Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Gshore

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Ο Νότης η συνάντηση στη Γλυφάδα και το deal για τη Θεσσαλονίκη

Εκεί που όλοι στοιχημάτιζαν πως την φετινή σεζόν ο Νότης θα μείνει εκτός πίστας εκείνος όχι μόνο έκλεισε εμφανίσεις για τον χειμώνα αλλά και για την επόμενη Άνοιξη. Πρώτοι εδώ διαβάσετε πως ο λαϊκός τραγουδιστής έκλεισε εμφανίσεις στο Fantasia του Κώστα Μπερτάκη αποχωρώντας από το στέκι που συνεργάστηκε την προηγούμενη χρονιά.

Προνοητικός ο Σφακιανάκης λοιπόν φρόντισε να κλείσει συμφωνία και για την Άνοιξη και συγκεκριμένα για εμφανίσεις στο μαγαζί του Βασίλη Γκόγκου όπου τώρα θα εμφανίζονται Παντελίδης – Βανδή. Μόλις λοιπόν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη και κατέβουν στο Fanstasia της παραλιακής τη θέση τους στην συμπρωτεύουσα θα πάρει ο Σφακιανάκης. Μάλιστα ο Βασίλης Γκόγκος βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Νότη στην Γλυφάδα προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Απο Γουμενιδη...Αμα ισχυει δεν πιστευω να δουλεψει και καλοκαιρι...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:'Οντως τραγικό άρθρο με τη λογική να πάρουμε κλικ από ένα παραπλανητικό τίτλο..Τώρα όλα αυτά με τις κωλοτούμπες εγώ τα ακούω βερεσέ..Αν κάνει δυνατή σεζόν έστω σε μικρά διαστήμα σε Αθήνα-Θεσσαλοινική, και μετά συνεχίσει με καμια Παόλα το καλοκαίρι και πηγαίνει όλη τη χρονιά τρένο, παρουσίασει και νέα τραγούδια δε νομίζω να χαλάσει κανένα..Επίσης έχοντας πλέον μαζί του και ένα σύστημα που θα προμοτάρει την επιτυχία του γιατί για ένα διάστημα ό Νότης γέμιζε μόνος του τεράστια μαγαζία(Ιερά Θέα,Ιερά οδό) και δε λεγόταν τίποτα παρά μόνο πόσο ακραίος έχει γίνει στις απόψεις του..
Πρέπει να παραδεχτώ ότι είσαι η πιο ορθολογική και ρεαλιστική φωνή καμιά φορά εδώ μέσα bebest. Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ πάντα είχα την απορία πως θα ήταν η καριέρα του, μετά το 2000, εάν εξακολουθούσε να έχει τη στήριξη που είχε από το ''σύστημα''. Πράγματι μέχρι πρότινος γέμιζε μεγάλα μαγαζιά μόνος του, χωρίς το παραμικρό δημοσίευμα, μην τον κατηγορήσουμε κιόλας αν ακόμα και ο ίδιος επιδιώκει να έχει ένα σχετικό προμοτάρισμα. Τόσα χρόνια μόνος του το πάει. Στο τέλος δεν θα ενδιαφέρει κανέναν τι έγινε, εφόσον κάνει επιτυχία και στις εμφανίσεις του και στους επερχόμενους δίσκους.
Kαι εγώ συνήθως είμαι πολύ κοντά στις απόψεις σου..Ας κάνει δυνατή σεζόν φέτος στα μαγαζία και μια δυνατή επάνοδο δισκογραφικα και θα δείτε για πότε ξεχνιούνται τα υπόλοιπα..Εδώ 10 μέρες μετά τη Βανδή που είδαν ότι το μαγαζί πήγαινε από sold oyt σε sold oyt (άσχετα με τη συνέχεια)άρχισαν και έλγαν-έγραφαν για το τεράστιο φανατικό κοινό του Νότη..Όπως και να έχει κριτική στο Νότη να γίνεται αλλά τώρα που βλέπουμε ότι έχει διάθεση για κάτι διαφορετικό μην γκρινιάζουμε και λέμε για κολοτούμπες..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

KeepNoting έγραψε:η 32 η 34... εχασα 4 προγραμματα περσυ :sad: :sad: :sad: :sad:
Μήπως φορούσες μια μπλούζα με φωτογραφία του Νότη και είσαι λίγο γεματούλης;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

KeepNoting έγραψε:
ilias16 έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Εγω παντως...οποιος και να τραγουδαει βγαινω εξω απ το μαγαζι και τρωω....Ακομα και με την Πεγκαρα περσυ το ιδιο εκανα... :biggrin: :biggrin:
Είσαι δικός μου εσύ!Μια απ'τα ίδια και'γω πέρυσι.Το μόνο που με προβλημάτισε για το Fantasia...που θα βρίσκουμε να τσιμπήσουμε τίποτα εκεί κάτω,στα διαλείμματα του κοντού. :lol:

Αδερφε περσυ "Φωταεριο" Προπερσυ "Εναστρον" αυτοι π ειχαν την κοντινοτερη καντινα νομιζαν οτι δουλευα σε καθε μαγαζι...(32 φορες πηγα στο φωταεριο) :lol: :lol: :lol:

*Το κοντινοτερο περιπτερο ειναι στην γλυφαδα....ασχημος χειμωνας...

Χαχαχαχαχα ρε εσύ είσαι τρελός! Τι 32;;;Με το ζόρι 9 φορές πέρυσι.....και επειδή την ψιλιάστικα φέτος,ταπεράκι μαζί στο αυτοκίνητο και θα βγαίνω για μάσα όταν "τραγουδούν"(λεεεεμε τώρα) οι άλλοι.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

nikosp έγραψε:
KeepNoting έγραψε:η 32 η 34... εχασα 4 προγραμματα περσυ :sad: :sad: :sad: :sad:
Mήπως είσαι ο τύπος με τη σφυρίχτρα??? :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Gshore έγραψε:

Εκεί που όλοι στοιχημάτιζαν πως την φετινή σεζόν ο Νότης θα μείνει εκτός πίστας εκείνος όχι μόνο έκλεισε εμφανίσεις για τον χειμώνα αλλά και για την επόμενη Άνοιξη. Πρώτοι εδώ διαβάσετε πως ο λαϊκός τραγουδιστής έκλεισε εμφανίσεις στο Fantasia του Κώστα Μπερτάκη αποχωρώντας από το στέκι που συνεργάστηκε την προηγούμενη χρονιά.

Προνοητικός ο Σφακιανάκης λοιπόν φρόντισε να κλείσει συμφωνία και για την Άνοιξη και συγκεκριμένα για εμφανίσεις στο μαγαζί του Βασίλη Γκόγκου όπου τώρα θα εμφανίζονται Παντελίδης – Βανδή. Μόλις λοιπόν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη και κατέβουν στο Fanstasia της παραλιακής τη θέση τους στην συμπρωτεύουσα θα πάρει ο Σφακιανάκης. Μάλιστα ο Βασίλης Γκόγκος βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Νότη στην Γλυφάδα προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Απ' ότι καταλαβαίνω εγώ, θα ανέβει νωρίς την Άνοιξη Θεσσαλονίκη. Το Παντελίδης-Βανδή μέχρι Γενάρη δεν θα πάει; Οπότε δεν θα αλλάξουν και απευθείας μαγαζιά, θα είναι ακόμα στο Fantasia ο Nότης. Ένα μήνα εμφανίζεται Θεσσαλονίκη, οπότε άνετα εμφανίζεται και καλοκαίρι. Εξάλλου, έχει ξεκουραστεί αρκετά φέτος και άνετα βγάζει όλη τη σεζόν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:
jdarmody έγραψε:Σαλπάροντας μεσοπέλαγα και ντυμμένος στα λευκά, ο Νότης Σφακιανάκης 13 χρόνια πριν μας τραγουδάει το «Ενθύμιο Πολέμου». Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσα από το cd single «Άνοιξις», το οποίο περιείχε 5 ολοκαίνουργια τραγούδια και έγινε 2 φορές πλατινένιο!
‪#‎TBT‬ ‪#‎NotisSfakianakis‬ ‪#‎ThrowbackThursday‬ Notis Sfakianakis Official Page (notis.gr) Νότης Σφακιανάκης / Notis Sfakianakis
Έλα ρε Cobalt!! :lol: :lol:
Αλήθεια πόσο καιρό έχει να τον πει αυτόν τον ύμνο live;
Αδικημένη τραγουδάρα κι αυτή. Δεν το έχω ακούσει ποτέ εγώ τόσα χρόνια. Πες τα όλα μαζί εκεί Να ξαναρθείς-Μα εσύ με καις-Δεν Πόνεσα-Σκιές-Ενθύμιο Πολέμου να πέσει το Fantasia.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Gshore έγραψε:

Γιατί οι 8 εμφανίσεις που κάνει κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη και γίνουν λίγο μετά ή πριν το Πάσχα, θα εμποδίσουν τυχόν καλοκαιρινές εμφανίσεις? Δεν θα πάει και κολλητά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Και σιγανες ψιχαλες παρακαλώ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Και καπάκι Δυο Βοριάδες..
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Μήπως να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα να του το σπρώξει κανείς να σκοτωνει; :071:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Και Μεσόγειο, και Πέρνα κι εσύ, και του Φεγγαριού ο Γιος..Άσε άμα ήθελε θα είχε μέσα 2000 κόσμο κι ένα 1000 απ' έξω με τις τραγουδάρες που έχει. Ποιος άλλος έχει τέτοιο ρεπερτόριο; Εγώ απορώ, αυτός δηλαδή την βρίσκει με το Δεν υπάρχεις, το Αριστερά και το Εγώ η μοναξιά ας πούμε; Τι να πω..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Το σιγανές ψιχάλες ήθελα να προσθέσω που το είπατε βάλτε και μεσόγειο,στη μέση του δρόμου,συγχώρεσε με,ο θεός να σε φυλάει,του φεγγαριου ο γιος,περνα και εσυ,εικόνες (εντάξει το παράκανα τώρα).Θα θελα να φτιάξω το πρόγραμμα και να του το στείλω αλλά σιγά μην με άκουγε.Νομίζω από παλιά είχε πει σε συνέντευξη ότι από τα λίγα πράγματα που δε δέχεται όταν είναι στην πίστα είναι να του δίνουν παραγγελιές.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

jdarmody έγραψε:Και Μεσόγειο, και Πέρνα κι εσύ, και του Φεγγαριού ο Γιος..Άσε άμα ήθελε θα είχε μέσα 2000 κόσμο κι ένα 1000 απ' έξω με τις τραγουδάρες που έχει. Ποιος άλλος έχει τέτοιο ρεπερτόριο; Εγώ απορώ, αυτός δηλαδή την βρίσκει με το Δεν υπάρχεις, το Αριστερά και το Εγώ η μοναξιά ας πούμε; Τι να πω..
Kαι το μη με ρωτάρε, χάρε να ήσουν άνθρωπος(οκ καλό τραγούδι αλλά όχι και το στανταρακι του προγράμματος) :fryingpan: ..Είναι ξεκάθαρο ότι τραγουδάει αυτά που έχει πιο φρέσκα στο μυαλό του και όχι τα καλύτερα..Ειδικά στα ζεμπέκικα οι επιλογές έιναι πολύ λάθος...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

nikosp έγραψε:

Οχι φιλε...ξερω ποιον εννοεις... δεν ειμαι αυτος ...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

bebest έγραψε:
nikosp έγραψε:
Mήπως είσαι ο τύπος με τη σφυρίχτρα??? :lol:
Οχι, ουτε αυτος ειμαι...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Οσο για τα "ξεχασμενα" ...

1) Αν
2) Ποσο σαγαπησα
3) Το Τελευταιο σαγπω
4) Θα με θυμασαι
5) Καψε

και πολλα αλλα.. :shock:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Τα 2 από αυτά τα είπε πέρσι 3-4 φορές.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:Το σιγανές ψιχάλες ήθελα να προσθέσω που το είπατε βάλτε και μεσόγειο,στη μέση του δρόμου,συγχώρεσε με,ο θεός να σε φυλάει,του φεγγαριου ο γιος,περνα και εσυ,εικόνες (εντάξει το παράκανα τώρα).Θα θελα να φτιάξω το πρόγραμμα και να του το στείλω αλλά σιγά μην με άκουγε.Νομίζω από παλιά είχε πει σε συνέντευξη ότι από τα λίγα πράγματα που δε δέχεται όταν είναι στην πίστα είναι να του δίνουν παραγγελιές.
Δε νομίζω να έχει θέμα, είναι ανάλογα τα κέφια του. Στην Πύλη Αξιού για παράδειγμα ζητούσε να του πουν τι να τραγουδήσει και ότι άκουγε από τον κόσμο το έλεγε. Έχει δίκιο όμως ο bebest, και γι' αυτό δεν τον κακίζω, δεν τα θυμάται όλα και λέει τα πιο πρόσφατα. Στα ζειμπέκικα έχει μεγάλο θέμα όμως, δε φτάνει που τα καινούρια του είναι αδύναμα, δεν τα ανανεώνει και λίγο. Το Αν αμφιβάλλω αν το έχει πει και ποτέ! Εδώ το Σώμα μου το λέει σπάνια..Πρέπει να κάνει ένα ποτ-πουρί με τα ζειμπέκικα που είπαμε να γίνει χαμός, ας του τα μεταφέρει κάποιος στις πρόβες.
jonesbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jonesbo »

Γεια σας. Διαβασα το αρθρο του Γκαραγκανη. Ηξερα οτι ειναι φιλα προσκειμενος στον Νοτη και μαλιστα στην τελευταια συνεντευξη που του παραχωρησε ο Σφακιανακης στον sport-fm,εσταζε μελι για τον ιδιο,τον κολακευε συνεχως σε σημειο αηδιας..Δεν μπορω,λοιπον,να καταλαβω αυτην την στροφη 180° του. Εξακοντιζει βελη εναντιον του,τον κατηγορει για "κωλοτουμπα" και θα ηθελα να αναφερω τα παρακατω:Εν πρωτοις, ο Νοτης συνεργαζεται με τον Μπερτακη και οχι με τον Λεμπιδακη(που δεν εχω ιδεα ποιος ακριβως ειναι και δε με νοιαζει κιολας). Αρα δεν προκυπτει κωλοτουμπα εδω. Δευτερον,δεν συνεργαστηκε με κανεναν Παντελιδη τραγουδιστη(αυτος,παλι,ποιος ειναι;). Αλλο θα ειναι το σχημα απο οσο ξερω. Αρα,δεν προκυπτει ουτε εδω κωλοτουμπα ουτε υπαναχωρηση των σταθερων θεσεων του που ειρωνευεται κιολας..Λεει οτι η γνωμη του για την τραγουδιστρια Παολα ειναι κακη και μαλιστα τη θεωρει δευτερη..προφανως,του το εχει πει κατ'ιδιαν και ειναι λιγακι ανεντιμο εκ μερους του Γκαραγκανη. Δεν τον εχω ακουσει σε συνεντευξη του να τοποθετειται αρνητικα για καμια Παολα. Συνεπως,διαπραττει κυβιστηση ο Νοτης στο μυαλο του Γκαραγκανη και για πραγματα που θα συμβουν στο μελλον..τι παριστανει τωρα,τον προφητη; Ας ασχοληθει με τα στοιχηματα και αν θα παρει το πρωταθλημα η τριφυλλαρα μας κι ας αφησει τα πιο σοβαρα.Τελος,για να μη σας κουραζω,παρατηρω ξαφνικα μια αρνητιλα απο εκει που δεν το περιμενα. Τι ακριβως συμβαινει; Σας χαλαει τη σουπα ο Νοτης; Ειχατε κατι ως δεδομενο και στραβωνει; Τους πειραζει και με ποιους φωτογραφιζεται...Αστεια πραγματα λεω εγω. Απο καποιον διαβασα κατι σωστο. Δεν ειναι το κεντρο του κοσμου ο Νοτης.Μεγαλος τραγουδιστης αλλα μην διυλιζουμε και τον κωνωπα..Ας απολαυσουμε τις τραγουδαρες του κι ας τον χαρουμε οσο θα τραγουδαει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jonesbo την Πέμ Νοέμ 12, 2015 4:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση