Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Θα βγάλει σινγκλ. Κι αν ναι, τώρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή. Λίγο πριν αρχίσει στο Φαντασία;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:Χαχαχα όχι βρε. Το Λύσε Κούκλα το έκανε χορογραφία πέρυσι στην έναρξη του δεύτερου προγράμματος. Απλά θέλει να πει να μην κάνουμε και συνειρμούς με τη λέξη ''φαντασία'' αφού το είχε αποφασίσει από Φωταέριο. Το Καλέ μου άγγελε είναι κατά πάσα πιθανότητα.
E ναι συνειρμούς με το φανατασία πολύ ακραίο γιατί δε είναι ούτε νέα κομμάτια ούτε κάτι από παλία που έχει γίνει σήμα κατατεθέν..Και εγώ αρχικά αυτό σκέφτηκα γιατί το λύσε κούκλα το έκανε πέρυσι και ήταν και εναρξη β προγράμματος..Ωστόσο μου φαίνεται πολύ καλό για να ναι αληθινό, είναι η προτίμηση των περισσότερων και γενικά ο Νότης πάντα κάνει το απρόβλεπτο και όχι το αναμενόμενο :lol: ..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Θα βγάλει σινγκλ. Κι αν ναι, τώρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή. Λίγο πριν αρχίσει στο Φαντασία;
Αναμενόμενο θα έλεγα και να βγάλει σινγκλ το συγκεκριμένο και να το ντύσει με χορογραφία και να κάνει έναρξη με αυτό. Το θέμα είναι τι γκελ θα κάνει στον κόσμο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Θα βγάλει σινγκλ. Κι αν ναι, τώρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή. Λίγο πριν αρχίσει στο Φαντασία;
Αναμενόμενο θα έλεγα και να βγάλει σινγκλ το συγκεκριμένο και να το ντύσει με χορογραφία και να κάνει έναρξη με αυτό. Το θέμα είναι τι γκελ θα κάνει στον κόσμο.
Eπειδή μιλάμε υποθετικά αν είναι το συγκεκριμένο τραγούδι θα κάνει γκελ στο κόσμο..Το θέμα είναι ότι για τα ραδιόφωνα που παίζουν καψούρο-Πάολες και τσιφτετέλια δεν είναι ότι καλύτερο..Ίσως να πρέπει να το σπρώξει και η εταιρεία λίγο να ακουστεί και μετά ο κόσμος θα το ζητάει..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το κομμάτι αυτό έχει όλα τα φόντα να γίνει ραδιοφωνική επιτυχία μαζί μ' ένα ωραίο βιντεοκλίπ. Αν το βιντεοκλίπ τραβήξει τον κόσμο μιας και το θέμα του είναι ευαίσθητο και ο κόσμος αγκαλιάζει τα βιντεοκλίπ που έχουν κάποιο ευαίσθητο μήνυμα μέσα όπως έχουμε δει κατά καιρούς. Αυτό που προέχει πάντα υποθετικά αν μιλάμε γι' αυτό το κομμάτι είναι ένα κλιπ που θα συγκινήσει τον καθένα νοτικό και μη...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Βασικά ο κόσμος έχει δείξει ότι θέλει εύθυμο τραγούδι. Τραγούδι που θα μπει και στα μαγαζιά θα το ακούει παντού και θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Το συγκεκριμένο δεν μπορεί να επιτελέσει αυτό το ρόλο. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι. Και είναι και κάτι διαφορετικό από όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Σ΄ένα κοινό που εκτιμά και θέλει το καλό τραγούδι θα βρει απήχηση, αλλά προσωπικά δεν περιμένω να γίνει και σουξέ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

To δέσατε εσείς ότι είναι αυτό το κομμάτι. Κρατήστε και καμία πισινή, μην είναι άλλο και απογοητευτείτε... :lol:
bebest

81argus έγραψε:Το κομμάτι αυτό έχει όλα τα φόντα να γίνει ραδιοφωνική επιτυχία μαζί μ' ένα ωραίο βιντεοκλίπ. Αν το βιντεοκλίπ τραβήξει τον κόσμο μιας και το θέμα του είναι ευαίσθητο και ο κόσμος αγκαλιάζει τα βιντεοκλίπ που έχουν κάποιο ευαίσθητο μήνυμα μέσα όπως έχουμε δει κατά καιρούς. Αυτό που προέχει πάντα υποθετικά αν μιλάμε γι' αυτό το κομμάτι είναι ένα κλιπ που θα συγκινήσει τον καθένα νοτικό και μη...
Σωστό και επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο προσφέρεται για ένα ωραίο κλιπ όπως επίσης και για μια χορογραφία αλλά garry με το κλιπ από πίσω να παίζει..Και τον άρχοντα να ερμηνεύει ανατριχίλα θα είναι η είσοδος στη πρεμίερα :thumbup:
YΓ:Scorpion μη μας το χαλάς τόσο όνειρα κάναμε :lol:
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Γιατί τόση μυστικότητα ρε παιδιά? Δεν θα το μαθουμε ετσι και αλλιώς σε λίγο καιρό? Αποκλείεται να μείνει κρυφό μέχρι την έναρξη. Πες το βρε Scorpion, για να πούμε και την γνώμη μας, μην συζητάμε υποθετικά. Εκτός και αν δεν είναι σίγουρο πως θα είναι αυτό , οπότε καλά κάνεις και δε το λες. Οσον αφορά τους τραγουδιστές που πάνε από δω και από κει μόνο και μόνο για να μείνουν στην επικαιρότητα και να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους, δυστυχώς αυτά είναι σημάδια των καιρών που ζούμε. Ευτυχώς που ο Νοτης μένει στην απέξω τόσα χρόνια, και δε συμμετέχει σε αυτό το πλανόδιο τσίρκο. Επίσης εγω κρατάω τις επιφυλάξεις μου για μελλοντικό σχήμα Νότης -Πάολα, μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να γίνει ένα τέτοιο σχήμα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

djibril έγραψε:Γιατί τόση μυστικότητα ρε παιδιά? Δεν θα το μαθουμε ετσι και αλλιώς σε λίγο καιρό? Αποκλείεται να μείνει κρυφό μέχρι την έναρξη. Πες το βρε Scorpion, για να πούμε και την γνώμη μας, μην συζητάμε υποθετικά. Εκτός και αν δεν είναι σίγουρο πως θα είναι αυτό , οπότε καλά κάνεις και δε το λες. Οσον αφορά τους τραγουδιστές που πάνε από δω και από κει μόνο και μόνο για να μείνουν στην επικαιρότητα και να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους, δυστυχώς αυτά είναι σημάδια των καιρών που ζούμε. Ευτυχώς που ο Νοτης μένει στην απέξω τόσα χρόνια, και δε συμμετέχει σε αυτό το πλανόδιο τσίρκο. Επίσης εγω κρατάω τις επιφυλάξεις μου για μελλοντικό σχήμα Νότης -Πάολα, μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να γίνει ένα τέτοιο σχήμα.
Όποιος θέλει να το πει, ας το πει, εγώ δεν θα το κάνω. Γενικά, οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα, δεν θα αποκαλύψω ότι τυχόν μάθω, γιατί δεν μου αρέσει αυτό που γινόταν προηγούμενα χρόνια που το μαρτυρούσαν κάποιοι Νοτικοί και δεν υπήρχε αυτή η περιέργεια-αγωνια για το τι θα δούμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πολύ καλή επιλογή όπως και τα υπόλοιπα που προβάρει ή θα προβάρει προσεχώς...Δείχνει πιο ψαγμένος. Οσο για το εάν είναι σίγουρο, για τον Νότη μιλάμε. Μπορεί να κάνει ανατροπή στο παρα πέντε ιδιαίτερα εάν κυκλοφορήσει όπως πέρσι κάνα βιντεάκι από τις πρόβες και να πάει με άλλο...
81argus

Εδώ η Παπαρίζου έχει βγάλει εδώ και σχεδόν 1 χρόνο το τραγούδι "Όταν άγγελοι κλαίνε" ένα μετριότατο τραγούδι κι ακόμα 1 χρόνο μετά είναι στο Top 20 γιατί το κλιπ του έχει μήνυμα την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Ο κόσμος αναζητάει καθημερινά οτιδήποτε έχει να κάνει σε σχέση κατά του καρκίνου, κατά του aids, κατά του boullying... Ο Νότης έχει ένα τέτοιο τραγούδι και δεν το έχει εκμεταλλευτεί ακόμα, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο ένα τέτοιο τραγούδι και να το θάψει, επιβάλλεται να το ντύσει με όμορφες εικόνες... Αν ήμουν σκηνοθέτης θα έφτιαχνα μια ιστορία κατά του καρκίνου γι' αυτό το τραγούδι και ίσως να μην έβαζα και τον ίδιο να παίξει στο κλιπ. Ένα μικρό κοριτσάκι που έχασε την μάνα του από καρκίνο ή μια μάνα που πάσχει η κορούλα της από καρκίνο. Ανατρίχιασα και μόνο που το σκέφτομαι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Argus φτιάξε ένα ωραίο βίντεο σαν άλλα που έχεις και στείλτο, σιγά μην τους κόψει εκεί στην Cobalt.. :fryingpan:
bebest

Στο θέμα αυτό πάντως δε υπάρχει κ τόση μυστικό πάθεια. Θυμαμαι χαρκτηριστικα χρονιές που μουσικά σαιτ πάνε στις πρόβες και το αποκαλύπτουν..Αυτό βέβαια λίγες μέρες πριν την έναρξη από τώρα δύσκολο..
Υγ:πάμε όλοι οι Νοτικοι για βομβαρδισμό στη Cobalt μήπως ξυπνήσει και κάνει τίποτα :lol:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Έτσι όπως τα λέει ο Scorpion το "Εγώ" συμπεραίνω ότι είναι.Όσο για το "Δεν θα πετάξουμε" δύσκολα πιστεύω να έβγαζε χορογραφία πάλι με αυτό,αφού όταν το πρωτοείχε πει πάλι με χορογραφία το παρουσίαζε. Όσο για τα τραγούδια που προβάρει που δεν είναι δικά του,μήπως συγκλίνει σε τραγούδια Μητροπάνου;;;...λέω εγώ τώρα (εδώ τολμά και τα αγγίζει η Πέγκυ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ilias16 την Τρί Νοέμ 17, 2015 5:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
81argus

jdarmody έγραψε:Argus φτιάξε ένα ωραίο βίντεο σαν άλλα που έχεις και στείλτο, σιγά μην τους κόψει εκεί στην Cobalt.. :fryingpan:
Κι αυτά που έχω φίλε μου τα έχουν αποκλείσει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

H Πέγκυ τραγουδάει Μητροπάνο επειδή είχε φιλική σχέση μαζί του, είχε συνεργαστεί μαζί του και γενικά είχε άλλη επαφή με Μητροπάνο.
Αλλο ερώτημα τώρα. Σε 24 μέρες γίνεται η πρεμιέρα, αφίσες θα βγουν? Κι αν ναι πότε? Ετσι διαφημίζεται το σχήμα, όχι με τις ζωγραφίες της πλάκας (στην πλειοψηφία τους) που αναρτά η σελίδα του μαγαζιού στην σελίδα της.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε:Έτσι όπως τα λέει ο Scorpion το "Εγώ" συμπεραίνω ότι είναι.Όσο για το "Δεν θα πετάξουμε" δύσκολα πιστεύω να έβγαζε χορογραφία πάλι με αυτό,αφού όταν το πρωτοείχε πει πάλι με χορογραφία το παρουσίαζε. Όσο για τα τραγούδια που προβάρει που δεν είναι δικά του,μήπως συγκλίνει σε τραγούδια Μητροπάνου;;;...λέω εγώ τώρα (εδώ τολμά και τα αγγίζει η Πέγκυ).
Για κανένα λόγο το ''Εγώ''. Τι χορογραφία να κάνει ο Garry στο Εγώ; Είναι αστέρι ο άνθρωπος αλλά όλα έχουν κι ένα όριο! :lol: Βασικά τζάμπα το ζαλίζουμε, θα το βγάλει ο Λεμπιδάκης σε καμιά βδομάδα και δεν θα έχει κανένα νόημα αυτή η αναμονή. Εξάλλου πάντα το μαθαίνουμε το τραγούδι της έναρξης, πήγε ποτέ κανείς και δεν το ήξερε;
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε:
ilias16 έγραψε:Έτσι όπως τα λέει ο Scorpion το "Εγώ" συμπεραίνω ότι είναι.Όσο για το "Δεν θα πετάξουμε" δύσκολα πιστεύω να έβγαζε χορογραφία πάλι με αυτό,αφού όταν το πρωτοείχε πει πάλι με χορογραφία το παρουσίαζε. Όσο για τα τραγούδια που προβάρει που δεν είναι δικά του,μήπως συγκλίνει σε τραγούδια Μητροπάνου;;;...λέω εγώ τώρα (εδώ τολμά και τα αγγίζει η Πέγκυ).
Για κανένα λόγο το ''Εγώ''. Τι χορογραφία να κάνει ο Garry στο Εγώ; Είναι αστέρι ο άνθρωπος αλλά όλα έχουν κι ένα όριο! :lol: Βασικά τζάμπα το ζαλίζουμε, θα το βγάλει ο Λεμπιδάκης σε καμιά βδομάδα και δεν θα έχει κανένα νόημα αυτή η αναμονή. Εξάλλου πάντα το μαθαίνουμε το τραγούδι της έναρξης, πήγε ποτέ κανείς και δεν το ήξερε;
Με τον όρο "σύγχρονος χορός" πλέον οι χορογράφοι μπορούν να ντύσουν οποιοδήποτε τραγούδι ανεξαρτήτου είδους και ρυθμού.

Scorpion μπορεί να είχαν ιδιαίτερες σχέσεις Πέγκυ -Μητροπάνος αλλά σαν μεγέθη απέχουν αιώνες.Ενώ ο Νότης είναι του ίδιου βεληνεκούς...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Προφανώς, πλάκα κάνω. Το Εγώ είναι στη θέση 7 του δίσκου και λογικά είναι το αγαπημένο του Νότη. Δε θεωρώ όμως ότι έκανε γκελ πέρυσι στο Φωταέριο. Επίσης θεωρώ ότι βγήκε σε κλιπ για να αποκαταστήσουν και τη μη αναφορά του Καρρά στους συντελεστές. Εξάλλου, δεν τη λες και καταπληκτική επιλογή όπως ανέφερε ο Scorpion. Oπότε πάμε για Καλέ μου Άγγελε και ανατριχίλα με το Νότη να λέει ''το τελευταίο..το πιο ωραίο..το πιο μεγάλο..σας αγαπώ..'' :lol: :shablon_03:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
jdarmody έγραψε:Argus φτιάξε ένα ωραίο βίντεο σαν άλλα που έχεις και στείλτο, σιγά μην τους κόψει εκεί στην Cobalt.. :fryingpan:
Κι αυτά που έχω φίλε μου τα έχουν αποκλείσει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων χαχαχαχα
Εξαιρετική η ιδέα σου πάντως. Θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιο τέτοιο μήνυμα το συγκεκριμένο τραγούδι. Μου θυμίζει εποχές Σώμα μου η ιδέα σου, που αρχικά έλεγαν ότι πρόκειται για ερωτικό κομμάτι, αλλά έκαναν το βίντεο-κλιπ όπως το έκαναν και πήρε άλλο νόημα το τραγούδι. Ίσως από τα καλύτερα βίντεο-κλιπ τα τελευταία 20 χρόνια.
Απάντηση