Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Μακάρι... επιτέλους ο Γιάννης με ένα μεγάλο όνομα!stelios έγραψε:chris3m έγραψε:Πιστεύω πως θα γίνει.stelios έγραψε:
Πότε θα σα δούμε μαζί????
Τέλειο θα ήταν...
Αν σ'αρέσουν κι εσένα και γίνει (?) θα πάμε παρέα...χαχαχα

Το album της Νατάσας θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου,σύμφωνα με το fanclub της στο facebook!
12 Μαρτίου η μεγάλη μέρα που θα είμαστε όλοι ...απέναντι?
Ο Γιάννης λατρεία.Η Νατάσα αγαπημένη.Μακάρι να γίνει.Θα σκίσουν.chris3m έγραψε:Μακάρι... επιτέλους ο Γιάννης με ένα μεγάλο όνομα!stelios έγραψε:chris3m έγραψε:Πιστεύω πως θα γίνει.stelios έγραψε:
Πότε θα σα δούμε μαζί????
Τέλειο θα ήταν...
Αν σ'αρέσουν κι εσένα και γίνει (?) θα πάμε παρέα...χαχαχα
I like people too much or not at all.
Τόσο σύντομα;Γι'αυτό βγάζουν και νέο single τότε.supernatural22 έγραψε:Το album της Νατάσας θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου,σύμφωνα με το fanclub της στο facebook!

Στη Νάξο με το Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της εκπομπής «Ομορφος Κόσμος».
Ωραίο! Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο! 

Κάθε μέρα θα ανεβαίνουν 2 κομμάτια από το νέο της cd στο επίσημο site της SONYStavros έγραψε:Ωραίο! Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο!
https://www.facebook.com/sonymusicgreec ... 2997444667
Οπότε σε 5 μέρες θα κυκλοφορήσει!Η συσκευασία θα είναι οικολογική,χωρίς booklet!
supernatural22 έγραψε:Κάθε μέρα θα ανεβαίνουν 2 κομμάτια από το νέο της cd στο επίσημο site της SONYStavros έγραψε:Ωραίο! Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο!
Οπότε σε 5 μέρες θα κυκλοφορήσει!Η συσκευασία θα είναι οικολογική,χωρίς booklet!

Εγω έχω μια εύλογη απορία. Απο τη Σόνυ θα κυκλοφορήσει ο δίσκος;
Είχα μια μικροσκοπική εντύπωση οτι ο Θεοφάνους ούτε ζωγραφιστούς δεν τους ήθελε τους Σονικούς!
Είχα μια μικροσκοπική εντύπωση οτι ο Θεοφάνους ούτε ζωγραφιστούς δεν τους ήθελε τους Σονικούς!
Από την sony θα βγει.Έχει ανανεώσει το συμβολαιό της η Νατάσα.minerboh έγραψε:Εγω έχω μια εύλογη απορία. Απο τη Σόνυ θα κυκλοφορήσει ο δίσκος;
Riiiiight!stelios έγραψε:Από την sony θα βγει.Έχει ανανεώσει το συμβολαιό της η Νατάσα.minerboh έγραψε:Εγω έχω μια εύλογη απορία. Απο τη Σόνυ θα κυκλοφορήσει ο δίσκος;
So much for '' δεν ξανακάνω δίσκο γιατη Σόνυ,ever-NEVER''!!!
Τι ρεαλισμός, τι ξέσπασμα τεστοστερόνης!!!!
Μπράβο Τζώρτζιο! Κέρδισες το χρυσό βατόμουρο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου την Τετάρτη 14 Μαρτίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού 18:00-20:00 στον Sfera 102,2... Συντονιστείτε...!!!

Μάλλον επειδή άλλαξε ο διευθυντής, λύθηκαν και τα προβλήματα.minerboh έγραψε:Εγω έχω μια εύλογη απορία. Απο τη Σόνυ θα κυκλοφορήσει ο δίσκος;
Το εξώφυλλο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ίσως και το καλύτερο ever που έχει κάνει! Την έχουν φτιάξει πάρα πολύ όμορφη!Stavros έγραψε:Ωραίο! Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο!
Απλό και λιτό, αλλά καλαίσθητο...
Το προηγούμενο ήταν ..χάλι ρε συ!
-
kalo einai to ekswfullo.. alla to kalytero einai to tosh agaph pws na xa8ei p einai an oxi o kalyteros enas apo tous kalyterous diskous ths.. 

Εδώ ανέβηκαν 2 λεπτά από τα 2 νέα τραγούδια "Το δηλητήριο της καρδιάς" και "Αγάπη είναι"!!
Πολύ καλά και τα 2!!!Ειδικά "Το δηλητήριο της καρδιάς" θα γίνει ύμνος!!!!!!!!!
Πολύ καλά και τα 2!!!Ειδικά "Το δηλητήριο της καρδιάς" θα γίνει ύμνος!!!!!!!!!