minerboh έγραψε: A όλα και όλα! φανατισμό θα επιδείξω μόνο στο σουφλέ σοκολάτας με κrέμα γάλακτος απο τη PIZZA HUT και στον Spider-Man!
συμφωνω τοσο πολυ και στα δυο

minerboh έγραψε: A όλα και όλα! φανατισμό θα επιδείξω μόνο στο σουφλέ σοκολάτας με κrέμα γάλακτος απο τη PIZZA HUT και στον Spider-Man!
H Ελισάβετ Σπανού είναι έτοιμη για τον Μαραθώνιο!MusicLover έγραψε:Τραγικό. Έτσι θα χτίσει καριέρα; Τραγουδώντας με τον Tus? Kρίμα κ είχε ξεκινήσει τόσο καλά...stelios έγραψε:Τόσο καλά πήγε αυτό που βγαίνει και part 2;fylakas_aggelos έγραψε:Σύντομα θα κυκλοφορήσει το Part 2 του κομματιού "Κάν΄τη" του Tus,στο οποίο θα συμμετέχει τραγουδιστικά και η Ελισάβετ Σπανού.![]()
Αυτό θα είναι το νέο single για την Σπανού δηλαδή;
MusicLover έγραψε:Τραγικό. Έτσι θα χτίσει καριέρα; Τραγουδώντας με τον Tus? Kρίμα κ είχε ξεκινήσει τόσο καλά...stelios έγραψε:Τόσο καλά πήγε αυτό που βγαίνει και part 2;fylakas_aggelos έγραψε:Σύντομα θα κυκλοφορήσει το Part 2 του κομματιού "Κάν΄τη" του Tus,στο οποίο θα συμμετέχει τραγουδιστικά και η Ελισάβετ Σπανού.![]()
Αυτό θα είναι το νέο single για την Σπανού δηλαδή;
ntaxei kouventa kanoume k leme th gnomh mas..ma eipa oti thn alithia mono autoi oi 2 thn xeroun pragmatika.....ARTP0P έγραψε:εγω σε αυτη τη συζητηση καθως και σε παρομοιες δε μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να παρει θεση. Προφανως και δεν βγαινουν ολες οι αληθειες στη φορα, προφανως και ποτε δεν ακουγεται η αληθεια απο ολες τις πλευρες ολοκληρωμενη. Εδω δε μπορουμε να παρουμε θεση σε φιλικα-οικογενειακα μας θεματα για ατομα που ζουμε μαζι και τους συναναστρεφομαστε καθημερινα , οχι σε δημοσιες αντιπαραθεσεις για ατομα που ουσιαστικα δε γνωριζουμε. Κατι αναλογο με την περιπτωση κοκκινου-γαρμπη που λεγατε εχει δικιο η ελλη, οχι εχει δικιο η καιτη και γραφονταν δεκαδες σελιδες αναλυσεων. Με τι κριτηρια βγαινουν τετοια πορισματα; Δεν ειναι ανοητο, να το πω κομψα, να υπερασπιζεστε τοσο σθεναρα καποιον οταν δε μπορειτε ποτε να ξερετε τι πραγματικα συνεβη μεταξυ τους; Ποτε η αληθεια δε βγαινει αντικειμενικα προς τα εξω, ο καθενας την ωραιοποιει και την προσαρμοζει στα δικα του μετρα που εξυπηρετουν την δικη του εικονα και αποκρυπτει αυτα που θα μπορουσαν να του τη χαλασουν.
Εγώ δεν πήρα θέση.Γεγονότα και δηλώσεις αναφέρω.Απλώς δεν μου αρέσει να ακούω πως κατέστρεψε τον Λεμπέση ο Φοίβος.minerboh έγραψε:Α, Στελούκο, σε αυτά έχει δίκιο η Λεμπέσω. Ήταν όντως ο πρώτος καλλιτέχνης που έβγαλε δίσκο απο τη σκουπιδοχέβεν και όντως για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα, η εταιρεία προωθούσε τα καμάρια του Trush Story. Eγω ε'ιχα ακούσει οτι είχε δει με πολύ στραβό μάτι το γεγονός του οτι ο Φοίβος είχε αρχίσει να στρέφεται στη προώθηση της καριέρας του πετρέλαιου. Και οπως και να το κάνεις η καριέρα του πετρέλαιου είναι σχεδόν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με αυτης Λεμπέσως. Το μόνο που διαφέρει είναι οτι το πετρέλαιο βγαίνει σε πίστες ακόμα ενω η Λεμπέσω έχει εξαφανιστεί εντελώς.stelios έγραψε:Είχε δώσει μια συνέντευξη αμέσως μετά την αποχωρησή του στο down town και έλεγε πως δεν συμφωνούσε με την τακτική της heaven να προωθεί τα παιδιά από το fame story.Είχε κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον Νίνο λέγοντας πως διαφήμιζαν περισσότερο εκείνον ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που πήγε στην heaven και την είχε στηρίξει ως νέα εταιρεία.
minerboh έγραψε:Α, Στελούκο, σε αυτά έχει δίκιο η Λεμπέσω. Ήταν όντως ο πρώτος καλλιτέχνης που έβγαλε δίσκο απο τη σκουπιδοχέβεν και όντως για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα, η εταιρεία προωθούσε τα καμάρια του Trush Story. Eγω ε'ιχα ακούσει οτι είχε δει με πολύ στραβό μάτι το γεγονός του οτι ο Φοίβος είχε αρχίσει να στρέφεται στη προώθηση της καριέρας του πετρέλαιου. Και οπως και να το κάνεις η καριέρα του πετρέλαιου είναι σχεδόν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με αυτης Λεμπέσως. Το μόνο που διαφέρει είναι οτι το πετρέλαιο βγαίνει σε πίστες ακόμα ενω η Λεμπέσω έχει εξαφανιστεί εντελώς.stelios έγραψε:Είχε δώσει μια συνέντευξη αμέσως μετά την αποχωρησή του στο down town και έλεγε πως δεν συμφωνούσε με την τακτική της heaven να προωθεί τα παιδιά από το fame story.Είχε κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον Νίνο λέγοντας πως διαφήμιζαν περισσότερο εκείνον ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που πήγε στην heaven και την είχε στηρίξει ως νέα εταιρεία.
stelios έγραψε:Εγώ δεν πήρα θέση.Γεγονότα και δηλώσεις αναφέρω.Απλώς δεν μου αρέσει να ακούω πως κατέστρεψε τον Λεμπέση ο Φοίβος.minerboh έγραψε:Α, Στελούκο, σε αυτά έχει δίκιο η Λεμπέσω. Ήταν όντως ο πρώτος καλλιτέχνης που έβγαλε δίσκο απο τη σκουπιδοχέβεν και όντως για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα, η εταιρεία προωθούσε τα καμάρια του Trush Story. Eγω ε'ιχα ακούσει οτι είχε δει με πολύ στραβό μάτι το γεγονός του οτι ο Φοίβος είχε αρχίσει να στρέφεται στη προώθηση της καριέρας του πετρέλαιου. Και οπως και να το κάνεις η καριέρα του πετρέλαιου είναι σχεδόν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με αυτης Λεμπέσως. Το μόνο που διαφέρει είναι οτι το πετρέλαιο βγαίνει σε πίστες ακόμα ενω η Λεμπέσω έχει εξαφανιστεί εντελώς.stelios έγραψε:Είχε δώσει μια συνέντευξη αμέσως μετά την αποχωρησή του στο down town και έλεγε πως δεν συμφωνούσε με την τακτική της heaven να προωθεί τα παιδιά από το fame story.Είχε κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον Νίνο λέγοντας πως διαφήμιζαν περισσότερο εκείνον ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που πήγε στην heaven και την είχε στηρίξει ως νέα εταιρεία.
Το θεωρώ υπερβολικό αφού αντικειμενικά του χρωστάει την καριέρα που έκανε.
Μα και πάλι θα μας μεταφέρεις την εκδοχή του Λεμπέση.Δεν ξέρουμε αν ισχύει.Επειδή δεν τα κατάφερε στην συνέχεια ο Γιώργος μπορεί να πιστεύει πως ευθύνεται ο Φοίβος.Υπάρχει όμως περίπτωση τα ΜΜΕ απλώς να αδιαφόρησαν για εκείνον και τα επόμενα βηματά του από την στιγμή που έπαψε να έχει την στήριξη του Φοίβου.Υπάρχει και αυτή η εκδοχή.manos έγραψε:stelios έγραψε:Εγώ δεν πήρα θέση.Γεγονότα και δηλώσεις αναφέρω.Απλώς δεν μου αρέσει να ακούω πως κατέστρεψε τον Λεμπέση ο Φοίβος.minerboh έγραψε:Α, Στελούκο, σε αυτά έχει δίκιο η Λεμπέσω. Ήταν όντως ο πρώτος καλλιτέχνης που έβγαλε δίσκο απο τη σκουπιδοχέβεν και όντως για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα, η εταιρεία προωθούσε τα καμάρια του Trush Story. Eγω ε'ιχα ακούσει οτι είχε δει με πολύ στραβό μάτι το γεγονός του οτι ο Φοίβος είχε αρχίσει να στρέφεται στη προώθηση της καριέρας του πετρέλαιου. Και οπως και να το κάνεις η καριέρα του πετρέλαιου είναι σχεδόν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με αυτης Λεμπέσως. Το μόνο που διαφέρει είναι οτι το πετρέλαιο βγαίνει σε πίστες ακόμα ενω η Λεμπέσω έχει εξαφανιστεί εντελώς.stelios έγραψε:Είχε δώσει μια συνέντευξη αμέσως μετά την αποχωρησή του στο down town και έλεγε πως δεν συμφωνούσε με την τακτική της heaven να προωθεί τα παιδιά από το fame story.Είχε κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον Νίνο λέγοντας πως διαφήμιζαν περισσότερο εκείνον ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που πήγε στην heaven και την είχε στηρίξει ως νέα εταιρεία.
isos na exoun symvei pragmata pou de xeroume giauto na leei oti ton katestrepse..tha rwthsw th fili mou pou hmastan mazi aaaan thymate tpt parapaw(aaaaaan fysika thelete na mathete...)....
Καλά, αυτό εξυπακούεται και δεν υπάρχει κάποιος νοήμων που μπορεί να το αντικρούσει. Άλλωστε αυτό αποδείχθηκε με τη μετέπειτα πορεία του. Απλά και εγω θεωρώ οτι κάπως άκομψο εκ μέρους του Φοίβου που ακυρώνει πρακτικά αυτή του τη συνεργασία και συμπεριφέρεται λες και δεν υπήρξε ποτέ στη ζωή του ο Γιώργος Λεμπέσης.stelios έγραψε:Εγώ δεν πήρα θέση.Γεγονότα και δηλώσεις αναφέρω.Απλώς δεν μου αρέσει να ακούω πως κατέστρεψε τον Λεμπέση ο Φοίβος.minerboh έγραψε:Α, Στελούκο, σε αυτά έχει δίκιο η Λεμπέσω. Ήταν όντως ο πρώτος καλλιτέχνης που έβγαλε δίσκο απο τη σκουπιδοχέβεν και όντως για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα, η εταιρεία προωθούσε τα καμάρια του Trush Story. Eγω ε'ιχα ακούσει οτι είχε δει με πολύ στραβό μάτι το γεγονός του οτι ο Φοίβος είχε αρχίσει να στρέφεται στη προώθηση της καριέρας του πετρέλαιου. Και οπως και να το κάνεις η καριέρα του πετρέλαιου είναι σχεδόν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με αυτης Λεμπέσως. Το μόνο που διαφέρει είναι οτι το πετρέλαιο βγαίνει σε πίστες ακόμα ενω η Λεμπέσω έχει εξαφανιστεί εντελώς.stelios έγραψε:Είχε δώσει μια συνέντευξη αμέσως μετά την αποχωρησή του στο down town και έλεγε πως δεν συμφωνούσε με την τακτική της heaven να προωθεί τα παιδιά από το fame story.Είχε κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον Νίνο λέγοντας πως διαφήμιζαν περισσότερο εκείνον ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που πήγε στην heaven και την είχε στηρίξει ως νέα εταιρεία.
Η Έλλη νομίζω είχε αναφέρει ότι αποφάσισε να διακόψει από Heaven (και κατ' επέκταση Φοίβο) διότι δεν συμφωνούσε με την προοπτική που ήθελαν να την παρουσιάζουν πολύ σέξυ!minerboh έγραψε:ίσως να είναι παρατραβηγμένο οτι ο οίβος κατέστρεψε τη καριέρα του Λεμπέση. Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και οχι. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν τον κάλεσε στη συναυλία του. Και να του κρατάει μούτρα επειδή έφυγε απο την σκουπιδοχέβεν, αυτό δεν είναι δικαιολογία. Και η Έλλη είχε φύγει απο εκεί ζητώντας απαλλακτικό και τα λοιπά, έκανε και ενα δίσκο απο το οποίο ακούστηκαν κάποια κομμάτια και μάλιστα η ίδια έλεγε δεξιά και αριστερά οτι...''είναι ο καλύτερος δίσκος της καριέρας μου'' και τώρα βρίσκεται κάτω απο τις φτερούγες τους με την ηλίθια δικαιολογία οτι απο τη σκουπιδοχέβεν είχε πάρει διαζύγιο και όχι απο το Φοίβο.
Δεν νομίζω ότι η Πέγκυ βγήκε τόσο SEXY ποτέ όπως η Έλλη!manos έγραψε:pos akrivos th plasarane ws sexy k peiraxtike de mporw na katalavw.....ti diafora eixe apo zina,paparizou,pieridi ktl....as to gyrnouse sto entexno 'h as kykloforouse me rasa....ektos an th peiraxe pou eipe to sex....to opoio to eipe k sta mad...
Έχω μια ελπίδα να είναι υπό μια άλλη έννοια χορευτικό... Πάλι τσιφτετέλι της έδωσε;deba έγραψε:έρχεται τσοφτετελάκι λοιπόν
Το είχε περιγράψει ως παιχνιδιάρικο-γυναικείο.Ελπίζω να μην είναι σαν το Σου ρίχνω άκυρο.deba έγραψε:έρχεται τσοφτετελάκι λοιπόν
Μ άρεσε το Σου ρίχνω άκυρο κι ακόμα το ακούω ευχάριστα ενώ στην αρχή με είχε ξενίσει, αλλά θέλω άλλα πράγματα από την Καλλή όχι σουξεδάκια..stelios έγραψε:Το είχε περιγράψει ως παιχνιδιάρικο-γυναικείο.Ελπίζω να μην είναι σαν το Σου ρίχνω άκυρο.deba έγραψε:έρχεται τσοφτετελάκι λοιπόν
Ανεξάρτητα από το προσωπικό γούστο του καθενός αντικειμενικά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν της πρόσφερε τίποτα.MusicLover έγραψε:Μ άρεσε το Σου ρίχνω άκυρο κι ακόμα το ακούω ευχάριστα ενώ στην αρχή με είχε ξενίσει, αλλά θέλω άλλα πράγματα από την Καλλή όχι σουξεδάκια..stelios έγραψε:Το είχε περιγράψει ως παιχνιδιάρικο-γυναικείο.Ελπίζω να μην είναι σαν το Σου ρίχνω άκυρο.deba έγραψε:έρχεται τσοφτετελάκι λοιπόν
Συμφωνώ. Καμία σύγκριση με το Για πόσο ακόμη.. Με τέτοιο ύφος έπρεπε να συνεχίσει, δε μ αρέσει το σκυλάδικο για την Καλλή.stelios έγραψε:Ανεξάρτητα από το προσωπικό γούστο του καθενός αντικειμενικά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν της πρόσφερε τίποτα.MusicLover έγραψε:Μ άρεσε το Σου ρίχνω άκυρο κι ακόμα το ακούω ευχάριστα ενώ στην αρχή με είχε ξενίσει, αλλά θέλω άλλα πράγματα από την Καλλή όχι σουξεδάκια..stelios έγραψε:Το είχε περιγράψει ως παιχνιδιάρικο-γυναικείο.Ελπίζω να μην είναι σαν το Σου ρίχνω άκυρο.deba έγραψε:έρχεται τσοφτετελάκι λοιπόν
Αντιθέτως απογοήτευσε τους περισσότερους που είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις μετά το εξαιρετικό Για πόσο ακόμη.