Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Έλλη Κοκκίνου : Επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβρη
Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε
στο περιοδικό Tv Έθνος: «Αρχές Σεπτεμβρίου ηχογραφούμε με τον Φοίβο καινούργιο single, στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του δημιουργού, ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για την πρώτη σχολική χρονιά του παιδικού σταθμού Happy Faces και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη». Νέα δισκογραφική δουλειά για την Έλλη Κοκκίνου λοιπόν και νέο επιχειρηματική ξεκίνημα. Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία.
http://www.athensbars.gr/elli-kokkinoy- ... -septembri
στο περιοδικό Tv Έθνος: «Αρχές Σεπτεμβρίου ηχογραφούμε με τον Φοίβο καινούργιο single, στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του δημιουργού, ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για την πρώτη σχολική χρονιά του παιδικού σταθμού Happy Faces και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη». Νέα δισκογραφική δουλειά για την Έλλη Κοκκίνου λοιπόν και νέο επιχειρηματική ξεκίνημα. Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία.
Δεν περίμενα να της βγάλει τόσο σύντομα νέο τραγούδι.
Λογικά θέλει να της δώσει σουξέ.Θα σκάσει λοιπόν στην συναυλία με νέο τραγούδι η Έλλη.
Επίσημα δηλαδή τέλος με τον δίσκο.Κρίμα είχε κομμάτια που μπορούσαν να ακουστούν.
Περιμένουμε λοιπόν νέα Κοκκίνου σύντομα.

Λογικά θέλει να της δώσει σουξέ.Θα σκάσει λοιπόν στην συναυλία με νέο τραγούδι η Έλλη.
Επίσημα δηλαδή τέλος με τον δίσκο.Κρίμα είχε κομμάτια που μπορούσαν να ακουστούν.

Περιμένουμε λοιπόν νέα Κοκκίνου σύντομα.

I like people too much or not at all.
-
mporei na bgei k neo etos.. k h kallh hxografouse apo pote to se bgazw akyro k to bgale 3 mhnes meta..
na mh xairetai polu h kokkinou giati 8a ta kapsei pali ola..
na mh xairetai polu h kokkinou giati 8a ta kapsei pali ola..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chronisgreek την Τρί Αύγ 21, 2012 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις η Καλλή με την Κοκκίνου. 

-
h kokkinou exei disko enw h kallh oxi.. 

Για να την βάζει στούντιο για νέο single ενώ ο δίσκος της δεν έχει ακόμα κλείσει χρόνο σημαίνει πως έχει καταλάβει πως δεν τραβάει το άλμπουμ ή πως το έκαψαν και πρέπει να πάνε για κάτι καινούργιο.
Δεν είναι το ίδιο με την Κοκκίνου η Καλλή.Την Στέλλα προσπαθεί να την κάνει γνωστή με digital singles.
Με την Κοκκίνου έχει ιστορία ο Φοίβος,επιτυχίες,είναι όνομα είναι αλλιώς.
Άλλες απαιτήσεις μπορεί να έχει η Έλλη από τον Φοίβο.Η Καλλή κάθεται προσοχή και τον ακούει σαν μαθήτρια.
Δεν είναι το ίδιο με την Κοκκίνου η Καλλή.Την Στέλλα προσπαθεί να την κάνει γνωστή με digital singles.
Με την Κοκκίνου έχει ιστορία ο Φοίβος,επιτυχίες,είναι όνομα είναι αλλιώς.
Άλλες απαιτήσεις μπορεί να έχει η Έλλη από τον Φοίβο.Η Καλλή κάθεται προσοχή και τον ακούει σαν μαθήτρια.

-
einai taktikh ths etairias na kaei ton 1o disko k na paei sto 2o gia kalytera? 

Θα σου πω όταν ακούσω τον νέο της δίσκο. 

-
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΚΑΘΕ Πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ........
“@ElliKokkinou:Καλημέρα!Προβες!Πρόβες!!”
Golden Boy @ElliKokkinou
Πρωινιάτικα; Τι τραβάτε κι εσείς που ΔΕΝ είστε χορεύτριες..
@Moutakis Χαχαχααχ!!Κι όμως για τις χορογραφίες είναι οι πρόβες κι ας μην είμαι χορεύτρια...
Θα κάνει χορογραφίες για το Θέα ή για την συναυλία του Φοίβου;
Golden Boy @ElliKokkinou
Πρωινιάτικα; Τι τραβάτε κι εσείς που ΔΕΝ είστε χορεύτριες..
@Moutakis Χαχαχααχ!!Κι όμως για τις χορογραφίες είναι οι πρόβες κι ας μην είμαι χορεύτρια...
Θα κάνει χορογραφίες για το Θέα ή για την συναυλία του Φοίβου;

Ετοιμάζει χορογραφίες για το Θέα με τον χορογράφο Nick Mariano.Για να δούμε 

Αυτόείναι το πιο πετυχημένο ανέκδοτο που έχω ακούσει ποτέ!ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Έλλη Κοκκίνου : Επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβρη
Επιτέλους και κάποια που θα 'χει μπαλέτο. 

Είναι και η Στικούδη στο σχήμα που θα χορεύει κυρίως.
Σιγά μην έβγαινε ακίνητη η Έλλη.
Μακάρι να μας εκπλήξει με κανένα σέξι χορευτικό.

Σιγά μην έβγαινε ακίνητη η Έλλη.

Μακάρι να μας εκπλήξει με κανένα σέξι χορευτικό.
είδα θέμα με τη φωτό που τρώει η Έλλη και τίτλο "Έλλη τρως!" και γελούσα...μα να μη φάει καθόλου η γυναίκα; 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
mpravo ths!!!!!panosif έγραψε:Επιτέλους και κάποια που θα 'χει μπαλέτο.

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Έβγαλε κάποιο video clip ΜΕΤΑ τη κυκλοφορεία του δίσκου; Νέος δίσκος λογικά το 2015.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Όχι δεν έβγαλε κανένα κλιπ.Προώθησαν ως ραδιοφωνικό single μόνο το Κοίταξε γύρω μας και τέλος.Entek έγραψε:Έβγαλε κάποιο video clip ΜΕΤΑ τη κυκλοφορεία του δίσκου; Νέος δίσκος λογικά το 2015.
Βλακώδες. Στον ίδιο το δίσκο συμπεριλάμβανονταν καλύτερα τραγούδια από τα πρώτα τραγούδια που κυκλοφόρησαν...stelios έγραψε:Όχι δεν έβγαλε κανένα κλιπ.Προώθησαν ως ραδιοφωνικό single μόνο το Κοίταξε γύρω μας και τέλος.Entek έγραψε:Έβγαλε κάποιο video clip ΜΕΤΑ τη κυκλοφορεία του δίσκου; Νέος δίσκος λογικά το 2015.
Btw έβγαλαν 4 clips για την Έλλη από τη Spicy. Σωστά; Όντως, Αποχωρώ, Ερωτεύτηκα και Τα Γενέθλια Μου...
Εν κατακλείδι κακώς έκανε και έφυγε από τη Sony η Κοκκίνου.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
to apoxwrw de xreiazotan.. oute single oute video..Entek έγραψε:Βλακώδες. Στον ίδιο το δίσκο συμπεριλάμβανονταν καλύτερα τραγούδια από τα πρώτα τραγούδια που κυκλοφόρησαν...stelios έγραψε:Όχι δεν έβγαλε κανένα κλιπ.Προώθησαν ως ραδιοφωνικό single μόνο το Κοίταξε γύρω μας και τέλος.Entek έγραψε:Έβγαλε κάποιο video clip ΜΕΤΑ τη κυκλοφορεία του δίσκου; Νέος δίσκος λογικά το 2015.
Btw έβγαλαν 4 clips για την Έλλη από τη Spicy. Σωστά; Όντως, Αποχωρώ, Ερωτεύτηκα και Τα Γενέθλια Μου...
Εν κατακλείδι κακώς έκανε και έφυγε από τη Sony η Κοκκίνου.