Γιατι το Πέτα ψηλά που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας το ξεχνας;filcollins έγραψε:Τελευταιο σχολιο σ'αυτο το θεμα. Δε γινεται να μην συγκινηθηκε καποιος που νιωθει εστω και λιγο τον στιχο του τραγουδιου ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και να μην ανατριχιασει στην τελευταια στροφη με τον τροπο ερμηνειας του Νοτη. Κι εκει ηταν συγκλονιστικο το τραγουδισμα του...
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Το εχω ηδη σημειωσει. Εξαιρετικες στιγμες και στα 2 αυτα τραγουδια. Για να ειμαστε δικαιοι. Γι'αυτο ο Νοτης ειναι μεγαλος τραγουδιστης.
- SFAKattack10
Σε ποιο σχήμα ήταν τρίτο όνομα ο Γονιδης και δεν το θυμάμαι;
Επίσης στο 16ΑΙ δεν είχε καλά τραγούδια; Δηλαδή πόσα τραγούδια ακουγατε και δεν αντεχατε να ακούτε όλο τον δίσκο; Εγώ μόνο τα Ποντίκια δεν άκουγα.
Επίσης στο 16ΑΙ δεν είχε καλά τραγούδια; Δηλαδή πόσα τραγούδια ακουγατε και δεν αντεχατε να ακούτε όλο τον δίσκο; Εγώ μόνο τα Ποντίκια δεν άκουγα.
Noμίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι στις 16ΑΙ είχε δυνατά κομμάτια ερωτικά αλλά κατά βάση κακές ενορχηστρώσεις, κάτι που στο μαζί βελτιώθηκε ωστόσο οι καλές στιγμές του δίσκου ήταν στα κοινωνικά(όχι σε όλα)..Από κει και πέρα μια καλή δουλεία θα τη χρειαστεί επειγόντως γιατί αυτή τη στιγμή όλα είναι εναντίον του και το μόνο που έχει και το κρατάει όρθιο είναι η φωνή του και τα τραγούδια του..Με αυτά θα πορευτεί και με όλα τα ΜΜΕ, social κλπ κόντρα θα πρέπει αυτά να τσακίζουν κόκαλα έτσι ώστε να μη χωράει καμία αμφισβήτηση ότι τελείωσε, πέρασε η μπογία του κλπ..
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο Μαζί γιατί γι' αυτόν κυρίως μιλάμε, προσέφερε κάτι στο Νότη; Ποιο τραγούδι εκτός από συγκεκριμένα κοινωνικά θα ακούς σε 5 χρόνια ας πούμε; Αυτό που λέμε είναι ότι ο Νότης πρέπει να κάνει μια υπέρβαση δισκογραφικά για να γυρίσει το κλίμα εναντίον του. Δεν είναι και τίποτα περίεργο αυτό που λέμε.SFAKattack10 έγραψε:Σε ποιο σχήμα ήταν τρίτο όνομα ο Γονιδης και δεν το θυμάμαι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Kαι η Στέλλα Καλλή υποψήφια για παρτενέρ...
Είχε δουλέψει και παλαιότερα με Νότη για όσους θυμούνται, όταν δεν την ήξερε κανείς, πιτσιρίκι.
Είχε δουλέψει και παλαιότερα με Νότη για όσους θυμούνται, όταν δεν την ήξερε κανείς, πιτσιρίκι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άσχετο αλλά ήθελα να το ποστάρω
Κάτι μου λέει πως ''την τσίμπησε'' ο Νότης και γι' αυτό ναυάγησε
Είναι ανερχόμενη, είναι φωνάρα, είναι κουκλάρα, είναι στην ίδια εταιρία και ετοιμάζει τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο
http://www.getgreekmusic.gr/nauagise-kiamos-kalli/

Είναι ανερχόμενη, είναι φωνάρα, είναι κουκλάρα, είναι στην ίδια εταιρία και ετοιμάζει τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Πέμ Οκτ 08, 2015 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Οντως και γω ειχα διαβασει για Κιαμο, αρα ισως να παιζει.
Σε ποιο σχημα?Scorpion86 έγραψε: Είχε δουλέψει και παλαιότερα με Νότη για όσους θυμούνται, όταν δεν την ήξερε κανείς, πιτσιρίκι.
Ποιος Μαζι? Ο δισκος του διμηνου? Τα χουμε πει για αυτον τον δισκο. Εσυ μιλησες για την τελευταια 10ετια και τα ισοπεδωσες ολα.jdarmody έγραψε: Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο Μαζί γιατί γι' αυτόν κυρίως μιλάμε, προσέφερε κάτι στο Νότη;.
Nτάξει δε το λες και κελεπούρι απλά θα έχει ξανά περισσότερη ώρα στη πίστα ο Νότης με Καλλή...Από την άλλη όλοι έλεγαν ότι παει για μεγάλη συνεργασία διεψευονται πανηγυρικά αν ισχύει...Τέλος για το δίσκο μη λέμε τα ίδια παιδία είτε αρέσει λίγο είτε πολύ ο προηγούμενος υπέρβαση δε το λες και ο Νότης τέτοια θέλει στα τελευταία χρόνια της καρίερας του...
- Scorpion86
Kαλά δεν έχει κλείσει η Καλλή. Συζητήσεις γίνονται μαζί της και γίνονται από τους ιδιοκτήτες του Φωτάεριου, όχι απευθείας με Νότη. Αυτό ίσως να λέει κάτι ίσως και τίποτα. Η Καλλή εάν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος είχε συνεργαστεί ξανά με Νότη επί εποχής Εναστρον, μικρούλα τότε. Δεν νομίζω να θυμάμαι λάθος.
- Scorpion86
Ουφ, την γλιτώσαμε για φέτος την Ηλιάδη!81argus έγραψε:Άσχετο αλλά ήθελα να το ποστάρω![]()

Αν η μόνη επιλογή ήταν η Ηλιάδη λόγω της αποχής της μετά τη γέννα της λογικό να έγινε ''η τράμπα'' δηλαδή να ''την πασάρανε'' στον Κιάμο γιατί για τους Νοτικούς φτάνει η Ηλιάδη έλεος πια για γκίνες θα πήγαινε αυτή η συνεργασία... Είχαμε μάθει μέχρι και τι βρακί φοράειScorpion86 έγραψε:Ουφ, την γλιτώσαμε για φέτος την Ηλιάδη!81argus έγραψε:Άσχετο αλλά ήθελα να το ποστάρω![]()

Είχαμε αναφερθεί ξανά στην Καλλή και πέρυσι ότι ίσως παίξει για Νότη (για Πύλη Αξιού αν θυμάμαι καλά), καθώς είναι στην ίδια εταιρία και ετοιμάζει πράγματα στην Cobalt. Δε ξέρω κατά πόσο θα ρισκάρει ο Νότης να το πάει μόνος του φέτος, είναι δύσκολος χειμώνας. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και διαθέσιμο βλέπω μετά τις γιορτές να πηγαίνει μόνο Σάββατα.
Καλά αν εσύ θεωρείς ότι μη Νοτικός έχει κεντράρει δίσκο του Νότη τη τελευταία δεκαετία πάω πάσο. Δεν ισοπέδωσα τίποτα, εσείς του χαϊδεύετε τα αυτιά λες και απαγορεύεται να έχει κάνει κάποια λάθος επιλογή.SFAKattack10 έγραψε:Ποιος Μαζι? Ο δισκος του διμηνου? Τα χουμε πει για αυτον τον δισκο. Εσυ μιλησες για την τελευταια 10ετια και τα ισοπεδωσες ολα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Ο Λεμπιδάκης λέει ότι είναι σε συμφωνία με δυο πολύ δυνατά ονόματα σίγουρα ο ένας θα είναι ο Νότης και για τον δεύτερο μπορεί να εννοούν αυτόν με τον οποίο θα είναι ο Νότης στο φωταέριο (Γονίδης ή Πέγκυ) αν και είναι λίγο υπερβολικό σχήμα Σφακιανάκης-Γονίδης-Καλλή ή Σφακιανάκης-Ζήνα-Καλλή.
Ο Λεμπιδάκης λέει ότι είναι σε συμφωνία με δυο πολύ δυνατά ονόματα σίγουρα ο ένας θα είναι ο Νότης και για τον δεύτερο μπορεί να εννοούν αυτόν με τον οποίο θα είναι ο Νότης στο φωταέριο (Γονίδης ή Πέγκυ) αν και είναι λίγο υπερβολικό σχήμα Σφακιανάκης-Γονίδης-Καλλή ή Σφακιανάκης-Ζήνα-Καλλή.
- Scorpion86
Η Θεοδωρίδου είναι η μία επιλογή της Καλλή λόγω της κοινής συνεργασίας με Θεοφάνους.
Υ.Γ.: Αντύπας-Γονίδης-Καλλή δεν ήταν το σχήμα που είχε κλείσει πρόωρα πριν δύο χειμώνες; Anyway εγώ κατάλαβα από το ρεπορτάζ ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο ονόματα, δύο σχήματα, όχι στο ίδιο και τα δύο.
Υ.Γ.: Αντύπας-Γονίδης-Καλλή δεν ήταν το σχήμα που είχε κλείσει πρόωρα πριν δύο χειμώνες; Anyway εγώ κατάλαβα από το ρεπορτάζ ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο ονόματα, δύο σχήματα, όχι στο ίδιο και τα δύο.
Ναι λογικά αυτό που λες θα εννοεί απλά έκανα μια υπόθεση.Scorpion86 έγραψε:Η Θεοδωρίδου είναι η μία επιλογή της Καλλή λόγω της κοινής συνεργασίας με Θεοφάνους.
E ντάξει δε είναι και υπερβολή Νότης-Ζήνα-Καλλή..Να έχει και ένα καλό όνομα πριν βγεί η Πέγγκυ και να αποφύγουμε αυτό το αφόρητα βαρετό ντούετο στην αρχή...
Απορώ γιατί καθόμαστε ακόμα και συζητάμε για Πέγκυ και Νατάσα...
Η Πέγκυ έχει κλείσει για τέλος Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή-Σάββατο Θεσσαλονίκη και μίλησα και μ' έναν φίλο Πεγκικό και μου είπε ότι θα καθήσει πάνω για όσο πάει.
Αν υποθέσουμε πως ο Νότης θα ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη και η Πέγκυ τέλος Οκτώβρη που έχουν βγει ήδη οι αφίσες της τι το συζητάμε;
Η Νατάσα και αυτή έκλεισε με Vox με Θεοφάνους κι είναι καραεπίσημο μέχρι και η επίσημη σελίδα του Vox το έχει ανακοινώσει.
Ας ξεχάσουμε αυτά τα 2 ονόματα για φέτος δεν παίζουν καν.
Όσο αφορά και Γονίδη και Καλλή μαζί πάλι άκυρο ακούγεται γιατί δεν θα ναυαγούσε η συνεργασία της με τον Κιάμο αν πούμε ότι είχε τον Γονίδη σίγουρο.
Ή τον έναν ή την άλλη θα έχει μαζί του, δεν νομίζω να παίξει με 2 ονόματα.
Επιμένω πως θα είναι μόνο με την Καλλή, αν όχι τότε μόνο με Γονίδη.
Η Πέγκυ έχει κλείσει για τέλος Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή-Σάββατο Θεσσαλονίκη και μίλησα και μ' έναν φίλο Πεγκικό και μου είπε ότι θα καθήσει πάνω για όσο πάει.
Αν υποθέσουμε πως ο Νότης θα ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη και η Πέγκυ τέλος Οκτώβρη που έχουν βγει ήδη οι αφίσες της τι το συζητάμε;
Η Νατάσα και αυτή έκλεισε με Vox με Θεοφάνους κι είναι καραεπίσημο μέχρι και η επίσημη σελίδα του Vox το έχει ανακοινώσει.
Ας ξεχάσουμε αυτά τα 2 ονόματα για φέτος δεν παίζουν καν.
Όσο αφορά και Γονίδη και Καλλή μαζί πάλι άκυρο ακούγεται γιατί δεν θα ναυαγούσε η συνεργασία της με τον Κιάμο αν πούμε ότι είχε τον Γονίδη σίγουρο.
Ή τον έναν ή την άλλη θα έχει μαζί του, δεν νομίζω να παίξει με 2 ονόματα.
Επιμένω πως θα είναι μόνο με την Καλλή, αν όχι τότε μόνο με Γονίδη.
O Nότης αποκλειεται να ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη...Αρχές Δεκέμβρη πάει..Οπότε μια χαρά προλαβένει να ναι με τη Πέγκυ..Και το VOX δε έχει ανακινώσει σχήμα ακόμα..
-
Ωραια κοπελα η Καλλη. Για τραγουδιστρια δεν εχω αποψη. Και περυσι ο Νοτης,αν θυμαμαι καλα,αρχες Δεκεμβριου αρχισε. Δυνατο σχημα,αν δεχθουμε τις πληροφοριες,ειναι ειτε με ΤΗΝ Πεγκυ ειτε με την κα Θεοδωριδου..αντε και με τον Γονιδη.