Νίκος Οικονομόπουλος
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ.
Προσωπικά δεν με ενθουσίασε το album του Νίκου.Δεν βρίσκω το νέο Μη φύγεις τώρα ή το νέο Εξαιτίας σου.
Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι τα Κάνε αυτό που ξέρεις,Σκοτώνω,Θα ζητάς τη ζωή μας πίσω,Ένα λεπτό και Μετά.
Θεωρώ πως βιάστηκε να βγάλει νέο δίσκο.Ο προηγούμενος ήταν δισκάρα και κακώς δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τον κύκλο του.
Επίσης οι ενορχηστώσεις σε κάποια τραγούδια (π.χ.Για χίλιους λόγους) είναι απαράδεκτες.Λες και ακούς τραγούδια του Χάρη Κωστόπουλου.
Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι τα Κάνε αυτό που ξέρεις,Σκοτώνω,Θα ζητάς τη ζωή μας πίσω,Ένα λεπτό και Μετά.
Θεωρώ πως βιάστηκε να βγάλει νέο δίσκο.Ο προηγούμενος ήταν δισκάρα και κακώς δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τον κύκλο του.
Επίσης οι ενορχηστώσεις σε κάποια τραγούδια (π.χ.Για χίλιους λόγους) είναι απαράδεκτες.Λες και ακούς τραγούδια του Χάρη Κωστόπουλου.
Backstage από τα γυρίσματα του νέου video clip

-
gia poio song? pote? h neo?
Για το Ποτέ που είναι και το πρώτο single.
Εξάλλου είναι ξεκάθαρο από την δεύτερη φώτο.
Εξάλλου είναι ξεκάθαρο από την δεύτερη φώτο.

-
gia to kainourgio eprepe na bgalei twra..
Το Ποτέ είναι το επίσημο single .Πριν 3 εβδομάδες κυκλοφόρησε.Θα ήταν άκυρο να περάσουν τόσο γρήγορα σε επόμενο single.
-
ntaxei ypoti8etai oti otan bgei o diskos pas sto 2o single...
Το Ποτέ βγήκε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του album οπότε δεν υπάρχει θέμα νέου single.
-
epishs to pote dn einai to styl tou oikonomopoulou k pisteya oti 8a paei se epomeno laiko single..
Νομίζω λίγο βαστική κίνηση και κατώτερο από το προηγούμενο το cd. Έχει 3-4 κομμάτια αφόρητα βαρετά σε σύνολο μόλις 12. Τα υπόλοιπα αρκετά καλά, ωστόσο στο προηγούμενο άντε 1-2 να θεωρήσεις μέτρια, στα 16 μάλιστα.Δεν νομίζω ότι είχε κλείσει το κύκλο του ο παλιός δίσκος μπορούσε άνετα να βγάλει και άλλα singles(Συγνώμη, θα ρχονται στιγμές, να σκεπάζεσαι τα βράδια, ότι αγαπάω με αδικεί). Απλώς μάζεψε 7-8 καλά κομμάτια και για να φτάσει ένα ελάχιστο αριθμό κομματιών για δημιουργία δίσκου έβαλε κάποια κατώτερα και το κυκλοφόρησε θέλοντας να εκμεταλλευτεί το μεγάλο ντόρο που κάνει αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων για επόμενο single λογικά σκοτώνω που είναι το κλασσικό στυλ οικονομόπουλου και θα σκίσει. Και για αργότερα θα πόνταρα σε κάτι πιο χορευτικό (αψυχολόγητη) ή το ζεμπέκικο, γιατί να μη γίνει μονότονο όλο το ιδιο στυλ.
Τα έχω χάσει και γω με τον Οικονομόπουλο... πόσους δίσκους βγάζει κάθε χρόνο αμάν δηλαδή...
-
egw pisteyw o oikonomopoulos exei polu yliko gia ayto bgazei synexeia
Το ποτέ μου χει γίνει τρελό κόλλημα!!!
Διαφορετικό για Οικονομω στα χνάρια των ποπ κομματιών του Ρέμου...
Μου άρεσαν κ άλλα κομμάτια απ τον δίσκο αλλά θέλω να τον ακούσω ξανά
Διαφορετικό για Οικονομω στα χνάρια των ποπ κομματιών του Ρέμου...
Μου άρεσαν κ άλλα κομμάτια απ τον δίσκο αλλά θέλω να τον ακούσω ξανά
Δεν έχω δει πιο άκυρο κλιπ
-
se syndyasmo me tis dhlwseis dinei trofh gia kraximo pali..oti tis exei gia koukles... 

Χαίρομαι που δεν το βρήκα μόνο εγώ χάλια.Με έχει κουράσει ο Ρήγος στα κλιπ του.
I like people too much or not at all.
Πολύ ωραίο το κλιπ και του ταιριάζει του Νικόλα.
Ο άντρας είναι άντρας και οι γυναίκες είναι αντικείμενα με ζαρτιέρες. Έτσι είναι ο σωστός ο άντρακλας

Ο άντρας είναι άντρας και οι γυναίκες είναι αντικείμενα με ζαρτιέρες. Έτσι είναι ο σωστός ο άντρακλας

- billakos24
neereaux έγραψε:Πολύ ωραίο το κλιπ και του ταιριάζει του Νικόλα.![]()
Ο άντρας είναι άντρας και οι γυναίκες είναι αντικείμενα με ζαρτιέρες. Έτσι είναι ο σωστός ο άντρακλας![]()
![]()

Στο youtube κάποια προσπάθησε να ερμηνεύσει το clip...

amanda melonπριν από 1 ημέρα (έγινε επεξεργασία)
αν καταλαβα καλα οι κοπελες ειναι ας πουμε τυποποιημενες κουκλες και ο οικονομοπουλος περιφερετε αναμεσα τους όπως στα μπαρ καποιος κοιταει τις κοπελες που οι περισσοτερες ειναι (κατα καποιιον τροπο) ίδιες. Αλλα αυτος ψαχνει την δικια του γιατι την ξερει και καλα.. (?) Τωρα το ''ποτε δεν ειναι αργα για μια συγγνωμη'' δεν δειχνει να κολλαει πουθενα. Εκτος αν εννοει ο.. ποιητης πως αυτος πρεπει να πει συγγνωμη γιατι παραφερθηκε που ολες μοιαζουν ιδιες αλλα τελικα αυτη ειναι η διαφορετικη. Το πιθανοτερο βεβαια να λεω μπουρδες αλλα ποτε δεν ξερεις.

All of our endings can be found in our beginnings...
Το πιθανότερο να λέω μπούρδες