Νατάσα Θεοδωρίδου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
supernatural22

Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Από ότι φαίνεται θα ζήσουμε πάλι χρυσές στιγμές με υπέροχα κομμάτια να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο!!!
supernatural22

Κομματάρες όλα μέχρι τώρα!!!Προβλέπεται πολύ καλύτερος δίσκος από την "Κόκκινη Γραμμή".Το "Δε σ'έχω ανάγκη" είναι τέλειο τσιφτετέλι!!!!!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

ομορφες μελωδιες αλλα οι στιχοι ειναι αστα να πανε
Παρε ανασα και παμε...
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

KALA H KOKKINH GRAMMH DEN HTAN K O KALUTEROS DISKOS.....ASXETA OTI LOGO MENEGAKH O DISKOS PHRE TA PANO TOU!!!!!!!!!
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
supernatural22

XSLOVE έγραψε:KALA H KOKKINH GRAMMH DEN HTAN K O KALUTEROS DISKOS.....ASXETA OTI LOGO MENEGAKH O DISKOS PHRE TA PANO TOU!!!!!!!!!
Μ'άρεσαν πολύ αρκετά κομμάτια : Κόκκινη Γραμμή,Κύκλος,Όλα μου φταίνε,Άσε με να ζήσω,Δίπλα σε σένα,Απάντησέ μου,Όνειρο.Έτσι κι έτσι μου άρεσαν τα κομμάτια "Κοίταξέ με μες στα μάτια" και "Έλα στη θέση μου" Το κακό είναι ότι τα 3 ("Δίπλα σε σένα","Απάντησέ μου","Όνειρο" είχαν ήδη κυκλοφορήσει στο best of,και μόνο 7 νέα είχε,από τα οποία το "Μάζεψέ τα όλα" ήταν trash!
Πάντως το "Η ζωή μου έρωτας" ήταν σαφώς κατώτερο,και ο δίσκος με τα λιγότερα κομμάτια της!
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Πρέπει επιτέλους να βγάλει καλό δίσκο.1-2 καλά τραγούδια σε κάθε κυκλοφορία δεν αρκούν.
I like people too much or not at all.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Πολύ καλά τα κομμάτια που έχω ακούσει ως τώρα, ειδικά το "Αγάπη είναι" και το "Δε σ'εχω ανάγκη" αν και το δεύτερο θυμίζει αρκετά "Πες μου τι ζητάς" του Ρέμου, είναι στον ίδιο ρυθμό κ πατάει σε αυτό αλλά είναι εξίσου καλό.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
supernatural22

Η μελωδία του "Δε σ'έχω ανάγκη" μου θυμίζει το "Θυμήσου" του Τερζή,απλά είναι πιο γρήγορο αυτό,με άλλη ενορχήστρωση!
supernatural22

Κυκλοφόρησε η Νατάσα!!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Πάντα Σάββατο κυκλοφορούν τα πιο πρόσφατα albums της.Συγκεκριμένα τα albums "Νατάσα" και "Κόκκινη Γραμμή".Και το περσινό είχε κυκλοφορήσει με το Πρώτο Θέμα,από το Σάββατο σε μερικά περίπτερα!
stelios

Στα δισκοπωλεία μόνο κυκλοφορεί ή και σε περίπτερα;Δεν το έδωσαν τελικά με εφημερίδα;
supernatural22

stelios έγραψε:Στα δισκοπωλεία μόνο κυκλοφορεί ή και σε περίπτερα;Δεν το έδωσαν τελικά με εφημερίδα;
Στα δισκοπωλεία!Δεν είναι ακριβώς οικολογική συσκευασία,είναι σαν αυτές τις συσκευασίες που βγήκε η συλλογή Χρυσό Πακέτο,αλλά δεν περιέχει booklet μέσα!
supernatural22

Τελικά έχει 8σέλιδο booklet με στίχους!!!!!!!!Στο δισκοπωλείο που το είδα,δεν φαινόταν!Καιρό είχε να κάνει ένα τόσο προσεγμένο cd,σε τραγούδια και συσκευασία!
stelios

supernatural22 έγραψε:Τελικά έχει 8σέλιδο booklet με στίχους!!!!!!!!Στο δισκοπωλείο που το είδα,δεν φαινόταν!Καιρό είχε να κάνει ένα τόσο προσεγμένο cd,σε τραγούδια και συσκευασία!
Το αγόρασες;
supernatural22

stelios έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Τελικά έχει 8σέλιδο booklet με στίχους!!!!!!!!Στο δισκοπωλείο που το είδα,δεν φαινόταν!Καιρό είχε να κάνει ένα τόσο προσεγμένο cd,σε τραγούδια και συσκευασία!
Το αγόρασες;
Το κατέβασα,και έχει σκαναρισμένα τα πάντα!Μπορεί και να το αγοράσω,γιατί έχει υπέροχα κομμάτια!
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

apo pou to katebases?
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
supernatural22

Κομματάρες πραγματικά!Ο Θεοφάνους είχε έμπνευση σ'αυτό το δίσκο!Και η Νατάσα τα απογείωσε με τη φωνάρα της!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supernatural22 την Σάβ Μαρ 10, 2012 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

ntaksei mh trelenomaste kiolas.. den eida k kamia idiaiterh empneysh s'ayta p bghkan sto fb.. kapoia mou 8umizan k paliotera kiolas.. tespa 8a akousw olo to dikso k 8a ekfrasw apopsh oloklhrwmena.. pantws mou fainetai oti o 8eofanous teleytaia exei kollhsei.. eite se 8ema syn8eshs,enorxhstrwshs klp.. de mas eklphsei pleon opws paliotera me kommatares..!
stelios

:biggrin:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Σάβ Μαρ 10, 2012 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

αγάπη είναι;
γιατί όλοι έχουν βαλθεί να μας το εξηγήσουν; :read:
μόνο ο στίχος βέβαια στην αρχή των κουπλέ βέβαια μου θυμίζει κάτι...ότι έχουν κάποια άλλη σχέση
γενικά μου αρέσουν τα κομμάτια
περίμενα και κάτι καλό να βγάλει!
από την πρώτη ακρόαση έμεινα περισσότερο στο: το δηλητήριο της καρδιάς...μου κάνει και πολύ Θεοδωρίδου έτσι κι αλλιώς αυτό το κομμάτι
θα ακούσω καλύτερα το cd και θα επανέλθω με περισσότερα :thumbup:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

Απάντηση