Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
είναι χαζή! δεν τα προσέχει καθόλου τα lives της
θα ξεχάσω που σε κάθε πρεμιέρα θυμόταν να αρρωστήσει πριν;
αυτό που ακούω σε αυτό το βίντεο δεν είναι για να βγάλω συμπέρασμα αφού τρώει τις μισές λέξεις
Επειδή έχω τον πρώτο δίσκο της "Επικίνδυνα παιχνίδια" καθώς και τον επόμενο "Στο κόκκινο", παρατήρησα τεράστια αλλαγή στη φωνή της.Στον πρωτο δισκο της η φωνή της ακουγόταν πολύ πιο γλυκιά και με πολύ ωραία χροιά ενώ στον επόμενο η φωνή της παραέγινε μπάσα
Ακούστε διαφορά:
stathis2b_ έγραψε:Επειδή έχω τον πρώτο δίσκο της "Επικίνδυνα παιχνίδια" καθώς και τον επόμενο "Στο κόκκινο", παρατήρησα τεράστια αλλαγή στη φωνή της.Στον πρωτο δισκο της η φωνή της ακουγόταν πολύ πιο γλυκιά και με πολύ ωραία χροιά ενώ στον επόμενο η φωνή της παραέγινε μπάσα
Ακούστε διαφορά:
Μετά τα επικίνδυνα παιχνίδια έβγαλε την Ανδρική κολώνια και μετά το Κόκκινο.
Πριν από το Κόκκινο,είχε προηγηθεί και ο δίσκος "Ανδρική Κολώνια".Πάντως από τον πρώτο δίσκο μέχρι το Κόκκινο είχαν περάσει 4 χρόνια,οπότε λογικό είναι να αλλάξει η φωνή + ότι έκανε και μαθήματα φωνητικής.Επίσης και τα μηχανήματα αλλάζουν το pitch της φωνής.Θυμάμαι η Άντζυ Σαμίου,σε κάποια από τα κομμάτια των 2 πρώτων δίσκων της ακουγόταν με βαριά φωνή.Όμως στο Αδύνατο σημείο,και σε 2-3 από το δεύτερο δίσκο της ακουγόταν λεπτή.Άρα δεν έχω κάποια εξήγηση.
fylakas_aggelos έγραψε:Πριν από το Κόκκινο,είχε προηγηθεί και ο δίσκος "Ανδρική Κολώνια".Πάντως από τον πρώτο δίσκο μέχρι το Κόκκινο είχαν περάσει 4 χρόνια,οπότε λογικό είναι να αλλάξει η φωνή + ότι έκανε και μαθήματα φωνητικής.Επίσης και τα μηχανήματα αλλάζουν το pitch της φωνής.Θυμάμαι η Άντζυ Σαμίου,σε κάποια από τα κομμάτια των 2 πρώτων δίσκων της ακουγόταν με βαριά φωνή.Όμως στο Αδύνατο σημείο,και σε 2-3 από το δεύτερο δίσκο της ακουγόταν λεπτή.Άρα δεν έχω κάποια εξήγηση.
Μόνο που στο πρώτο δίσκο όπως και στον επόμενο όπως πολύ σωστά είπες ότι είναι η Ανδρική κολώνια η φωνή της ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το Κόκκινο ενω κανείς θα περίμενε το αντίθετο αν υποθέσουμε ότι ισχύουν τα μαθήματα φωνητικής όπως με τη Σαμίου πχ
Πάντως στα πιο παιχνιδιάρικα κομμάτια της η Έλλη ακούγεται με λεπτή φωνή (Μωρό μου sorry, bye bye κλπ).Αν και εμένα μ'αρέσει η φωνή της στις μπαλάντες και στα ζεϊμπέκικα.Φαίνεται πιο ώριμη σε σχέση με τους 2 πρώτους δίσκους της.