chris3m έγραψε:happy_end έγραψε:Εγώ πιστεύω πως ο Φοίβος το θεωρεί σουξέ και δυνατό το Καληνύχτα.

Συμφωνώ σε αυτό, μόνο που η πραγματικότητα απέχει πολύ!
Το θέμα είναι οι συνεργάτες που έχει τι του λένε??? Τα υπόλοιπα "αυτιά" εκεί τι ακούνε???
Εδώ εμείς καμια 20σαριά άτομα και σε έναν δεν άρεσε... αυτοί τι σκέφτονται ότι είναι συναρπαστικό???
πραγματικά έχω την απορία όμως...
Απ' ότι έχω καταλάβει εδώ και κάποια χρόνια, ο ίδιος τείνει να επιλέγει συνεργάτες που συμφωνούν μαζί του. Μεγάλο λάθος και μεγάλη κατάρα για οποιονδήποτε επαγγελματία, πόσο μάλλον για έναν δημιουργό.
Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει αποκλειστικά στο λαϊκό ρεπερτόριο, προσπαθώντας να τροφοδοτήσει την αλυσίδα λαϊκό σουξέ - ο τραγουδιστής θα βρει καλό μαγαζί - θα πάρει ποσοστά η Spicy.
Με εξαίρεση το Άλλαξα και κάποια κομμάτια του Νίνο, αυτό βλέπω. Μόνο λαϊκά, και σε επίπεδο παραγωγής τα πολύ-πολύ βασικά, μην το κουράζουμε. Κουπλέ - ρεφρέν με φωνητικά, 2ο κουπλέ - ρεφρέν με φωνητικά, καπάκι το μισό ρεφρέν χωρίς φωνητικά κι έπειτα το άλλο μισό ρεφρέν με φωνητικά ξανά. Το έκανε στα Γυρίσματα, στο Νησί, στο Περαστικά της, στο Τόσο περίπου σ' αγαπώ, στο Άλλη φάση της Σπανού .... και σε πολλά άλλα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...