ανεβάζω όλο το cd (χωρίς το νέο κομμάτι) σε ένα video!ADAM2 έγραψε:όλοι το ακούσατε πάντως το cd βλέπω![]()
αν έχει κάποιος link θα εκτιμούσα ένα πμ παρακαλώ
Πάολα
- fylakas_aggelos
Re: Πάολα
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Εγώ κάποια κομμάτια στο γιουτιούμπι άκουσα.ADAM2 έγραψε:όλοι το ακούσατε πάντως το cd βλέπω![]()
αν έχει κάποιος link θα εκτιμούσα ένα πμ παρακαλώ
Δεν το έχω κατεβάσει.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
- fylakas_aggelos
- fylakas_aggelos
-
- Επικοινωνία:
α ουτε τα γυρισματα εβαλε..κριμα!
παντως απο λιγα τραγουδια που εχω ακουσει μια χαρα ειναι..και χωρις ιδιαιτερη επεξεργασια στον ηχο!
λιγο κουραστικο ομως που καποια τραγουδια διαρκουν ελαχιστα!
παντως απο λιγα τραγουδια που εχω ακουσει μια χαρα ειναι..και χωρις ιδιαιτερη επεξεργασια στον ηχο!
λιγο κουραστικο ομως που καποια τραγουδια διαρκουν ελαχιστα!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: ΠΛΑΤΙΝΕΝΙA H ΠΑΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
Είστε έτοιμοι για κάτι ξεχωριστό;
Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, ο Νο1 σταθμός για τις επιτυχίες στην Αθήνας, σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11.00 το βράδυ, στο TEATRO Music Hall.
Η Πάολα, η τραγουδίστρια-φαινόμενο της χρονιάς, που μας έχει εντυπωσιάσει, στην κυριολεξία, για την εκρηκτική της ενέργεια, την αυθεντικότητά της, το πάθος, την ευαισθησία και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, γιορτάζει με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, την τεράστια επιτυχία του album της «Γίνε μαζί μου ένα» αλλά και του νέου album της με τίτλο «Πάολα –Μετά τα μεσάνυχτα Live», σε μια βραδιά με γεμάτη από πλατινένιες επιτυχίες και φυσικά όλοι θα είμαστε εκεί!!!
Γι αυτό στείλτε το μήνυμά σας στο 54777 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ, τη λέξη ΠΑΟΛΑ και το ονοματεπώνυμό σας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να γιορτάσουμε όλοι μαζί με την Πάολα τη διπλή απονομή σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για όλους εσάς.
Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11.00 το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο TEATRO Music Hall!!!
Συντονιστείτε στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις.
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΟΛΑ | ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΑLBUM
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 23.00
TEATRO Music Hall, Λ. Ποσειδώνος 26-28, Καλλιθέα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm

Είστε έτοιμοι για κάτι ξεχωριστό;
Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, ο Νο1 σταθμός για τις επιτυχίες στην Αθήνας, σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11.00 το βράδυ, στο TEATRO Music Hall.
Η Πάολα, η τραγουδίστρια-φαινόμενο της χρονιάς, που μας έχει εντυπωσιάσει, στην κυριολεξία, για την εκρηκτική της ενέργεια, την αυθεντικότητά της, το πάθος, την ευαισθησία και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, γιορτάζει με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, την τεράστια επιτυχία του album της «Γίνε μαζί μου ένα» αλλά και του νέου album της με τίτλο «Πάολα –Μετά τα μεσάνυχτα Live», σε μια βραδιά με γεμάτη από πλατινένιες επιτυχίες και φυσικά όλοι θα είμαστε εκεί!!!
Γι αυτό στείλτε το μήνυμά σας στο 54777 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ, τη λέξη ΠΑΟΛΑ και το ονοματεπώνυμό σας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να γιορτάσουμε όλοι μαζί με την Πάολα τη διπλή απονομή σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για όλους εσάς.
Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11.00 το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο TEATRO Music Hall!!!
Συντονιστείτε στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις.
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΟΛΑ | ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΑLBUM
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 23.00
TEATRO Music Hall, Λ. Ποσειδώνος 26-28, Καλλιθέα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm

Min mou pite oti to Live me molis mia mera kykloforia egine platinenio 

Krouela agapes mou, Krouela
εποχές 2000 ξανά με τις πλατίνες από την ημέρα κυκλοφορίας!

Nothing lasts forever but the earth and sky
Pantos ine ena live album xoris noima pou tha ksexasti poli grigora
Krouela agapes mou, Krouela
καλά το ότι είναι φοβερή στα μπαλετικά της δεν το συζητώ! εδώ ήταν ανετότατη στο madwalk που το βλέπαμε χωρίς κοψίματα, εμφάνιση live
κατά τα άλλα η ιδέα φέρνει σε Pink αλλά στο εντελώς πιο λαϊκό της
ωραίο clip
μου αρέσει στο τέλος που βγάζει καπνούς το πικάπ
κατά τα άλλα η ιδέα φέρνει σε Pink αλλά στο εντελώς πιο λαϊκό της

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
κι εγώ τα ίδια σχόλια έχω να κάνω για το κλιπdeba έγραψε:καλά το ότι είναι φοβερή στα μπαλετικά της δεν το συζητώ! εδώ ήταν ανετότατη στο madwalk που το βλέπαμε χωρίς κοψίματα, εμφάνιση live
κατά τα άλλα η ιδέα φέρνει σε Pink αλλά στο εντελώς πιο λαϊκό τηςωραίο clip

Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos