Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Kαλά ,ρε Scorpion86. Εκείνο το 99% τι το'θελες; Αστειεύομαι,φυσικά. Μη λέμε τα ίδια. Είσαι απο τους λίγους που δίνεις κάποιες πληροφορίες, έστω και αντικρουόμενες.
- Scorpion86
Εγώ θα συνεχίσω να δίνω πληροφορίες ακόμα και αν αυτές αφορούν τον πιο δύσκολα προβλέψιμο καλλιτέχνη. Σε κάποιες θα πέσω μέσα, σε άλλες θα πέσω έξω. Ετσι πάνε αυτά. Πάντως, ποτέ δεν έγραψα κάτι από το μυαλό μου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Scorpion εσύ ξέρεις τις πηγές σου κι εσύ ο ίδιος τις αξιολογείς, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αν το Φωταέριο ξέμεινε, τότε πιθανότατα θα είναι εκεί ο Νότης αν εμφανιστεί τελικά διότι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Όνομα αξιόλογο δεν υπάρχει διαθέσιμο πάντως με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Επιτέλους και μια φωνή της λογικής! Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Για ποιο λόγο να πάρει το ρίσκο να κάνει ένα σχήμα εφόσον δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εχέγγυα ότι θα έχει επιτυχία; Πόσο μάλλον όταν δεν έχει και ο ίδιος όρεξη και δεν τον ευνοούν γενικότερα οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί..81argus έγραψε:Σχετικά με αυτό που λέτε ''τον πείσαμε'' να τραγουδήσει και φέτος θέλω να πω πως οι πιέσεις δεν φέρνουνε τα καλύτερα αποτελέσματα... Όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά δεν τον πιέζεις, αν εκείνος είχε αποφασίσει να μην εμφανιστεί φέτος πρέπει να το σεβαστούμε... Το να τραγουδήσει για το δικό μας χατήρι χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για εκείνον είναι σαν να τον παίρνουμε στον λαιμό μας
- SFAKattack10
Γιατι ισως να σκεφτεται και αυτους που δουλευουν νυχτοκαματο και αν δεν τραγουδισει φετος δεν θα εχουν δουλεια ουτε αυτοι.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Καλυτερα θα ηταν να τραγουδουσε μονος ο Νοτης ονομαζοντας το προγραμμα 'Δηλωνω Μονος' 

- Scorpion86
Καταρχήν, αυτό "τον πείσαμε", το είπε συνεργάτης του ή φίλος του; Δεν έχω καταλάβει. Από κει και πέρα, δεν πιστεύω ότι ο Νότης εάν δεν θέλει να τραγουδήσει υπάρχει κάτι που μπορεί να του αλλάξει άποψη. Οι συνεργάτες του (πολλούς τους έχω στο fb) ακόμα και την περίοδο όπου δεν εμφανίζεται ο Νότης έχουν τις δουλίτσες τους, και γενικά έχουν φτιάξει όνομα δίπλα στον Νότη τόσα χρόνια. Οπότε εάν έχει αποφασίσει να εμφανιστεί φέτος τον χειμώνα ο Νότης, είναι επειδή σκέφτεται ότι σε μία περίοδο όπου δεν παίζει στα ραδιόφωνα (και το εξέφρασε το παράπονο σε συνέντευξη στον Derti), μία κίνηση να μην εμφανιστεί σεζόν θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τα πράγματα.
Από μεγάλα ονόματα εφόσον δεν γίνεται όπως λέτε με Χατζηγιάννη,Θεοδωρίδου και Πέγκυ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο εκτός από τον Γονίδη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αυτό θα έλεγα κι εγώ, έχει δουλειά η μπάντα του Νότη. Δεν δουλεύουν μόνο με το Νότη. Για τις εμφανίσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε πως σκέφτεται ο Νότης. Εγώ το θεωρώ απίθανο το να νοιάζεται ο Νότης αν τον παίζουν τα ραδιόφωνα, αν δεν εμφανιστεί μια χρονιά, το τι θα γίνει κλπ. Και στην τελικά αν τον νοιάζει τόσο πολύ ας κάνει και την αυτοκριτική του πια, δε του φταίει κανείς, αυτός τα έχει βάλει με όλο το σύστημα και πληρώνει τις συνέπειες τώρα. Απλά όσο του γίνονται προτάσεις πάντα θα το σκέφτεται, αυτό που λέμε είναι να παρουσιάσει πράγματι κάτι ωραίο που να έχει τα φόντα να τραβήξει όλο το χειμώνα..Αν είναι να πάει ένα μήνα και μετά τις γιορτές να κλείνει Παρασκευές τι να το κάνουμε; Δεν ξέρω πόσοι το αντιληφθήκατε αλλά μόνο πέρυσι τηρήθηκαν όλα τα διήμερα..Κάτι λέει κι αυτο..
- SFAKattack10
Και να φυγει κανενας μουσικος τοσοι ειναι ανεργοι θα βρει, αλλα δεν ειναι μονο ο Νοτης και η ορχηστρα του, αυτους βλεπουμε και ακουμε. Σε ενα μαγαζι δουλευουν τοσα ατομα.
Εγω παντως θεωρω οτι αν δεν μπορει να βρει κατι καλο ας το παει για Ιανουαριο.
- Scorpion86
Μεγάλο όνομα. Η Πέγκυ δεν είναι μεγάλο όνομα. Μικρο είναι, δισύλλαβο. χαχαχα για να θυμηθούμε και μία παλαιότερη ατάκα του Νότη.nikosp έγραψε:Από μεγάλα ονόματα εφόσον δεν γίνεται όπως λέτε με Χατζηγιάννη,Θεοδωρίδου και Πέγκυ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο εκτός από τον Γονίδη.

- Scorpion86
Μα έχει κάνει ήδη αλλαγές στοην ορχήστρα του τα τελευταία χρόνια. Απο κει και πέρα, και τώρα να βρει σχήμα για αρχές Δεκέμβρη συζητά νε ξεκινήσει τις εμφανίσεις. Να πέσει λίγο πριν τις γιορτές, να δουλέψει φουλ και τις γιορτές, που έτσι κι αλλιώς θα δουλέψουν όλοι, και μετά βλέποντας και κάνοντας...Πολύ περίεργος θα είναι ο φετινός χειμώνας. Πολλά σχήματα, πολλά μαγαζιά και δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος θα ανταποκριθεί σε όλους ικανοποιητικά. Προβλέπω γρήγορα λουκέτα σε πολλά σχήματα εκεί στα μέσα με τέλη ΙανουαρίουSFAKattack10 έγραψε:Και να φυγει κανενας μουσικος τοσοι ειναι ανεργοι θα βρει, αλλα δεν ειναι μονο ο Νοτης και η ορχηστρα του, αυτους βλεπουμε και ακουμε. Σε ενα μαγαζι δουλευουν τοσα ατομα.

- Scorpion86
Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα... 

Μας έχει βγάλει την πίστη ο κοντός.Άντε!!!Scorpion86 έγραψε:Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα...
Ψάχνουν μαγαζί; "Φωταέριο" γιοκ δηλαδή;Scorpion86 έγραψε:Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα...
Life is a RollerCoaster...
- Scorpion86
Δεν ανέφερα το "Φωταέριο", άρα δεν το αποκλείω κιόλας. Μίλησα με άνθρωπο του μαγαζιού και δεν μου απέκλεισε το σενάριο να ξαναδούμε φέτος τον Νότη στο Φωταέριο. Ούτε όμως που είπε ότι θα είναι εκεί. Το άφησε ανοικτό, δεν το απέκλεισε ως ενδεχόμενο, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Νότης με αυτόν/αυτήν που έχει συμφωνήσει για να συνεργαστεί ψάχνουν χώρο και το Φωταέριο είναι διαθέσιμο.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ψάχνουν μαγαζί; "Φωταέριο" γιοκ δηλαδή;Scorpion86 έγραψε:Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα...
Ξέρω κάποιοι μπορεί να με γλεντήσετε με αυτό που θα πω...αλλά γιατί δεν πάει REX.Να θυμηθείτε οι παλιοί και να δούμε και οι νεότεροι...λίγο ''Νότη απ'τα παλιά''.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Το Rex δεν ανήκει πλέον στον Μαροσούλη και λειτουργεί ως θέατρο.ilias16 έγραψε:Ξέρω κάποιοι μπορεί να με γλεντήσετε με αυτό που θα πω...αλλά γιατί δεν πάει REX.Να θυμηθείτε οι παλιοί και να δούμε και οι νεότεροι...λίγο ''Νότη απ'τα παλιά''.
Νομίζω δεν λειτουργεί σαν μπουζούκια.Νότη από τα παλιά μπορούμε να δούμε σε οποιοδήποτε μαγαζί αν κάνει τις κατάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμα.ilias16 έγραψε:Ξέρω κάποιοι μπορεί να με γλεντήσετε με αυτό που θα πω...αλλά γιατί δεν πάει REX.Να θυμηθείτε οι παλιοί και να δούμε και οι νεότεροι...λίγο ''Νότη απ'τα παλιά''.
Όπως είχα προβλέψει ότι μετά τις εκλογές θα βγει ειδήση αν θα τραγουδήσει, τώρα πιστεύω ότι η ανακοίνωση σχήματος θα αργήσει ακόμα(κάπου 10-15 Οκτώβρη το βλέπω)..'Οχι τίποτα άλλο και να κλείσει συμφωνία με όλα αυτά που έχουν γίνει θα ανακοινωθεί όταν είναι 101% σίγουρο..Το θέμα είναι ότι περνάει ο καιρός και χρειάζεται να ξαναπαίξει κάπου και δεν εννοώ με συνεντεύξεις κλπ αλλά με κάποιο τραγούδι..