Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ilias16 έγραψε:Αν είναι να το πάμε με βάση την προτίμησή μας για έναρξη...θα διάλεγα Στέλλα.Με το που μπαίνει να πέφτει το μαγαζί
πωω τι είπες τώρα με έφτιαξες.και μόνο στην ιδέα φτιάχτηκα.
Τώρα για τον δίσκο που λέτε εγώ πιστεύω ότι αυτό που έλειπε ειδικά στον τελευταίο είναι η καψούρα.Ακόμα και τα ερωτικά που έχει ο δίσκος δεν είναι από τα τραγούδια που θέλεις να τα ακούσεις στα μπουζούκια και να πιεις ένα ουίσκι και να πετάξεις και κανα λουλούδι παραπάνω.
Και το "εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα" δεν είχε νόημα να μπει στον δίσκο ουσιαστικά είναι το αδελφάκι του "έχω αντέξει πολλά" ίδιο μοτίβο, ίδιο νόημα και κατά πολύ ανώτερο του "εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα".
Υ.Γ. Επιμένω πως θα βγει με κοινωνικό ή "μαυροφορούσα" ή κάποιο παλιότερο "πρόβατα" "τα κλεμμένα". Δεν σημαίνει πως θέλω να βγαίνει με κοινωνικό αντιθέτως απλά με όλα αυτά τα γεγονότα ετούτη τη στιγμή και μιας που δεν έχει και δεύτερο όνομα θα το θέλει και ο ίδιος τόσο πολύ όσο ποτέ άλλοτε.
81argus έγραψε:Θα σας φτιάξω όλους τώρα. Αν είναι να βγει με κοινωνικό θα γούσταρα να βγαίνει με το "όλα τα είδα" ε τι λέτε; Έχει να το πει και κάτι αιώνες...
Αλήθεια από πότε έχει να πει αυτήν την ανατριχίλα;
81argus έγραψε:Θα σας φτιάξω όλους τώρα. Αν είναι να βγει με κοινωνικό θα γούσταρα να βγαίνει με το "όλα τα είδα" ε τι λέτε; Έχει να το πει και κάτι αιώνες...
Κάποιος που πάει πρόβες πρέπει να τον "ψήσει".
Θα του το πω την άλλη εβδομάδα. Αυτό, το "Αν" και το "Πιο ξένη".
81argus έγραψε:Και το "εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα" δεν είχε νόημα να μπει στον δίσκο ουσιαστικά είναι το αδελφάκι του "έχω αντέξει πολλά" ίδιο μοτίβο, ίδιο νόημα και κατά πολύ ανώτερο του "εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα".
Υ.Γ. Επιμένω πως θα βγει με κοινωνικό ή "μαυροφορούσα" ή κάποιο παλιότερο "πρόβατα" "τα κλεμμένα". Δεν σημαίνει πως θέλω να βγαίνει με κοινωνικό αντιθέτως απλά με όλα αυτά τα γεγονότα ετούτη τη στιγμή και μιας που δεν έχει και δεύτερο όνομα θα το θέλει και ο ίδιος τόσο πολύ όσο ποτέ άλλοτε.
Για κανένα λόγο δε βγαίνει με κοινωνικό. Πόσω μάλλον με παλιό κιόλας. Το πιο ταιριαστό κοινωνικό κομμάτι πάντως θα ήταν η Αράχνη. Δε νομίζω πάντως, να έχει κάνει ποτέ δύο σερί χρονιές έναρξη με κοινωνικό. Ίσως μόνο με το Ήταν τρελός και την επόμενη του Γέρου κόσμου η καρδιά.
Και το Σώμα μου και το Πάρε με, και το Εικόνες..βασικά βάλτου λίγο να ακούσει τον Πολύχρωμα κι Έντονα να θυμηθεί τι δίσκους έβγαζε.
Ντάξει ρε συ jdarmody το ''σώμα μου'' και το ''πάρε με'' τα λέει συχνά σίγουρα θα τ' ακούσουμε δεν τα ξεχνάει αυτά, άλλα ξεχνάει χαχαχαχαχα
Προσωπικά το ''σώμα μου'' έχω βαρεθεί να το ακούω κιόλας όπως τον ''αετό''.
Και το Σώμα μου και το Πάρε με, και το Εικόνες..βασικά βάλτου λίγο να ακούσει τον Πολύχρωμα κι Έντονα να θυμηθεί τι δίσκους έβγαζε.
Μεγάλος jdarmody και πάλι.Ακριβώς αυτό.Βαλ'του να ακούσει το ''Πολύχρωμα και έντονα'' μήπως και δούμε άσπρη μέρα...
Το "δυο βοριάδες" το 'χει πει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια και δεν ήμουν ούτε μια φορά μέσα το έλεγε πάντα τις αντίθετες μέρες απ' αυτές που πήγαινα μου 'χει μείνει απωθημένο όπως και το "έρωτας είναι έρωτας" τι γκαντεμιά κι αυτή.
Scorpion86 έγραψε:ΘΑ έρθει για παράδειγμα ο Ρέμος με τον οποίο έχει πει "Οτι και ένα γεια που του είπα ήταν αρκετό γιατί τέτοια άτομα σε μαχαιρώνουν πισώπλατα" και να του δώσει να τραγουδήσει? Ούτε καν σε Πλούταρχους ή Μαζωνάκηδες.
Αυτα 8α ειναι κωλοτουμπες και δεν νομιζω να το κανει. Παλια το εχει κανει αλλα με μεγαλα ονοματα οχι με αυτους.
Έμαθα με ποιο τραγούδι ανοίγει το 1ο πρόγραμμα και μάλιστα θα το ντύσει με ωραία χορογραφία. Μην περιμένετε να το αποκαλύψω γιατί θα χαθεί η μαγεία. Ενα μπορώ να πω: Καταπληκτική επιλογή!