foivos -parios

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
supernatural22

Re: foivos -parios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

axizo_polla έγραψε:auto akougetai para polla xronia tora
to mono sigouro einai pos to "emeis" me to remo kai ti mando itan klemmeno kai dikaiothike o dimiourgos tou pou ton pige sta dikastiria
kai egine epanekdosi tou diskou tou remou xoris to onoma tou foivou
εγώ το είχα αγοράσει το 1997,και είχε το όνομα του Φοίβου.Όπως και μια έκδοση που αγόρασε ένας γνωστός μου πέρισυ,ήταν ακριβώς ίδια έκδοση
Έχω ακούσει και κάτι άλλο,ότι ο Φοίβος παίρνει ποσοστά από τα κομμάτια του που παίζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.Για παράδειγμα είτε 1 είτε περισσότερα κομμάτια παίζονται από Δέσποινα,παίρνει τα ίδια χρήματα,ενώ αν παίζονται κομμάτια από Φωκά,Καλίδη,Πάριο,Σπανού,Καλλή,δηλαδή από διαφορετικούς καλλιτέχνες,παίρνει πολύ περισσότερα.Γι'αυτό και προτιμά να δίνει τραγούδια σε πολλούς.
Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι ότι παίρνει ποσοστά και από τις εμφανίσεις τους.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

supernatural22 έγραψε: Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι ότι παίρνει ποσοστά και από τις εμφανίσεις τους.
Έχεις δίκιο, βλέπε Έλλη Κοκκίνου στην περίοδο του ΚΟΚΚΙΝΟ και SEX
axizo_polla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

supernatural22 έγραψε:
axizo_polla έγραψε:auto akougetai para polla xronia tora
to mono sigouro einai pos to "emeis" me to remo kai ti mando itan klemmeno kai dikaiothike o dimiourgos tou pou ton pige sta dikastiria
kai egine epanekdosi tou diskou tou remou xoris to onoma tou foivou
εγώ το είχα αγοράσει το 1997,και είχε το όνομα του Φοίβου.Όπως και μια έκδοση που αγόρασε ένας γνωστός μου πέρισυ,ήταν ακριβώς ίδια έκδοση
Έχω ακούσει και κάτι άλλο,ότι ο Φοίβος παίρνει ποσοστά από τα κομμάτια του που παίζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.Για παράδειγμα είτε 1 είτε περισσότερα κομμάτια παίζονται από Δέσποινα,παίρνει τα ίδια χρήματα,ενώ αν παίζονται κομμάτια από Φωκά,Καλίδη,Πάριο,Σπανού,Καλλή,δηλαδή από διαφορετικούς καλλιτέχνες,παίρνει πολύ περισσότερα.Γι'αυτό και προτιμά να δίνει τραγούδια σε πολλούς.
Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι ότι παίρνει ποσοστά και από τις εμφανίσεις τους.

auto me ta pososta apo tis emfaniseis einai gegonos
έχω βάρκα τα παράπονα
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Το ότι ο Φοίβος είναι καιροσκόπος είναι γεγονός... Αλλά ήταν τεράστιο το λάθος του με τη Spicy. Και το κακό είναι ότι παρέσειρε και καλλιτέχνες μαζί του που δεν θα τους βγεί σε καλό η αλλαγή!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση