους στην ίδια συχνότητα αλλά με το πολύ 9-10 τραγούδια. Όχι άλλα fillers μόνο και μόνο για να είναι σύνολο 16(1+6=7) τραγούδια... καταντάει γραφικό...
Αν είναι από το περιβάλλον του Νότη αυτό είναι πολύ ανησυχητικό, αν μάλιστα προσθέσουμε σε αυτό και τα τραγούδια του Μουκίδη ως τώρα σαν πρώτα δείγματα δεν βλέπω το λόγω να κυκλοφορήσει σύντομα δίσκος, καλύτερα κάποια συλλογή με live από την ως τώρα πορεία του...
Μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί από τα 700-800 τραγούδια που ακούει βγάζει αυτά που βγάζει...
Μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ το Νότη απλά αμά δεν υπάρχει έμπνευση από τους δημιουργούς (και αυτό φαίνεται και από άλλους καλλιτέχνες) ίσως είναι καλύτερα να κυκλοφορέι δίσκο κάθε 3 χρόνια ή και περισσότερο μέχρι να βρει κάτι πραγματικά αξιόλογο ή έστω να κυκλοφορεί δίσκους στην ίδια συχνότητα αλλά με το πολύ 9-10 τραγούδια. Όχι άλλα fillers μόνο και μόνο για να είναι σύνολο 16(1+6=7) τραγούδια... καταντάει γραφικό...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Bασικά αφού έχει κόλλημα με το 7 ας βγαζει δίσκο με 7 και πιο συχνά...'Οσο να το κάνεις 7 τραγούδια μέσα σε ένα χρόνο τα βρίσκεις αρκεί βέβαια να μη περιμένεις από τους ίδιους και τους ίδιους...Ακόμα και από το Καρρα εγώ θα έψαχνα στίχο, δείχνει σα τραγουδιστής ότι δε ακούγεται αλλά νομιζω στίχο καλύτερο γράφει από το Μουκίδη άλλωστε και το τελευταίο κομμάτι που είπαμε άντε κάτι πάει να κάνει ο Μουκίδης ήταν του Καρρά οι στίχοι τελικά..
Ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα! Και όχι άλλο κοινωνικό πια, φτάνει! Έχω την εντύπωση βέβαια ότι δε θα έχει κοινωνικά ο επόμενος δίσκος. Εγώ ήθελα να αναφερθώ στον Μουκίδη, ο οποίος συμβάλλει στο να απομυθοποιηθεί πλήρως. Έχει ανεβάσει τόσα στιχάκια, το 80% είναι μια παραλλαγή του Άκουσε με καλά και του Δεν υπάρχεις και ποστάρει ένα στίχο του Καρρά που φαίνεται ποίηση μπροστά στα δικά του. Όσο κι αν είναι κάπως υπερβολικό, παύω να έχω ιδιαίτερες προσδοκίες από αυτόν πλέον.J&B έγραψε:Scorpion οι πληροφορίες αυτές είναι από το περιβάλλον του Νότη ή από αυτούς που έδωσαν το παραπάνω τραγούδι;
- Scorpion86
Από τους ίδιους τους δημιουργούς. Ο Νότης έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες.J&B έγραψε:Scorpion οι πληροφορίες αυτές είναι από το περιβάλλον του Νότη ή από αυτούς που έδωσαν το παραπάνω τραγούδι;..
- Scorpion86
Νέα άνοδος 7 θέσεων για τον δίσκο. Στο #35 πλέον.
- Scorpion86
Εχει πλάκα πάντως αυτό που συμβαίνει τελευταία. Κάποιοι λένε έχει κλείσει στην Ιερά Οδό και ψάχνει γυναίκα για δεύτερο ονομα. Άλλοι δηλώνουν με βεβαιότητα οτι θα είναι Βοτανικό και αναζητεί δεύτερο όνομα και άλλοι λένε δεν θα τραγουδήσει. Ποιον να πρωτοπιστέψεις; Και ο Νότης άφαντος... 

- SFAKattack10
Βασικα ολα ισχυουν απλα περιμενουμε ποιο απο τα 3 θα υπερισχυσει στο τελος.