happy_end έγραψε:Εγώ πιστεύω πως ο Φοίβος το θεωρεί σουξέ και δυνατό το Καληνύχτα.

happy_end έγραψε:Εγώ πιστεύω πως ο Φοίβος το θεωρεί σουξέ και δυνατό το Καληνύχτα.
Για την δεκαετία του '90 ίσως, τώρα με τίποτα...happy_end έγραψε:Εγώ πιστεύω πως ο Φοίβος το θεωρεί σουξέ και δυνατό το Καληνύχτα.
Ούτε bonus track δε θα ήταν στις προφητείες, τις ευαισθησίες και στα άλλα παιδιά!ellhfan έγραψε:Για την δεκαετία του '90 ίσως, τώρα με τίποτα...happy_end έγραψε:Εγώ πιστεύω πως ο Φοίβος το θεωρεί σουξέ και δυνατό το Καληνύχτα.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το ότι το cd του Καρρά δεν έχει δυναμικά κομμάτια σουξέ. Πέρα από πολύ καλά κομμάτια, κομμάτια όπως το "Περαστικά της", "Παρακμή", "Τι άλλο",deba έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Γιατι ως γνωστον τραγουδουσε παντα μανο χατζηδακηθα σου απαντήσω μόνο στο τι περίμενα...GUNNER_10 έγραψε:Τωρα με τον φοιβο και ολα τα υπολοιπα καλα συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν βγαλουμε το Αλλαξα που ειχε μεσα ομολογουμενως 4-5 καλα τραγουδια και εκαναν και επιτυχια καποια απο αυτα(νησι,γυρισματα,αστερι μου κλπ) τι ακριβως περιμενατε απο τον φοιβο??
Μοιαζετε σαν μερικοι να κατεβηκατε χτες στην γη η λες και περιμενατε να πει αυτη τη παπατζα η κοκκινου για να πειτε " μα καλα θελει διαλειμμα"
στην Δέσποινα γιατί υπήρχαν αυτά τα 4-5 καλά κομμάτια;
κατά τη δική μου τη γνώμη το cd μάλιστα της Δέσποινας είναι 4-5 επιτυχίες αλλά όλα τα κομμάτια ήταν αξιόλογα
οκ...δική μου άποψη...
αλλά ακόμη και σε αυτούς που μπορεί να μην δέχονται το cd ως ένα καλό ως νοήμονες άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ήταν σκουπίδι όπως σχεδόν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτό που έγραψε στην Έλλη
επίσης ανέφερες το cd του Καρρά
δεν έχει κομμάτια δυναμικά, σουξέ, αλά έχει καλά λαϊκά κομμάτια για τον Καρρά που πάει να πει ότι ο Φοίβος ασχολήθηκε να γράψει ένα καλό cd όσο μπορεί πλεόν να το κάνει
αυτά μου δείχνουν πως ο Φοίβος μπορεί να κάτσει και να ασχοληθεί και να γράψει 3 κομμάτια το χρόνο καλά
3 την εβδομάδα όχι όπως θέλει να κάνει....χρειάζεται διάλειμμα αλλά δεν τον ενδιαφέρει να το κάνει γιατί έχει τα 5-10 παιδάκια γύρω του να τους δίνει το σουξέ της εβδομάδας και τέλος
όταν έχεις την Χατζήδου της δίνεις το κομμάτι που έγραψες πριν δύο μέρες
όταν έχεις μία τραγουδίστρια με δισκογραφία πίσω της και την έχεις αφήσει ένα χρόνο με ένα κομμάτι δεν της δίνεις ό,τι βρεις μπροστά σου!
αυτό το κομμάτι για εμένα είναι απαράδεκτο και δείχνει ότι ο Φοίβος δεν ενδιαφέρεται να δώσει στην Έλλη το κάτι παραπάνω
για την επιλογή της Έλλης να το πει δεν ξέρω τι να σχολιάσω! δεν πιστεύω ότι και το κακό αυτό κομμάτι θα το σπρώξει ο Φοίβος τόσο
ένα χρόνο έκατσε χωρίς κομμάτια γιατί ίσως ήλπιζε σε ένα "καρδιά από γυαλί" ακόμη πιστεύω που ήταν όμορφο κομμάτι ακόμη κι αν ήταν ένα
τώρα λοιπόν αν το ένα αυτό κομμάτι που μπορεί να της δώσει είναι αυτό το καληνύχτα ας ανοίξει τα μάτια της και κυρίως να βγάλει τη μαρμελάδα από τα αυτιά της!
προσωπικά για σουξέ θα μπορούσα να δω μόνο το περαστικά της...το είχα ξεχάσει είναι η αλήθεια! αυτό ναι! τα υπόλοιπα τα θεωρώ καλά για τους fans του καρρά...να πάρουν ένα cd και να το χαρούν...MusicLover έγραψε:Συμφωνώ σε όλα εκτός από το ότι το cd του Καρρά δεν έχει δυναμικά κομμάτια σουξέ. Πέρα από πολύ καλά κομμάτια, κομμάτια όπως το "Περαστικά της", "Παρακμή", "Τι άλλο",deba έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Γιατι ως γνωστον τραγουδουσε παντα μανο χατζηδακηθα σου απαντήσω μόνο στο τι περίμενα...GUNNER_10 έγραψε:Τωρα με τον φοιβο και ολα τα υπολοιπα καλα συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν βγαλουμε το Αλλαξα που ειχε μεσα ομολογουμενως 4-5 καλα τραγουδια και εκαναν και επιτυχια καποια απο αυτα(νησι,γυρισματα,αστερι μου κλπ) τι ακριβως περιμενατε απο τον φοιβο??
Μοιαζετε σαν μερικοι να κατεβηκατε χτες στην γη η λες και περιμενατε να πει αυτη τη παπατζα η κοκκινου για να πειτε " μα καλα θελει διαλειμμα"
κατά τη δική μου τη γνώμη το cd μάλιστα της Δέσποινας είναι 4-5 επιτυχίες αλλά όλα τα κομμάτια ήταν αξιόλογα
οκ...δική μου άποψη...
αλλά ακόμη και σε αυτούς που μπορεί να μην δέχονται το cd ως ένα καλό ως νοήμονες άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ήταν σκουπίδι όπως σχεδόν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτό που έγραψε στην Έλλη
δεν έχει κομμάτια δυναμικά, σουξέ, αλά έχει καλά λαϊκά κομμάτια για τον Καρρά που πάει να πει ότι ο Φοίβος ασχολήθηκε να γράψει ένα καλό cd όσο μπορεί πλεόν να το κάνει
αυτά μου δείχνουν πως ο Φοίβος μπορεί να κάτσει και να ασχοληθεί και να γράψει 3 κομμάτια το χρόνο καλά
3 την εβδομάδα όχι όπως θέλει να κάνει....χρειάζεται διάλειμμα αλλά δεν τον ενδιαφέρει να το κάνει γιατί έχει τα 5-10 παιδάκια γύρω του να τους δίνει το σουξέ της εβδομάδας και τέλος
όταν έχεις μία τραγουδίστρια με δισκογραφία πίσω της και την έχεις αφήσει ένα χρόνο με ένα κομμάτι δεν της δίνεις ό,τι βρεις μπροστά σου!
αυτό το κομμάτι για εμένα είναι απαράδεκτο και δείχνει ότι ο Φοίβος δεν ενδιαφέρεται να δώσει στην Έλλη το κάτι παραπάνω
για την επιλογή της Έλλης να το πει δεν ξέρω τι να σχολιάσω! δεν πιστεύω ότι και το κακό αυτό κομμάτι θα το σπρώξει ο Φοίβος τόσο
ένα χρόνο έκατσε χωρίς κομμάτια γιατί ίσως ήλπιζε σε ένα "καρδιά από γυαλί" ακόμη πιστεύω που ήταν όμορφο κομμάτι ακόμη κι αν ήταν ένα
τώρα λοιπόν αν το ένα αυτό κομμάτι που μπορεί να της δώσει είναι αυτό το καληνύχτα ας ανοίξει τα μάτια της και κυρίως να βγάλει τη μαρμελάδα από τα αυτιά της!
"Απουσιάζω" είναι σουξέ κ πολύ δυνατά. Όπως και πολύ δυνατές μπαλάντες όπως το "Δύσκολέ μου χαρακτήρα" και "Μελαγχολική μου αγάπη". Δεν ξέρω αν επηρεάζεστε πολλοί από το γεγονός ότι τα λέει η πολύ μπάσα φωνή του Καρρά αλλά τα κομμάτια του Καρρά τα θεωρώ πολύ δυνατά και από τις πιο δυνατές στιγμές του Φοίβου τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια που είναι στη spicy..
Κοιτα προφανως και στα cd με την βανδη επιβαλλοταν να ασχοληθει και καπως περισσοτερο.deba έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Γιατι ως γνωστον τραγουδουσε παντα μανο χατζηδακηθα σου απαντήσω μόνο στο τι περίμενα...GUNNER_10 έγραψε:Τωρα με τον φοιβο και ολα τα υπολοιπα καλα συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν βγαλουμε το Αλλαξα που ειχε μεσα ομολογουμενως 4-5 καλα τραγουδια και εκαναν και επιτυχια καποια απο αυτα(νησι,γυρισματα,αστερι μου κλπ) τι ακριβως περιμενατε απο τον φοιβο??
οκ...δική μου άποψη...
Agapicelia έγραψε:Egw exw na pw ena! Oti o prwtos pou eixe foivo tosa xronia kai eixe ta guts na ton afisei einai o Petrelis. Kai apoduknuetai oti kala ekane. Toulaxiston sto prwto single pou akousame einai makraaaaaaan kaluteros apo ta teleutaia xronia me ton foivo! Kai kalo tragoudi kai foveri ermineia. O foivos ektos pti exei sterepsei, tous vazei olous kai tragoudane stin tsita. Pisteuw auto tha epalitheutei k me tin despina.
Kai epalitheutike gia alli moa fora me elli. Xalia tragoudi k poia erminia??? Ampe mpa mplom tou leithe mplom... Tragoudi einai auto?
GUNNER_10 έγραψε:Γιατι ως γνωστον τραγουδουσε παντα μανο χατζηδακηmanos έγραψε:aaaa kalaaaaa.................ama to elege kamia kainourgia ksepetagmenh vlepe xatzidou tha elega ok...souxediariko.....alla gia kokkinou????de paei kala o foivos...akoma ena + loipon sto oti h Despoina de tha kanei cd mazi tou...epishs giati pleon mono syrtoroumpes....
egw pali exw kollhsei me ena palio ths ellhs (pali) apo thn ektos foivou epoxh..
1) δεν το λες και κομματάρα, αλλά αρκετά ωραίοAgapicelia έγραψε:1) evgale k einai k kommatara
2) oxi den ton eixe afisei o foivos. Teleutaio tou single itan to Na tis peis
3) milame gia tragoudistes pou einai katw apo 50... :-)
ellhfan έγραψε:1) δεν το λες και κομματάρα, αλλά αρκετά ωραίοAgapicelia έγραψε:1) evgale k einai k kommatara
2) και οι 2 μαζί το αποφάσισαν, όπως και με τη Δέσποινα
3) Το 1998 η Καίτη ήταν κάπου 36 χρονών...
Γράφεις πολλά, αλλά ουσία τίποτα!
Με τη Δέσποινα δεν νομίζω ότι τρέχει κάτι. Απλά πιστεύω πως είπαν να κάνουν αυτό το break. Ίσως να ήθελε η Δέσποινα να βγάλει δίσκο και ο Φοίβος είναι σε φάση του βγάζω μόνο digital. Πολλά πράγματα παίζονται, αλλά πιστεύω πως και οι δύο ειναι κολλητοί φίλοι όπως πάντα.Agapicelia έγραψε:ellhfan έγραψε:1) δεν το λες και κομματάρα, αλλά αρκετά ωραίοAgapicelia έγραψε:1) evgale k einai k kommatara
1) brosta s auta pou grafei o foivos teleutaia, nai to les KOMMATARA.
2) etsi lene, alla esy ti nomizeis? Itele o foivos na tous xasei kai na xasei ta pososta tou k 2 dika tou xartia apo ta xeria tou. Den nomizw...
3) egw den eipa oti to '98 itan 50. Lew oti to 2013 milame gia tragoudistes pou einai katw apo 50. Syn oti oi garbi efyge kai me tin mia pige xalia. Kai simplirwnw oti ama to pame etsi kai o terzis egine me ton foivo kai o remos episis alla fygane. Vasika milame gia epoxi Spicy kai gia ton Foivo sta xeirotera tou.
4) ama ola auta sou fainontai, "ousia tipota", mallon den katalavaineis kala kai auto einai diko sou provlima.
Agapicelia έγραψε:Syn oti oi garbi efyge kai me tin mia pige xalia. Kai simplirwnw oti ama to pame .ellhfan έγραψε:1) δεν το λες και κομματάρα, αλλά αρκετά ωραίοAgapicelia έγραψε:1) evgale k einai k kommatara
Eπίες να πεις τζιαι είπες. Τα μισά απ' αυτά έχουν κάνει τις μισές πωλήσεις απ' αυτές που αναφέρειςkillbill έγραψε:Agapicelia έγραψε:Syn oti oi garbi efyge kai me tin mia pige xalia. Kai simplirwnw oti ama to pame .ellhfan έγραψε:1) δεν το λες και κομματάρα, αλλά αρκετά ωραίοAgapicelia έγραψε:1) evgale k einai k kommatara
Γράφεις πολλά, αλλά ουσία τίποτα!Γράφει ο κάθε ανίδεος ότι του κατέβει.
.όταν ο Πετρέλης και οι υπόλοιποι κάνουν έστω ένα από αυτά της Καίτης χωρίς φοίβο τα ξαναλέμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τώρα που λέει και η Καιτούλα..
![]()
Δώρου θεού-50,000 Platinum
Τι θέλουνε τα μάτια σου 20,000 Platinum
Μια καρδιά- 40,000 2χ Platinum
Απλά τα πράγματα- 100,000 2χ Platinum
Έμμονες Ιδέες- 40,000 Platinum
ΕΣΜΟ - Gold
ΠΑΟΚ- Gold
πολύ χάλια πήγε τι να σου πω..και μην ξεχνάμε ότι η Γαρμπή έβγαλε τον φοίβο δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους
Τώρα σε λίγο θα πιάσουμε και τις πωλήσεις του Γεια... Επίσης φρέσκο...Nick_Man έγραψε:Τελικά το απλά τα πράγματα η κραυγή και το γεια πουλήσαν διπλά;![]()
Έλεος που πιάσαμε την κουβέντα προ 15ετίας για το Φοίβο και το αν τα πήγε καλά η Καίτη
δες το πμ σου Please, για να μην ανοίξουμε θέμα εδώ πέρα.killbill έγραψε:έχουμε διαφωνήσει παμπολλες φορές για τις πωλήσεις της Καίτης μην το κάνουμε και στο θέμα της Κοκκίνου![]()
εσύ μετράς μόνο τα status.. βέβαια με 2 μέτρα και 2 σταθμά για την Άννα δεν κάνεις το ίδιο![]()
η απάντηση μου απλά ήταν για το πόσο "χάλια" πήγε η Καίτη μετά τον Φοίβο..αν αυτό είναι το χάλι τότε θέλω και εγώ
Επίσημα αυτά που ανέφερε ο killbill γνωρίζουμε όλοι, τώρα για πέντε πάνω - πέντε κάτω...!Entek έγραψε:
Eπίες να πεις τζιαι είπες. Τα μισά απ' αυτά έχουν κάνει τις μισές πωλήσεις απ' αυτές που αναφέρεις