MusicLover έγραψε:deba έγραψε:MusicLover έγραψε:Η Σπανού ναι, η Στέλλα δε νομίζω να έχει ξαναβγάλει παρόμοια φώτο. Αλλά κ πάλι δεν το θεωρώ τόσο κακό εφόσον είναι κουκλάρα κ σωματάρα γτ όχι; Τουλάχιστον αυτή δεν προκαλεί με προσωπικά κ δείχνει να την απασχολεί η δουλειά της περισσότερο..
ναι η δουλειά της φαίνεται ξεκάθαρα στη συγκεκριμένη φωτό

Ε εντάξει πρώτη φορά είναι. Η Σπανού έχει άλλες 800 τέτοιες κ χειρότερες. Και μ'αρέσει κ εμένα η Σπανού μην αγχώνεσαι. Απλά η Καλλή έχει φωνάρα κ γενικότερα δεν προκαλεί με τέτοια. Δεν είναι κ καμιά τρομερή φώτο. Η Δέσποινα έχει κάνει π.χ. πολύ χειρότερες χρόνια τώρα.
το "χειρότερες" σε εισαγωγικά
η Καλλή όντως είναι πολύ καλή από κοντά αλλά μόλις είδα τη φωτό μου ήρθε η Σπανού στο μυαλό
με τη διαφορά πως η Σπανού έχει και ένα πιο ροκ στυλάκι
ενώ η Καλλή έχοντας μεγαλύτερη επιτυχία το σε ρίχνω άκυρο (γιατί όσο κι αν θέλουμε να σκεφτόμαστε το για πόσο ακόμη εμείς αν πεις καλλή σε κάποιον που ασχολείται λιγάκι παραπάνω και προσέχει και τα μικρά ονόματα πρώτα το σου ρίχνω άκυρο θα σου πει) και στα σκαριά όπως το κόβω και άλλο αντίστοιχο κομμάτι βγάζει και τη σκυλού με αυτές τις φωτό και μου το κάνει χειρότερο
αν είναι όντως μόνο μία προς το παρόν οκ
αλλά την έχω για πιο class γυναίκα
δεν ξέρω βέβαια πως είναι και η υπόλοιπη φωτογράφιση