Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
asxeto..elpizo mh mas kanei kamia xalastra o kairos....
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Εμένα δεν με ενοχλεί και ούτε μου έχει δώσει δείγματα οτι είναι ψωνάρα. Αυτό που μου τι δίνει είναι οτι δίνει ευκαιρίες σε κάτι χασικλωμένες σαν τον Τους να μας το παίζουν δε και καλά σούπερ σταρ. Έχεσε ο Έμινεμ και βγήκε ο τοτο. Αίντε!Entek έγραψε:Απλά αστειεύομαι. Η αλήθεια είναι πως ο Φοίβος έβγαλε κομματάρες που λατρεύω ενώ έχω αγοράσει πάρα πολλούς δίσκους στους οποίους υπέγραφε τραγούδια. Έχει γράψει υπέροχα κομμάτια (όπως Θέλω Να Σε Δω, Θα Θελα, Αποζημίωση κλπ κλπ) αλλά με εκνευρίζει οτι μετά από αυτά βγάζει άλλα τόσα ως αντιγραφές του. Τον θεωρώ, προσωπικά, πανέξυπνο και δημιουργικό αλλά επειδή δεν μπορεί να είναι συνέχεια δημιουργικός αναγκαστηκά κάνει αντιγραφές, που φροντίζει ωστόσο να είναι έξυπνες. Μεγαλύτερο του λάθος: η Spicy. Έγινε καθαρά για το χρήμα και εκτός από κάποια κομμάτια της Δέσποινας και λίγο λιγότερα της Κοκκίνου, δεν έχει βγάλει κάτι καλό από τη στέγη της Spicy.deba έγραψε:τώρα πως να μη ρωτήσω ποιοι είναι οι προηγούμενοι;Entek έγραψε:Ακόμα ένας λόγος να αντιπαθεί κανείς το Φοίβο! Ο TUS.minerboh έγραψε:Γιατί υπάρχει και ο Φοίβος. Χωρις αυτόν, ποιός θα τον ήξερε;Entek έγραψε:Ο TUS γιατί υπάρχει;manos έγραψε:![]()
Eπίσης εκνευριστικό το ότι τελευταία θέλει να γίνεται το επίκεντρο. Βγαίνει σε εξώφυλλα δίσκων ενώ φροντίζει το όνομα του να είναι ακόμα και μεγαλύτερο από τους τραγουδιστές (απλά η παρουσία του ονόματος του συνθέτη στο εξώφυλλο -εκτός κι αν συνοδεύεται τουλάχιστον από Στίχοι ή/και Μουσική- με εκνευρίζει αφάνταστα. κάτι που κάνει και ο Θεοφάνους ο οποίος είναι γνωστή ψωνάρα!)
Τέλος τολμώ να πω, πως θα θελα να είχε γράψει 1-2 κομμάτια (ΜΟΝΟ - ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) και για την Άννα. Ειδικά στα early 2000's.
Επίσης μου τι δίνει και η τεμπέλικη τάση που τον έχει περιβάλλει απο το καιρό της σκουπιδοχέβεν.
Και εγω θα ήθελα να τραγουδίσει κομμάτια του Φοίβου η Άννα. Θα γινόταν πανικός!
Μεγάλος Yupiii Διαγωνισμός
Κέρδισε προσκλήσεις για την πρόβα τζενεράλε!
Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ απογειώνεται: Ο Φοίβος συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζοντάς το με μια μεγάλη παραγωγή. Τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα -Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη
Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς. Tus- θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για μια αξέχαστη μουσική γιορτή και το Yupiii σού δίνει την ευκαιρία να βρεθείς, μια μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία, στην πρόβα τζενεράλε!
Λάβε μέρος τώρα στο διαγωνισμό του Yupiii, γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις και δες από κοντά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, στην πρόβα τζενεράλε, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.
Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου εδώ.
http://www.yupiii.gr/gossip/c42512/Mega ... ismos.html
Κέρδισε προσκλήσεις για την πρόβα τζενεράλε!
Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ απογειώνεται: Ο Φοίβος συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζοντάς το με μια μεγάλη παραγωγή. Τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα -Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη
Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς. Tus- θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για μια αξέχαστη μουσική γιορτή και το Yupiii σού δίνει την ευκαιρία να βρεθείς, μια μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία, στην πρόβα τζενεράλε!
Λάβε μέρος τώρα στο διαγωνισμό του Yupiii, γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις και δες από κοντά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, στην πρόβα τζενεράλε, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.
Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου εδώ.
http://www.yupiii.gr/gossip/c42512/Mega ... ismos.html
I like people too much or not at all.
enas filos mou mou eipe oti h enarxh ths synaulias tha ginei me th vandi,me to geia....!!!!!!...psiloakyro mou akougetai vevaia,ektos an katalave lathos k otan erthei h seira ths Despoinas na vgei me to geia...
i have the magic ticket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Μαντώ κατά τη διάρκεια της φάρσας που της έκανε σήμερα η Μπακοδήμου αποκάλυψε
πως στη συναυλία θα πει 3 τραγούδια και το ντουέτο με τον Ρέμο και ότι στην πρώτη
της εμφάνιση θα φοράει κόκκινα.
πως στη συναυλία θα πει 3 τραγούδια και το ντουέτο με τον Ρέμο και ότι στην πρώτη

Aπόσπασμα από συνέντευξη του Σχοινά στο www.e-orfeas.gr.
Πείτε μου κάποια τραγούδια που θα ερμηνεύσετε στο ΟΑΚΑ.
«Ποτέ», «Τι τρελά μου ζητάς», «Συγκοινωνούντα δοχεία».
Πείτε μου κάποια τραγούδια που θα ερμηνεύσετε στο ΟΑΚΑ.
«Ποτέ», «Τι τρελά μου ζητάς», «Συγκοινωνούντα δοχεία».
ton perissotero xrono logika tha ton exoun Garbi-vandi
Ψυχή για τα σίδερα...
λογικά αλλά και μόλις τρία τραγούδια;NARKOTIKO έγραψε:ton perissotero xrono logika tha ton exoun Garbi-vandi
γιατί να μην κάνουν μία μεγάλη συναυλία που να κρατήσει πολύ;

εννοείται για Σχοινά πως θα πει τα συγκοινωνούντα δοχεία

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Mια χαρά εξάλλου 1 δίσκο μόνο έχει κάνει μαζί του.panosif έγραψε:Η Μαντώ κατά τη διάρκεια της φάρσας που της έκανε σήμερα η Μπακοδήμου αποκάλυψε
Είναι πολλά τα ονόματα.Μια χαρά είναι τα 3 κομμάτια σχεδόν 15 λεπτά στην σκηνή.deba έγραψε:λογικά αλλά και μόλις τρία τραγούδια;NARKOTIKO έγραψε:ton perissotero xrono logika tha ton exoun Garbi-vandi
γιατί να μην κάνουν μία μεγάλη συναυλία που να κρατήσει πολύ;![]()
εννοείται για Σχοινά πως θα πει τα συγκοινωνούντα δοχεία![]()
Άλλοι καλλιτέχνες έχουν πάρα πολλές επιτυχίες με τον Φοίβο είναι λογικό να τραγουδήσουν περισσότερο.
9 ξεκινάει η συναυλία,12 λογικά θα τελειώνει.Δεν χωράνε αλλιώς.
-
Λογικά "Δανεικά", "Για όλες τις φορές" και "Φάρος". Αυτά πιστεύω...stelios έγραψε:Mια χαρά εξάλλου 1 δίσκο μόνο έχει κάνει μαζί του.panosif έγραψε:Η Μαντώ κατά τη διάρκεια της φάρσας που της έκανε σήμερα η Μπακοδήμου αποκάλυψε
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
E ναι.Αγαπημένα και τα 3.MusicLover έγραψε:Λογικά "Δανεικά", "Για όλες τις φορές" και "Φάρος". Αυτά πιστεύω...stelios έγραψε:Mια χαρά εξάλλου 1 δίσκο μόνο έχει κάνει μαζί του.panosif έγραψε:Η Μαντώ κατά τη διάρκεια της φάρσας που της έκανε σήμερα η Μπακοδήμου αποκάλυψε

+1stelios έγραψε:E ναι.Αγαπημένα και τα 3.MusicLover έγραψε:Λογικά "Δανεικά", "Για όλες τις φορές" και "Φάρος". Αυτά πιστεύω...stelios έγραψε:Mια χαρά εξάλλου 1 δίσκο μόνο έχει κάνει μαζί του.panosif έγραψε:Η Μαντώ κατά τη διάρκεια της φάρσας που της έκανε σήμερα η Μπακοδήμου αποκάλυψε

Αυτή που κυκλοφορεί με την real news.Entek έγραψε:Ποιά σύλλογη;
-
Αυτά τα πουκάμισα ήταν στη μόδα πριν 5 χρόνια..stelios έγραψε:

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Όταν είχε ακόμα επιτυχία δηλαδή ο Θάνος.MusicLover έγραψε:Αυτά τα πουκάμισα ήταν στη μόδα πριν 5 χρόνια..stelios έγραψε: