Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Elli Kokkinou @ElliKokkinou
Πόσο χαίρομαι με την μέχρι τώρα αποδοχή του τραγουδιού μας "καρδιά απο γυαλί"!!Σας ευχαριστώ όλους!!!Με κάνατε πολύ χαρούμενη!
Πόσο χαίρομαι με την μέχρι τώρα αποδοχή του τραγουδιού μας "καρδιά απο γυαλί"!!Σας ευχαριστώ όλους!!!Με κάνατε πολύ χαρούμενη!
I like people too much or not at all.
τώρα στο Athens Metro Mall

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
-
Α ρε Ελλάρα σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωω λέμε , τι κομμάταρος είναι αυτός ?MusicLover έγραψε:To ξανανέβασε η spicy.
Πολύ ωραίο!!!
Επιτέλους Έλλη και ζειμπεκάρα = επιτυχία ! Πόσο μου έλειψε στα ζειμπέκικα η Έλλη !
Αγάπαμε Έλλη αγαπάμε ζειμπεκιές Φοίβου , λατρεύω το κομμάτι.... Go ρε Έλλη σε λατρευω

( μην με παρεξηγείτε αλλα ξέρετε , λιώνω για Έλλη )
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Πάει πολύ καλά σε views μέσα σε 1 μέρα..!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
13.000 views για 1 μέρα δεν είναι απλά καλά ! Μακάρι να σκίσει το κομμάτι! Το αγαπώ !MusicLover έγραψε:Πάει πολύ καλά σε views μέσα σε 1 μέρα..!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ποιος να σε παρεξηγήσει και γιατί;Απαγορεύεται να έχει fans η Έλλη;Slim_Shady έγραψε:Α ρε Ελλάρα σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωω λέμε , τι κομμάταρος είναι αυτός ?MusicLover έγραψε:To ξανανέβασε η spicy.
Πολύ ωραίο!!!
Επιτέλους Έλλη και ζειμπεκάρα = επιτυχία ! Πόσο μου έλειψε στα ζειμπέκικα η Έλλη !
Αγάπαμε Έλλη αγαπάμε ζειμπεκιές Φοίβου , λατρεύω το κομμάτι.... Go ρε Έλλη σε λατρευω![]()
![]()
![]()

Ποιος να σε παρεξηγήσει και γιατί;Απαγορεύεται να έχει fans η Έλλη;Slim_Shady έγραψε:Α ρε Ελλάρα σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωω λέμε , τι κομμάταρος είναι αυτός ?MusicLover έγραψε:To ξανανέβασε η spicy.
Πολύ ωραίο!!!
Αγάπαμε Έλλη αγαπάμε ζειμπεκιές Φοίβου , λατρεύω το κομμάτι.... Go ρε Έλλη σε λατρευω![]()
![]()
![]()

'Ηταν για τον διαγωνισμό "Ζήσε την στιγμή σου με ένα τραγούδι!"MusicLover έγραψε:Τι event είναι αυτό;;
Ο νικητής είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & THE BAND και νομίζω υπογράφει και συμβόλαιο με την Spicy.
Ωραίο τραγούδι!
Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να δωθεί βάσει στη λαϊκή πλευρά της Έλλης.
Δεν μου αρέσει όμως η ερμηνεία της στο ρεφρέν...
Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να δωθεί βάσει στη λαϊκή πλευρά της Έλλης.
Δεν μου αρέσει όμως η ερμηνεία της στο ρεφρέν...
Υπέροχη μουσική, υπέροχοι στίχοι. Μου αρέσει πολύ το κομμάτι!!!
Σκέφτηκαν να το απαγορεύσουν αλλά μετά έλεγαν 'γιατί να το απαγορεύσουμε, σαμπώς έχει και πολλούς;'stelios έγραψε: Ποιος να σε παρεξηγήσει και γιατί;Απαγορεύεται να έχει fans η Έλλη;

Αστειεύομαι φυσικά

Και μένα μου αρέσει η Έλλη (από το Στο Κόκκινο και μετά έχω όλα της τα albums -ναι, και το Τα Γενέθλια Μου-, όπως και την επανακυκλοφορεία του Στο Κόκκινο). Το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν μ' αρέσει τόσο πολύ. Το πέτυχα στο ραδιόφωνο και μου ήρθε λίγο αδιάφορο...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Εμένα μυ άρεσε τελικά!!!
Καλή επιτυχία στην Έλλη!

Καλή επιτυχία στην Έλλη!

Το κομμάτι παίζει αποκλειστικά στον Δρόμο για Αθήνα.
Πιστεύω πως είναι από τις τραγουδίστριες που δεν έχουν σκληροπυρηνικούς fans αλλά γενικά την συμπαθούν αρκετοί.Entek έγραψε:Σκέφτηκαν να το απαγορεύσουν αλλά μετά έλεγαν 'γιατί να το απαγορεύσουμε, σαμπώς έχει και πολλούς;'stelios έγραψε: Ποιος να σε παρεξηγήσει και γιατί;Απαγορεύεται να έχει fans η Έλλη;![]()
Αστειεύομαι φυσικά![]()
Και μένα μου αρέσει η Έλλη (από το Στο Κόκκινο και μετά έχω όλα της τα albums -ναι, και το Τα Γενέθλια Μου-, όπως και την επανακυκλοφορεία του Στο Κόκκινο). Το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν μ' αρέσει τόσο πολύ. Το πέτυχα στο ραδιόφωνο και μου ήρθε λίγο αδιάφορο...
τελικα μου περασε εντελως αδιαφορο το νεο της κομματι...
δ το λες κακο αλλα δ τρελαθηκα και ιδιαιτερα!!!
δ το λες κακο αλλα δ τρελαθηκα και ιδιαιτερα!!!
κανεις λαθος στελιο...τωρα πια εχειstelios έγραψε:Πιστεύω πως είναι από τις τραγουδίστριες που δεν έχουν σκληροπυρηνικούς fans αλλά γενικά την συμπαθούν αρκετοί.Entek έγραψε:Σκέφτηκαν να το απαγορεύσουν αλλά μετά έλεγαν 'γιατί να το απαγορεύσουμε, σαμπώς έχει και πολλούς;'stelios έγραψε: Ποιος να σε παρεξηγήσει και γιατί;Απαγορεύεται να έχει fans η Έλλη;![]()
Αστειεύομαι φυσικά![]()

καλά σου λέει στέλιοnikospaok έγραψε:κανεις λαθος στελιο...τωρα πια εχειstelios έγραψε:Πιστεύω πως είναι από τις τραγουδίστριες που δεν έχουν σκληροπυρηνικούς fans αλλά γενικά την συμπαθούν αρκετοί.Entek έγραψε:Σκέφτηκαν να το απαγορεύσουν αλλά μετά έλεγαν 'γιατί να το απαγορεύσουμε, σαμπώς έχει και πολλούς;'stelios έγραψε: Ποιος να σε παρεξηγήσει και γιατί;Απαγορεύεται να έχει fans η Έλλη;![]()
Αστειεύομαι φυσικά![]()

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Σύντομα το νέο της τραγούδι θα γίνει και video clip.