Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
filcollins

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Kαλά ,ρε Scorpion86. Εκείνο το 99% τι το'θελες; Αστειεύομαι,φυσικά. Μη λέμε τα ίδια. Είσαι απο τους λίγους που δίνεις κάποιες πληροφορίες, έστω και αντικρουόμενες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εγώ θα συνεχίσω να δίνω πληροφορίες ακόμα και αν αυτές αφορούν τον πιο δύσκολα προβλέψιμο καλλιτέχνη. Σε κάποιες θα πέσω μέσα, σε άλλες θα πέσω έξω. Ετσι πάνε αυτά. Πάντως, ποτέ δεν έγραψα κάτι από το μυαλό μου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion εσύ ξέρεις τις πηγές σου κι εσύ ο ίδιος τις αξιολογείς, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αν το Φωταέριο ξέμεινε, τότε πιθανότατα θα είναι εκεί ο Νότης αν εμφανιστεί τελικά διότι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Όνομα αξιόλογο δεν υπάρχει διαθέσιμο πάντως με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Σχετικά με αυτό που λέτε ''τον πείσαμε'' να τραγουδήσει και φέτος θέλω να πω πως οι πιέσεις δεν φέρνουνε τα καλύτερα αποτελέσματα... Όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά δεν τον πιέζεις, αν εκείνος είχε αποφασίσει να μην εμφανιστεί φέτος πρέπει να το σεβαστούμε... Το να τραγουδήσει για το δικό μας χατήρι χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για εκείνον είναι σαν να τον παίρνουμε στον λαιμό μας
Επιτέλους και μια φωνή της λογικής! Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Για ποιο λόγο να πάρει το ρίσκο να κάνει ένα σχήμα εφόσον δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εχέγγυα ότι θα έχει επιτυχία; Πόσο μάλλον όταν δεν έχει και ο ίδιος όρεξη και δεν τον ευνοούν γενικότερα οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Γιατι ισως να σκεφτεται και αυτους που δουλευουν νυχτοκαματο και αν δεν τραγουδισει φετος δεν θα εχουν δουλεια ουτε αυτοι.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Καλυτερα θα ηταν να τραγουδουσε μονος ο Νοτης ονομαζοντας το προγραμμα 'Δηλωνω Μονος' :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Καταρχήν, αυτό "τον πείσαμε", το είπε συνεργάτης του ή φίλος του; Δεν έχω καταλάβει. Από κει και πέρα, δεν πιστεύω ότι ο Νότης εάν δεν θέλει να τραγουδήσει υπάρχει κάτι που μπορεί να του αλλάξει άποψη. Οι συνεργάτες του (πολλούς τους έχω στο fb) ακόμα και την περίοδο όπου δεν εμφανίζεται ο Νότης έχουν τις δουλίτσες τους, και γενικά έχουν φτιάξει όνομα δίπλα στον Νότη τόσα χρόνια. Οπότε εάν έχει αποφασίσει να εμφανιστεί φέτος τον χειμώνα ο Νότης, είναι επειδή σκέφτεται ότι σε μία περίοδο όπου δεν παίζει στα ραδιόφωνα (και το εξέφρασε το παράπονο σε συνέντευξη στον Derti), μία κίνηση να μην εμφανιστεί σεζόν θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τα πράγματα.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Από μεγάλα ονόματα εφόσον δεν γίνεται όπως λέτε με Χατζηγιάννη,Θεοδωρίδου και Πέγκυ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο εκτός από τον Γονίδη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Αυτό θα έλεγα κι εγώ, έχει δουλειά η μπάντα του Νότη. Δεν δουλεύουν μόνο με το Νότη. Για τις εμφανίσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε πως σκέφτεται ο Νότης. Εγώ το θεωρώ απίθανο το να νοιάζεται ο Νότης αν τον παίζουν τα ραδιόφωνα, αν δεν εμφανιστεί μια χρονιά, το τι θα γίνει κλπ. Και στην τελικά αν τον νοιάζει τόσο πολύ ας κάνει και την αυτοκριτική του πια, δε του φταίει κανείς, αυτός τα έχει βάλει με όλο το σύστημα και πληρώνει τις συνέπειες τώρα. Απλά όσο του γίνονται προτάσεις πάντα θα το σκέφτεται, αυτό που λέμε είναι να παρουσιάσει πράγματι κάτι ωραίο που να έχει τα φόντα να τραβήξει όλο το χειμώνα..Αν είναι να πάει ένα μήνα και μετά τις γιορτές να κλείνει Παρασκευές τι να το κάνουμε; Δεν ξέρω πόσοι το αντιληφθήκατε αλλά μόνο πέρυσι τηρήθηκαν όλα τα διήμερα..Κάτι λέει κι αυτο..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Και να φυγει κανενας μουσικος τοσοι ειναι ανεργοι θα βρει, αλλα δεν ειναι μονο ο Νοτης και η ορχηστρα του, αυτους βλεπουμε και ακουμε. Σε ενα μαγαζι δουλευουν τοσα ατομα.
Εγω παντως θεωρω οτι αν δεν μπορει να βρει κατι καλο ας το παει για Ιανουαριο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:Από μεγάλα ονόματα εφόσον δεν γίνεται όπως λέτε με Χατζηγιάννη,Θεοδωρίδου και Πέγκυ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο εκτός από τον Γονίδη.
Μεγάλο όνομα. Η Πέγκυ δεν είναι μεγάλο όνομα. Μικρο είναι, δισύλλαβο. χαχαχα για να θυμηθούμε και μία παλαιότερη ατάκα του Νότη. :hysterical:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Και να φυγει κανενας μουσικος τοσοι ειναι ανεργοι θα βρει, αλλα δεν ειναι μονο ο Νοτης και η ορχηστρα του, αυτους βλεπουμε και ακουμε. Σε ενα μαγαζι δουλευουν τοσα ατομα.
Εγω παντως θεωρω οτι αν δεν μπορει να βρει κατι καλο ας το παει για Ιανουαριο.
Μα έχει κάνει ήδη αλλαγές στοην ορχήστρα του τα τελευταία χρόνια. Απο κει και πέρα, και τώρα να βρει σχήμα για αρχές Δεκέμβρη συζητά νε ξεκινήσει τις εμφανίσεις. Να πέσει λίγο πριν τις γιορτές, να δουλέψει φουλ και τις γιορτές, που έτσι κι αλλιώς θα δουλέψουν όλοι, και μετά βλέποντας και κάνοντας...Πολύ περίεργος θα είναι ο φετινός χειμώνας. Πολλά σχήματα, πολλά μαγαζιά και δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος θα ανταποκριθεί σε όλους ικανοποιητικά. Προβλέπω γρήγορα λουκέτα σε πολλά σχήματα εκεί στα μέσα με τέλη Ιανουαρίου :roll: .
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα... :roll:
nikosp

Scorpion86 έγραψε:Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα... :roll:
Μας έχει βγάλει την πίστη ο κοντός.Άντε!!!
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Scorpion86 έγραψε:Κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Λένε ότι τα βρήκε με την/τον τραγουδιστή/τραγουδίστρια που θα συνεργαστεί φέτος και απλά ψάχνουν μαγαζί. Ακόμα όνομα δεν έχει διαρρεύσει μόνο ότι είναι δυνατό όνομα και ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω τόση μυστικότητα... :roll:
Ψάχνουν μαγαζί; "Φωταέριο" γιοκ δηλαδή;
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
Ψάχνουν μαγαζί; "Φωταέριο" γιοκ δηλαδή;
Δεν ανέφερα το "Φωταέριο", άρα δεν το αποκλείω κιόλας. Μίλησα με άνθρωπο του μαγαζιού και δεν μου απέκλεισε το σενάριο να ξαναδούμε φέτος τον Νότη στο Φωταέριο. Ούτε όμως που είπε ότι θα είναι εκεί. Το άφησε ανοικτό, δεν το απέκλεισε ως ενδεχόμενο, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Νότης με αυτόν/αυτήν που έχει συμφωνήσει για να συνεργαστεί ψάχνουν χώρο και το Φωταέριο είναι διαθέσιμο.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ξέρω κάποιοι μπορεί να με γλεντήσετε με αυτό που θα πω...αλλά γιατί δεν πάει REX.Να θυμηθείτε οι παλιοί και να δούμε και οι νεότεροι...λίγο ''Νότη απ'τα παλιά''.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

ilias16 έγραψε:Ξέρω κάποιοι μπορεί να με γλεντήσετε με αυτό που θα πω...αλλά γιατί δεν πάει REX.Να θυμηθείτε οι παλιοί και να δούμε και οι νεότεροι...λίγο ''Νότη απ'τα παλιά''.
Το Rex δεν ανήκει πλέον στον Μαροσούλη και λειτουργεί ως θέατρο.
nikosp

ilias16 έγραψε:Ξέρω κάποιοι μπορεί να με γλεντήσετε με αυτό που θα πω...αλλά γιατί δεν πάει REX.Να θυμηθείτε οι παλιοί και να δούμε και οι νεότεροι...λίγο ''Νότη απ'τα παλιά''.
Νομίζω δεν λειτουργεί σαν μπουζούκια.Νότη από τα παλιά μπορούμε να δούμε σε οποιοδήποτε μαγαζί αν κάνει τις κατάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Όπως είχα προβλέψει ότι μετά τις εκλογές θα βγει ειδήση αν θα τραγουδήσει, τώρα πιστεύω ότι η ανακοίνωση σχήματος θα αργήσει ακόμα(κάπου 10-15 Οκτώβρη το βλέπω)..'Οχι τίποτα άλλο και να κλείσει συμφωνία με όλα αυτά που έχουν γίνει θα ανακοινωθεί όταν είναι 101% σίγουρο..Το θέμα είναι ότι περνάει ο καιρός και χρειάζεται να ξαναπαίξει κάπου και δεν εννοώ με συνεντεύξεις κλπ αλλά με κάποιο τραγούδι..
Απάντηση