Γιώργος Παπαδόπουλος
-
Re: Γιώργος Παπαδόπουλος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
http://www.youtube.com/watch?v=8PQ66c2hw40 DEITE OLOI AUTO TO VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Μιχάλης είναι σπάνιος καλλιτέχνης και αυτά περί αντιγραφών είναι βλακείες!Απλά ο Μιχάλης έχει πολλά ακούσματα και επηρεάζεται από ξένους καλλιτέχνες!Είναι ακριβώς το ίδιο με το Φοίβο (Θέλω-Clocks , Υποφέρω-Insomnia).Και εξάλλου ο Μιχάλης συγχωρείται γιατί είναι φωνάρα και άντρακλας!
-
ton papadopoulo mou rxetai na ton xastoukisw m'ayta pou paei k leei k me to stylaki tou..
poios 8a ton hksere an den emoiaze me ton xatzi k den asxoloumastan.. eyxaristw prepei na tou leei kiolas...
poios 8a ton hksere an den emoiaze me ton xatzi k den asxoloumastan.. eyxaristw prepei na tou leei kiolas...
- billakos24
DOUKAS1983 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=8PQ66c2hw40 DEITE OLOI AUTO TO VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ''ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ'' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.
All of our endings can be found in our beginnings...
Re: Γιώργος Παπαδόπουλος
Eixe vgei kai sto parelthon i lista me ta klemmena tou Xatzigianni!! Kai eixe ginei kai poly thema... Alla den tou ekopse katholou tin fora!!! :-D
EDIT: Exei pei se synenteyksi tou "KAPOIA Mylene Farmer"??????????????????

EDIT: Exei pei se synenteyksi tou "KAPOIA Mylene Farmer"??????????????????

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- billakos24
ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ''ΣΟΥΣΟΥΡΟ''.afn έγραψε:Eixe vgei kai sto parelthon i lista me ta klemmena tou Xatzigianni!! Kai eixe ginei kai poly thema... Alla den tou ekopse katholou tin fora!!! :-D
EDIT: Exei pei se synenteyksi tou "KAPOIA Mylene Farmer"??????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΑ ΑΠΟ MYLENE ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ''ΥΛΙΚΟ''...

All of our endings can be found in our beginnings...
Nai, alla na leei apo KAPOIA Mylene Farmer?? H gynaika einai istoria... 

Αρχές Ιανουαρίου ανεβαίνει η παράσταση "Μια ζωή την έχουμε" στο Θ.Ο.Κ σε σκηνοθεσία @RIGOSK και έχω την χαρά να υπογράφω τη μουσική της παράστασης!!!

I like people too much or not at all.
Που το βρήκες καλέ το θέμα?

Γιώργος Παπαδόπουλος: Είναι ζευγάρι με μοντέλο του "Next top model" (φωτό)
Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο γνωστός τραγουδιστής
Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Γιώργος Παπαδόπουλος. O Κύπριος τραγουδιστής φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του μοντέλου Ρενέ Αλιγιζάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα απο τη συμμετοχή της στο "Next Top Model".
Η πρώτη τους γνωριμία λέγεται πως έγινε πέρυσι όταν συναντήθηκαν επί σκηνής, καθώς το μοντέλο προσπάθησε να πραγματοποιήσει στροφή στο τραγούδι, και απο τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες και οιδύο βλέπουν το δεσμό τους πολύ σοβαρά και γι' αυτό αποφάσισαν να συζήσουν στη Γλυφάδα.
η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν συναντήθηκαν επί σκηνής πέρυσι
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του ΘΟΚ "Μια ζωή την έχουμε" του Γιώργου Τζαβέλλα σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου στην οποία ο γοητευτικός τραγουδιστής επιμελήθηκε την μουσική.
Δείτε φωτογραφίες

http://www.faysbook.gr/site/nea/what-s- ... um=twitter
Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο γνωστός τραγουδιστής
Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Γιώργος Παπαδόπουλος. O Κύπριος τραγουδιστής φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του μοντέλου Ρενέ Αλιγιζάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα απο τη συμμετοχή της στο "Next Top Model".
Η πρώτη τους γνωριμία λέγεται πως έγινε πέρυσι όταν συναντήθηκαν επί σκηνής, καθώς το μοντέλο προσπάθησε να πραγματοποιήσει στροφή στο τραγούδι, και απο τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες και οιδύο βλέπουν το δεσμό τους πολύ σοβαρά και γι' αυτό αποφάσισαν να συζήσουν στη Γλυφάδα.
η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν συναντήθηκαν επί σκηνής πέρυσι
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του ΘΟΚ "Μια ζωή την έχουμε" του Γιώργου Τζαβέλλα σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου στην οποία ο γοητευτικός τραγουδιστής επιμελήθηκε την μουσική.
Δείτε φωτογραφίες

http://www.faysbook.gr/site/nea/what-s- ... um=twitter
George Papadopoulos
Ώρα για στουντιο... Κάτι καινούργιο ετοιμάζω.. #music #love #giorgospapadopoulos #hope #newsong

Ώρα για στουντιο... Κάτι καινούργιο ετοιμάζω.. #music #love #giorgospapadopoulos #hope #newsong

Τελική ευθεία για το νέο μου single που κυκλοφορεί σύντομα από τη Heaven! #new #single #heaven #live #soon

George Papadopoulos
Studio με την μούσα μου @officialaslanidoumelina ετοιμάζουμε καινούργια όμορφα τραγούδια!! Σύντομα στα αυτιά σας.

Studio με την μούσα μου @officialaslanidoumelina ετοιμάζουμε καινούργια όμορφα τραγούδια!! Σύντομα στα αυτιά σας.

- fylakas_aggelos
Εδώ το Μελινάκι κουκλίτσα,δεν φαίνεται με τίποτα ότι πλησιάζει τα 41!

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
George Papadopoulos
Σύντομα ένα νέο μου τραγούδι στα ραδιόφωνα! Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εγώ! #spasta #new #single #heavenmusic #love

Σύντομα ένα νέο μου τραγούδι στα ραδιόφωνα! Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εγώ! #spasta #new #single #heavenmusic #love

George Papadopoulos
Καλησπέρα σας φίλοι μου! Την Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου κυκλοφορεί στα ραδιόφωνα το νέο μου τραγούδι με τίτλο "Σπάσ´ τα" από τη Heaven!
Έχω γράψει τους στίχους και τη μουσική και εύχομαι να σας αρέσει!
Καλησπέρα σας φίλοι μου! Την Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου κυκλοφορεί στα ραδιόφωνα το νέο μου τραγούδι με τίτλο "Σπάσ´ τα" από τη Heaven!
Έχω γράψει τους στίχους και τη μουσική και εύχομαι να σας αρέσει!
George Papadopoulos
Κυριακή του Πάσχα @Voice με την καλή μου φίλη και Μούσα μου @officialaslanidoumelina Καλή επιτυχία στις φωνές του Voice!! #teamaslanidou #voice #music #ant1 #love #friends

Κυριακή του Πάσχα @Voice με την καλή μου φίλη και Μούσα μου @officialaslanidoumelina Καλή επιτυχία στις φωνές του Voice!! #teamaslanidou #voice #music #ant1 #love #friends