Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αντύπας - Έλλη Κοκκίνου μαζί για φαγητό. Που αλλού; Στο "Φρέσκο Ψάρι".
Ξεκινάνε εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και βρίσκονται στην όμορφη πόλη για πρόβες το τελευτάίο τριήμερο... Στον ελεύθερο χρόνο που είχανε πήγαν στο Φρέσκο Ψάρι στο Κορδελιό και γεύτηκαν λαχταριστούς μεζέδες. ...
Ό Αντύπας και η Έλλη Κοκκίνου έδεσαν και το δείχνουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newspistol σε νυχτερινή τους έξοδο στην Θεσσαλονίκη. Ο Μιχάλης Γκάνης μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο και στο μαγαζί του υποδέχτηκε δυο εξαιρετικές φωνές και απο τα καλά παιδιά του πενταγράμμου. Χταποδάκι, γαρίδες, καλαμαράκια και πολλά άλλα εδέσματα γεύτηκαν και πήραν μια καλή δόση για τον λόγο που το μαγαζί που πήγαν είναι απο τα καλύτερα της Ελλάδας και το επισκέπτονται όλοι οι celebrities. " Χαρά μου ήταν όταν τους συνάντησα και νομίζω οτι ευχαριστήθηκαν το φαγητό τους και την φιλοξενεία μας. Θα πάμε να τους δούμε στην πρεμιέρα τους και είμαι σίγουρος οτι θα σκίσουν" μας λέει ο γνωστός επιχειρηματίας που κράτησε αναμνηστικά καρε΄με την Έλλη και τον Αντύπα.
Αντύπας-Κοκκίνου: Η πρεμιέρα τους και η συνεργασία 16 χρόνια μετά!
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η πρεμιέρα του σχήματος που κρατούν ο Αντύπας και η Έλλη Κοκκίνου.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε κοντά τους για να τους ακούσει και να τους απολαύσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται ξανά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, δίνοντας φυσικά τον καλύτερό τους εαυτό επί πίστας για τους θαυμαστές τους στον βορρά.
Η Έλλη Κοκκίνου στους «Δέστε τους»! | Backstage Φωτογραφίες
Η Έλλη Κοκκίνου θα βρεθεί στην παρέα του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Τη Δευτέρα του Πάσχα, 06/05, η τραγουδίστρια θα είναι καλεσμένη στην παρέα των «Δέστε Τους». Υποδέχονται στο πλατό την Έλλη Κοκκίνου, η οποία ερμηνεύει γνωστά τραγούδια και δοκιμάζει τις επιδόσεις της στην Ώρα του Παιδιού και το Λεξιγκόνγκ.
Δείτε φωτογραφίες από τα backstage της εκπομπής: