Μελίνα Ασλανίδου
- fylakas_aggelos
Re: Μελίνα Ασλανίδου
Είναι σαν συνέχεια του προηγούμενου δίσκου που λεγόταν "Μελίνα".Θέλει μάλλον να δείξει ότι είναι η δική μας Μελίνα το κορίτσι που λατρεύουμε τόσα χρόνια και ότι είναι προσιτή στον κόσμο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- Leonidas1234
Μπορεί... λογικά δεν θα βγάλουν και ένα single λίγο πριν το δίσκο;
Μες στο σπίτι δεν μένει κανείς
- fylakas_aggelos
Σαν προπαραγγελία λογικά θα βγει ο δίσκος,όχι single,αλλά πιστεύω κι εγώ παράλληλα με την κυκλοφορία να προωθήσουν ένα κομμάτι του δίσκου, γιατί όχι το εκπληκτικό "Άρωμα".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Μια χαρα το εξωφυλλο κ οχι εκεινο το κλαπατσιμπαλο που ειχε βγει στην αρχη...
- Leonidas1234
Δεν είχε βγει άλλο εξώφυλλο... εκείνα που ανέβαιναν στο facebook της Μελίνας ήταν ανεπίσημα...
- Leonidas1234
11 τραγούδια ο δίσκος!! Θα περιέχει και το ''Νερό και χώμα''. Άρα τέσσερα τα νέα τραγούδια... τι πολλά 

- fylakas_aggelos
Ελπίζω μόνο να βάλουν τη radio edit του "Νερό και χώμα" και όχι την extended που είναι 5 λεπτά.
Eίναι 7 τα νέα τραγούδια (Άρωμα,Δάκρυα,Με φωνάζουνε με το μικρό μου και άλλα 4).Το Άρωμα και τα Δάκρυα μπορεί να είναι γνωστά αλλά δεν τα έχουμε ακούσει σε studio version.
Eίναι 7 τα νέα τραγούδια (Άρωμα,Δάκρυα,Με φωνάζουνε με το μικρό μου και άλλα 4).Το Άρωμα και τα Δάκρυα μπορεί να είναι γνωστά αλλά δεν τα έχουμε ακούσει σε studio version.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- Leonidas1234
Η traclist
1. Προσωπική επιλογή
2. Να με δικαιολογήσεις
3. Μες στο σπίτι δε μένει κανείς
4. Το άρωμα
5. Δάκρυα
6. Νερό και χώμα ( feat. Stavento)
7. Όμως μετά
8. Το λάθος και το πάθος
9. Με φωνάζουνε με το μικρό μου
10. Ας πούμε πως υπάρχεις
11. Ο ξένος άνθρωπος
1. Προσωπική επιλογή
2. Να με δικαιολογήσεις
3. Μες στο σπίτι δε μένει κανείς
4. Το άρωμα
5. Δάκρυα
6. Νερό και χώμα ( feat. Stavento)
7. Όμως μετά
8. Το λάθος και το πάθος
9. Με φωνάζουνε με το μικρό μου
10. Ας πούμε πως υπάρχεις
11. Ο ξένος άνθρωπος
- fylakas_aggelos

01. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 4:18
02. ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ 3:24
03. ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 3:23
04. ΤΟ ΑΡΩΜΑ 3:27
05. ΔΑΚΡΥΑ 3:24
06. ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΜΑ (feat. STAVENTO) 4:58
07. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ 3:48
08. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ 3:53
09. ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ 3:59
10. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ 3:40
11. Ο ΞΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 3:44
https://itunes.apple.com/gr/album/me-fo ... 17637?l=el
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Θα μπορούσαν να βάλουν ως bonus tracks το "Για Να Μην Ξεχνώ Θυμάμαι" και το "Θα Σ' Αγαπώ" με τον Πάριο.fylakas_aggelos έγραψε:Ελπίζω μόνο να βάλουν τη radio edit του "Νερό και χώμα" και όχι την extended που είναι 5 λεπτά.
- fylakas_aggelos
Σίγουρα το "9 μήνες" έπρεπε να μπει και το "Ο χρόνος νικά" του Μιτζέλου.johnmar94 έγραψε:Θα μπορούσαν να βάλουν ως bonus tracks το "Για Να Μην Ξεχνώ Θυμάμαι" και το "Θα Σ' Αγαπώ" με τον Πάριο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- Leonidas1234
Το ''9 μήνες'' είχε μπει στο ''Όσα είπα'' για αυτό λογικά δεν το βάλανε. Το ''Ο χρόνος νικά'' για μένα έπρεπε να μπει στη συλλογή που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο..
- fylakas_aggelos
Έχω περιέργεια για τα τραγούδια.Πιστεύω τα 2 τελευταία θα είναι και τα πιο "έντεχνα" από τους τίτλους.Επίσης "Το λάθος και το πάθος" να είναι άραγε συνέχεια του κομματιού "Το λάθος"?Και φυσικά θέλω να ακούσω "Το άρωμα".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Κυκλοφορησε digital σημερα
- fylakas_aggelos
Ναι αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στο spotify.Ίσως να αγοράσω τα 7 τραγούδια.Το Άρωμα είναι κομματάρα,μαγικό κομμάτι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Το "Ας πούμε πως υπάρχεις" ήταν να το πει η Γαρμπή,γιατί στο ρεφρέν λέει "Και τώρα τι κάνουμε",και είχε ακουστεί ότι θα υπάρχει τέτοιος τίτλος.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- Leonidas1234
Το ''Με φωνάζουν με το μικρό μου'' μ'άρεσε πολύ από αυτό που άκουσα!! Θα είναι ωραίος δίσκος 

-
Παπαδοπουλος δεν μπορει..το χει αναφερει κ παλιοτερα..αν αργησει καποιος να το κυκλοφορησει το παιρνει πισω..fylakas_aggelos έγραψε:Το "Ας πούμε πως υπάρχεις" ήταν να το πει η Γαρμπή,γιατί στο ρεφρέν λέει "Και τώρα τι κάνουμε",και είχε ακουστεί ότι θα υπάρχει τέτοιος τίτλος.
- fylakas_aggelos
Λοιπόν άκουσα το δίσκο,ξεκινάμε την ακρόαση με 3 γνωστά λατρεμένα κομμάτια που είχαμε ακούσει τους προηγούμενους μήνες και αυτό μας προϊδεάζει για μια υπέροχη συνέχεια.Πάμε στο "Άρωμα" το οποίο είναι μαγικό,εν έτει 2016 σπανίζουν τέτοια τραγούδια (πρέπει να γίνει οπωσδήποτε single αν και δεν το νομίζω).Η φωνή της είναι το κάτι άλλο σε αυτό το τραγούδι.Συνεχίζουμε με τα "Δάκρυα" το οποίο ενώ έχει ωραία μουσική σε ηπειρώτικο ύφος, ο στίχος λίγο μας τα χαλάει (ειδικά εκεί που λέει για τα "μαλλάκια") αλλά η φωνή της το αναβαθμίζει πολύ. Το έκτο κομμάτι "Νερό και χώμα" κι αυτό γνωστό,που θα μπορούσε όμως να υπάρχει κάτι άλλο στη θέση του,πχ να είχε ηχογραφήσει 1 επιπλέον κομμάτι,ή να έμπαινε το "9 μήνες".Η πολλή λύρα στο τέλος με κουράζει και θα προτιμούσα να είχε μπει η radio edit. Πάμε στο έβδομο κομμάτι,μια υπέροχη μπαλάντα που θα ήθελα επίσης να γίνει κάπως γνωστή. Το όγδοο κομμάτι, "Το λάθος και το πάθος" καλό αλλά μέχρι εκεί.Η ενορχήστρωση θυμίζει το "Σπάστα" και κάνει μπαμ ότι είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου. Συνεχίζουμε με το ομώνυμο το οποίο δεν μου έκανε καμία αίσθηση.Και πάμε στο δέκατο κομμάτι,το οποίο είναι υπέροχο κι αυτό ,"Ας πούμε πως υπάρχεις".Αν και φαίνεται ότι αναφέρεται σε κάποιον που έχει φύγει απ'τη ζωή,τελικά μάλλον αναφέρεται στον πρώην της και του λέει ότι δεν θέλει αυτός να υπάρχει.Δεν πολυκατάλαβα τους στίχους είναι η αλήθεια αλλά μου αρέσει η ερμηνεία της Μελίνας.Και κλείνουμε με το "Ο ξένος άνθρωπος",πάλι δεν κατάλαβα τους στίχους του κομματιού και με ψυχοπλάκωσε αυτό για να είμαι ειλικρινής.
Σε γενικές γραμμές ένας καλός δίσκος με 2-3 κομμάτια που θα μπορούσαν να λείπουν.Δεν ξέρω αν έχει άλλη συμμετοχή ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος μέσα στο δίσκο,αν και σχεδόν όλα τα κομμάτια μου κάνουν περισσότερο για συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου.Θα ήθελα όμως να κάνει ένα δίσκο στο μέλλον με Γιάννη Χριστοδουλόπουλο,ο άνθρωπος είναι κορυφαίος συνθέτης,και είναι κάτω των 35 ετών.Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την άλλη μου φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται.
Σε γενικές γραμμές ένας καλός δίσκος με 2-3 κομμάτια που θα μπορούσαν να λείπουν.Δεν ξέρω αν έχει άλλη συμμετοχή ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος μέσα στο δίσκο,αν και σχεδόν όλα τα κομμάτια μου κάνουν περισσότερο για συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου.Θα ήθελα όμως να κάνει ένα δίσκο στο μέλλον με Γιάννη Χριστοδουλόπουλο,ο άνθρωπος είναι κορυφαίος συνθέτης,και είναι κάτω των 35 ετών.Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την άλλη μου φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Αυτά που θα ακούω περισσότερο είναι οι μπαλάντες "Το άρωμα","Όμως μετά","Ας πούμε πως υπάρχεις" + τα 4 ήδη γνωστά (το "Νερό και χώμα" στη radio edit από το cd των Stavento)
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...