Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
I like people too much or not at all.
stelios

Εικόνα
Απορώ τι του συμβαίνει.Δεν τον αναγνωρίζω.Μετά από αυτό μπορεί να συμβεί στη δισκογραφία το οτιδήποτε.
Ένας άνθρωπος με τέτοια αισθητική στη δουλειά του και τόσο απαιτητικός στα τραγούδια του να εμπιστεύεται τον Φοίβο και μάλιστα για ολόκληρο δίσκο. :read:
Εδώ είχε αρνηθεί πρόσφατα να κάνει δίσκο με τον Θεοφάνους που σαν συνθέτης θα του ταίριαζε περισσότερο.
Για χρόνια δήλωνε πως δεν θα ήθελε να εγκλωβιστεί ποτέ στην υπογραφή ενός δημιουργού γι αυτό και είχε αρνηθεί προτάσεις και από παλαιότερους μεγάλους συνθέτες για δίσκο.Τι να πω. :whatever:
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: Υπέγραψε στη Heaven Music! Δείτε φωτογραφίες
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Εγώ αυτή την συνεργασία θέλω να δω και περιμένω. :give_rose:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Είναι σίγουρο ότι ο Φοίβος θα του κάνει ολόκληρο το δίσκο και όχι μεμονωμένα τραγούδια;;;
Μεγάλη κωλοτούμπα αν ισχύει...

Υ.Γ. Από όσο ξέρω προσωπικά (από το μαέστρο του) δεν είχε και την καλύτερη γνώμη για τον Φοίβο ειδικά των τραγουδιών του της τελευταίας 10ετίας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Ολοκληρωμένος δίσκος θα είναι,και θα συμμετέχει και η Γιαννατσούλια σαν στιχουργός,σε κάποια ή στα περισσότερα κομμάτια!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Πολύ περίεργη συνεργασία μη αναμενόμενη θα κεντρίσει το ενδιαφέρον γι'αυτό τον λόγο αλλά είμαι επιφυλακτικός.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Το καλο παιδι,το χαμογελαστο,το μετριοπαθες που ομολογησε οτι ανοιξε το μαγαζακι του και τραγουδησε χαριν επινικιου γλεντιου κομματος..Απο τις λεπτομερειες φαινονται πολλα πραγματα..και λιθοβολουμε εκεινον που τα βαζει με ολους..το εχει πιασει το νοημα ο κος Πλουταρχος-Κακοσαιος..α,ξεχασα..καλη επιτυχια στον νεο δισκο με τον Αντ1,ε..με τον Φοιβο,εννοω..
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Παιδιά κ εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η συνεργασία δεδομένων των δηλώσεων του Πλούταρχου στο παρελθόν. Ωστόσο γι' αυτό ακριβώς το λόγο έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο Πλούταρχος δε θα έλεγε έτσι εύκολα ναι στον Φοίβο αν δεν είχε καλό υλικό, μην τρελαθούμε. Πιστεύω ότι ο Φοίβος του έχει γράψει κομμάτια αντάξια του παρελθόντος του γι αυτό κ τον εμπιστεύτηκε. Ας ακούσουμε πρώτα...! Μην ξεχνάμε ότι ο Φοίβος τα τελευταία 2 χρόνια έχει παρουσιάσει ελάχιστα κομμάτια, άρα πολύ πιθανό όλο αυτό τον καιρό να έχει μαζέψει καλό υλικό..! Εγώ περιμένω το δίσκο πως κ πως! :thumbup:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Σε άλλες εποχές θα ήταν είδηση καμιά 10 χρόνια πίσω η συνεργασία τους τώρα δεν νομίζω να ασχοληθεί και κανείς αν είναι Φοίβος τα νέα του τραγούδια, μόνο εμείς που ξέρουμε και μας φαίνεται περίεργο που ο Γιάννης καταδέχεται να πει Φοίβο, καλά τραγούδια μόνο να του δώσει και κανένα πρόβλημα :thumbup:
stelios

Αν αυτή η συνεργασία έκλεινε πριν τον τελευταίο του δίσκο θα πίστευα πως είναι απελπισμένος ή σε πανικό και κάνει βλακείες.
Με την πορεία που είχε όμως φέτος μου φαίνεται ανεξήγητο αφού είναι γνωστό ο Γιάννης δεν ήταν ποτέ fan των τραγουδιών του Φοίβου.
Γενικά είναι δύσκολος με τα τραγούδια.Αρκετοί δημιουργοί που συνεργάζονται μαζί του έχουν πει πως τους ταλαιπωρεί ειδικά στο θέμα του στίχου.
Τέλος πάντων θα δείξει.Όπως και να έχει προσωπικά με ξενέρωσε πολύ ο Γιαννάκης. :10-pleko:
stelios

Εκτόξευση τηλεθέασης για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ως καλεσμένος στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star και παρακολουθήσαμε μια εκπομπή - αφιέρωμα για όλα αυτά τα ΄χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μουσικής βιομηχανίας. ...

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό όπου έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 19,8%!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο η εκπομπή του Star συγκέντρωσε μέσο όρο 12%, φτάνοντας μέχρι και το 15,7%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά, κάνοντας μέσο όρο 16,04% και φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 19,8%!

http://www.newspistol.com/article.php?i ... zJ.twitter
stelios

Rythmos Kerkyras 997

Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά τον Φοίβο!!!
Το αποτέλεσμα??

Σε λίγες μέρες στον Ρυθμό 997.
stelios

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Έχω την αίσθηση ότι ο Φοίβος στιχουργικά θα δώσει στον Πλούταρχο ένα δίσκο τύπου "Άλλαξα".
Οπότε οι στίχοι στην πλειοψηφία τους θα είναι προσεγμένοι.
Η μουσική δεν έχω ιδέα πώς θα είναι και αν θα ταιριάζει με το στυλ του Πλούταρχου.

Εκτός κι αν μαζί γυρίσουν καμιά 20αριά χρόνια πίσω.
Και αρχίσει ο Πλούταρχος και τραγουδάει τραγούδια που κάποτε τα έλεγε για demos...
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Μα είπαμε στίχοι θα υπάρχουν και της Γιαννατσούλια,ίσως και να μη δώσει καθόλου στίχο ο Φοίβος!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

fylakas_aggelos έγραψε:Μα είπαμε στίχοι θα υπάρχουν και της Γιαννατσούλια,ίσως και να μη δώσει καθόλου στίχο ο Φοίβος!
Kαθόλου αποκλείεται αλλά ίσως τα περισσότερα να είναι της Γιαννατσούλια. Και εν πάσει περιπτώσει δε νομίζω ότι ο Πλούταρχος τα τελευταία χρόνια έχει πει κανένα τεράστιο τραγούδι για να του κάνει τόσο κακό ο Φοίβος. Απλά όμορφα τραγούδια λέει που τα τελευταία 3-4 χρόνια αρκετά ήταν και μέτρια.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

MusicLover έγραψε:
fylakas_aggelos έγραψε:Μα είπαμε στίχοι θα υπάρχουν και της Γιαννατσούλια,ίσως και να μη δώσει καθόλου στίχο ο Φοίβος!
Kαθόλου αποκλείεται αλλά ίσως τα περισσότερα να είναι της Γιαννατσούλια. Και εν πάσει περιπτώσει δε νομίζω ότι ο Πλούταρχος τα τελευταία χρόνια έχει πει κανένα τεράστιο τραγούδι για να του κάνει τόσο κακό ο Φοίβος. Απλά όμορφα τραγούδια λέει που τα τελευταία 3-4 χρόνια αρκετά ήταν και μέτρια.
Αυτό είναι υποκειμενικό αλλά ακόμα και αν ισχύει ακόμα ένας λόγος ανησυχίας.Πως το αντιμετωπίζει;
Πηγαίνοντας στο Φοίβο που έχει να δώσει τεράστιο τραγούδι χρόνια;Ειδικά σε άντρα καλλιτέχνη.
Ετοιμάζει εμφανίσεις στο Μέγαρο Αθηνών-Θεσσαλονίκης κάνει αφιέρωμα στον Καζαντζίδη και πάει μετά στο Φοίβο; :fan:
Θα μου πεις συνεργάστηκε με τον Πλέσσα και μετά πήγε με τον Παντελίδη.ΟΚ το έχασε και αυτός. :d_dance:
stelios

Phoebus

Μια νέα συνεργασία γεμάτη όμορφα τραγούδια και δυνατό συναίσθημα!!
Μείνετε συντονισμένοι!

Εικόνα
Απάντηση