Η Εξαφάνιση Της Καλομοίρας!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

MEDIA έγραψε:
Krouela έγραψε:Bravo Carol 8)
h despoina giati kathete sth heaven? :lol:

o mazw diavasa thn kanei.. :o
Ti na kani ki'afti pia. Kai milame gia mikra onomata, kai o Mazo kala kani pou fevgi, itan tragiko lathos pou efige apo tin Universal tote...
Krouela agapes mou, Krouela
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Krouela έγραψε:
MEDIA έγραψε:
Krouela έγραψε:Bravo Carol 8)
h despoina giati kathete sth heaven? :lol:

o mazw diavasa thn kanei.. :o
Ti na kani ki'afti pia. Kai milame gia mikra onomata, kai o Mazo kala kani pou fevgi, itan tragiko lathos pou efige apo tin Universal tote...
e den mporeis na peis omws to savvato pou eixe vgalei o mazw sth heaven htan poli kalo cd me polla soukse kai ton anevase tote.. :wink: :wink:
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

I sinoliki poria tou stin Heaven den itan kai toso kala, opos stin Universal
Krouela agapes mou, Krouela
MEDIA
Επικοινωνία:

Krouela έγραψε:I sinoliki poria tou stin Heaven den itan kai toso kala, opos stin Universal
e sigkrinoume kai alles epoxes.opws kai na xe kai gw symfwnw pou feugei apo heaven..kai to xeimwna tha nai me natasa sto votaniko.yupi 8)
MEDIA
Επικοινωνία:

Η Καλομοίρα Μιλάει
Και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη.

Από τη χροιά και μόνο της φωνής της, καταλαβαίνω ότι το παράπονο την πνίγει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όπως την ακούω να προσπαθεί με θέρμη να λύσει το μυστήριο της εξαφάνι­σής της, μου έρχεται στο μυαλό μία φρά­ση που μου είχε πει, σε ανύποπτο χρόνο, κατά τη διάρκεια του promo tour της για τη Eurovision : «Ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν ότι επειδή δεν μιλάω καλά ελληνικά δεν κα­ταλαβαίνω κιόλας και παίρνουν την καλο­σύνη μου για αδυναμία!».

Εικόνα

- Στο παρελθόν είχαν γίνει διάφορα περι­στατικά, τα οποία τα προσπερνούσα και έδινα συνέχεια ευκαιρίες. Και ξανά. Και ξανά! Μία μέρα πριν φύγω, είχα ένα ρα­ντεβού με κάποιους ανθρώπους του χώ­ρου -δεν θέλω να πω ονόματα- και εκεί κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Θα μου έκαναν και πάλι τις ίδιες βλακείες από την αρχή. Την επόμενη μέρα θα έφευγε η μητέρα μου για την Αμερική.

- Έχω κάνει συμφωνίες, για τις οποίες πραγματι­κά ντρέπομαι. Έχω υπογράψει συμβόλαια που είναι για τα σκουπίδια. Δεν θέλω να πω ότι με εκμεταλλεύτηκαν, αλλά ειλικρι­νά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη. Μου έχει τύχει σε συνεργασίες μου να είμαι με ανθρώπους του χώρου, να τους προτείνω να λογαριαστούμε και να μου πουν τι μου χρωστάνε και τι τους χρωστάω και όταν έπρεπε να μου δώσουν αυτά που μου αναλογούσαν, μου είπαν «Είσαι σίγουρη ότι αυτό είχαμε συμφωνήσει; Μήπως δεν κα­τάλαβες καλά τα ελληνικά;».

- Δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έγινε, για­τί πιστεύω ότι αφορά εμένα και τους αν­θρώπους που εμπλέκονται σε αυτό. Αλλά σίγουρα υπήρχαν πολλά πράγματα που γίνονταν στο παρασκήνιο και πολλές κα­ταχρήσεις που ξέφυγαν από τον έλεγχο. Σε άλλες, πάλι, περιπτώσεις μου ζητού­σαν να εμφανιστώ κάπου, γιατί και καλά αυτός που το οργάνωνε ήταν κολλητός κάποιου άλλου, και όταν έφτανα εκεί δι­απίστωνα ότι δεν τον ήξεραν καν! Κου­ράστηκα να μου λένε ψέματα και να προ­σπαθούν να με κοροϊδεύουν! Μια άλλη φορά, πάλι, μου είχαν ζητήσει να πάω σε μια επαρχιακή πόλη για να υπογράψω αυ­τόγραφα στα παιδιά. Τελικά με έβαλαν να πληρώσω ακόμη και τα αυτόγραφα από την τσέπη μου. Είναι ένα σωρό μικρά πράγ­ματα και άλλα μεγαλύτερα που με έκαναν να πω «ως εδώ».

- Έχω ακόμη μερικά σημάδια στο σώμα μου, τα οποία είναι από το άγχος και τις στενοχώριες που πέρασα. Ξέρεις κάτι; Η ζωή είναι όμορφη, όταν μπορείς να κά­νεις όνειρα και μπορείς να τη ζεις όπως θέλεις εσύ και όχι όπως θέλουν οι άλλοι. Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να παρεξήγησαν αυτή μου την ενέργεια και να είπαν «Αυτή που μιλάει για επαγγελματισμό εξαφανίζε­ται, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν», αλλά δεν άντεχα άλλο. Νομίζω ότι όσοι με ξέ­ρουν καλά δεν πρόκειται να με παρεξη­γήσουν, αλλά πραγματικά υπήρχαν λό­γοι που με έκαναν να ενεργήσω έτσι. Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα «Ας πάω στην Αμερική».

- Αυτό που μπορώ να σου πω αυτήν τη στιγμή είναι ότι έχω απογοητευτεί πολύ. Και ήρθα εδώ για να πάρω θετική ενέρ­γεια και να σκεφτώ τι πραγματικά θέλω να κάνω. Δεν έχω πει ούτε ότι θα σταματήσω να τραγουδάω στην Ελλάδα ούτε ότι δεν θα σταματήσω. Απλά χρειαζόμουν ένα δι­άλειμμα. Από εκεί και μετά δεν ξέρω...

- Δεν παντρευτήκαμε ακόμη με τον Γιώργο, αλλά αρραβωνιαστήκαμε. Ήταν η πιο ευ­τυχισμένη νύχτα της ζωής μου. Τα είχε ορ­γανώσει όλα μόνος του και πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα! Μου πρό­τεινε ένα βράδυ να πάμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι σε ένα εστιατόριο στο Μανχάταν. Φτάνουμε λοιπόν και εκεί που καθόμα­σταν στο τραπέζι, έρχεται ο σερβιτόρος και του λέει: «Κύριε Γιώργο, έχετε τηλέφω­νο». Είχαν συνεννοηθεί με όλο το προσωπι­κό και προσποιήθηκαν ότι το ζευγάρι που ήταν να είναι μαζί μας, έμπλεξε στην κίνη­ση, οπότε μου πρότειναν να ξεκινήσουμε εμείς το φαγητό μας και θα έρχονταν μετά για το γλυκό. Πραγματικά, αρχίζουμε να τρώμε και λίγο πριν έρθει το επιδόρπιο, γέμισε όλος ο ουρανός με πυροτεχνήμα­τα, μιας και ήταν η μέρα της Ανεξαρτησίας. Εκεί, λοιπόν, που χαζεύαμε τη θέα έξω από το παράθυρό μας, έρχεται το γλυκό που ήταν μία τεράστια σοκολατένια καρδιά με ένα λευκό τριαντάφυλλο. Γονατίζει και μου λέει: «Carol -γιατί έτσι με φωνάζουν στην Αμερική-, θα με παντρευτείς;». Και όπως γυρνάω διαπιστώνω ότι έχουν φύγει όλοι από το εστιατόριο για να δουν τα πυρο­τεχνήματα και ήμασταν μόνοι μας. Ήταν πολύ ρομαντικό!

Τι θα συμβεί τελικά με την Καλομοίρα; Θα επιστρέψει; Θα εγκαταλείψει το τραγούδι; Γράψε στα σχόλια τις δικές σου εικασίες.

Και διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από miss_understood »

Oλα αυτά μετά τη Eurovision τα θυμήθηκε???
MEDIA
Επικοινωνία:

tote ta pire sth krana.. :lol:
Άβαταρ μέλους
freddaras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freddaras »

πλακα μας κανει η καλομοιρα.........

θεε μου τι αλλο θα δουμε........ :roll: :roll:
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

PEIRAZEI POU EGW XAIROMAI POU EFIGE?? :lol: :lol: :lol:
ftanoun ta niaourismata...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

erxete ton Aygousto pisw lene
Παρε ανασα και παμε...
eye_of_the_beast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eye_of_the_beast »

giati den mas lypate? na meinei sthn amerika :?
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

H ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ! :P :lol: :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
MEDIA
Επικοινωνία:

isws erthei ton augousto gia liges meres.profanw sotan erthei tha pesoun oloi panw ths kai to skeftete akoma.. :)
GUNNER_10

antidoto έγραψε:erxete ton Aygousto pisw lene
na sou pw thn alitheia den koitaxa kan ta post...olokliro thema gia thn kalomoira... :lol:
MEDIA
Επικοινωνία:

GUNNER_10 έγραψε:
na sou pw thn alitheia den koitaxa kan ta post...olokliro thema gia thn kalomoira... :lol:
giati se enoxlei toso h kalomoira?? :lol:
katerina57

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από katerina57 »

Καλα εκανε και εφυγε αφου της φεροντουσαν ετσι :mplastri:
GUNNER_10

MEDIA έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
giati se enoxlei toso h kalomoira?? :lol:
den me enoxlei re...apla entaxei den tha ftasw tora na milaw se post 30 selidon gia ton an efige h oxi...kala ekane.... :lol:
MEDIA
Επικοινωνία:

egw th simpathisa perissotero twra pou exei to tharros na ta xwsei sth heaevn.. :)
lindinho

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lindinho »

καλά κάνει και τα χώνει και αν δυσαρεστήθηκε και το λέει, πάλι καλά κάνει
brancas, azuis, amarelas e pretas...
MEDIA
Επικοινωνία:

lindinho έγραψε:καλά κάνει και τα χώνει και αν δυσαρεστήθηκε και το λέει, πάλι καλά κάνει
empros sto dromo pou xarakse h thea elli kokkinou 8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Τρί Αύγ 05, 2008 12:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση