Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mixalis13 έγραψε:afn δεν ειναι βαμμενο καστανο μαλλι..αυτο ειναι το φυσικο του χρωμα..
Ναι έτσι λέει! Αλλά το βαμμένο μαλλί ξεχωρίζει... Όχι στο στυλ που το έχει τώρα βέβαια!
Ετσι ειναι...Μην βλεπετε φαντασματα !
Άκου την μουσική αν σου αρέσει κι άσε τα βαμμένα καστανά μαλλιά!
Εσυ αναφερθηκες στα μαλλια και στη μαγκια και γι' αυτο απαντησα.. Εγω τη μουσικη ακουω και καλο θα ηταν να κανεις κι εσυ το ιδιο και να αφησεις τα υπολοιπα που ειναι περιττα..
Δε θα αφήνω ασχολίαστο τον κάθε ανεγκέφαλο τραγουδιστή που λέει ότι λαλακία του κατέβει στο κεφάλι για να δείξει πως είναι άντρακλας.
Η μουσική του προσωπικά δεν με αφορά κα-θό-λου.
Εσύ είσαι fan όμως προφανώς, γι'αυτό και στο πρότεινα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
mixalis13 έγραψε:afn δεν ειναι βαμμενο καστανο μαλλι..αυτο ειναι το φυσικο του χρωμα..
Ναι έτσι λέει! Αλλά το βαμμένο μαλλί ξεχωρίζει... Όχι στο στυλ που το έχει τώρα βέβαια!
Ετσι ειναι...Μην βλεπετε φαντασματα !
Άκου την μουσική αν σου αρέσει κι άσε τα βαμμένα καστανά μαλλιά!
Εσυ αναφερθηκες στα μαλλια και στη μαγκια και γι' αυτο απαντησα.. Εγω τη μουσικη ακουω και καλο θα ηταν να κανεις κι εσυ το ιδιο και να αφησεις τα υπολοιπα που ειναι περιττα..
Δε θα αφήνω ασχολίαστο τον κάθε ανεγκέφαλο τραγουδιστή που λέει ότι λαλακία του κατέβει στο κεφάλι για να δείξει πως είναι άντρακλας.
Η μουσική του προσωπικά δεν με αφορά κα-θό-λου.
Εσύ είσαι fan όμως προφανώς, γι'αυτό και στο πρότεινα!
Και μονο που τον χαρακτηριζεις ανεγκεφαλο φαινεται η εμπαθεια σου προς αυτον. Εχουμε ολους τους μαϊντανους που βγαινουν στην τηλεοραση και στα περιοδικα ολη μερα και αντι να κραζεις αυτους κριτικαρεις τον Οικονομοπουλο ο οποιος εχει αποδειξει πως ειναι σοβαρος. Προφανως πρεπει να τσεκαρεις και τις αλλες συνεντευξεις του γιατι εχεις ελλειπη ενημερωση. Ειδικα αυτο περι αντριλας τελειως αστοχο.
Οσον αφορα τη μουσικη ο καθενας ακουει οτι θελει, δεν σε πιεσε κανεις να τον ακουσεις. Απλα πριν πεις κατι αρνητικο, να το ψαξεις καλυτερα γιατι μπορει και να εκτεθεις.
Ακομα κι αν απαντησεις, για μενα το θεμα τελειωνει εδω.
mixalis13 έγραψε:Και μονο που τον χαρακτηριζεις ανεγκεφαλο φαινεται η εμπαθεια σου προς αυτον. Εχουμε ολους τους μαϊντανους που βγαινουν στην τηλεοραση και στα περιοδικα ολη μερα και αντι να κραζεις αυτους κριτικαρεις τον Οικονομοπουλο ο οποιος εχει αποδειξει πως ειναι σοβαρος. Προφανως πρεπει να τσεκαρεις και τις αλλες συνεντευξεις του γιατι εχεις ελλειπη ενημερωση. Ειδικα αυτο περι αντριλας τελειως αστοχο.
Οσον αφορα τη μουσικη ο καθενας ακουει οτι θελει, δεν σε πιεσε κανεις να τον ακουσεις. Απλα πριν πεις κατι αρνητικο, να το ψαξεις καλυτερα γιατι μπορει και να εκτεθεις.
Ακομα κι αν απαντησεις, για μενα το θεμα τελειωνει εδω.
Να σταματήσει να μιλάει αυτός και να εκτείθεται με απόψεις τύπου "θέλω τη γυναίκα από κάτω". Αν εσένα τέτοιες απόψεις σου φαίνονται λογικές και όχι άξιες σχολιασμού τότε καλά κάνεις και δεν αντιδράς. Εμένα μου φαίνονται αποκρουστικά ηλίθιες. Όρεξη που την είχα να ασχοληθώ μαζί του κατά τ' άλλα! Πόσο ψάξιμο θέλει άραγε για να καταλάβεις πόσο φαλλοκρατική είναι αυτή η δήλωση?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι το "σκοτωνω". Πολυ δυνατα, επίσης, "μετα" και "μοναξια". Γενικα ολα ειναι ωραια και ακουγονται ευχαριστα. Πολυ προσεγμενη δουλεια ! Καλοταξιδο ...