Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
+1MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! .
Ψυχή για τα σίδερα...
MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
nai alla o akroaths tha to sygkrinei automata me ta gyrismata kai tha erthei k deutero....de nomizo oti kanei kalo auth h epanalhpsh...etsi xantakose k to kommati apth kardia sou pou htan idio me th gh kai th selhnh.....toulaxiston thn epanalhpsh tou ypofero skeftike na mh th xanavgalei..tote..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
poia htan h epanalhpsh tou upoferw?manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
nai alla o akroaths tha to sygkrinei automata me ta gyrismata kai tha erthei k deutero....de nomizo oti kanei kalo auth h epanalhpsh...etsi xantakose k to kommati apth kardia sou pou htan idio me th gh kai th selhnh.....toulaxiston thn epanalhpsh tou ypofero skeftike na mh th xanavgalei..tote..

Thimizei ligo to refrain...MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
Stavros έγραψε:poia htan h epanalhpsh tou upoferw?manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
htan na mpei sto geia alla epeidh skeftikan oti epenalamvanonte de to evgalan pote to tragoudi...
Μουσικός δεν είμαι για να το αποδειξω με όρους,αλλά όταν ακούω το ρεφραίν από το καινούριο του Νινο,μού'χεται να τραγουδησω το σφύριξα κι έληξες.MusicLover έγραψε:Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..

-
Ε καλά σαν ομοιότητα δε νομίζω ότι έχει σχέση το κομμάτι του Νίνο με τα Γυρίσματα, όσο είχε το Κομμάτι απ την καρδιά σου με τη Γη και σελήνη! Μόνο το βιολί παραπέμπει σε Γυρίσματα στην εισαγωγή, πέρα από αυτό τίποτα άλλο. Θα μου ταίριαζε σε πιο λαϊκό όνομα πάντως επιμένω, με καλύτερη φωνή. Από το Νίνο χάνει το κομμάτι..manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MusicLover την Πέμ Νοέμ 01, 2012 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MusicLover έγραψε:Ε καλά σαν ομοιότητα δε νομίζω ότι έχει σχέση το κομμάτι του Νίνο με τα Γυρίσματα, όσο είχε το Κομμάτι απ την καρδιά σου με τη Γη και σελήνη! Μόνο το βιολί παραπέμπει σε Γυρίσματα στην εισαγωγή, πέρα από αυτό τίποτα άλλο. Θα μου ταίριαζε σε ποιο λαϊκό όνομα πάντως επιμένω, με καλύτερη φωνή. Από το Νίνο χάνει το κομμάτι..manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
se auto tha symfonhsw

Φυσικά και έχει δικαίωμα να το ξαναβάλει σε κομμάτι.Το έκανε όμως πολύ σύντομα και φαίνεται σαν να προσπαθεί να επαναλάβει μια επιτυχημένη συνταγή.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό.Η φωνή του καλλιτέχνη με ενοχλεί μόνο.
I like people too much or not at all.
ppapp2 έγραψε:evala na akouso to agapimeno taram taram tam sto youtube k eixe comment oti einai serviko -an thymamai kala-
kai otan eixe bgei prin apo to diko mas
telos panton moufa itan tou sxoina vgike proto
to allo einai afto
.
kai epeidi ton epsaksa na do poio vgike proto eida oti sto album eixe 4-5 diaskeves tou foivou!!
afto vevaia pou mou kane pio poly entyposi einai oti se ola ta tragoudia i mousiki einai akrivos i idia san na piran ti mousiki akrivos kai apla valane allous stixous
k emeis exoume kanei diaskeves alla den einai k typou karaoke pano kato allazei ligo i enorxistrosi afta einai oloidia
gia opoion thelei na akousei k ta ypoloioa
-sigkoinonounta doxeia, ipothesi ekkremei, oute ena euxaristo, xristougenna-
edo oi titloi
http://en.wikipedia.org/wiki/Ako_Me_Pog ... o_O%C4%8Di
eleos...oloidio...mexri kai to naiiii leei.....
-
*σε πιο λαϊκόmanos έγραψε:MusicLover έγραψε:Ε καλά σαν ομοιότητα δε νομίζω ότι έχει σχέση το κομμάτι του Νίνο με τα Γυρίσματα, όσο είχε το Κομμάτι απ την καρδιά σου με τη Γη και σελήνη! Μόνο το βιολί παραπέμπει σε Γυρίσματα στην εισαγωγή, πέρα από αυτό τίποτα άλλο. Θα μου ταίριαζε σε ποιο λαϊκό όνομα πάντως επιμένω, με καλύτερη φωνή. Από το Νίνο χάνει το κομμάτι..manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Παιδιά ο Φοίβος έχει το δικαίωμα να βάλει το βιολί κ σε άλλα κομμάτια. Δεν το έχουν αποκλειστικότητα σαν όργανο μόνο τα Γυρίσματα! Και ταιριάζει γιατί είναι ρούμπα. Ομοιότητα με το Σφύριξα κι έληξες δε βρίσκω καμία..
se auto tha symfonhsw
-
panosif έγραψε:
Μου άρεσε αρκετά ! Εγώ το έχω πεί, ο Φοίβος έχει δώσει τα καλύτερα κομμάτια στον Νίνο ένα προς ένα!
Μου αρέσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Αρκετά ή πολύ; Έχει διαφοράSlim_Shady έγραψε:panosif έγραψε:
Μου άρεσε αρκετά ! Εγώ το έχω πεί, ο Φοίβος έχει δώσει τα καλύτερα κομμάτια στον Νίνο ένα προς ένα!

-
MusicLover έγραψε:Αρκετά ή πολύ; Έχει διαφοράSlim_Shady έγραψε:panosif έγραψε:
Κρατάμε το πολύ

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
-
- Επικοινωνία:
ας βαλουμε κ το επισημο
εμενα μ αρεσε πολυ το κομματακι....ισως επειδη ειναι λιγο βανδικο!!!
εμενα μ αρεσε πολυ το κομματακι....ισως επειδη ειναι λιγο βανδικο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostakisss91 την Πέμ Νοέμ 01, 2012 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Καίτη αποκάλυψε μέσω του twitter της πως η συναυλία 20 χρονια Φοιβος θα βγει σε DVD.
λέω αποκάλυψε γιατί δε ξέρω αν ήταν γνωστό.
λέω αποκάλυψε γιατί δε ξέρω αν ήταν γνωστό.
Ψυχή για τα σίδερα...
Παιδιά αυτό το παιδί ήταν Σκοπιανός (και λέω ήταν, γιατί σκοτώθηκε το 2007 σε τροχαίο και ήταν μόλις 26 χρονών) και είχε συνεργασία με Φοίβο. Δηλαδή πήρε άδεια από τον Φοίβο για να βάλει μερικά κομμάτια στο δίσκο του. Ο δίσκος πήγε κάτι παραπάνω από τέλεια στα Σκόπια, καθώς είχε βγει ο δίσκος της χρονιάς και μάλιστα το τραγούδι της χρονιάς ήταν το "Ούτε ένα ευχαριστώ" με Σκοπιανούς στίχους. Αυτός και η Karleusha συνεργάστηκαν με Φοίβο, όλοι οι άλλοι κλέβουν. Μάλιστα η Karleusha από τη Σερβία συνεργάτηκε το 2002, με 5 κομμάτια που έγραψε ο Φοίβος μόνο γι' αυτήν!manos έγραψε:ppapp2 έγραψε:evala na akouso to agapimeno taram taram tam sto youtube k eixe comment oti einai serviko -an thymamai kala-
kai otan eixe bgei prin apo to diko mas
telos panton moufa itan tou sxoina vgike proto
to allo einai afto
.
kai epeidi ton epsaksa na do poio vgike proto eida oti sto album eixe 4-5 diaskeves tou foivou!!
afto vevaia pou mou kane pio poly entyposi einai oti se ola ta tragoudia i mousiki einai akrivos i idia san na piran ti mousiki akrivos kai apla valane allous stixous
k emeis exoume kanei diaskeves alla den einai k typou karaoke pano kato allazei ligo i enorxistrosi afta einai oloidia
gia opoion thelei na akousei k ta ypoloioa
-sigkoinonounta doxeia, ipothesi ekkremei, oute ena euxaristo, xristougenna-
edo oi titloi
http://en.wikipedia.org/wiki/Ako_Me_Pog ... o_O%C4%8Di
eleos...oloidio...mexri kai to naiiii leei.....
- fylakas_aggelos