Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entek έγραψε:Έβγαλε κάποιο video clip ΜΕΤΑ τη κυκλοφορεία του δίσκου; Νέος δίσκος λογικά το 2015.
Όχι δεν έβγαλε κανένα κλιπ.Προώθησαν ως ραδιοφωνικό single μόνο το Κοίταξε γύρω μας και τέλος.
Βλακώδες. Στον ίδιο το δίσκο συμπεριλάμβανονταν καλύτερα τραγούδια από τα πρώτα τραγούδια που κυκλοφόρησαν...
Btw έβγαλαν 4 clips για την Έλλη από τη Spicy. Σωστά; Όντως, Αποχωρώ, Ερωτεύτηκα και Τα Γενέθλια Μου...
Εν κατακλείδι κακώς έκανε και έφυγε από τη Sony η Κοκκίνου.
to apoxwrw de xreiazotan.. oute single oute video..
Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από Τα Γενέθλια, Δεν Την Παλεύω και κάτι άλλα σχετικά που υπάρχουν στο δίσκο.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Έβγαλε κάποιο video clip ΜΕΤΑ τη κυκλοφορεία του δίσκου; Νέος δίσκος λογικά το 2015.
Όχι δεν έβγαλε κανένα κλιπ.Προώθησαν ως ραδιοφωνικό single μόνο το Κοίταξε γύρω μας και τέλος.
Βλακώδες. Στον ίδιο το δίσκο συμπεριλάμβανονταν καλύτερα τραγούδια από τα πρώτα τραγούδια που κυκλοφόρησαν...
Btw έβγαλαν 4 clips για την Έλλη από τη Spicy. Σωστά; Όντως, Αποχωρώ, Ερωτεύτηκα και Τα Γενέθλια Μου...
Εν κατακλείδι κακώς έκανε και έφυγε από τη Sony η Κοκκίνου.
to apoxwrw de xreiazotan.. oute single oute video..
to 8ewroun ommws clip k de bgazoun allo...
asxeto lete na bgalei ntouetaki k ayth? afou foibos oikonomopoulos einai konta apo to persino hit mporei na tous grapsei kati..edw ebgale de thn paleyw me karra..edw einai pio eynoikes syn8hkes.. ase p mporei na to perimazepsei sth spicy..
Chronisgreek έγραψε:to 8ewroun ommws clip k de bgazoun allo...
asxeto lete na bgalei ntouetaki k ayth? afou foibos oikonomopoulos einai konta apo to persino hit mporei na tous grapsei kati..edw ebgale de thn paleyw me karra..edw einai pio eynoikes syn8hkes.. ase p mporei na to perimazepsei sth spicy..
Δεν ξέρω αλλά δεν συμφωνώ με το περιμαζέψει.Αν ο Οικονομόπουλος πήγαινε στην spicy θα ήταν από τις πιο δυνατές μεταγραφές της εταιρείας.
Μην σου πως πως θα γινόταν αυτόματα το νούμερο 1 αντρικό όνομα της spicy.Έχει επιτυχία αυτή την στιγμή που ο Πετρέλης έχει να δει χρόνια.
Απλώς δεν πιστεύω πως θα φύγει από την minos ο Νίκος.
Elli Kokkinou @ElliKokkinou
Τελικά οι ευχές σας έπιασαν τόπο!Ολα πήγαν άψογα στην πρεμιέρα μας!!Σας ευχαριστώ πολυ!Ήταν υπέροχα!Μια αγκαλιά και από εμένα!Καλό ξημέρωμα!
Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή το βράδυ η Έλλη Κοκκινού με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής ΄΄ Θέα΄΄. Είναι η τρίτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται επί σκηνής. Άλλωστε, όταν κάτι πάει καλά, δύσκολα το αλλάζεις. Η Έλλη και ο Νίκος ξεσήκωσαν τους θαμώνες του μαγαζιού και η πίστα σύντομα γέμισε.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και για πρώτη φορά βλέπουμε τον τραγουδιστή με νέο look. O Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να σκουρήνει τα μαλλιά του.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Νίκου και της Έλλης!
eprepe kapaki meta to koitakse gyrw mas na prow8hsoun to etsi se dexthka k meta mia tsiftetlia gia kalokairi opws den yparxeis pia... k oxi clip aparaithta alla radio single.. opws bgazoun twra sth vandi to asteri mesw radio..
Την έχουν ζαλίσει στο twitter με τον Χαρταετό οι fans της.Της λένε συνέχεια πως είναι υπέροχο κομμάτι και από τα καλύτερα του δίσκου στο Κόκκινο.
Γι'αυτό το θυμήθηκε και το λέει.