stelios έγραψε:Καλλή... απ' όπου και να την δεις!
Η Στέλλα Καλλή ενθουσιάζει στις πίστες με την φωνή αλλά και με την εμφάνιση της και σε μια διαφορετική συνέντευξη στο gazzetta.gr παροτρύνει τους αναγνώστες του, να της βρουν ομάδα για να υποστηρίζει.
Υπάρχουν τραγουδίστριες που λες πως από φωνή είναι κορμάρα, αλλά δεν ισχύει κατά κάποιο τρόπο στην Στέλλα Καλλή. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι... καλή από όπου και να την δεις, καθώς διαθέτει και πολύ ωραία φωνή, αλλά και υπέροχο κορμί.
Η Στέλλα γεννήθηκε στην Πάφο, μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία, ξενιτεύτηκε για μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη και o δρόμος την... έβγαλε στην Αθήνα για να βάλει. φωτιά στις πίστες με την εντυπωσιακή της παρουσία και την μαγευτική λαϊκή φωνή. Ο λόγος για την Στέλλα Καλλή που από πέρυσι τον χειμώνα κερδίζει τις εντυπώσεις στο VOX και με αργά αλλά σταθερά βήματα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην καταξίωση στο μουσικό στερέωμα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Το Gazzetta.gr βρέθηκε στο καμαρίνι της ιδιαίτερα ταλαντούχας τραγουδίστριας και εκείνη μας μίλησε για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, τον Φοίβο στον οποίο χρωστάει σχεδόν τα πάντα, τους άντρες και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν και την φλερτάρουν στην πίστα, τα ιδανικά και τις αξίες που δεν υπάρχουν στις μέρες μας και στέλνει μήνυμα στους αναγνώστες να την πείσουν με επιχειρήματα να γίνει οπαδός κάποιας ομάδας, κάτι που θέλει πολύ η ίδια.
Σε τι φάση βρίσκουμε αυτή την περίοδο την Στέλλα Καλλή;
«Με βρίσκεται σε μια πολύ ωραία φάση, έχουμε ξεκινήσει μόλις στο VOX, έχουμε ένα νέο τραγούδι που έρχεται πολύ σύντομα, οπότε δεν θα μπορούσα να μην είναι πολύ χαρούμενη και να περιμένω αυτά που έρχονται»
Πρόλαβες την επόμενη ερώτησή γιατί από ότι ξέρω είσαι στο στούντιο και ετοιμάζεις νέο τραγούδι.
«Ναι όντως. Ηχογραφούμε ένα νέο τραγούδι, όπως ξέρετε πάντα δια χειρός Φοίβου. Θα είναι πολύ ανεβαστικό. Θα χορέψουμε πολύ φέτος τον χειμώνα και το έχουμε ανάγκη όλοι μας και χαίρομαι που μπορούμε να διασκεδάζουμε τον κόσμο σε δύσκολες εποχές»
Να περιμένουμε κάποια ολοκληρωμένη δουλειά, κάποιο cd;
«Δεν είναι εποχές για cd. Είναι κρίμα. Για ποιο λόγο να βγάλεις μια δουλειά που δεν θα την αγοράσει κανείς; Είναι κρίμα να χαραμίσεις 12-13 τραγούδια έτσι. Θέλω να κάνω αργά και σταθερά βήματα. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό»
Κεφάλαιο Φοίβος...
«Μεγάλο κεφάλαιο. Πρέπει να κάνουμε πολλές ώρες κουβέντα. Είναι ο άνθρωπος που με σήκωσε από το μηδέν σε μια περίοδο που έψαχνα το επόμενο βήμα και κάπου να πιαστώ επαγγελματικά και πραγματικά με έβαλε σε έναν δρόμο πολύ αργά, πολύ σταθερά, τον ακούω, τον εμπιστεύομαι, ξέρω ότι ακόμα κι αν αυτό που μου λέει ακούγεται λίγο παράλογο στα αυτιά μου, έχει σχεδόν πάντα δίκιο»
Είχες την τύχη έως τώρα στην καριέρα σου να συνεργαστείς με τεράστιους τραγουδιστές-ερμηνευτές όπως ο Γιάννης Πάριος. Μίλα μας λίγο για αυτό...
«Αυτό χωρίς τον Φοίβο δεν θα γινόταν. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου είπε έτσι και έτσι. Φυσικά μπορείς να φανταστείς τι ακολούθησε. Τι πέρασε από το μυαλό μου, πως αισθάνθηκα, κόπηκε η γραμμή, προσπαθούσε να με ξαναπάρει τηλέφωνο εγώ δεν είχα σήμα. Δεν είχα τίποτα μέχρι τότε και να σε πάρει κάποιος έτσι ξαφνικά τηλέφωνο και να σου πει ότι θα κάνεις ντουέτο με έναν τραγουδιστή όπως ο Γιάννης Πάριος νομίζεις ότι σου κάνει πλάκα. Εγώ, βέβαια, όπως προανέφερα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Φοίβο. Ότι μου είχε πει έτσι και είναι. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, εκνευριστικά τελειομανής στη δουλειά του και νομίζω ότι ηχογραφώντας μαζί του γίνομαι μόνο καλύτερη».
Δεύτερη χρονιά στο VOX. Πέρυσι το σχήμα ήταν άκρως επιτυχημένο, ο κόσμος σε αγκάλιασε και σε περίοδο κρίσης συνεχίζει να γεμίζει το μαγαζί. Πως το εισπράττεις όλο αυτό;
«Αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου φέτος πολύ περισσότερο από πέρυσι. Την συγκρίνω χωρίς να το θέλω. Πέρυσι προσπαθούσα να αποδείξω, να είμαι κοντά τους για να τους δείξω ποια είμαι, τι είμαι, πως είμαι. Αυτό διότι η αλήθεια είναι ότι με κοιτούσαν λίγο περίεργα. Ξέρεις σε στυλ ποια είναι αυτή, τι είναι, από πού ξεφύτρωσε και τέτοια. Και από την πλευρά μου ήθελα να αποδείξω ότι είμαι πολύ cool χαρακτήρας και ότι θα περάσουμε καλά. Αν ο χαρακτήρας μου ήταν «κρύος», παγωμένος και απόμακρος, ανεξαρτήτως των φωνητικών ικανοτήτων, νομίζω ότι δεν θα ήταν ίδιο το αποτέλεσμα με αυτό που είναι».
Πως σ' αντιμετωπίζουν οι άντρες όταν ανεβαίνεις στην πίστα;
«Μου αρέσει η αντιμετώπιση που έχω γιατί ως επί το πλείστον εισπράττω πολύ σεβασμό. Υπάρχει δηλαδή υγιές φλερτ».
Κάτι ακραίο δεν σου έχει συμβεί;
«Όχι προς το παρόν, όχι. Εντάξει λένε διάφορα, μπορεί κάποιος να κάνει μια χειρονομία από κάτω, αλλά εντάξει γυρνάω την πλάτη και νομίζω καταλαβαίνουν κατευθείαν ότι δεν ήταν σωστή η κίνηση. Γενικότερα όμως τα πάω πάρα πολύ καλά και με τις γυναίκες και με τους άντρες. Κάνω μια δουλειά που θέλω να περνάει καλά ο κόσμος και εγώ φυσικά πάνω στην πίστα, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό δεν έχουν καταλάβει κάποιοι. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τον εαυτό μας πια. Πρέπει να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, γενικότερα να περάσουμε καλά γιατί αυτό μας έχει μείνει πλέον».
Ακυρο, που λέει και η μεγάλη επιτυχία που έχεις κάνει, σε ποιον ρίχνεις;
«Δεν το κάνω πολύ συχνά, αλλά όταν ρίξω το άκυρο νομίζω ότι δεν χωνεύεται με τίποτα. Ρίχνω άκυρο σε ανθρώπους που δεν με σεβάστηκαν. Σε αυτούς που έδωσα πολλά και δεν το κατάλαβαν καν»
Μετά από έξι χρόνια σπουδών στη Νέα Υόρκη, έρχεσαι στην Ελλάδα. Το τραγούδι ήταν ας πούμε παιδικό όνειρο;
«Ετσι ακριβώς. Όνειρο της μητέρας μου. Δεν τα κατάφερε εκείνη και ήθελα να τα καταφέρω εγώ. Κουράστηκα, όμως, πάρα πολύ για να φτάσω έως εδώ και πήρε πολύ καιρό. Ηταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία και κάτι υπερβολικά δύσκολο».
Θεωρείς λοιπόν ότι κατά κάποιο τρόπο η Ελλάδα. τρώει τα παιδιά της;
«Δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, παρόλο που το βλέπω καθημερινά. Δεν θέλω να πιστεύω πως πρέπει να πάω κάπου αλλού, απλά αισθάνομαι ότι εδώ, έτσι όπως είναι η κατάσταση απλά δεν γίνεται να προχωρήσεις και να αντέξεις...».
Το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας πως το κρίνεις;
«Ουφ. Εχω πάψει να ασχολούμαι. Αδιαφορώ έως και απαξιώ. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, έχω χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που μας κυβερνούν, στους πολιτικούς, και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει κάποιος πολίτης μιας χώρας. Δεν πιστεύω ότι πλέον υπάρχουν ιδανικά και αξίες. Κανείς εξ αυτών δεν αγαπάει την πατρίδα του περισσότερο από τον εαυτό του και αυτό το έχουν αποδείξει καθώς έκαναν τα πάντα για να φέρουν τη χώρα σε αυτό το οριακό σημείο, σε αυτό το χάλι».
Με τα αθλητικά ποια η σχέση σου; Παρακολουθείς;
«Δεν ασχολούμαι, αλλά ασχολούνται οι άνθρωποι γύρω μου. Οι φίλες μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Εχει τύχει να γνωρίσω κάποιους ποδοσφαιριστές, δεν είμαι όμως καθόλου του ποδοσφαίρου. Επειδή, όμως, μου έχουν. φουσκώσει τα μυαλά στο στυλ να είμαι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ κλπ πιστεύω σιγά σιγά να βρω τι θα επιλέξω. Για αυτό περιμένω από τους αναγνώστες του Gazzetta.gr να με παροτρύνουν με κάποιον τρόπο και με επιχειρήματα για τον... δρόμο που θα ακολουθήσω. Το να πω είμαι εθνικής Ελλάδας ή εθνική Κύπρου ας πούμε είναι μια απάντηση διπλωματική. Θα ήθελα να είμαι κάτι. Ανυπομονώ να μου δώσουν τα... φώτα τους οι αναγνώστες του site και τους περιμένω στο VOX να περάσουμε καλά χορεύοντας και τραγουδώντας».
http://www.gazzetta.gr/eksodos/article/ ... -deis-pics