Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
gianniskard

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gianniskard »

Ksereis synthetes apo ta 6 auta tragoudia?Logika tha mpoune 2 me 3 tragoudia.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Ο Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει Θεσσαλονίκη, για να γεμίσει με υπέροχες μουσικές τα βράδια μας! Από τις 19 Αυγούστου και για λίγες μόνο εμφανίσεις θα βρίσκεται στο Politia live clubbing κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας ρυθμό στη διασκέδασή μας. Με παλιά και νέα κομμάτια του, όλα αγαπημένα θα διασκεδάσει το κοινό της συμπρωτεύουσας.
I like people too much or not at all.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

ma to theo pantws megalytero sprwximo apo ton remo aythn thn periodo allws den exei...milame apo tote pou pige sthn heaven h lexh maintanos einai ligh :fan:
stelios

το παρελθον του ρεμου παιζει πολυ στο ραδιοφωνικους σταθμους παντως.το ακουω παντου.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

GUNNER_10 έγραψε:ma to theo pantws megalytero sprwximo apo ton remo aythn thn periodo allws den exei...milame apo tote pou pige sthn heaven h lexh maintanos einai ligh :fan:
Ε, εντάξει.
"Καινούργιο κοσκινάκι μου [cdάκι μου] και πού να σε κρεμάσω" είναι η φάση.

Φιλικά,
Μάγδα.
Life is a RollerCoaster...
stelios

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:ma to theo pantws megalytero sprwximo apo ton remo aythn thn periodo allws den exei...milame apo tote pou pige sthn heaven h lexh maintanos einai ligh :fan:
Ε, εντάξει.

Φιλικά,
Μάγδα.
θελω να δω αν θα γινει το ιδιο και με τον πλουταρχο οταν βγαλει το cd τον σεπτεμβρη.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

stelios έγραψε:
ΜΑΓΔΑ έγραψε:
Ε, εντάξει.

Φιλικά,
Μάγδα.
θελω να δω αν θα γινει το ιδιο και με τον πλουταρχο οταν βγαλει το cd τον σεπτεμβρη.
Αν το cd είναι πιο κοντά σ' αυτό που θέλει ο Πουνέντης, γιατί όχι;

Φιλικά,
Μάγδα.
Life is a RollerCoaster...
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Σπρώξιμο αλλά μη λέμε μαλακίες το άλμπουμ έχει μεγάλη απήχηση και βγάζει επιτυχίες τη μια μετά την άλλη και δικαίως γιατί είναι πολύ καλό και από τα καλύτερα του Ρέμου γενικότερα στη δισκογραφία του.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

MusicLover έγραψε:Σπρώξιμο αλλά μη λέμε μαλακίες το άλμπουμ έχει μεγάλη απήχηση και βγάζει επιτυχίες τη μια μετά την άλλη και δικαίως γιατί είναι πολύ καλό και από τα καλύτερα του Ρέμου γενικότερα στη δισκογραφία του.
συμφωνω πολυ καλη δουλεια.
GUNNER_10

MusicLover έγραψε:Σπρώξιμο αλλά μη λέμε μαλακίες το άλμπουμ έχει μεγάλη απήχηση και βγάζει επιτυχίες τη μια μετά την άλλη και δικαίως γιατί είναι πολύ καλό και από τα καλύτερα του Ρέμου γενικότερα στη δισκογραφία του.
koita kakes douleies den ekane pote tou therwrw...alla poly nerovrasta arketa tragoudia tou...kata thn gnwmh mou...
MusicLover

GUNNER_10 έγραψε:
koita kakes douleies den ekane pote tou therwrw...alla poly nerovrasta arketa tragoudia tou...kata thn gnwmh mou...
Δε μου λες, κανένας δίσκος πέρα της Καίτης σ'αρέσει;
stelios

Ο Αντώνης Ρέμος ξεκινάει στο Politia Live clubbing της Θεσσαλονίκης.
Εκεί θα εμφανίζεται από αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Αντώνης Ρέμος παρέα με τη Μαλού, το Δημήτρη Τικτόπουλο, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Ευδοκία Καδή και τον Κώστα Δόξα.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ο Αντώνης πρέπει να προωθήσει κι άλλα κομμάτια από το δίσκο του.Το καλύτερο είναι το "Όταν είσαι εδώ".Έχει πολλά διαμάντια,που πρέπει να ακουστούν,γι'αυτό πρέπει να το σκεφτεί καλά πριν κάνει επανέκδοση.Καλύτερα να φυλάξει τα 6 κομμάτια που ηχογράφησε,για επόμενο δίσκο,γιατί τότε μπορεί να μην υπάρχει έμπνευση.Πραγματικά έβγαλε τον καλύτερο δίσκο της καριέρας του!Αν δεν είχε το "Χρόνια πολλά" και στη θέση του υπήρχε κάποια μπαλάντα,θα ήταν ακόμα καλύτερος δίσκος!
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Θεωρώ πως ο δίσκος αυτός πολύ σωστά έχει την απήχηση που έχει. "Μαϊντανός" μπορεί να γίνει ένας καλλιτέχνης όταν έχει μια πολύ καλή δουλειά που έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. "Μαϊντανός", με αυτή την καλή έννοια, έχει γίνει κατά καιρούς και η Βίσση (πχ στην τριλογία, ή στην Κραυγή, ή τον καιρό της Φωτιάς κλπ κλπ κλπ), η Γαρμπή τον καιρό των Ευαισθησιών, η Βανδή των καιρό του Γειά, η Κοκκίνου τον καιρό του στο Κόκκινο κλπ κλπ.

Βασικά διαφωνώ με την άποψη του GUNNER. Αν μια εταιρεία έχει τα κότσια να υποβάλει ένα καλλιτέχνη, φυσικά και θα το κάνει. Και δεν το κάνει μόνο η Heaven. Αρκή να είναι δικαιολογημένο, και να έχει και ανταπόκριση. Και ο Ρέμος έχει ανταπόκριση!

Τέλος, ο δίσκος του Ρέμου, μέχρι στιγμής είναι ο καλύτερος δίσκος του 2011. Και εύχομαι σε μεγαλύτερες επιτυχίες...

ΥΓ. Ξέρουμε αν θα επανακυκλοφορήσει και πότε;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
stelios

Είναι σίγουρα ο καλύτερος δίσκος του 2011.Θεωρείται όμως πως είναι και ο καλύτερος δίσκος της καριέρας του?
MusicLover

stelios έγραψε:Είναι σίγουρα ο καλύτερος δίσκος του 2011.Θεωρείται όμως πως είναι και ο καλύτερος δίσκος της καριέρας του?
Μέσα στους καλύτερους.Τον καλύτερό του θεωρώ πώς του τον έδωσε ο Θεοφάνους στο "Καρδιά μου μην ανησυχείς", το 2002. Κορυφαίο άλμπουμ θεωρώ και το Πάλι απ'την αρχή, το 1999. Μετά έρχεται το τελευταίο του που κλείνει την 3άδα για μένα.
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

EMENA PROSWPIKA DE ME TRELAINEI AYTOS O DISKOS, EXEI 1-2 KOMMATIA WRAIA ALLA SAN SYNOLO DEN M ARESE...GIA EMENA ENAS APO TOYS KALYTEROUS TOYS EINAI TO "ALH8EIES KAI 4EMATA" POU DEN EIXE KAI TOSH EPITYXIA-SBRWXIMO....."H ALH8EIA EINAI", "2 4EMATA", "POTE" KAI H KOMMATARA "KA8E FORA POY SE 8YMAMAI"...POLY WRAIOS DISKOS!!!!
stelios

Για μένα ο καλύτερος δίσκος του -''καρδιά μου μην ανησυχείς''.
Ο λιγότερο αγαπημένος μου είναι ο ''αλήθειες & ψέματα''.
Το ''κλειστά τα στόματα'' εξαιρετική δουλειά και το καλύτερο δυνατό comeback για τον Αντώνη.
GUNNER_10

MusicLover έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
Δε μου λες, κανένας δίσκος πέρα της Καίτης σ'αρέσει;
ta akousmata mou se eidh group kai kallitexnes einai para polla...episis epeidh viazesai na milas o remos einai o agapimenos mou ellhnas tragoudistis..ton exw dei live pio polles fores kai apo thn kaith...to oti exei ginei maintanos teleutaia exei ginei pws na to kanoume?
stelios

Για τον Αντώνη Ρέμο μίλησε γνωστή κυρία και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης τους. «Ο Αντώνης είναι ένας καταπληκτικός φίλος, ένας ζεστός καρντάσης και προσωπικά για μένα, μια μεγάλη αγκαλιά. Όταν γράφαμε το «Ντροπή σου», θυμάμαι υπήρχε ένας στίχους που έλεγε: «Γι’ αυτό το θάνατο που έζησα μαζί σου, ντροπή σου». Δεν του’ κανε με τίποτα. Αφού δεν το ένιωθε, δεν το έλεγε. Είμαστε στο στούντιο και κολλάμε. «Πες το βρε καλέ μου, πες το βρε χρυσέ μου» εμείς. «Δεν μπορώ αυτός». Μετά από πολλές ώρες τους άφησα στο στούντιο εγώ και έφυγα. Τι να’ κανα; Πήγα να φάω. Είναι 1 μετά τα μεσάνυχτα. Εγώ βρίσκομαι σε ένα ωραιότατο τραπεζάκι και με παίρνει στο κινητό. «Έλα παντεσπάνι μου, κάνε μου τη χάρη, δοκίμασε να μου το ξαναγράψεις αυτό» μου λέει. Παίρνω κι εγώ μια χαρτοπετσέτα και προσπαθώ να αλλάξω τον στίχο. Με τα πολλά το αλλάζω, του το απήγγειλα, το είπε με την μια, μιξαρίστηκε νύχτα και την επόμενη μέρα πήγε για χάραξη. Ο στίχος έγινε «σ’ ένα σταυρό εσύ με κάρφωσες θυμήσου»… «Παντεσπάνι» αποκαλούμε ο ένας τον άλλο από μια άλλη παλιά μας ιστορία» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή- Down Town
Απάντηση