Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Η Καλλή λογικά θα ακολουθήσει τον Θεοφάνους, άρα μένει ο Γονίδης και η Πέγκυ. Προσωπικά προτιμώ Πέγκυ και το θεωρώ και το πιο πιθανό σενάριο. Επίσης ελπίζω το περσινό ντουέτο να υπάρχει στον δίσκο της...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Καλά δεν θα την πάρει για την φωνή της τόσα χρόνια είδαμε και δυστυχώς ακούσαμε πολλές ατάλαντες δίπλα του. Για να πάει όμως σε ένα τέτοιο σχήμα το θεωρώ ρίσκο κυρίως λόγο απουσίας δυνατού single εκτός αν κυκλοφορήσει κάτι πολύ δυνατό για να τραβήξει κόσμο...filcollins έγραψε:Ωραια κοπελα η Καλλη. Για τραγουδιστρια δεν εχω αποψη. Και περυσι ο Νοτης,αν θυμαμαι καλα,αρχες Δεκεμβριου αρχισε. Δυνατο σχημα,αν δεχθουμε τις πληροφοριες,ειναι ειτε με ΤΗΝ Πεγκυ ειτε με την κα Θεοδωριδου..αντε και με τον Γονιδη.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Τωρα που το λες..θα προτιμουσα λιγοτερο γνωστο ονομα με την προυποθεση να ετοιμαζει κατι σπουδαιο δισκογραφικα που να μας καταπληξει. Σε καθε περιπτωση θα μαθουμε τα σχεδια του πιο αναλυτικα σε καποια συνεντευξη του που λογικα θα υπαρξει προσεχως.
Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει κάτι ο Νότης μέσα στο 2015. Ούτε νομίζω ότι θα ξεπετάξει έναν δίσκο με ένα κλιπ και δυο single. Για μένα και με την Πέγκυ να είναι δεν του εξασφαλίζει καμία επιτυχία δεδομένου ότι θα είναι το ίδιο σχήμα και δεύτερη χρονιά. Οι λύσεις τύπου Καλλή παραπέμπουν σε άλλες εποχές., που ακόμα και τότε τα σχήματα του ψιλοκλάταραν μετά τις γιορτές, φανταστείτε τώρα με το όλο κλίμα απέναντί του. Εν ολίγοις δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο παίρνει αυτό το ρίσκο ο Νότης να εμφανιστεί χωρίς τις απαιτούμενες εγγυήσεις επιτυχίας. Εκτός αν έχει κλείσει δυνατό όνομα και δεν το ξέρουμε.J&B έγραψε:Καλά δεν θα την πάρει για την φωνή της τόσα χρόνια είδαμε και δυστυχώς ακούσαμε πολλές ατάλαντες δίπλα του. Για να πάει όμως σε ένα τέτοιο σχήμα το θεωρώ ρίσκο κυρίως λόγο απουσίας δυνατού single εκτός αν κυκλοφορήσει κάτι πολύ δυνατό για να τραβήξει κόσμο...filcollins έγραψε:Ωραια κοπελα η Καλλη. Για τραγουδιστρια δεν εχω αποψη. Και περυσι ο Νοτης,αν θυμαμαι καλα,αρχες Δεκεμβριου αρχισε. Δυνατο σχημα,αν δεχθουμε τις πληροφοριες,ειναι ειτε με ΤΗΝ Πεγκυ ειτε με την κα Θεοδωριδου..αντε και με τον Γονιδη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Παιδιά είναι ρίσκο οποιαδήποτε εκτίμηση εφόσον δεν έχει κλείσει η Καλλή αλλά και να κλείσει δεν ξέρουμε εαν θα είναι η βασική παρτενέρ ή τρίτο όνομα. Ας περιμένουμε λίγο...από μέρα σε μέρα χαλάνε συνεργασίες, αλλάζουν δεδομέμα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Ποιοι εμείς ρε μάγκα? Σου γράφω ότι ο Μαζί ήταν δίσκος διμηνου και συ μου λες ότι του χαιδευω τα αυτιά; Γιατί το εσείς με βάζει και μένα μαζί με τους άλλους. Πρώτη φορά με διαβάζεις εδώ μέσα; Αυτά μου τα έγραφε ένας μαλακας στο θέμα του Παντελιδη και του έγραψα όλα τα ποστ που κάνω κριτική στον Σφακιανάκη, να τα ξαναγράψω να τα δεις και συ;jdarmody έγραψε: εσείς του χαϊδεύετε τα αυτιά λες και απαγορεύεται να έχει κάνει κάποια λάθος επιλογή.
Τελικά αποφάσισε την τελευταία δεκαετία υπάρχει δίσκος που να τον ακούς εσύ, οι μη νοτικοι ή οι εξωγήινοι; Γιατί όλο μας το αλλάζεις και βάζεις διαφορετικούς παραμέτρους.
-
Ο δισκος "ΜΑΖΙ" εχει αξια για 2 μηνες...;Τι αλλο θα διαβασουμε,Θεε μου..κριτικη για την κριτικη.. Σιγα,θα ματωσει ο Νοτης...
Κι εσύ ο ίδιος δεν έχεις πει ότι αυτό που χρειάζεται ο Νότης είναι ένα μεγάλο τραγούδι; Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ ότι θέλει έναν καλύτερο δίσκο απ' όσους έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Και όταν αναφερόμαστε σε δίσκο που θα κάνει γκελ, προφανώς και δεν εννοώ σε μας τους Νοτικούς. Για εμάς και ο Μαζί μια χαρά είναι. Σου απάντησα έτσι γιατί λες ότι τα ισοπεδώνω όλα. Πες μου λοιπόν εσύ ποιον δίσκο θεωρείς αντάξιο του Νότη το τελευταίο διάστημα. Συνολικά όμως από άποψη τραγουδιών και παραγωγής. Δε διαφωνούμε ουσιαστικά και το ξέρεις και σόρρυ για το χάιδεμα αυτιών.SFAKattack10 έγραψε:Ποιοι εμείς ρε μάγκα? Σου γράφω ότι ο Μαζί ήταν δίσκος διμηνου και συ μου λες ότι του χαιδευω τα αυτιά; Γιατί το εσείς με βάζει και μένα μαζί με τους άλλους. Πρώτη φορά με διαβάζεις εδώ μέσα; Αυτά μου τα έγραφε ένας μαλακας στο θέμα του Παντελιδη και του έγραψα όλα τα ποστ που κάνω κριτική στον Σφακιανάκη, να τα ξαναγράψω να τα δεις και συ;jdarmody έγραψε: εσείς του χαϊδεύετε τα αυτιά λες και απαγορεύεται να έχει κάνει κάποια λάθος επιλογή.
Τελικά αποφάσισε την τελευταία δεκαετία υπάρχει δίσκος που να τον ακούς εσύ, οι μη νοτικοι ή οι εξωγήινοι; Γιατί όλο μας το αλλάζεις και βάζεις διαφορετικούς παραμέτρους.
Εγώ θεωρώ ότι ο δίσκος αυτός αδικήθηκε για πολλούς λόγους. 1ον, γιατί έπεσε σε μια εποχή που κανένας δεν προβάλλει το Νότη με θετικό τρόπο. 2ον, γιατί έγινε τραγική επιλογή πρόμο τραγουδιού. Και 3ον, γιατί τον άφησε η εταιρία στο έλεος του Θεού. Από την άλλη θα σου πει κανείς, βγάλαμε τρία single, το Τέρμα, το Εγώ και το Πως γίνεται αυτό και απ' όλα ακούστηκε λίγο το πρώτο. Πόσο να επιμείνεις μετά; Καλύτερα να έκανε κλιπ το Μα εγώ είμαι Έλληνας στη τελική..Σε κάθε περίπτωση δεν το λες και επιτυχημένο δίσκο! Νομίζω το έχουμε εξαντλήσει βέβαια αυτό το θέμα.filcollins έγραψε:Ο δισκος "ΜΑΖΙ" εχει αξια για 2 μηνες...;Τι αλλο θα διαβασουμε,Θεε μου..κριτικη για την κριτικη.. Σιγα,θα ματωσει ο Νοτης...
- SFAKattack10
Ολοκληρωμένο δίσκο όπως το θυμάσαι εσύ από εποχή μινος δεν μπορεί να γίνει εάν δεν αλλάξει συνεργάτες, δηλαδή και εταιρεία εκτός από τον βλαχο.
Αλλά και με τον βλαχο αν έχεις ένα τραγούδι σαν τα γενέθλια δεν γίνεται να μην ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.
Καλά αν εσύ νομίζεις ότι αυτά που γράφουμε τα διαβάζει ο Σφακιανάκης τότε στειλτου φιλάκια, όμως πρόβατο δεν είμαι να τα βλέπω όλα τέλεια.
Αλλά και με τον βλαχο αν έχεις ένα τραγούδι σαν τα γενέθλια δεν γίνεται να μην ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.
Μίλησε ο μεγάλος νοτικος... Φάνηκε πόσο άντεξε ο δίσκος, για ένα κλιπ.filcollins έγραψε:Ο δισκος "ΜΑΖΙ" εχει αξια για 2 μηνες...;Τι αλλο θα διαβασουμε,Θεε μου..κριτικη για την κριτικη.. Σιγα,θα ματωσει ο Νοτης...
Καλά αν εσύ νομίζεις ότι αυτά που γράφουμε τα διαβάζει ο Σφακιανάκης τότε στειλτου φιλάκια, όμως πρόβατο δεν είμαι να τα βλέπω όλα τέλεια.
Γονιδης, κοκκινου, ΚαλλήScorpion86 έγραψε: Υ.Γ.: Αντύπας-Γονίδης-Καλλή δεν ήταν το σχήμα που είχε κλείσει πρόωρα πριν δύο χειμώνες;
-
Ρε παιδια,ενας δισκος ειναι επιτυχημενος αν τα τραγουδια που περιεχει ειναι ωραια..αν τα ακους και σ'αρεσουν και μετα απο χρονια. Σ'εσενα και σε καποιους αλλους προφανως δεν σας πολυαρεσουν.Δεκτον. Δεν κρινεται η επιτυχια,ομως,απο την επιλογη του promo 'η απο το ποσο προβληθηκε απο τα ΜΜΕ. Δεν σκοπευω να σε πεισω,απλα εχω αντιθετη αποψη. Μου αρεσει πολυ ο δισκος ο τελευταιος εκτος απο 2-3 τραγουδια που απλα δεν με εκφραζουν ιδιαιτερα. Αυτες τις απολυτοτητες των υποτιμητικων σχολιων για αθλιους δισκους των λιγων ημερων δεν τις πολυκαταλαβαινω.
-
Σφακατακ,αλλαξε παρωνυμιο..παρακλησις θερμη..θα νιωσεις καλυτερα..
Παιδιά χαλαρώστε λιγό για έναν δίσκο δεν φταίει ούτε ο Νότης, ούτε η εταιρία, ούτε κανείς. Υπάρχει μια παγκόσμια κρίση στη μουσική βιομηχανία ακόμα και στους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του εξωτερικού. Δεν φταίει ο Νότης και ο κάθε Νότης. Πείτε έναν μόνο καλλιτέχνη που έχει κυκλοφορήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο από το 2010 και μετά. Θα μου πεις κανείς δεν βγάζει κάτι το ιδιαίτερο πλην του Νότη. Οκ επηρέασε και τον Νότη τώρα. 7 νότες είναι όλες κι όλες έχουν γραφτεί τα πάντα τόσα χρόνια. Η κρίση επηρεάζει και τους συνθέτες και τους στιχουργούς στο να γράψουν το μεγαλύτερο αριστούργημα. Το πέτα ψηλά ας πούμε θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο αριστούργημα, για εμάς τους Νοτικούς είναι, θα μπορούσε να ήταν για όλο τον κόσμο όμως ίσως κάτω από άλλες συνθήκες, όχι συνθήκες που αφορούν τον Νότη και την εταιρία, συνθήκες για την παγκόσμια κρίση στη μουσική βιομηχανία όπως είπα και παραπάνω, αυτό δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Το ίδιο βέβαια που ισχύει για το πέτα ψηλά ισχύει και για το μα εγώ είμαι Έλληνας και γιατί όχι και για το καλέ μου άγγελε. Δυστυχώς και βάζω το δυστυχώς μπροστά όπως το βάζει και ο Νότης ο κόσμος πια και δεν μιλάω για εμάς, ο κόσμος δεν το θέλει πια το καλό τραγούδι, θέλει το πρόχειρο, το πιασάρικο... Δυστυχώς
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Δεν μου έγραψε καμία ειρωνεία το nickname για να είναι αυτό το πρόβλημα, εσύ μάλλον έπρεπε να πάρεις στα σοβαρά το sfakattack και να χαλαρωσεις.filcollins έγραψε:Σφακατακ,αλλαξε παρωνυμιο..παρακλησις θερμη..θα νιωσεις καλυτερα..
Sfakdefense είμαι εδώ και χρόνια αλλά όταν μου μιλάνε απαντώ, τόσο απλά.
-
Με ρωτανε απανταω..εγω ποτε δεν κρυφτηκα κτλ κτλ..θα το πεις ολο το τραγουδι; Κατι δικο σου,υπαρχει; Εν παση περιπτωσει,να διαβασουμε και κανενα επιχειρημα κυριε ΣΦΑΚΑΤΑΚ και οχι αναμηρυκασμους. Το τελειωνω εδω.
Χαλαρώστε παιδία απόψεις λέμε μη σκοτωθείτε κιόλας
...Αναμονή αν πάει σε μικρό δεύτερο όνομα θα είναι μεγάλο ρίσκο αλλά νομίζω αυτό θα γίνει με τη προυπόθεση ότι ετοιμάζει κάτι δισκογραφικά..Που για μένα πρέπει οκ είδαν ότι αυτό το δίσκο δε το προβάλλε κανείς το εύκολο είναι να πεις δε βγάζω σινγκλ, κλιπ, νέο υλικό γιατί έτσι και αλλίως δε θα τα παίξουν..Η μαγκία είναι να επανέλθει δριμύτερος..Και το προτιμώ από το να ακούσω το ίδιο πρόγραμμα και δη με την ίδια παρτενέρ..

Εντάξει μην πιάνεις τα κοινωνικά και παλιότερα που έπαιζε ο Νότης τα κοινωνικά του δεν ακούγονταν. Είδες εσύ δηλαδή καμιά τραγουδάρα του Νότη που την έθαψαν οι συνθήκες; Άσε που πλέον στα social media φτιάχνονται τα τραγούδια. Ο Ρέμος για παράδειγμα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα μια χαρά ωραία τραγούδια βγάζει. Δεν είπαμε να βγάλει αριστουργήματα ο Νότης, αλλά τα ωραία τραγούδια τα ανεβάζει μόνος του ο κόσμος. Ούτε και το Δώσε ένα τέλος ή το Αν θα σε χάσω ή το Εσύ η θάλασσα ήταν υψηλή ποίηση, αλλά ήταν αξιοπρεπέστατα τραγούδια. Δηλαδή μην κακίζουμε και τον κόσμο που δεν τρελάθηκε με το Τέρμα το ράδιο ή το Πως γίνεται αυτό ή το σύστημα που δεν ανέδειξε αυτές τις κομματάρες. Μην τρελαθούμε κιόλας, εντάξει όλοι αγαπάμε Νότη αλλά ας είμαστε και λίγο αντικειμενικοί.81argus έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε λιγό για έναν δίσκο δεν φταίει ούτε ο Νότης, ούτε η εταιρία, ούτε κανείς. Υπάρχει μια παγκόσμια κρίση στη μουσική βιομηχανία ακόμα και στους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του εξωτερικού. Δεν φταίει ο Νότης και ο κάθε Νότης. Πείτε έναν μόνο καλλιτέχνη που έχει κυκλοφορήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο από το 2010 και μετά. Θα μου πεις κανείς δεν βγάζει κάτι το ιδιαίτερο πλην του Νότη. Οκ επηρέασε και τον Νότη τώρα. 7 νότες είναι όλες κι όλες έχουν γραφτεί τα πάντα τόσα χρόνια. Η κρίση επηρεάζει και τους συνθέτες και τους στιχουργούς στο να γράψουν το μεγαλύτερο αριστούργημα. Το πέτα ψηλά ας πούμε θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο αριστούργημα, για εμάς τους Νοτικούς είναι, θα μπορούσε να ήταν για όλο τον κόσμο όμως ίσως κάτω από άλλες συνθήκες, όχι συνθήκες που αφορούν τον Νότη και την εταιρία, συνθήκες για την παγκόσμια κρίση στη μουσική βιομηχανία όπως είπα και παραπάνω, αυτό δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Το ίδιο βέβαια που ισχύει για το πέτα ψηλά ισχύει και για το μα εγώ είμαι Έλληνας και γιατί όχι και για το καλέ μου άγγελε. Δυστυχώς και βάζω το δυστυχώς μπροστά όπως το βάζει και ο Νότης ο κόσμος πια και δεν μιλάω για εμάς, ο κόσμος δεν το θέλει πια το καλό τραγούδι, θέλει το πρόχειρο, το πιασάρικο... Δυστυχώς
Το πετα ψηλά κατα τη γνώμη μου είναι αριστούργημα και σε άλλες εποχές θα μιλούσαν ολοι για αυτο. Επίσης πολύ δυνατο κομματι όπως παραδεχομαστε όλοι ειναι το καλε μου άγγελε. Τραγουδια λοιπον υπάρχουν, αλλά όπως είπε ενας φίλος, οι εποχές έχουν αλλάξει και ο κόσμος θέλει το ευκολο το τραγουδάκι , το σουξεδάκι.Θέλει τραγούδια να τα τραγουδάει για ενα μήνα και μετά να τα ξεχνάει και να ακούει κάποιο καινούριο. Αυτο ισχύει για όλους τους τραγουδιστες, και έχει μπει και ο Νοτης στο τρυπάκι και προωθει τραγουδια όπως δώσε ενα τέλος, κλείνω τις κουρτινες , τέρμα το ράδιο κτλ,τραγούδια που σε λίγα χρόνια θα τα χει ξεχάσει και αυτός. Οσο για το σχήμα το φετινο, εμενα δε με χαλαει καθόλου ακόμα και μόνο με την Καλλή να είναι. Το θέμα είναι να μην πάει με την πεπατημενη στο δικό του πρόγραμμα, άλλωστε οι περισσοτεροι στο μαγαζί ανεξάρτητα με ποιον τραγουδάει ο Νότης, πάνε για αυτον. Ας προσέξει λοιπόν λίγο να κάνει μερικές αλλαγές, για να γουστάρουμε στο μαγαζί. Τωρα όσον αφορά τις ανησυχίες για το αν θα γεμιζει το μαγαζι μόνο με την Καλλή, αυτο δε θελω ουτε να το σκέφτομαι.Αν δεν μπορει να γεμισει και το Φωταεριο ο Νοτης, τότε ας σκεφτει τι κανει λάθος και έχει απομακρυνθει ο κοσμος απο αυτον.
To θέμα δεν είναι ο Νότης να γεμίζει το φωτάεριο μόνος του, νομίζεις ότι ο πιο προβεβλημένος καλλιτέχνης που παίζει παντού γεμίζει μαγαζί μόνος του;;O Πλόυταρχος είναι σε πολύ μικρότερο μαγαζί στη παραλιακή και σε σεζόν που δεν υπάρχουν άλλα σχήματα, ο Μαζωνάκης που παίζει σα τρελός θα είναι 2ο όνομα φέτος! και πάει λέγοντας..Είναι έτσι η εποχή που μόνο με συνεργασίες κρατίεσαι χειμώνα σε μεγάλη πίστα...Κατά τα άλλα μη βάζουμε στη ίδια κατηγορια όλα τα κομμάτια που γίνονται single κάποια ήταν καλά και παίξαν (δώσε ένα τέλος) και κάποια πήγαν εκβιαστικά μήπως γίνουν εύκολο χίτακι όπως τα άλλα που ανέφερες και δε βγήκαν..Για τα κοινωνικά ποτέ δε θα γίνονταν επιτυχία απλώς ίσως σε άλλη εποχή να είχαν μαθευτεί μέσω των εμφανίσεων..Για μένα άμεσα κλιπ και σινκλ είτε το καλέ μου άγγελε είτε νέα ηχογράφηση και ας αργήσει το cd..djibril έγραψε:Το πετα ψηλά κατα τη γνώμη μου είναι αριστούργημα και σε άλλες εποχές θα μιλούσαν ολοι για αυτο. Επίσης πολύ δυνατο κομματι όπως παραδεχομαστε όλοι ειναι το καλε μου άγγελε. Τραγουδια λοιπον υπάρχουν, αλλά όπως είπε ενας φίλος, οι εποχές έχουν αλλάξει και ο κόσμος θέλει το ευκολο το τραγουδάκι , το σουξεδάκι.Θέλει τραγούδια να τα τραγουδάει για ενα μήνα και μετά να τα ξεχνάει και να ακούει κάποιο καινούριο. Αυτο ισχύει για όλους τους τραγουδιστες, και έχει μπει και ο Νοτης στο τρυπάκι και προωθει τραγουδια όπως δώσε ενα τέλος, κλείνω τις κουρτινες , τέρμα το ράδιο κτλ,τραγούδια που σε λίγα χρόνια θα τα χει ξεχάσει και αυτός. Οσο για το σχήμα το φετινο, εμενα δε με χαλαει καθόλου ακόμα και μόνο με την Καλλή να είναι. Το θέμα είναι να μην πάει με την πεπατημενη στο δικό του πρόγραμμα, άλλωστε οι περισσοτεροι στο μαγαζί ανεξάρτητα με ποιον τραγουδάει ο Νότης, πάνε για αυτον. Ας προσέξει λοιπόν λίγο να κάνει μερικές αλλαγές, για να γουστάρουμε στο μαγαζί. Τωρα όσον αφορά τις ανησυχίες για το αν θα γεμιζει το μαγαζι μόνο με την Καλλή, αυτο δε θελω ουτε να το σκέφτομαι.Αν δεν μπορει να γεμισει και το Φωταεριο ο Νοτης, τότε ας σκεφτει τι κανει λάθος και έχει απομακρυνθει ο κοσμος απο αυτον.
- SFAKattack10
Ρε παιδια γιατι τετοια χολη για το τραγουδι, αν τα βαλετε κατω και απο μουσικη και απο στιχο μια χαρα ειναι και οχι στιχο του στυλ "να σπασουν του αμαξιου τα τζαμια" και "σκουπισε τον κ@@@ σου και περασε". Θελετε να το συγκρινουμε με τους δηθεν στιχους της παπαθεοχαρη που γραφει οτι να ναι και τραγουδαει ο Ρεμος ή ο μαζωνακης?djibril έγραψε: και έχει μπει και ο Νοτης στο τρυπάκι και προωθει τραγουδια όπως δώσε ενα τέλος,
Δικαια ακουστηκε το τραγουδι και θα ηταν κριμα να μην το ειχε μαθει ο κοσμος.
Καμια σχεση με το Κλεινω της κουρτινες , ασχετα αν ηταν εμπνευση για τον Παντεμιμο.
Α τοσο μικρος εισαι? Καλα αστο...filcollins έγραψε:Με ρωτανε απανταω..εγω ποτε δεν κρυφτηκα κτλ κτλ..θα το πεις ολο το τραγουδι; Κατι δικο σου,υπαρχει; Εν παση περιπτωσει,να διαβασουμε και κανενα επιχειρημα κυριε ΣΦΑΚΑΤΑΚ και οχι αναμηρυκασμους. Το τελειωνω εδω.