Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

ilias16 έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Εγω παντως...οποιος και να τραγουδαει βγαινω εξω απ το μαγαζι και τρωω....Ακομα και με την Πεγκαρα περσυ το ιδιο εκανα... :biggrin: :biggrin:
Είσαι δικός μου εσύ!Μια απ'τα ίδια και'γω πέρυσι.Το μόνο που με προβλημάτισε για το Fantasia...που θα βρίσκουμε να τσιμπήσουμε τίποτα εκεί κάτω,στα διαλείμματα του κοντού. :lol:

Αδερφε περσυ "Φωταεριο" Προπερσυ "Εναστρον" αυτοι π ειχαν την κοντινοτερη καντινα νομιζαν οτι δουλευα σε καθε μαγαζι...(32 φορες πηγα στο φωταεριο) :lol: :lol: :lol:

*Το κοντινοτερο περιπτερο ειναι στην γλυφαδα....ασχημος χειμωνας...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Νομιζω εχει και στο ελληνικο ενα περιπτερο και μια καντινα κοντα στη πυλη του αεροδρομιου...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Κοιτα...καντινες θα χει σιγουρα....αλλα αν ειναι να περνω το αμαξι για να παω να φαω..γαμησετα αδερφε... :lol: :lol: το θεμα ειναι να ειχε κανα μαγαζακι με τυροπιτες κλπ...να χτυπαγες και καμια μπυριτσα στο ημιχρονο... :sad: :sad: :sad:
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

KeepNoting έγραψε:Κοιτα...καντινες θα χει σιγουρα....αλλα αν ειναι να περνω το αμαξι για να παω να φαω..γαμησετα αδερφε... :lol: :lol: το θεμα ειναι να ειχε κανα μαγαζακι με τυροπιτες κλπ...να χτυπαγες και καμια μπυριτσα στο ημιχρονο... :sad: :sad: :sad:
χαχα,νταξει κλαίω....είσαι θεος..το χεις πιάσει το νόημα(Άκου 32 φορές....)
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

η 32 η 34... εχασα 4 προγραμματα περσυ :sad: :sad: :sad: :sad:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Δε νομίζω να γίνει το στέκκι της σοόυμπιζ το μαγαζί απλά ίσως τραβήξει κάποια βράδια μερικούς από αυτούς οι διάφοροι παρατρεχάμενοι,..Δε είναι και ότι καλύτερο βέβαια γιατί αυτοί λογικά θα περιμένουν 10-15 χιτ να ακούσουν και μπορεί ο Νότης να μη πει ούτε τα μίσα από αυτά και να διαβάζουμε την άλλη μέρα για το Νότη που τραγουδαει για τη πολιτική κλπ..Τέλος πάντων αφού φαίνεται ότι το σχήμα πλέον δε αλλάζει ας περίμενουμε να δούμε τι ετοιμάζει ο Νότης...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

E καλά βρε παιδιά δεν είπαμε ότι θα γεμίσει το μαγαζί από celebrities. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάει κανείς. Απλά δε νομίζω κι ο Μπερτάκης να θέλει να χρεωθεί μια ενδεχόμενη αποτυχία του σχήματος. Από την άλλη μπορεί να είναι όντως περιορισμένες οι εμφανίσεις, να βγάλουν τις γιορτές και μετά βλέπουμε. Πόσο χωράει και το Fantasia πια, δεν είναι και καμιά μαγαζάρα. Λες και αν ήταν ο Δήμος θα έφερνε κόσμο.Εδώ που φτάσαμε, το παίρνει πάνω του ο αρχηγός. Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν δηλώσεις και απρόοπτα και όλα καλά θα πάνε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε:Καλά αν πάει ο Ρέμος πάλι, ας του πει ένα γεια κρίμα είναι το παιδί.
Ενταξει μπορει να του πει γεια ή αντε γεια, το ιδιο ειναι πανω κατω! :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Όσο χρεώθηκε το πρόωρο κλείσιμο του Εναστρον ο Ματσίκας, άλλο τόσο θα χρεωθεί τυχόν αποτυχία στο Fantasia ο Μπερτάκης. Δυστυχώς, το βάρος πάντα το επωμίζεται ο Νότης. Ο Μπερτάκης ήδη επιτυχημένος είναι από την στιγμή που το χειμερινό του μαγαζί πάει και φέτος τρένο. Το Fantasia υπό άλλες συνθήκες δεν θα λειτουργούσε Δεκέμβρη μήνα οπότε κλαιν..
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Έτσι όπως τα περιγράφουμε κι εμείς είναι σαν να του την έχουν στήσει για να τον εξαφανίσουν. Κάποιες εγγυήσεις θα τις έχει πάρει ο Νότης, δεν είναι χθεσινός.
bebest

Θα δείξει αλλωστε παίζει το ενδεχόμενο να είναι για δυο μήνες το σχήμα και να τον δούμε και μετά σε καλοκαιρνή περίοδο(τεάτρο??)..Ο πρώτος έτσι και άλλιως θα βγει φουλ, ε μετά ένα μήνα με λίγο σπρώξιμο πιο χαμηλές τιμές κλπ θα το γεμίσει χαλαρά..Και βρίσκει και χρόνο για δίσκο..
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

http://toamerikanaki.blogspot.gr/2015/1 ... ref=fb&m=1
Βρε scorpion μήπως τελικά είσαι ο όντως ο γκαραγκανης;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πολύ παραπλανητικός τίτλος...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τραγικός ο Γκαραγκάνης. Πραγματικά εγώ αδυνατώ να καταλάβω την έννοια της κωλοτούμπας. Επειδή είχε απορρίψει τον Μπερτάκη πριν από τρία χρόνια, σημαίνει ότι κάνει κωλοτούμπα ή είναι σίγουρο ότι θα συνεργαστεί κάποτε με τον Παντελίδη; Μιλάμε για τρελά λογικά άλματα και εικασίες. Επίσης, αν συνεργαστεί με την Πάολα κάποτε, πάλι θα είναι κωλοτούμπα; Δεν έχει εκφραστεί ποτέ για την Πάολα ο Νότης. Διαβάζεις ένα άρθρο από έναν φαν του Νότη υποτίθεται, και δεν ενδιαφέρει το καλό της καριέρας του Νότη, αλλά κάτι μικροπείσματα του στυλ βγαίνει φωτογραφίες με αυτόν που τον έθαβε, παρόλο που μπορεί να μην το γνωρίζει καν ο Νότης. Κάνει κωλοτούμπα εν αγνοία του δηλαδή. Ότι να ναι. Ο κόσμος αλλάζει κι εξελίσσεται και οι άνθρωποι κάποια στιγμή παίρνουν αποφάσεις που μπορεί να μην αρέσουν, αλλά κωλοτούμπες δεν είναι. Όταν και άμα συνεργαστεί με τον Παντελίδη ο Νότης, που δεν πρόκειται να γίνει, το συζητάμε. Που ξέρετε δηλαδή ότι ο Μπερτάκης δεν θα τον αφήσει τον Παντελίδη τώρα; Ή ότι δεν θα τους έχει σε διαφορετικά σχήματα; Και η Ζήνα δεν είχε πάρει το μέρος του τότε, είχε πει ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί του και το έκανε, μήπως έκανε ο Νότης την κωλοτούμπα που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί της; Κωλοτούμπα λοιπόν στην αντίστοιχη περίπτωση θα κάνει ο Λεμπιδάκης αν αρχίσει να αποθεώνει το Νότη και όχι ο Νότης. Το έχουμε ξαναπεί με τον Μπερτάκη συνεργάζεται ο Νότης, όχι με τον Λεμπιδάκη. Έχει γίνει καραμέλα η λέξη κωλοτούμπα. Με αυτή τη λογική οι φανς του Πλούταρχου θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όλα σχετικά είναι. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα έχει γίνει σε 2-3-4 μήνες. Μπορεί να έχει πάει τρένο (έστω και με αυτό το άθλιο σχήμα) στο Fantasia, να έχει ετοιμάσει και κάποια νέα τραγούδια τα οποία ίσως προμοτάρει σε Θεσσαλονίκη ή καλοκαιρινές εμφανίσεις (θετικό εάν ισχύει ότι θα τραγουδήσει καλοκαίρι) και αυτά να έχουν ανταπόκριση και να βελτιώσει έτσι και την εικόνα του σε ένα κόσμο που εδώ και 2-3 χρόνια τον βλέπει ως "φασίστα", ως "πολιτικό αναλυτή" και κάποιον "ακραίο". Μπορεί από αυτές τις συνεργασίες να βγει κερδισμένος, μπορεί να κάνει και μία τρύπα στο νερό, γιατί με τους "δήθεν" που εκπροσωπούν όλο αυτό το σύστημα με το οποίο πλέον συνεργάζεται, δεν θέλει πολύ για να τα πάρει σε οποιαδήποτε αφορμή που θα του δώσουν και να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ας περιμένουμε πλέον να δούμε τι θα γινει. Την συνεργασία με τον Μίμο την θεωρώ ακραίο σενάριο, δεν πιστεύω ότι θα μπει στην διαδικασία να του την προτείνει ο Μπερτάκης. Προηγείται η Πάολα για συνεργασία, αλλά και αυτό το σενάριο είναι μακρινό. Προέχει να δούμε πως θα πάει στο Fantasia, όμως δίχως αμφιβολία είναι ένα εγχείρημα που εμπεριέχει ρίσκο, ρίσκο που γίνεται μεγαλύτερο μετά την συγκεκριμένη στελέχωση σχήματος που περισσότερο θυμίζει ένα από τα σχήματα που ανεβαίνει για 8 εμφανίσεις σε "Πύλη Αξιού", "Οdeon", παρά σε ένα σχήμα που θα στηριχθεί για να πάει σεζόν 2-3 μηνών. Ιδωμεν...
bebest

'Οντως τραγικό άρθρο με τη λογική να πάρουμε κλικ από ένα παραπλανητικό τίτλο..Τώρα όλα αυτά με τις κωλοτούμπες εγώ τα ακούω βερεσέ..Αν κάνει δυνατή σεζόν έστω σε μικρά διαστήμα σε Αθήνα-Θεσσαλοινική, και μετά συνεχίσει με καμια Παόλα το καλοκαίρι και πηγαίνει όλη τη χρονιά τρένο, παρουσίασει και νέα τραγούδια δε νομίζω να χαλάσει κανένα..Επίσης έχοντας πλέον μαζί του και ένα σύστημα που θα προμοτάρει την επιτυχία του γιατί για ένα διάστημα ό Νότης γέμιζε μόνος του τεράστια μαγαζία(Ιερά Θέα,Ιερά οδό) και δε λεγόταν τίποτα παρά μόνο πόσο ακραίος έχει γίνει στις απόψεις του..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συμφωνώ. Εν τέλει δεν αποκλείω να είναι όντως περιορισμένες οι εμφανίσεις. Να πάει γιορτές, μέχρι μέσα Φλεβάρη, ένα δίμηνο βαριά δηλαδή και να ανέβει νωρίτερα Πύλη Αξιού αφού είναι δεδομένο απ' ότι βλέπω ότι θα ανέβει και φέτος Θεσσαλονίκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Και στη συνέχεια με πιο δυνατό σχήμα να πάει για Teatro ή καλοκαιρινό Fantasia. Προμηνύεται γεμάτη χρονιά πάντως, παράλληλα θα ετοιμάζει και δίσκο, οπότε ας είμαστε αισιόδοξοι. Πράγματι το φετινό σχήμα, είναι σχήμα Θεσσαλονίκης και 8 εμφανίσεων, δεν βγαίνει σεζόν έτσι. Πάντως όταν πήγε Πύλη Αξιού ο Νότης μετά το Έναστρον, δεν ξέρω εάν ο Λεμπιδάκης έχει κονέ και με τον Γκόγκο, αλλά συνεχώς έγραφε για το πόσο καλά πήγε και τις ουρές έξω από το μαγαζί. Τότε δεν μας ενοχλούσε ο Λεμπιδάκης; Θέλω να πω ότι εφόσον τώρα βρίσκονται στον ίδιο κύκλο συμφερόντων, το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Λεμπιδάκης, ούτε κανείς. Στο χέρι του Νότη είναι να κάνει προγραμματάρες, να βγάλει πραγματικά καλούς δίσκους και να βελτιώσει την εικόνα του προσέχοντας τι λέει στις συνεντεύξεις του. Κάτι που διόρθωσε πέρυσι μιας και ήταν ελάχιστες και ήπιων τόνων. Έχει κάνει λάθη ο Νότης, όχι κωλοτούμπες. Αυτά τα λάθη του είναι σημαντικότερα από τον κάθε blogger.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:'Οντως τραγικό άρθρο με τη λογική να πάρουμε κλικ από ένα παραπλανητικό τίτλο..Τώρα όλα αυτά με τις κωλοτούμπες εγώ τα ακούω βερεσέ..Αν κάνει δυνατή σεζόν έστω σε μικρά διαστήμα σε Αθήνα-Θεσσαλοινική, και μετά συνεχίσει με καμια Παόλα το καλοκαίρι και πηγαίνει όλη τη χρονιά τρένο, παρουσίασει και νέα τραγούδια δε νομίζω να χαλάσει κανένα..Επίσης έχοντας πλέον μαζί του και ένα σύστημα που θα προμοτάρει την επιτυχία του γιατί για ένα διάστημα ό Νότης γέμιζε μόνος του τεράστια μαγαζία(Ιερά Θέα,Ιερά οδό) και δε λεγόταν τίποτα παρά μόνο πόσο ακραίος έχει γίνει στις απόψεις του..
Πρέπει να παραδεχτώ ότι είσαι η πιο ορθολογική και ρεαλιστική φωνή καμιά φορά εδώ μέσα bebest. Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ πάντα είχα την απορία πως θα ήταν η καριέρα του, μετά το 2000, εάν εξακολουθούσε να έχει τη στήριξη που είχε από το ''σύστημα''. Πράγματι μέχρι πρότινος γέμιζε μεγάλα μαγαζιά μόνος του, χωρίς το παραμικρό δημοσίευμα, μην τον κατηγορήσουμε κιόλας αν ακόμα και ο ίδιος επιδιώκει να έχει ένα σχετικό προμοτάρισμα. Τόσα χρόνια μόνος του το πάει. Στο τέλος δεν θα ενδιαφέρει κανέναν τι έγινε, εφόσον κάνει επιτυχία και στις εμφανίσεις του και στους επερχόμενους δίσκους.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σαλπάροντας μεσοπέλαγα και ντυμμένος στα λευκά, ο Νότης Σφακιανάκης 13 χρόνια πριν μας τραγουδάει το «Ενθύμιο Πολέμου». Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσα από το cd single «Άνοιξις», το οποίο περιείχε 5 ολοκαίνουργια τραγούδια και έγινε 2 φορές πλατινένιο!
‪#‎TBT‬ ‪#‎NotisSfakianakis‬ ‪#‎ThrowbackThursday‬ Notis Sfakianakis Official Page (notis.gr) Νότης Σφακιανάκης / Notis Sfakianakis
Έλα ρε Cobalt!! :lol: :lol:
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

jdarmody έγραψε:Σαλπάροντας μεσοπέλαγα και ντυμμένος στα λευκά, ο Νότης Σφακιανάκης 13 χρόνια πριν μας τραγουδάει το «Ενθύμιο Πολέμου». Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσα από το cd single «Άνοιξις», το οποίο περιείχε 5 ολοκαίνουργια τραγούδια και έγινε 2 φορές πλατινένιο!
‪#‎TBT‬ ‪#‎NotisSfakianakis‬ ‪#‎ThrowbackThursday‬ Notis Sfakianakis Official Page (notis.gr) Νότης Σφακιανάκης / Notis Sfakianakis
Έλα ρε Cobalt!! :lol: :lol:
Αλήθεια πόσο καιρό έχει να τον πει αυτόν τον ύμνο live;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Απάντηση