Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: EΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

:sad: :sad: :sad:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

[ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ] Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Έχει κι άλλα να μας πει», κι άλλα να μας δείξει…

Τον καλύτερό της εαυτό δίνει για ακόμη μία φορά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου
όπου εμφανίζεται από την προηγούμενη Παρασκευή και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Εικόνα

Με μουσικές που κινούνται σε δρόμους έντεχνους και ροκ αλλά και μονοπάτια με ήχους πιο παραδοσιακούς έχει δημιουργήσει με την ομάδα της
ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί εκτός από πολλά μουσικά γούστα, και μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ηλικιακών ομάδων.

Εικόνα

Η ίδια εκτός από την μοναδική φωνή της εντυπωσιάζει και με τη σκηνική της παρουσία μαγνητίζοντας το κοινό
και ανταλλάσοντας με εκείνο μία τρομερή ενέργεια και εισπράττοντας ειλικρινή συναισθήματα θαυμασμού!

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Επιμέλεια: Θάνος Βάγιος
Φωτογραφίες: Μαριέττα Τούτση

http://roadstory.gr/%CF%86%CF%89%CF%84% ... %AD%CF%87/
Άβαταρ μέλους
panosif

Eleonora Zouganeli
Αγαπημένοι μου, η ώρα των γυρισμάτων για το "Η επιμονή σου" έχει φτάσει. Θα ήθελα πάρα πολύ κάποιοι από εσάς να συμμετάσχετε στα γυρίσματα του video clip στο οποίο θα περπατήσουμε όλοι μαζί στους δρόμους της Αθήνας και θα καταλήξουμε σε ένα πάρτυ στο κέντρο της πόλης! Ανεβάστε απο κάτω στα comments μία φωτογραφία δική σας με το τι σημαίνει το τραγούδι αυτό για εσάς και μπείτε στον διαγωνισμό! Θα σας δω στα γυρίσματα αυτή την Πέμπτη 27!

Εικόνα

https://www.facebook.com/eleonora.zouganeli.official
Άβαταρ μέλους
panosif

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία στην Καρδίτσα που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Backstage από τα γυρίσματα του video clip H επιμονή σου.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
afn

Τι είναι αυτό που φοράει? :fan:
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Χάλια είναι και την παχαίνει. :10-pleko:
afn

gtm13 έγραψε:Χάλια είναι και την παχαίνει. :10-pleko:
Μα ναι... :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Από 8/3 και για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου στο Fix Factory Of Sound στη Θεσσαλονίκη.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Μαρ 12, 2014 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Media inspector official airplay chart
9η εβδομάδα (24/02/2014 - 02/03/2014)

Μικτό

1 (Πρ. Εβδ.: 1) LOVE ME AGAIN JOHN NEWMAN, TRIBUTE
2 (Πρ. Εβδ.: 2) MY KIND OF LOVΕ EMELI SANDE, OUR VERSION OF EVENTS
3 (Πρ. Εβδ.: 3) ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΒΑΝΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ-SINGLE
4 (Πρ. Εβδ.: 4) ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
5 (Πρ. Εβδ.: 9) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΠΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
6 (Πρ. Εβδ.: 7) CAN'T REMEMBER TO FORGET YOU SHAKIRA & RIHANNA, CANT REMEMBER TO FORGET YOU (FEAT. RIHANNA) - SINGLE
7 (Πρ. Εβδ.: 6) BURN ELLIE GOULDING, HALCYON DAYS (DELUXE EDITION)
8 (Πρ. Εβδ.: 8) THE MONSTER EMINEM & RIHANNA, THE MARSHALL MATHERS LP2 (DELUXE)
9 (Πρ. Εβδ.: 5) WAKE ME UP AVICII, TRUE
10 (Πρ. Εβδ.: 14) ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ
11 (Πρ. Εβδ.: 18) ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ VEGAS, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ - SINGLE
12 (Πρ. Εβδ.: 11) ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ
13 (Πρ. Εβδ.: 33) DERNIERE DANCE INDILA, DERNIERE DANSE - SINGLE
14 (Πρ. Εβδ.: 17) ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ - SINGLE
15 (Πρ. Εβδ.: 12) CAN'T LET GO FAYDEE, CANT LET GO - SINGLE
16 (Πρ. Εβδ.: 28) Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ & ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ
17 (Πρ. Εβδ.: 10) TALK DIRTY JASON DERULO & 2 CHAINZ, TATTOOS - EP
18 (Πρ. Εβδ.: 23) ΚΕΝΟ REC, KENO - SINGLE
19 (Πρ. Εβδ.: 21) ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ
20 (Πρ. Εβδ.: 29) ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΟΛΑ, H MONΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1393832467

Η Ελεωνόρα με το σουξέ του δίσκου της(feat Λειβαδάς!) πλέον και στο μικτό top 20
απο διεθνή και ελληνικά κομμάτια. :biggrin: Η τρίτη φορά που φτάνει στο top 20 του
πανελλαδικού airplay μετά το ''Έλα'' το 2009 και το ''Η αγάπη αργεί'' το 2011. :thumbup:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

Και νούμερο 8 στα ελληνικά τραγούδια. :thumbup:
Έρχεται και το clip σε λίγες μέρες. :party:
Άβαταρ μέλους
panosif

Ελεωνόρα Ζουγανέλη/Ευριπίδης Ζεμενίδης
Το τραγούδι της άνοιξης (2014)

Εικόνα

Μουσική: Ευριπίδης Ζεμενίδης.
Στίχοι: Γιώργος Μυζάλης.
Δίσκος: Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη.
Εταιρεία: Hidden Track.
Έτος κυκλοφορίας: 2014.
Παραγωγή: Ευριπίδης Ζεμενίδης -- Γιάννης Λαμπρόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Ηχολήπτες: Γιάννης Λαμπρόπουλος -- Θάνος Καλέας
mastering: Κώστας Ιατρέλης z-plane mastering, London

Παίζουν οι μουσικοί:
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Μιχάλης Καλκάνης: κόντρα μπάσο
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πιάνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: τρομπέτα
Ευριπίδης Ζεμενίδης: ακουστική κιθάρα, μαντολίνο

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Από τα κρύα του χειμώνα σαν περάσεις
Θα δεις να ανθίζουνε λουλούδια φοβερά
Τις μυρωδιές τους θα γευτείς και θα τα χάσεις
Τα χρώματά τους θα σου πάρουν τα μυαλά
Είναι η άνοιξη με όλα της τα πλούτη
Με τα πουλιά να κελαϊδούν εκεί ψηλά
Μυρίζει έρωτα, θυμάρι και μπαρούτι
Είπα μυρίζει; Εννοώ μοσχοβολά
Άνοιξη είναι που σημαίνει ελευθερία
Και τα χαμόγελα χαρίζονται αφειδώς
Στη φύση γύρω συντελείται πανδαισία
Κανείς δε νιώθει και δεν είναι μοναχός
Μοναχική βασίλισσά μου αγαπημένη
Είναι η άνοιξη με φόρεμα λευκό
Από το χέρι μας τραβά και κατεβαίνει
Στον καταγάλανο και δροσερό γιαλό.

Oι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν στο studio Kυριαζής από το Σεπτέμβριο έως και το Νοέμβριο του 2013, με ηχολήπτη το Γιάννη Λαμπρόπουλο. Πρόσθετες ηχογραφήσεις, μίξεις και editing στο «Τραγούδι του χειμώνα» και τη «Μεγάλη στιγμή» έγιναν με ηχολήπτη το Θάνο Καλέα. Μέρος των ηχογραφήσεων έγιναν από τον Ευριπίδη Ζεμενίδη στο σπίτι του.

Δίσκος:ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ – τραγούδια για παιδιά και για μεγάλα παιδιά
Μουσική : Ευριπίδης Ζεμενίδης
Στίχοι : Γιώργου Μυζάλη
Η πρώτη κυκλοφορία της Hidden Track για το 2014 απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας. Ο καινούργιος αυτός δίσκος, με τίτλο «Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη», σε μουσική Ευριπίδη Ζεμενίδη και στίχους Γιώργου Μυζάλη.
Τραγούδια παιδικά, τραγούδια χειροποίητα, τραγούδια «οικολογικά», τραγούδια για τις εποχές του χρόνου, τραγούδια για παιδιά, τραγούδια «βιολογικά», τραγούδια για μεγάλα παιδιά, τραγούδια για το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Το «Τραγούδι του Χειμώνα» σε ερμηνεία Διονύση Σαββόπουλου και το «Τραγούδι του Φθινοπώρου» σε ερμηνεία του Τζίμη Πανούση, ακούγονται και προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.
Στο δίσκο, εκτός των προαναφερθέντων ερμηνευτών, συμμετέχουν και οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) και Θανάσης Αλευράς. Από κοντά και οι ηθοποιοί: Μαρία Ελευθεριάδη, Νίκος Ζιάζιαρης, Ευγενία Λιάκου, Βασίλης Παπαδημητρίου και Φίλιππος Παπαχριστοδούλου.
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiorgosSeahorse »

Κάνει τόσο σουξέ το τραγούδι και δεν έχει ακόμα clip; Μωρέ μπράβο... Μόλις βγεί το clip θα το λιώσουνε στο MAD και θα έχει και άλλη διάρκεια το τραγούδι.
Όχι ό,τι δεν παίζει πολύ και στα ραδιόφωνα. Πάει super!
Άβαταρ μέλους
panosif

Χαμος απο κοσμο χθες βραδυ στη τελευταια παρασταση της Ελεωνορας Ζουγανελη στο Σταυρο του Νοτου!!!
Ο κοσμος που περιμενε για να μπει ενω ηδη το μαγαζι ηταν γεματο ειχε φτασει μεχρι τη Καλλιρροης!!!!
Απο σημερα 8 Μαρτιου και για 4 Σαββατα η Ελεωνορα θα εμφανιζεται στη Θεσσαλονικη στο Fix factory !!!!!

Εικόνα

Από την προτελευταία παράσταση στις 28/2.
Άβαταρ μέλους
panosif

Συνέντευξη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Εικόνα

"Η επιτυχία με έχει αλλάξει"

Βρίσκεται σε μία διαρκώς ανοδική πορεία και αυτό δεν μπορεί να μην την έχει αλλάξει, όπως παραδέχεται. Αλλά η αλλαγή δεν είναι αυτό που συνήθως υποθέτουμε για τους καλλιτέχνες. Ζει μια πιο όμορφη ζωή, όπως λέει, παρακάτω και εξηγεί το γιατί.

Συνέντευξη στον Κώστα Γιάντσιο

Έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα και όταν επικοινωνήσαμε για να κάνουμε τη συνέντευξη που ακολουθεί προετοίμαζε το video-clip του «Η Επιμονή Σου», μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς αλλά και του δίσκου της ειδικά. Από εκεί, λοιπόν, ξεκινήσαμε.

Αυτές τις ημέρες προετοίμαζες το video-clip του «H Επιμονή Σου». Είσαι ευχαριστημένη από το γύρισμα;
Είμαι πιο πολύ από ευχαριστημένη. Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα και το χάρηκα πάρα πολύ.

Κάλεσες να συμμετέχουν φίλοι σου και μέσα από τη σελίδα σου στο facebook.

Με ενδιέφερε να είναι άνθρωποι που εκτιμούν τη δουλειά μου και με στηρίζουν και στα live με την αγάπη τους. Ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθουν σ’ αυτό το γλέντι γιατί και το τραγούδι αυτό σημαίνει τελικά. Έχει μία αισιοδοξία και το χαίρομαι αυτό και το απολαμβάνω τώρα όσο μπορώ.

Περίμενες όταν σου έφερε ο Κώστας (Λειβαδάς) το τραγούδι ότι θα έκανε αυτή την επιτυχία, από έναν δίσκο που έχει συνολικά ωραία κομμάτια;

Μου άρεσε πάρα πολύ όταν το άκουσα. Δεν είμαι τόσο έμπειρη ώστε να καταλάβω ποιο κομμάτι θα κάνει την επιτυχία αλλά σίγουρα είναι ένα κομμάτι που εμένα με συγκίνησε επειδή είμαι από νησί – και δεν το λέω τυπικά. Αγαπάω πάρα πολύ και την Ελλάδα και τον τόπο μου. Μου αρέσει ο μπάλος ως ρυθμός. Χάρηκα πάρα πολύ που ο Κώστας μου εμπιστεύθηκε ένα τραγούδι αυτού του ύφους, που δεν είναι αναμενόμενο σε σχέση με το υλικό που έχω τραγουδήσει μέχρι τώρα. Μου έχει ανοίξει πολύ το οπτικό πεδίο και την καρδιά μου και το απολαμβάνω πάρα πολύ. Πέρα από το ότι αρέσει στον κόσμο και έχει επιτυχία εμπορικά, θεωρώ ότι με έχει βάλει στην καρδιά κάποιων ανθρώπων με διαφορετικό τρόπο, που με το προηγούμενο υλικό να μη γνώριζαν καν την ύπαρξή μου.

Αν υποθέσουμε ότι από κάθε δίσκο κερδίζεις κάτι, από τον συγκεκριμένο τι σου μένει;
Αν κάτι μου έχει μείνει από αυτό το δίσκο είναι ότι κατάφερα να περάσω ένα πιο ολοκληρωμένο δικό μου πρόσωπο και το κυριότερο να με δεχθεί ο κόσμος σ’ έναν διαφορετικό ήχο γιατί είναι πολύ δύσκολο από κάτι πιο aggressive να μεταφερθείς σε κάτι περισσότερο ακουστικό. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί – ίσως πολύ καλύτερα – και να διασκεδάσει και να ξεσηκωθεί πολύ καλύτερα, να χορέψει και να δακρύσει και να περάσουν τα τραγούδια μέσα του. Τελικά, χωρίς και εγώ να το έχω καταλάβει από την αρχή, ήταν πολύ σωστή η επιλογή των τραγουδιών από όλους, και από την πλευρά μου, και από τους δημιουργούς που τα διάλεξαν για να τα ερμηνεύσω και από την εταιρεία και όσους συμμετέχουν στην παραγωγή. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η δουλειά να κάνω αυτό το πέρασμα που ήθελα καιρό και που ίσως φοβόμουν και δεν ήξερα να βρω τον τρόπο.

Μερικές φορές συντονίζονται τα κομμάτια και με την εποχή. Το «Η Επιμονή Σου» και το «Μετακόμιση Τώρα» για παράδειγμα, έχουν να κάνουν με μία διάθεση αλλαγής μέσα στις δυσκολίες της κρίσης.
Εννοείται. Είναι τραγούδια που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας, με πράγματα που μας απασχολούν σ’ αυτή είτε είναι οικονομικά προβλήματα, είτε είναι πράγματα που θέλουμε να κάνουμε αλλά δε βρήκαμε το κουράγιο, είτε είναι ένας χωρισμός, γιατί υπάρχουν και τέτοια θλιμμένα τραγούδια, ουσιαστικά θλιμμένα μέσα σ’ αυτή τη δουλειά. Εγώ τ’ αγαπάω αυτά τα τραγούδια, όπως και ο κόσμος, που δείχνει ότι δεν του αρέσουν μόνο στα live. Γι’ αυτό τολμώ να πω ότι είναι μια δουλειά ολοκληρωμένη με κάποια πιο λαϊκά χρώματα, που τα ήθελα πάρα πολύ.

Μα και στα live σου πάντα υπάρχουν λαϊκά τραγούδια. Αυτό έχει να κάνει με μια δική σου ανάγκη φαντάζομαι και όχι με το ότι είναι αργά και θέλεις κάτι να τονώσει το πρόγραμμα;
Ίσα – ίσα που το πρόγραμμα θα μπορούσε να ανέβει με πιο νεανικά και ελαφρά τραγούδια. Το λαϊκό τραγούδι είναι κάτι που αγαπάω πολύ, υπερασπίζομαι πολύ, και έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον για μένα να το τραγουδάω. Δε βαριέμαι καθόλου. Όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, ενώ είναι ένα υλικό πάρα πολύ δύσκολο, με απελευθερώνει και με ξεκουράζει. Είναι η ώρα που διασκεδάζω, χαλαρώνω, μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο μέσα από τραγούδια τόσο πολύ γνωστά και ανεπιτήδευτα. Δε χρειάζεται ούτε να αποδείξεις κάτι τραγουδώντας τα, ούτε να πεις ποιος είσαι, ξέρεις, αυτό που μας αγχώνει δηλαδή με τη μουσική μας ταυτότητα. Λες μερικά τέτοια τραγούδια και συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Είναι ένα πράγμα ελεύθερο.

Είσαι σε μια συνεχή ανοδική πορεία. Η επιτυχία σε έχει αλλάξει στον τρόπο που δουλεύεις, που επιλέγεις τι θα κάνεις, στους ρυθμούς σου.

Με έχει αλλάξει απόλυτα. Το λέω, βέβαια, λίγο διστακτικά γιατί στη δουλειά μας όταν μιλάμε για επιτυχία που σε αλλάζει συνήθως εννοούμε ότι σε αλλάζει προς το χειρότερο. Τους κάνει πιο σκληρούς, με έπαρση, συνοδεύεται με αρνητικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό δεν μπορώ να σου μιλήσω εγώ, μπορεί να έχουν συμβεί, που δεν το πιστεύω και να μην έχουν πέσει στην αντίληψή μου. Αυτό που διαπιστώνω, όμως, είναι ότι με έχει αλλάξει απόλυτα στην καθημερινότητά μου. Μ’ έχει κάνει πιο συνεπή, πολύ πιο αποφασιστική, να μην έχω τη δυνατότητα σχεδόν να αναβάλω πράγματα. Μ’ έχει κάνει πιο σαφή στο τι ζητάω, στο τι απαιτώ, στο τι θέλω. Να μπορώ να σέβομαι τους συνεργάτες μου και να συνειδητοποιώ το πόσο πολύ ανάγκη τους έχω, οπότε να ψάχνω μια ισορροπία ανάμεσα στο τι απαιτώ να κάνουν για μένα, να αλλάξω τον τρόπο μου, στο πόσο αυστηρή μπορεί να είμαι και το αν μπορώ να ζητήσω κάτι με έναν πιο ευγενικό τρόπο. Έχω ελέγξει τα νεύρα μου, έχει γίνει όλη μου η ζωή πολύ πιο όμορφη.

Υπάρχουν ένα – δύο πράγματα που κάνεις και σε φέρνουν σε μια ισορροπία όταν έχεις μια σειρά από εμφανίσεις ή γενικότερο έντονο πρόγραμμα; Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει;
Το σημαντικότερο που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι το στρες. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις μέσα στη μέρα πόσο θα διαρκέσει μια υποχρέωση και αυτό σου προκαλεί στρες. Συν τοις άλλοις είσαι συνέχεια και στη διαδικασία του άνεργου, με την έννοια ότι πρέπει κάθε φορά να σκεφτείς ένα επόμενο project. Αυτομάτως, λοιπόν, στρεσάρεσαι και έχω διαπιστώσει ότι το στρες για να το καλμάρω είναι να βρίσκομαι με ανθρώπους που δε μου προκαλούν στρες. Με ανθρώπους που μ’ αγαπάνε, που με φροντίζουν, που με περιποιούνται και προσπαθώ να δεχθώ αυτή τη φροντίδα. Πάντως προσπαθώ τις ώρες που δε βρίσκομαι με ανθρώπους της δουλειάς, να είμαι με ανθρώπους που δε χρειάζεται να λέω πολλά. Πηγαίνω πάρα πολύ θέατρο, βλέπω κινηματογράφο, κάνω πράγματα που ούτως ή άλλως με κάνουν να ξεφεύγω και να μην ασχολούμαι με κάτι άλλο για ένα δίωρο. Αδειάζει το μυαλό έτσι.

Σ’ αυτό τον δίσκο έχεις κι ένα τραγούδι του πατέρα σου. Σου το έφερε, όπως ένας άλλος συνθέτης ή υπήρχε μια διαφορετική διαδικασία; Πως ήταν η ατμόσφαιρα;
Ο πατέρας είναι πατέρας αλλά δεν το αντιμετώπισα το τραγούδι με τη συναισθηματική μου πλευρά. Ίσως να μου βγήκε κάποια αντίδραση, που όλα τα παιδιά δεν ξέρω, πάντως το είδα όπως ένα οποιοδήποτε τραγούδι που ήρθε στα χέρια μου. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργάστηκε με τη Σάννυ (Μπαλτζή) γιατί είναι δύο πολύ σημαντικοί άνθρωποι. Ο ένας λόγω θέσης και η Σάννυ γιατί ήταν αυτή που μου έδωσε το τραγούδι με το οποίο βγήκα στη δισκογραφία (σ.σ.: εννοεί το «Έλα»). Θεωρώ ότι είναι οικογενειακή η κατάσταση και χάρηκα που θέλανε να συνεργαστούν. Αλλά το κομμάτι μπήκε μέσα από την τυπική διαδικασία ακρόασης με όλους τους συνεργάτες.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που το έχεις συνδέσει με μια δυνατή στιγμή και κάθε φορά που το ερμηνεύεις επιστρέφεις σ’ αυτή;
Δεν έχω τέτοια σχέση με τα τραγούδια. Αυτό που χαίρομαι να συμβαίνει είναι όταν ένα live κυλάει όμορφα και υπάρχει πραγματική επικοινωνία με τον κόσμο, να απολαμβάνω το τι εκείνη την ώρα μου γεννάει το κάθε τραγούδι.

Έχεις μία έντονη παρουσία στα social media και τα χειρίζεσαι και τα παρακολουθείς έντονα. Είναι μια νέα σχέση αυτή με τους fans, όπως λέμε, σε σύγκριση με άλλες εποχές;
Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά θα σου μιλήσω για μένα. Ναι, έχει αλλάξει. Παλαιότερα μου φάνταζε υπερβολικό. Τώρα, βέβαια, πρέπει να λάβεις υπόψη ότι δεν εμφανιζόμαστε και τόσο συχνά. Εμφανιζόμαστε μία φορά την εβδομάδα και είναι σαν να πηγαίνει κάποιος σ’ ένα αγαπημένο του στέκι και βλέπει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Από μία άποψη είναι πιο υγιές. Από την άλλη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Αυτό που εισπράττω και ειδικά αυτό το διάστημα είναι ένα παραλήρημα συναισθημάτων και είναι πάρα πολύ θετική η διάθεση των ανθρώπων απέναντί μου. Δεν είναι από θαυμασμό, θα τολμούσα να πω είναι αγάπη και οικειότητα. Έχει την τάση ο άλλος να πάρει κάτι από εμένα, να δει την καθημερινότητά μου. Χρειάζεται βέβαια και αυτό μια ισορροπία, για να υπάρχει και μια μαγεία ανάμεσά μας, να διατηρήσεις μια μικρή απόσταση. Προσπαθώ να εμφανίζομαι όσο μπορώ, να διατηρώ την επαφή.

Info:

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίζεται στο Fix Factory of Sound
Στις 8, 15, 22 και 29 Μαρτίου.

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα. Τραγουδάει μαζί τους η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου.

http://www.biscotto.gr/i_poli/sunenteux ... aneli.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Fix Factory of Sound#Live 1#sold out
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

10η εβδομάδα (03/03/2014 - 09/03/2014)

Μικτό

1 (Πρ. Εβδ.: 4) ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
4 (Πρ. Εβδ.: 1) LOVE ME AGAIN JOHN NEWMAN, TRIBUTE
5 (Πρ. Εβδ.: 13) DERNIERE DANCE INDILA, DERNIERE DANSE - SINGLE
6 (Πρ. Εβδ.: 5) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΠΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
7 (Πρ. Εβδ.: 6) CAN'T REMEMBER TO FORGET YOU SHAKIRA & RIHANNA, CANT REMEMBER TO FORGET YOU (FEAT. RIHANNA) - SINGLE
8 (Πρ. Εβδ.: 16) Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ & ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ
9 (Πρ. Εβδ.: 7) BURN ELLIE GOULDING, HALCYON DAYS (DELUXE EDITION)
10 (Πρ. Εβδ.: 11) ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ VEGAS, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ - SINGLE
11 (Πρ. Εβδ.: 8) THE MONSTER EMINEM & RIHANNA, THE MARSHALL MATHERS LP2 (DELUXE)
12 (Πρ. Εβδ.: 14) ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ - SINGLE
13 (Πρ. Εβδ.: 10) ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ
14 (Πρ. Εβδ.: 22) ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙΤΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
15 (Πρ. Εβδ.: 15) CAN'T LET GO FAYDEE, CANT LET GO - SINGLE
16 (Πρ. Εβδ.: 9) WAKE ME UP AVICII, TRUE
17 (Πρ. Εβδ.: 18) ΚΕΝΟ REC, KENO - SINGLE
18 (Πρ. Εβδ.: 20) ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΟΛΑ, H MONΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
19 (Πρ. Εβδ.: 19) ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ
20 (Πρ. Εβδ.: 25) HAPPY PHARELL WILLIAMS, G I R L

Ελληνικά μόνο

1 (Πρ. Εβδ.: 2) ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
2 (Πρ. Εβδ.: 1) ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΒΑΝΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ-SINGLE
3 (Πρ. Εβδ.: 3) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΠΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
4 (Πρ. Εβδ.: 8) Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ & ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ
5 (Πρ. Εβδ.: 5) ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ VEGAS, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ - SINGLE
6 (Πρ. Εβδ.: 7) ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ - SINGLE
7 (Πρ. Εβδ.: 4) ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ
8 (Πρ. Εβδ.: 13) ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙΤΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
9 (Πρ. Εβδ.: 9) ΚΕΝΟ REC, KENO - SINGLE
10 (Πρ. Εβδ.: 11) ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΟΛΑ, H MONΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
11 (Πρ. Εβδ.: 10) ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ
12 (Πρ. Εβδ.: 12) DO IΤ CLAYDEE & RUBY, DO IT (FEAT. RUBY) - SINGLE
13 (Πρ. Εβδ.: 6) ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ
14 (Πρ. Εβδ.: 15) ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ - SINGLE
15 (Πρ. Εβδ.: 17) ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΝ ΗΡΩΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ
16 (Πρ. Εβδ.: 14) ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ KINGS, ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ - SINGLE
17 (Πρ. Εβδ.: 21) ΝΑ Μ' ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ STAN, ΝΑ Μ' ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ
18 (Πρ. Εβδ.: 16) ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ, 16 ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
19 (Πρ. Εβδ.: 18) ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ
20 (Πρ. Εβδ.: 19) ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ

http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1393534677

Top10 πλέον η ''Επιμονή'' και top5 απο ελληνικά. Το ''Η αγάπη αργεί''
είχε φτάσει ως top20 οπότε πλέον η ''Επιμονή'' κατακτά αντίστοιχες
θέσεις με το ''Έλα'' που έπαιζε στο top10. :smile:

Απο ότι βλέπω χθες μάλιστα έκλεισε στο no1 των ραδιοφώνων! :surprised:

IFPI Top 5 Week to date
1 Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ - ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
2 MY KIND OF LOVE EMELI SANDE
3 DERNIERE DANSE INDILA
4 ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
5 ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

http://www.mediainspector.gr/v2/

:party: :party: :party:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

billakos24 έγραψε:10η εβδομάδα (03/03/2014 - 09/03/2014)

Μικτό

1 (Πρ. Εβδ.: 4) ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
4 (Πρ. Εβδ.: 1) LOVE ME AGAIN JOHN NEWMAN, TRIBUTE
5 (Πρ. Εβδ.: 13) DERNIERE DANCE INDILA, DERNIERE DANSE - SINGLE
6 (Πρ. Εβδ.: 5) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΠΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
7 (Πρ. Εβδ.: 6) CAN'T REMEMBER TO FORGET YOU SHAKIRA & RIHANNA, CANT REMEMBER TO FORGET YOU (FEAT. RIHANNA) - SINGLE
8 (Πρ. Εβδ.: 16) Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ & ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ
9 (Πρ. Εβδ.: 7) BURN ELLIE GOULDING, HALCYON DAYS (DELUXE EDITION)
10 (Πρ. Εβδ.: 11) ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ VEGAS, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ - SINGLE
11 (Πρ. Εβδ.: 8) THE MONSTER EMINEM & RIHANNA, THE MARSHALL MATHERS LP2 (DELUXE)
12 (Πρ. Εβδ.: 14) ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ - SINGLE
13 (Πρ. Εβδ.: 10) ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ
14 (Πρ. Εβδ.: 22) ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙΤΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
15 (Πρ. Εβδ.: 15) CAN'T LET GO FAYDEE, CANT LET GO - SINGLE
16 (Πρ. Εβδ.: 9) WAKE ME UP AVICII, TRUE
17 (Πρ. Εβδ.: 18) ΚΕΝΟ REC, KENO - SINGLE
18 (Πρ. Εβδ.: 20) ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΟΛΑ, H MONΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
19 (Πρ. Εβδ.: 19) ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ
20 (Πρ. Εβδ.: 25) HAPPY PHARELL WILLIAMS, G I R L

Ελληνικά μόνο

1 (Πρ. Εβδ.: 2) ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
2 (Πρ. Εβδ.: 1) ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΒΑΝΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ-SINGLE
3 (Πρ. Εβδ.: 3) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΠΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
4 (Πρ. Εβδ.: 8) Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ & ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ
5 (Πρ. Εβδ.: 5) ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ VEGAS, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ - SINGLE
6 (Πρ. Εβδ.: 7) ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ - SINGLE
7 (Πρ. Εβδ.: 4) ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ
8 (Πρ. Εβδ.: 13) ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙΤΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
9 (Πρ. Εβδ.: 9) ΚΕΝΟ REC, KENO - SINGLE
10 (Πρ. Εβδ.: 11) ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΟΛΑ, H MONΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
11 (Πρ. Εβδ.: 10) ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ
12 (Πρ. Εβδ.: 12) DO IΤ CLAYDEE & RUBY, DO IT (FEAT. RUBY) - SINGLE
13 (Πρ. Εβδ.: 6) ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ
14 (Πρ. Εβδ.: 15) ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ - SINGLE
15 (Πρ. Εβδ.: 17) ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΝ ΗΡΩΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ
16 (Πρ. Εβδ.: 14) ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ KINGS, ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ - SINGLE
17 (Πρ. Εβδ.: 21) ΝΑ Μ' ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ STAN, ΝΑ Μ' ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ
18 (Πρ. Εβδ.: 16) ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ, 16 ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
19 (Πρ. Εβδ.: 18) ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ
20 (Πρ. Εβδ.: 19) ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ

http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1393534677

Top10 πλέον η ''Επιμονή'' και top5 απο ελληνικά. Το ''Η αγάπη αργεί''
είχε φτάσει ως top20 οπότε πλέον η ''Επιμονή'' κατακτά αντίστοιχες
θέσεις με το ''Έλα'' που έπαιζε στο top10. :smile:

Απο ότι βλέπω χθες μάλιστα έκλεισε στο no1 των ραδιοφώνων! :surprised:

IFPI Top 5 Week to date
1 Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ - ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
2 MY KIND OF LOVE EMELI SANDE
3 DERNIERE DANSE INDILA
4 ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
5 ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

http://www.mediainspector.gr/v2/

:party: :party: :party:
Δώσε Ελεωνόρα. :shablon_03: :party:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Μαρ 12, 2014 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panosif

Απάντηση