prokalei kai pali o Sfakianakhs

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
masilnto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masilnto »

Πάντως,έχω ακούσει live πριν λίγα χρόνια σε ραδιοφωνική εκπομπή το Νότη να κριτικάρει τη φωνή του Καζαντζίδη. :shock:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

masilnto έγραψε:Πάντως,έχω ακούσει live πριν λίγα χρόνια σε ραδιοφωνική εκπομπή το Νότη να κριτικάρει τη φωνή του Καζαντίδη. :shock:
Όχι ακριβώς, έχει πεί πως θαυμάζει τον Καζαντζίδη ώς φωνή και για τις φωνητικές ικανότητες που είχε, αλλά δεν του άρεσει που άλλιως μιλούσε και αλλιώς τραγουδούσε, οτι δηλάδη τοποθετούσε την φωνή όπως αυτός ήθελε...

Φυσικά και δεν συμφωνώ μαζί του, όχι στο γεγόνος οτί αυτό συνέβαινε, αλλά στο ότι δεν το βρίσκω απαράιτητα κακό...
masilnto

είπε ότι είπες,μετά το αλλά σου.
Και μάλιστα συμπλήρωσε "εγώ δεν λέω αν αυτό είναι καλό ή κακό"
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

an isxuei auto milame gia mia apo tis megaluteres p@pes tou noth
Ψυχή για τα σίδερα...
Άβαταρ μέλους
J&B

masilnto έγραψε:είπε ότι είπες,μετά το αλλά σου.
Και μάλιστα συμπλήρωσε "εγώ δεν λέω αν αυτό είναι καλό ή κακό"
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει
Ποιό "αλλά"; μπερδέυτηκα :? ,
εννοώ ότι δεν βρισκώ κατί κακό που ο Καζατζίδης τραγουδούσε μέ αυτό τον τρόπο
NARKOTIKO

J&B έγραψε:
Όχι ακριβώς, έχει πεί πως θαυμάζει τον Καζαντζίδη ώς φωνή και για τις φωνητικές ικανότητες που είχε, αλλά δεν του άρεσει που άλλιως μιλούσε και αλλιώς τραγουδούσε, οτι δηλάδη τοποθετούσε την φωνή όπως αυτός ήθελε...

...
j&b o masilnto mallon thelei na pei pws o sfakianakis den eipe auto pou tonisa me megala grammata,alla mono to upoloipo pou exeis grapsei.
Ψυχή για τα σίδερα...
Άβαταρ μέλους
J&B

"...δεν ειμαι Καζαντζιδικος γιατι ο Καζαντζιδης επειδή ειχε τοποθετησει την φωνη του και δεν ηταν αυτο που πηγαια εβγαινε μεσα απο το σωμα του,
τον θαυμαζω ως ενα λαρυγγι που κανει αυτα που κανει, γνωριζοντας ομως την πραγματικη του φωνη, εχω ενστασεις..."
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

den vriskw kati pou na prokalei sta logia tou... auti ti fora.

oso an poula h' oxi o sfak pistevw pws parousiazei mia megali kampsi. megaliteri ap oti i diskografia genikotera...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

den vriskw kati pou na prokalei sta logia tou... auti ti fora.

oso an poula h' oxi o sfak pistevw pws parousiazei mia megali kampsi. megaliteri ap oti i diskografia genikotera...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
masilnto

J&B έγραψε:"...δεν ειμαι Καζαντζιδικος γιατι ο Καζαντζιδης επειδή ειχε τοποθετησει την φωνη του και δεν ηταν αυτο που πηγαια εβγαινε μεσα απο το σωμα του,
τον θαυμαζω ως ενα λαρυγγι που κανει αυτα που κανει, γνωριζοντας ομως την πραγματικη του φωνη, εχω ενστασεις..."
Ακόμη κι έτσι να το είπε,μού δίνει την αίσθηση ότι κάθεται σε ένα θρόνο και κρίνει τους πάντες & τα πάντα.Βέβαια,για να λέμε και του στραβού το δίκιο,στην ίδια συνέντευξη είπε ότι τον εαυτό του τον θεωρεί μέτριο τραγουδιστή.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

masilnto έγραψε:
J&B έγραψε:"...δεν ειμαι Καζαντζιδικος γιατι ο Καζαντζιδης επειδή ειχε τοποθετησει την φωνη του και δεν ηταν αυτο που πηγαια εβγαινε μεσα απο το σωμα του,
Ακόμη κι έτσι να το είπε,μού δίνει την αίσθηση ότι κάθεται σε ένα θρόνο και κρίνει τους πάντες & τα πάντα.Βέβαια,για να λέμε και του στραβού το δίκιο,στην ίδια συνέντευξη είπε ότι τον εαυτό του τον θεωρεί μέτριο τραγουδιστή.
gia na kalipsei thn ma...a pou aradiase...giati se allh sinenteuxi eipe pos theorei ton eauto tou protathliti... :wink:
NARKOTIKO

GUNNER_10 έγραψε:
masilnto έγραψε:
gia na kalipsei thn ma...a pou aradiase...giati se allh sinenteuxi eipe pos theorei ton eauto tou protathliti... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ψυχή για τα σίδερα...
Απάντηση