Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.

Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.
http://www.loveradio.gr/MusicLover έγραψε:Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.
thnxxxxdeba έγραψε:http://www.loveradio.gr/MusicLover έγραψε:Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.
πήγαινε στο sounds και βρες για τον οποιοδήποτε καλλιτέχνη
Και για να μην την ακούσεις ολόκληρη, πήγαινε κατ' ευθείαν στο part 4.MusicLover έγραψε:thnxxxxdeba έγραψε:http://www.loveradio.gr/MusicLover έγραψε:Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.
Εντάξει.minerboh έγραψε:H συζήτηση περι τριγώνου Έλλης-Καίτης και Σχοινά μου θύμισε μια διαφωνία που είχα σχετικά πρόσφατα με τον Τζον Ρομίτα τζ σε ενα άλλο φόρουμ για κομικς (για τους X-Men). Είχα εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου οταν η Έμμα Φροστ τα έφτιαξε με τον Σκοτ Σάμμερς ρίχνοντας χιλόπιτα στην Τζην Γκρέι. Του είπα οτι δεν τη χωνεύω αυτή τη ξανθιά σκρόφα που το παίζει μοιραία γυναίκα και θαρρεί πως μπορεί να κλέβει τον γκόμενο της Τζην. Και αυτός μου είπε οτι και ο Σκοτ φέρει επίσης ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Κια εγώ το απάντησα το εξής....
When it comes to men, the minor brain always manages to surpass the heart and the major brain.
Αυτός μου ρωτάει το εξής who's the minor brain and who is the major?
Και εγω του απαντώ... my point exactly!!!
Τελικά την έχω όλη τη συνέντευξη στον υπολογιστή μου...! Ευχαριστώ πάντως!ΜΑΓΔΑ έγραψε:Και για να μην την ακούσεις ολόκληρη, πήγαινε κατ' ευθείαν στο part 4.MusicLover έγραψε:thnxxxxdeba έγραψε:http://www.loveradio.gr/MusicLover έγραψε:Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.
Φιλικά,
Μάγδα.
Tην άκουσα τη συνέντευξη και δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τα είπε όλα η Καίτη!MusicLover έγραψε:Τελικά την έχω όλη τη συνέντευξη στον υπολογιστή μου...! Ευχαριστώ πάντως!ΜΑΓΔΑ έγραψε:Και για να μην την ακούσεις ολόκληρη, πήγαινε κατ' ευθείαν στο part 4.MusicLover έγραψε:thnxxxxdeba έγραψε:http://www.loveradio.gr/MusicLover έγραψε:Link!panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.
Φιλικά,
Μάγδα.
Kαλά δεν βλέπεις τι διαβάζει στο twitter της;Τρώει κράξιμο στα μούτρα.deba έγραψε:Πόσο μπορεί να την ενόχλησε;![]()
και δεν το αφήνει καθόλου να περάσει!stelios έγραψε:Kαλά δεν βλέπεις τι διαβάζει στο twitter της;Τρώει κράξιμο στα μούτρα.deba έγραψε:Πόσο μπορεί να την ενόχλησε;![]()
Ναι αλλά ακόμα και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε τρώει χοντρό κράξιμο.Να τα λέμε και αυτά.Μια αφορμή αρκεί για να ξεσπάσουν κάποιοι.deba έγραψε:και δεν το αφήνει καθόλου να περάσει!stelios έγραψε:Kαλά δεν βλέπεις τι διαβάζει στο twitter της;Τρώει κράξιμο στα μούτρα.deba έγραψε:Πόσο μπορεί να την ενόχλησε;![]()
τρώει κράξιμο και ασχολείται γενικά με κάθε μήνυμα που έρχεται
χαρά πολύ μεγάλη! ισχύει! κάποιοι θέλουν αφορμή να βγάλουν οποιοδήποτε απωθημένο, όχι μόνο να αντιδράσουν σε ένα δημοσίευμαstelios έγραψε:Ναι αλλά ακόμα και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε τρώει χοντρό κράξιμο.Να τα λέμε και αυτά.Μια αφορμή αρκεί για να ξεσπάσουν κάποιοι.deba έγραψε:και δεν το αφήνει καθόλου να περάσει!stelios έγραψε:Kαλά δεν βλέπεις τι διαβάζει στο twitter της;Τρώει κράξιμο στα μούτρα.deba έγραψε:Πόσο μπορεί να την ενόχλησε;![]()
κάποιοι βρίζουν κιόλας.δεν ξέρω τι γίνεται με τους άλλους καλλιτέχνες απλά το twitter της έλλης το παρακολουθώ και μου έχει κάνει εντύπωση.deba έγραψε:χαρά πολύ μεγάλη! ισχύει! κάποιοι θέλουν αφορμή να βγάλουν οποιοδήποτε απωθημένο, όχι μόνο να αντιδράσουν σε ένα δημοσίευμαstelios έγραψε:Ναι αλλά ακόμα και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε τρώει χοντρό κράξιμο.Να τα λέμε και αυτά.Μια αφορμή αρκεί για να ξεσπάσουν κάποιοι.deba έγραψε:και δεν το αφήνει καθόλου να περάσει!stelios έγραψε:Kαλά δεν βλέπεις τι διαβάζει στο twitter της;Τρώει κράξιμο στα μούτρα.deba έγραψε:Πόσο μπορεί να την ενόχλησε;![]()
Καταρχήν, το κειμενάκι το έβαλα για να γελάσουμε λίγο οπότε δε χρειάζεται να εξάπτεσαι.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εντάξει.minerboh έγραψε:H συζήτηση περι τριγώνου Έλλης-Καίτης και Σχοινά μου θύμισε μια διαφωνία που είχα σχετικά πρόσφατα με τον Τζον Ρομίτα τζ σε ενα άλλο φόρουμ για κομικς (για τους X-Men). Είχα εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου οταν η Έμμα Φροστ τα έφτιαξε με τον Σκοτ Σάμμερς ρίχνοντας χιλόπιτα στην Τζην Γκρέι. Του είπα οτι δεν τη χωνεύω αυτή τη ξανθιά σκρόφα που το παίζει μοιραία γυναίκα και θαρρεί πως μπορεί να κλέβει τον γκόμενο της Τζην. Και αυτός μου είπε οτι και ο Σκοτ φέρει επίσης ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Κια εγώ το απάντησα το εξής....
When it comes to men, the minor brain always manages to surpass the heart and the major brain.
Αυτός μου ρωτάει το εξής who's the minor brain and who is the major?
Και εγω του απαντώ... my point exactly!!!
Τοποθετήθηκες.
Για σένα, ο Σχοινάς δεν έδωσε καμία εξήγηση.
Και όλα έγιναν όπως συνέφερε την Έλλη να τα παρουσιάσει.
Το εμπεδώσαμε...
Ευχαριστούμε.
Φιλικά,
Μάγδα.
Υπήρχε κάποιος λόγος να γίνει αυτό?minerboh έγραψε: και απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η Καίτη να δώσει και τη δική της εικόνα οφείλω να κοιτάξω και να λάβω υπόψην μου τα μέχρι τώρα δεδομένα.
manos έγραψε:auth th foto poly thathela na th dw..aporo pos den thn exei parei pote to mati mou....