Γιώργος Μαζωνάκης
Re: Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα και άλλα Μαζω-χιστικά!
Μεσα εισαι
EDIT: Kαι η Ελισαβετ Σπανου στο σχημα.
EDIT: Kαι η Ελισαβετ Σπανου στο σχημα.
Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Η Γερμανού Ξανάρχεται», την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης.
http://www.yupiii.gr/mesa/watch/c57043/ ... xetai.html
http://www.yupiii.gr/mesa/watch/c57043/ ... xetai.html
Αρχικα η Γαρμπη απειχε εδω και 3-4 χρονια με μονη διαφορα οτι εκανε δισκογραφια διαφορετικη με συνθετη τον αντυπα.Gshore έγραψε:Να με συγχωρεις αλλα ο Μαζω βγαζει τοση ενεργεια και ζωντανια στο προγραμμα του που δε βγαζει κανεις ή πολλοι ελαχιστοι καλλιτεχνες.Εγω ημουν μεσα οταν ειχε ερθει η Γαρμπη στο Θαλασσα και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα[ενταξει ανεκαθεν δε με τραβαγε]...βασικα για μενα θα 'πρεπε να εχει μια πιο νεα πλαι του και οχι τη Γαρμπη...αφου αυτη κιολας ειχε δηλωσει πως δεν ηθελε να επιστρεψει στις πιστες...και στο κατω κατω εγω θελω Μαζω για φωνη και διπλα να 'χει κανα ξεκωλο τυπου Παολα[παραδειγμα ειναι για μενα η Παολα εχει και φωνη καλη] να κανουν κανα ντουετακι,οχι τη Γαρμπη που εχουν περασει οι δοξες της προ πολλου..
Απο περισυ η γαρμπη επεστρεψε και με νεο κομματι(πιο πανω απο σενα) που εκανε μια πολυ καλη πορεια στα ραδιοφωνα,εμφανιστηκε σε κατι πρωτοτυπο τυπου παραστασεις στο odeon με περισσοτερα απο 4000 ατομα να πηγαν να την δουνε(και θα μπορουσε καλιστα να το παει σερι αλλα ειχαν συμφωνηθει ποσες θα κανει παραστασεις)στις οποιες τραγουδουσε κομματια ιστορικα απο τον ελληνικο κινηματογραφο κλπ.
Δευτερον στην συναυλια του φοιβου "επεσε" το γηπεδο με την γαρμπη.Στα mad awards τα 15 χρονα τραγουδανε την ιεροσυλια της το οποιο ξαναεγινε hit το καλοκαιρι και στο ιντερνετ ηταν πισω απο τους hot της εποχης παντελιδη-φουρειρα μονο.
Τωρα γυρναει με δισκο με συντελεστες πρωτης γραμμης,ηδη καινουργιο τραγουδι που παιζει και μας λες οτι η γαρμπη τελειωσε?
Σου θυμιζω οτι και ο μαζωνακης εχει περασει χοντρη φαση δυσκολιας στην καριερα του για καποια χρονια.Τα τελευταια 4 ειναι που εχει παρει παλι τα πανω του και παει σερι πολυ καλα.
Επισης σορρυ που θα στο πω αλλα οσο και να εκτιμω δισκογραφικα τον μαζωνακη φωνητικα στα live του ειναι κατω του μετριου γιατι ο τυπος δεν τραγουδα.
Και υπαρχουν απειρα βιντεο για αυτο.Ελπιζω αυτο με την συνεργασια αυτη(ισως μαζι με το βισση-Ρεμος η συνεργασιες της χρονιας)να αλλαξει και να ακουσουμε ντουεταρες.
Η καιτη φωντικα ειναι καλυτερη απο οτι πριν 10 χρονια και θα το καταλαβεις και στο μαγαζι αυτο.
Τωρα το ειδα την γαρμπη 8 λεπτα που βγηκε να κανουν διαφησιμη και πλακα με τον μαζωνακη για να πει 2 τραγουδια δεν ειναι κριτηριο.
Και πιστεψε με εδω η γαρμπη σε καμψη(και οχι οπως φετος που ερχεται με ανεβασμενη δημοτικοτητα στα παντα) καταφερε να σηκωνει το μαγαζι που ηταν με τον σφακιανακη στο ποδι(αν ξερεις για τι κολλημενο κοινο μιλαμε εκει) δεν θα κολλησουνε στον μαζωνακη.
Εγω προσωπικα οπου εχει συζητηθει αυτη η συνεργασια μονο θετικα ακουω.Εισαι ο πρωτος/η που βλεπω να μην σου αρεσει.
panosif έγραψε:Είναι και νέος σε ηλικία ο Νικηφόρος οπότε μια χαρά.

Πολυ καλα αυτα που λες.Αλλα τωρα τι θα αλλαξω γνωμη?Προφανως και η Γαρμπη δεν ειναι της σειρας...Αλλα σου ξαναλεω οτι τα τραγουδια της δεν μου αρεσουν και εμφανισιακα η ιδια δεν μου αρεσει καθολου πλεον...και στο κατω κατω δεν εβαλα σε κανενος το μετωπο τουφεκι για να συμφωνησει οπωσδηποτε μαζι μου.
Υ.Γ Εγω απο την αλλη με οσους φιλους το εχω συζητησει κανεις δεν ειναι θετικος εκτος απο κατι γκομενιτσες οκ.
Υ.Γ Εγω απο την αλλη με οσους φιλους το εχω συζητησει κανεις δεν ειναι θετικος εκτος απο κατι γκομενιτσες οκ.
Δεν σου ειπα οτι ειπες οτι η γαρμπη ειναι της σειρας και δεν σου ειπα επισης οτι δεν δεχομαι το οτι κατι δεν σου αρεσει.Gshore έγραψε:Πολυ καλα αυτα που λες.Αλλα τωρα τι θα αλλαξω γνωμη?Προφανως και η Γαρμπη δεν ειναι της σειρας...Αλλα σου ξαναλεω οτι τα τραγουδια της δεν μου αρεσουν και εμφανισιακα η ιδια δεν μου αρεσει καθολου πλεον...και στο κατω κατω δεν εβαλα σε κανενος το μετωπο τουφεκι για να συμφωνησει οπωσδηποτε μαζι μου.
Και μονο το ενδιαφερον που θα προκαλεσει το σχημα θα καταλαβεις ποσο θετικη ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.
Προσεξε δεν μιλαω για τους φαν.Και η γαρμπη και ο μαζωνακης εχουν ενα χ fan base και δεν τους ενδιαφερει με ποιον και γιατι συνεργαζονται.
Το απλο κοινο ομως στο ακουσμα της συνεργασιας θα πει "θα δωσω καπου τα λεφτα μου να πιασουν τοπο".
Μα το ιδιο λεμε.Εσυ γουσταρεις Γαρμπη,εγω Μαζω οπως και να 'χει θα παμε να τους δουμε.και 'γω στο απλο κοινο αναφερομουν.τελοσπαντων ας το αφησουμε εδω το θεμα και ας κρατησουμε τις αποψεις μας και θα τους δουμε το ΝοεμβροΔεκεμβρη..GUNNER_10 έγραψε:
Προσεξε δεν μιλαω για τους φαν.Και η γαρμπη και ο μαζωνακης εχουν ενα χ fan base και δεν τους ενδιαφερει με ποιον και γιατι συνεργαζονται.
Το απλο κοινο ομως στο ακουσμα της συνεργασιας θα πει "θα δωσω καπου τα λεφτα μου να πιασουν τοπο".
- fylakas_aggelos
Πολύ περίεργοι εδώ,αλλά η Καίτη καρακουκλάρα και πάντα λαμπερή!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Πολύ όμορφη όντως! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
o mazonakis ine gymnos ? 

Krouela agapes mou, Krouela
Φοράει παντελόνι.Λες να πήγε γυμνός πίσω από την Καίτη;Krouela έγραψε:o mazonakis ine gymnos ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Οκτ 16, 2013 3:16 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
pios kseripanosif έγραψε:Φοράει παντελόνι.Λες να πήγε γυμνός πίσω από την Καίτη;Krouela έγραψε:o mazonakis ine gymnos ?

Καλά εννοείται πως τον είχα ικανό.Krouela έγραψε:pios kseripanosif έγραψε:Φοράει παντελόνι.Λες να πήγε γυμνός πίσω από την Καίτη;Krouela έγραψε:o mazonakis ine gymnos ?

exo periergia na do tin afisapanosif έγραψε:Καλά εννοείται πως τον είχα ικανό.Krouela έγραψε:pios kseripanosif έγραψε:Φοράει παντελόνι.Λες να πήγε γυμνός πίσω από την Καίτη;Krouela έγραψε:o mazonakis ine gymnos ?

Τι λες τωρα!!!Ρε παιδια μου φαινεται η ο Μαζω αφηνει κλαρινοφραντζα?[μαζι του και 'μεις κλαρινα ειμαστε
]
Παντως οφειλω να πω οτι εξεπλαγην ευχαριστα...μακαρι να ειναι ετσι η τελικη αφισα...!

Παντως οφειλω να πω οτι εξεπλαγην ευχαριστα...μακαρι να ειναι ετσι η τελικη αφισα...!
Καιτάρα θεά! τα άλλα με τα κλαρίνα που λες δεν τα κατάλαβα 

Ωραίο concept!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιμελήθηκε την φωτογράφιση και θα σκηνοθετήσει και το πρόγραμμα.
-
Είναι εμφανές!panosif έγραψε:Ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιμελήθηκε την φωτογράφιση και θα σκηνοθετήσει και το πρόγραμμα.

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.