Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
βρε παιδια το πιο ευστοχο σχολιο ηταν παραπανω που διαβασα οτι τα ραδιοφωνα αναλογα την εποχη παιζουν συγκεκριμενους τραγουδιστες που ειναι της μοδας... και μεις το ζησαμε με το νοτη αυτο την δεκαετια του 90 παντου νοτη επεζαν και στις τηλεορασεις και στα ραδιοφωνα και στα club. μη μου πειτε οτι ο νοτης τραγουδουσε ποιηση απλα εβαζε περαν απο τα σουξε σε καθε δισκο και καποια τραγουδια που ανετα θα τα ελεγαν και οι λεγομενοι εντεχνοι οπως σχολιασε και ενας φιλος. δηλαδη πιστευετε πως αν για παραδειγμα στη θεση της παπαρουνας η του μια ματια σου μονο φτανει εβγενε τοτε το δηλωνω μονος η το λυσε κουκλα δεν θα πεζανε σαν τρελα παντου εκεινη την εποχη..? οπως αντιστοιχα αν βγαινανε τωρα τα αλλα δυο ειμαι σιγουρος οτι θα λεγαμε τα ιδια που λεμε τωρα τι παπαρουνες και τι αεροπλανο να με κανει τραγουδαει τωρα και πως διαλεγει τετοια κομματια.... ο οικονομοπουλος αυτη τη στιγμη συνδυαζει αυτα τα δυο που συνδυαζε και ο νοτης τοτε απλα στο λιγο πιο ελαφρυ λαικο. εχει και το γκελ αυτη την στιγμη στον κοσμο και του γραφουν ωραια τραγουδια. αν βελτιωθει λιγο στα live του γιατι οποτε εχω παει να τον ακουσω απο μια στιγμη και μετα βαριεσαι θανασιμα τοτε πιστευω ειναι απο τους καλλιτεχνες που πραγματικα αξιζουν και θα κρατησουν μεσα σ ολο το σωρο που μας πλασαρουν καθε τοσο... τελος αυτο που νομιζω πρεπει πια να περιμενουμε απο τον νοτη ειναι να τον δουμε live μ ενα πραγματικα ανανεωμενο προγραμμα. να ξεθαψει επιτελους τραγουδια που εχει να τα πει χρονια να σταματησει να λεεει σε τοσο μεγαλο βαθμο τραγουδια παλιων λαικων (καζατζιδη αγγελοπουλου) με τεραστιες γεφυρες και να εχει μια πιο γρηγορη ροη το προγραμμα του απο το ενα τραγουδι στο αλλο με καποια ποτ πουρι ειτε σε χορευτικα ειτε σε ακουστικα τραγουδια. η αληθεια ειναι πως περισι που μειωθηκε ο χρονος του λογω πεγκυς περιμενα να κανει κατι τετοιο αλλα δυστυχως μειναμε στα ιδια.
-
Πονεσαν τα ματια μας με την ορθογραφια σου. Ολα τα χορευτικα τραγουδια απο καταβολης δεν διακρινονται για τον ψαγμενο στιχο. Η μουσικη εχει τον πρωτο λογο σ'αυτα και αυτο θα συμβαινει παντα. Δεν θα παψουν να ακουγονται τραγουδια των κλασικων τραγουδιστων (Καζαντζιδη, Στρατου,Αγγελοπουλου,Γαβαλα κτλ) και ΕΥΤΥΧΩΣ κατ'εμε μιας και μ'αυτα κατα βαση κανει κεφι ο κοσμος. Το αν ο Οικονομοπουλος εχει "ρευμα" δεν το πολυπιστευω..να σας πω την αληθεια ολους στο ιδιο επιπεδο (απο αποψης προβολης) τους βλεπω. Ωστοσο,επειδη δεν τον εχω ακουσει live, αν οπως λες βαριεται τοτε υπαρχει σοβαρο θεμα..νεος ειναι...
άλλο να λέει κάποια τραγούδια παλιών μεγάλων που συμφωνω και άλλο το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου προγράμματος να ναι με τέτοια τραγούδια και να μην έχει πει τα 2/3 της δικής του δισκογραφίας
-
Ξερεις,καμια φορα, ο ιδιος ο τραγουδιστης αν λεει ξανα και ξανα τα ιδια,δικα του τραγουδια ψιλοπληττει..ισως γι'αυτο. Μου κανει εντυπωση η παρατεταμενη ανυπαρξια ειδησεων σχετικα με τον Νοτη. Μακαρι να ετοιμαζεται για νεα τραγουδια. Να εχουμε να ακουμε τον χειμωνα. Χωρις να ξερω κατι,νομιζω οτι κατι εχει στα σκαρια.
εχεις δίκιο και για να δώσω ενα παράδειγμα σ αυτο που λεω στο βιντεο παρακατω νομιζω πως το πρωτο 20λεπτο ειναι απ τα πιο δυνατα που εχω ακουσει απ το νοτη σε live. απιστευτες αλλαγες δικων του με παλια μεγαλα τραγουδια. κατι τετοιο θελω και τωρα απο το νοτη! και αυτο πιστεύω είναι καθαρά θέμα διαθεσης και τπτ αλλο https://www.youtube.com/watch?v=RuAMR5FRSe0
Bασικά αφήνει πολλά κομμάτια κάθε φορά έξω από το πρόγραμμα αλλά δε νομίζω ότι φταέιει που λέει τραγούδια από Αγγελόπουλο-Στράτο κλπ αλλά οι μεγάλες γέφυρεες στο β πρόγραμμα που είναι η ώρα του παιδιού φωτό κλπ και ουσιαστικά δε ακούς Νότη.Επίσης μπορεί να κάνει και κανά ποτ-πουρί όπως παλιότερα να βρήκα αυτό το βίντεο σε 2 λεπτά έσκασαν 4 κομματάρες..
https://www.youtube.com/watch?v=D_bBPHCHFzA
https://www.youtube.com/watch?v=D_bBPHCHFzA
- Scorpion86
Eδώ ο Νότης κάνει εγκλήματα φέτος με το σχήμα που δημιούργησε και εσείς ασχολείστε με το εάν γράφει καλά ο Μουκίδης ή ο Σαμπάνης ή γιατί δεν βγαίνουν τραγούδια σαν τα "Γενέθλια" και το "Για Μένα". Είχα γράψει πριν από κάποιες μέρες εδώ μέσα για την Αποστολία Ζώη ότι ήταν υποψήφια αλλά δεν το πίστευα. Δεν ήθελα να το πιστέψω και όταν ενημερώθηκα ότι έκλεισε και Παπαδοπούλου και 48 ώρες (για τις 48 ώρες υπάρχει η μόνη επιφύλαξη, δεν έχουν δώσει οριστικό οk αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει εντός των επόμενων ημερών). Ο άνθρωπος έκανε ένα βήμα μπροστά πέρσι όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις του, προσέλκυσε κόσμο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινε στο "Φωταέριο" και φέτος κάνει δύο βήματα πίσω. Που την ξέθαψε την Αποστολία Ζώη; Ποια είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αυτή που έχει γίνει γνωστή για τις σχέσεις τις που έχουν γίνει εξώφυλλο στα περιοδικά; Οι "48 ώρες" δεν λέω καλό συγκροτηματάκι αλλά εγώ ούτε ήξερα ότι ήταν ακόμα ενεργοί μουσικά. Τελευταία φορά που τους θυμάμαι είναι στην εκπομπή του Κωστόπουλου. Που τους βρήκε όλους αυτούς?. Με αυτούς θα πορευτεί ολόκληρη σεζόν? Είναι δυνατόν? Είναι δυνατόν?
Αλλα έτσι είναι όταν κάνεις 4 και 5 μήνες διακοπές και ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου τον Σεπτέμβριο όταν όλοι έχουν κλείσει ή ψιλοκλεισει κάπου, τότε μένεις με την Ζώη και την Παπαδοπούλου. Το συγκεκριμένο σχήμα θα ήταν ωραίο εάν ήταν συμπληρωματικό σε μία συνεργασία Νότης-Πέγκυ. Αλλα αυτός πάει μόνος του απέναντι σε σχήματα με δυνατές συνεργασίες. Που νομίζει ότι βρίσκεται, στο έτος 2006 ή 2007? Απατος θα πάει είναι η πρόβλεψη μου. Θα αντέξει ενάμιση μήνα και μετά τα μέσα Ιανουαρίου είτε θα ανοίγει μόνο Σάββατα είτε θα βάλει λουκέτο. Και όλα αυτά ενώ δεν έχει έναν δίσκο που να τον διαφημίζει στο ραδιόφωνο. Δεν παίζουν πουθενά τα σινγκλ που έδωσε. Και ρωτώ? Αν ήταν να εμφανιστεί απλά για να εμφανιστεί γιατί δεν καθόταν σπίτι του φέτος τον χειμώνα? Να προετοιμάσει μία δισκάρα με άνεση χρόνου και να ψαχτεί καλύτερα για καλοκαιρινές εμφανίσεις, γιατί όπως έμαθα πάλι μετά το Πάσχα θα ανεβεί στην Θεσσαλονίκη, σε μαγαζί του Γκόγκου.
Υ.Γ.: To μόνο θετικό είναι ότι σε σχέση με πέρσι θα υπάρχει μία αλλαγή στο Φωταέριο. Η πίστα θα είναι κάπως μεγαλύτερη. Τα κουτιά στα οποία ήταν η ορχήστρα θα εξαφανιστούν και η ορχήστρα θα είναι κάτω και πιο μέσα. Βέβαια, να μου πεις ποιος θα γεμίζει την πίστα. Η Ζώη και η Παπαδοπούλου? Ρε ήμαρτον!
Υ.Γ.2: Oι ανθρώποι που είναι δίπλα του, οι συνεργάτες του, δεν έχουν άποψη? Χειροκροτούν κάθε κίνηση του? Δεν του είπε κανείς "Τι κάνεις ρε Νότη?". Τους αρέσει αυτό το φετινό? Τι να πω...Μακάρι να διαψευστώ, η γκρίνια όμως ήδη υφίσταται εάν κάνετε μια γύρα στις σελίδες του facebook.
Αλλα έτσι είναι όταν κάνεις 4 και 5 μήνες διακοπές και ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου τον Σεπτέμβριο όταν όλοι έχουν κλείσει ή ψιλοκλεισει κάπου, τότε μένεις με την Ζώη και την Παπαδοπούλου. Το συγκεκριμένο σχήμα θα ήταν ωραίο εάν ήταν συμπληρωματικό σε μία συνεργασία Νότης-Πέγκυ. Αλλα αυτός πάει μόνος του απέναντι σε σχήματα με δυνατές συνεργασίες. Που νομίζει ότι βρίσκεται, στο έτος 2006 ή 2007? Απατος θα πάει είναι η πρόβλεψη μου. Θα αντέξει ενάμιση μήνα και μετά τα μέσα Ιανουαρίου είτε θα ανοίγει μόνο Σάββατα είτε θα βάλει λουκέτο. Και όλα αυτά ενώ δεν έχει έναν δίσκο που να τον διαφημίζει στο ραδιόφωνο. Δεν παίζουν πουθενά τα σινγκλ που έδωσε. Και ρωτώ? Αν ήταν να εμφανιστεί απλά για να εμφανιστεί γιατί δεν καθόταν σπίτι του φέτος τον χειμώνα? Να προετοιμάσει μία δισκάρα με άνεση χρόνου και να ψαχτεί καλύτερα για καλοκαιρινές εμφανίσεις, γιατί όπως έμαθα πάλι μετά το Πάσχα θα ανεβεί στην Θεσσαλονίκη, σε μαγαζί του Γκόγκου.
Υ.Γ.: To μόνο θετικό είναι ότι σε σχέση με πέρσι θα υπάρχει μία αλλαγή στο Φωταέριο. Η πίστα θα είναι κάπως μεγαλύτερη. Τα κουτιά στα οποία ήταν η ορχήστρα θα εξαφανιστούν και η ορχήστρα θα είναι κάτω και πιο μέσα. Βέβαια, να μου πεις ποιος θα γεμίζει την πίστα. Η Ζώη και η Παπαδοπούλου? Ρε ήμαρτον!
Υ.Γ.2: Oι ανθρώποι που είναι δίπλα του, οι συνεργάτες του, δεν έχουν άποψη? Χειροκροτούν κάθε κίνηση του? Δεν του είπε κανείς "Τι κάνεις ρε Νότη?". Τους αρέσει αυτό το φετινό? Τι να πω...Μακάρι να διαψευστώ, η γκρίνια όμως ήδη υφίσταται εάν κάνετε μια γύρα στις σελίδες του facebook.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Αναρτηση κολαφος! Κι εγω,νομιζω οτι πρεπει να τα παρατησει ο ανθρωπος,δεν κανει για τιποτα. Ειναι αδιορθωτος,επιμενει να τραγουδα,τα τραγουδια του δεν ακουγονται αφου τα ραδιοφωνα θεωρουν οτι ειναι αθλια και επιλεγουν Κιαμο,Ρεμο(οχι και τοσο μιας και δεν εχει δισκογραφια τα τελευταια 5 με 6 χρονια),Παολα κτλ. Ολα τα παραπανω,εκτος απο την παρενθεση και την 1η φραση,λαβετε τα ως σκωπτικα.
Κυκλοφορεί στο fb και η πρόσκληση για οντισιόν για την επιλογή χορευτών... άρα σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι πρόβες. Απ' ό,τι φαίνεται το σχήμα θα είναι αυτό που είπε και ο Scorpion. Φαντάζομαι ότι ο Νότης ίσως να θέλει να τεστάρει και τις αντοχές του μόνος του, όπως και να 'χει είμαστε σε αναμονή... επίσης, δεν πρέπει να αποκλείουμε την περίπτωση να κυκλοφορήσει κάποιο νέο single λίγο πριν ή λίγο μετά την έναρξη στο Φωταέριο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Bασικά δε είχαμε σαφή είκονα για το σχήμα για αυτό ψανχόμασταν για όλα τα άλλα..Τώρα βλέπω σαν να έχει κυκλοφορήσει αρκετά ότι θα είναι αυτό το σχήμα που και για μένα είναι τεράστιο ρίσκο..Ντάξει είναι καθαρά στη λογική μιας δεκαετίας πίσω το μεγάλο όνομα με 1-2 όμορφες παρουσίες να γεμίζει η νύχτα αλλά από φωνή-τραγούδια κλπ άστο..Τι να πω και εγώ πιστευω πρώτες εβδομάδες γιορτές κλπ θα είναι γεμάτος μετά αρχίζουν οι δυσκολίες εύχομαι να έχει ετοιμάσει κάτι για εκείνη τη περίοδο και να μη πηγαίνει έτσι..
Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μάλλον σκούρα... Από τη μια μιλάει για την κρίση στις μέρες μας και την κατάσταση της χώρας κι από την άλλη κάνει σχήμα που δεν συνάδει με αυτή την δεκαετία της κρίσης που διανύουμε αλλά μια δεκαετία πίσω... Το ξέρω πως οι Νοτικοί πάμε μόνο για τον Νότη και σκασίλα μας ποιοί θα είναι μαζί του, ένα μαγαζί δεν γεμίζει όμως μόνο από Νοτικούς, γεμίζει κι από άσχετο κόσμο... Επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου να ήμουν εν έτει 2015-16 δεν θα με σύμφερε να έκανα τέτοιο σχήμα... Με την απλή λογική και μόνο όλα τα παραπάνω που είπα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Πως κανετε ετσι; Δεν συνεργαζεται και με τα στρουμφακια.. Οποιος θελει να παει Νοτη,θα παει ανεξαρτητα με ποιον συνεργαζεται. Επαναλαμβανω..τα φετινα σχηματα στηριζονται σε εναν μεγαλο/η τραγουδιστη/στρια και διπλα του συμπληρωματικα ονοματα,με εξαιρεση,ισως το Καρρας-Μαζωνακης. Στα υπολοιπα,υπαρχουν κατα πολυ χαμηλοτερου βεληνεκους ονοματα. Ας του ευχηθουμε καλη επιτυχια και σε τελικη αναλυση δεν την κανουμε μαζι την καριερα του. Εχουμε λογο σε ολα..μας ενοχλουν ολα και κανουμε και κριτικη σ'εναν τραγουδιστη με 25 χρονια γεματης σταδιοδρομιας χωρις δεκανικια!! Εχω ξαναπει οτι καποιοι κουραστηκατε απο τον Νοτη κι ας μην το παραδεχεστε. Σε καποιους αλλους μας αρεσει για τις τραγουδαρες του και την φωναρα του!! Τελεια και παυλα! Στους αλλους..ξυδακι...
- Scorpion86
Δεν συμφωνώ. Υπάρχει επίσης το Πάολα-Αργυρός, όπου ναι μεν η Πάολα είναι το όνομα αλλά ο Αργυρός για 2-3 χρόνια έχει κρατησει μόνος του μαγαζιά. Είναι το Οικονομόπουλος-Χολίδης, που επίσης είναι αρκετά νεανικό και ελκυστικό κ.α. τα οποία στηρίζονται από "καλλιτέχνες" που παίζουν στο ραδιόφωνο (όπως ο Κιάμος, ο Βέρτης, που καλώς ή κακώς είναι ένα Μέσο προώθησης-διαφήμισης), είτε έχουν την στήριξη από τους lifestyle που έχουν τηλεοπτικό-ραδιοφωνικό βήμα και τα προμοτάρουν. Εγώ δεν λέω να συνεργαστεί απαραίτητα με ένα μεγάλο όνομα, επιπέδου Πέγκυς, Θεοδωρίδου. Ας συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες αλλά πιο ενεργούς μουσικά. Αντί να συνεργαστεί με την Αποστολία Ζώη ας πάει σε μία λύση τύπου Δήμου Αναστασιάδη. Αντί για Ειρήνη Παπαδοπούλου ας επιλέξει και ένα συγκροτηματάκι που έχει πέρασει στο νεανικό κοινό, π.χ. Vegas, Kings, REC και ας χώσει και καμιά Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το θέμα είναι ότι πάει με ξεχασμένους. Οι "48 ώρες" που ήταν τόσο καιρό για παράδειγμα? Και πότε επιτέλους θα φτιάξει επίσημη σελίδα στο facebook που θα είναι ενεργή και θα προωθεί τις δουλειές του. Που θα έχει ένα-δύο συνεργάτες του ή έστω την Cobalt να την ενημερώνει. Φτάνουμε τέλη Οκτώβρη για να μάθει ο κόσμος εάν ο Νότηςς θα τραγουδήσει και που. Είδατε ο Πλούταρχος μέσα σε λίγους μήνες πόσο αισθητή έχει κάνει την παρουσία του εκεί? Αλλά τι λέω, εδώ ο Νότης κράζει τα social media.filcollins έγραψε:Πως κανετε ετσι; Δεν συνεργαζεται και με τα στρουμφακια.. Οποιος θελει να παει Νοτη,θα παει ανεξαρτητα με ποιον συνεργαζεται. Επαναλαμβανω..τα φετινα σχηματα στηριζονται σε εναν μεγαλο/η τραγουδιστη/στρια και διπλα του συμπληρωματικα ονοματα,με εξαιρεση,ισως το Καρρας-Μαζωνακης. Στα υπολοιπα,υπαρχουν κατα πολυ χαμηλοτερου βεληνεκους ονοματα. Ας του ευχηθουμε καλη επιτυχια και σε τελικη αναλυση δεν την κανουμε μαζι την καριερα του. Εχουμε λογο σε ολα..μας ενοχλουν ολα και κανουμε και κριτικη σ'εναν τραγουδιστη με 25 χρονια γεματης σταδιοδρομιας χωρις δεκανικια!! Εχω ξαναπει οτι καποιοι κουραστηκατε απο τον Νοτη κι ας μην το παραδεχεστε. Σε καποιους αλλους μας αρεσει για τις τραγουδαρες του και την φωναρα του!! Τελεια και παυλα! Στους αλλους..ξυδακι...
-
Ουσιαστικα,στα σχηματα που προανεφερες,υπαρχει το 1ο ονομα και οι υπολοιποι απεχουν παρασαγγας.Μη γελιομαστε και μην βαπτιζουμε ως σπουδαια καποια ονοματα τραγουδιστων που απλα συντηρουνται στο περιεργο μουσικο προσκηνιο τα τελευταια χρονια. Ας το δουμε το σχημα. Ειναι λαθος να το καταδικαζουμε εις θανατον εκ των προτερων. Ισως να ακουσουμε νεα τραγουδια. Ισως θελει να μετρησει την απηχηση του στον κοσμο. Η φετινη χρονια ειναι προκριμα για το μελλον. Ειναι κομβικη περιοδος και για τον ιδιο. Προσωπικα,νομιζω οτι θα τα καταφερει και φετος. Λυπαμαι μονο για κατι τυπους που σχολιαζουν σε κατι fb και λοιπα,παριστανουν τους τιμητες,εχουν γνωμη για ολα,προεξοφλουν το τελος και δηλωνουν και ΦΙΛΟΙ του Νοτη..αυτοι ουτε απ'εξω δεν εχουν περασει απ'τα μαγαζια που εμφανιζεται,ουτε δισκο δεν εχουν αγορασει και προκαλουν οι Παντελιδηδες.Ουστ!!
- Scorpion86
Κάποιοι έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Όποιος δεν τα βλέπει όλα ωραία δεν είναι κακοπροαίρετος ούτε ψευτοΝοτικός. Ισα-ίσα επειδή τον θέλουμε στην κορυφή και να έχουν όλα (δισκογραφικές δουλειές, ζωντανές εμφανίσεις) μία ποιότητα και να τα λέμε αυτά. Μην πέφτει τόσο πολύ με τέτοιες συνεργασίες γιατί δεν βρίσκεται στο 2006 ή 2007 που γινόταν ακόμα πανικός με τα τραγούδια που έβγαζε και έπαιζε τρελά παντού σε όλους τους σταθμούς Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτός που έχει κριτήριο και άποψη και μπορεί να την στηρίξει είναι πιο σημαντικός από κάποιον που είτε ο Νότης τραγουδήσει με τον Ρέμο είτε με τον Κατέλη θα βγει και θα τον αποθεώσει. Δυστυχώς, το περιβάλλον του Νότη δεν εκφράζει άποψη γιατί πιθανόν να τον φοβάται. Γι' αυτό και έχει καταντήσει να αποθεώνετε για κάθε πατάτα που κάνει. Και το φετινό είναι μεγάλη πατάτα! Και σούπερ να πάει δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις την προχειρότητα με την οποία κινήθηκε στα επαγγελματικά του φέτος.
Ας μην θάβουμε το σχήμα από τώρα, θα φανεί στην πορεία αν έπραξε σωστά ή όχι, για να πηγαίνει με τέτοιο σχήμα κάτι έχει κατά νου εκτός αν τον θεωρείτε βλάκα, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά μπορεί πραγματικά να θέλει να τεστάρει την απήχηση που έχει, αν τα καταφέρει μπορεί να συνεχίσει αλλιώς μπορεί να τα παρατήσει, το χει πει άλλωστε και στο παρελθόν αν δεν έχει ανταπόκριση αυτό που κάνει θα αποσυρθεί... επίσης, δεν είναι ακόμη τίποτα επιβεβαιωμένο. Μπορεί να πάει και από την αρχή σε μονοήμερα (το θεωρώ πολύ πιθανό), όπως και να χει θα φανεί στην πορεία το πράγμα, προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό από πλευράς δισκογραφίας...
-
Προχειροτητα επειδη δεν συνεργαστηκε με το ονομα που εχετε στο μυαλο σας; Προχειροτητα που αρνηθηκε ο Χατζηγιαννης;Αν ειναι αληθεια,ετσι; Δεν εχω παρεξηγησει τιποτα. Ο επιχειρηματιας του νυχτερινου κεντρου αποφασιζει.Αυτος εχει το χρημα,ετσι;Εχει την αισθηση οτι ο Νοτης ειναι μεγαλο ονομα..κανει λαθος; Τι λες;; Κανει; Αν δεν παει καλα,αυτος θα φαει τη λεζα και κανεις αλλος. Τον φοβουνται,λες..πως τα ξερεις αυτα; Μαλλον,εσυ τα παρεξηγησες τα πραγματα.
Σε αυτό έχεις δίκιο τον περιτριγυρίζουν γλειφτρόνια και μιλάω κυρίως για το επίσημο-α fan club, αλλά και για τους συνεργάτες του που ενώ συμφωνούν σε πολλά από όσα λέμε πχ. για τις προχειρότητες του Βλάχου δεν μιλάνε... πραγματικά είναι κρίμα...Scorpion86 έγραψε:...Δυστυχώς, το περιβάλλον του Νότη δεν εκφράζει άποψη γιατί πιθανόν να τον φοβάται. ...
Μακάρι να ισχύει αυτό και να κρατήσει ζεστό το κόσμο του..Τώρα ότι και να λέμε αλλίως να έχεις 2ο όνομα κάποιον που παίζει ακόμα και αν δε είναι τιποτα φοβερό βλέπε Χολίδης,Αργυρός,Λένα,Ηλίαδη κλπ και άλλο τη Αποσστολία Ζώη που είναι χαμένη εδώ και αιώνες..Για μένα το ίδιο αδιάφοροι θα ήταν αλλά για το πολύ κόσμο μετράει να δώσει τα λεφτά του σε ένα σχήμα δυνατό και όχι σε κάποιο με ένα όνομα...Ίσως θεωρεί ότι αφού πέρυσι με τη Πέγκυ πήγε πολύ καλά φέτος με λίγο σπρώξιμο και σίγουρα κάποια φοιτητικα παρασκεύες κλπ κρατήσει το μαγαζί μόνος του..J&B έγραψε:Ας μην θάβουμε το σχήμα από τώρα, θα φανεί στην πορεία αν έπραξε σωστά ή όχι, για να πηγαίνει με τέτοιο σχήμα κάτι έχει κατά νου εκτός αν τον θεωρείτε βλάκα, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά μπορεί πραγματικά να θέλει να τεστάρει την απήχηση που έχει, αν τα καταφέρει μπορεί να συνεχίσει αλλιώς μπορεί να τα παρατήσει, το χει πει άλλωστε και στο παρελθόν αν δεν έχει ανταπόκριση αυτό που κάνει θα αποσυρθεί... επίσης, δεν είναι ακόμη τίποτα επιβεβαιωμένο. Μπορεί να πάει και από την αρχή σε μονοήμερα (το θεωρώ πολύ πιθανό), όπως και να χει θα φανεί στην πορεία το πράγμα, προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό από πλευράς δισκογραφίας...
- Scorpion86
Μου αναφέρεις το Φωταέριο λες και είναι κάνα μαγαζί χρόνια επιτυχημένο. Να σου θυμίσω ότι το Φωταέριο όπως και ο Νότης είχαν μείνει χωρίς σχήμα, τελευταίοι. Και το Φωταέριο βλακωδώς προμόταρε από τον Αύγουστο ένα σχήμα με τον Σχοινά το οποία ναυάγησε. Εμεινε κάνα δίμηνο με την προοπτική ότι πάει με Σχοινά φέτος, τελικά στο τέλος ναυάγησε το σχήμα και έμεινε να ψάχνει ποιον έχει απομείνει για να συνεργαστεί. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι είχε τις πολλές επιλογές και από ααυτές διάλεξε τον Νότη.filcollins έγραψε:Προχειροτητα επειδη δεν συνεργαστηκε με το ονομα που εχετε στο μυαλο σας; Προχειροτητα που αρνηθηκε ο Χατζηγιαννης;Αν ειναι αληθεια,ετσι; Δεν εχω παρεξηγησει τιποτα. Ο επιχειρηματιας του νυχτερινου κεντρου αποφασιζει.Αυτος εχει το χρημα,ετσι;Εχει την αισθηση οτι ο Νοτης ειναι μεγαλο ονομα..κανει λαθος; Τι λες;; Κανει; Αν δεν παει καλα,αυτος θα φαει τη λεζα και κανεις αλλος. Τον φοβουνται,λες..πως τα ξερεις αυτα; Μαλλον,εσυ τα παρεξηγησες τα πραγματα.