Τα σχηματα του χειμωνα 2013...
Re: Τα σχηματα του χειμωνα 2013...
Υπομονη θα γινουν και οι επισημες καποια στιγμη, φανταζομαι κατα το Σεπτεμβρη!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΟΛΑ-ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-ΤΑΜΤΑ-STAN!!!!
Σε ποιο σχήμα θα εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης την χειμερινή σεζόν;
Ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρεται στα προσεχή του σχέδια… Όπως γράφει μέσα από την επίσημη σελίδα του: «”Ώρες ώρες με πιάνει μια τρέλα να σας συναντήσω…” Γι’ αυτό λοιπόν από Σεπτέμβρη ΑΝΤΥΠΑΣ-ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ-ΗΛΙΑΔΗ μαζί στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Σας περιμένουμε για πανικοοοό!». Ο Νίκος Κουρκούλης θα εμφανίζεται από τις 20 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Αντύπα και την Αγγελική Ηλιάδη στον Βοτανικό! Μουσικές βραδιές που θα μας κρατήσουν συντροφιά δίνουν ραντεβού από Σεπτέμβρη.
http://www.tralala.gr/se-pio-schima-tha ... ini-sezon/
Ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρεται στα προσεχή του σχέδια… Όπως γράφει μέσα από την επίσημη σελίδα του: «”Ώρες ώρες με πιάνει μια τρέλα να σας συναντήσω…” Γι’ αυτό λοιπόν από Σεπτέμβρη ΑΝΤΥΠΑΣ-ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ-ΗΛΙΑΔΗ μαζί στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Σας περιμένουμε για πανικοοοό!». Ο Νίκος Κουρκούλης θα εμφανίζεται από τις 20 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Αντύπα και την Αγγελική Ηλιάδη στον Βοτανικό! Μουσικές βραδιές που θα μας κρατήσουν συντροφιά δίνουν ραντεβού από Σεπτέμβρη.
http://www.tralala.gr/se-pio-schima-tha ... ini-sezon/
I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
Δυνατό σχήμα!!!!Ο Αντύπας εγγύηση στη διασκέδαση,για περισσότερα από 25 χρόνια,και τώρα έκανε δυναμική επιστροφή!Και ο Κουρκούλης κάνει πολύ κέφι!Η Ηλιάδη ελπίζω να λέει τα παλιά της,γιατί τελευταία,τα έχει ξεχάσει και από τα παλιά της λέει "Τη μοναξιά φοβάμαι","Ποτέ δεν έφυγες","Εγώ μιλάω με την καρδιά μου","Χαμογελώ και προχωράω".Και αυτά μισά τα λέει.Το υπόλοιπο πρόγραμμά της αποτελείται από τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.Τόσες επιτυχίες έχει ακόμα "Αγγιξέ με","Δυστυχώς","Μου'λειψες πολύ","Ένα χρόνο μαζί","Τώρα τι θες","Αγγελέ μου και αλήτη","Φταις εσύ","Έκανες το θαύμα σου","Δεν ακούω κανένα","Μην επιμένεις","Να μη σε γνώριζα ποτέ","Νέα εποχή",""Καλά θα περνάω","Εσένα μόνο","Μαγκιά μου".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Πότε έγιναν επιτυχίες όλα αυτά; Που στο καλό ζω εγώ;fylakas_aggelos έγραψε:Δυνατό σχήμα!!!!Ο Αντύπας εγγύηση στη διασκέδαση,για περισσότερα από 25 χρόνια,και τώρα έκανε δυναμική επιστροφή!Και ο Κουρκούλης κάνει πολύ κέφι!Η Ηλιάδη ελπίζω να λέει τα παλιά της,γιατί τελευταία,τα έχει ξεχάσει και από τα παλιά της λέει "Τη μοναξιά φοβάμαι","Ποτέ δεν έφυγες","Εγώ μιλάω με την καρδιά μου","Χαμογελώ και προχωράω".Και αυτά μισά τα λέει.Το υπόλοιπο πρόγραμμά της αποτελείται από τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.Τόσες επιτυχίες έχει ακόμα "Αγγιξέ με","Δυστυχώς","Μου'λειψες πολύ","Ένα χρόνο μαζί","Τώρα τι θες","Αγγελέ μου και αλήτη","Φταις εσύ","Έκανες το θαύμα σου","Δεν ακούω κανένα","Μην επιμένεις","Να μη σε γνώριζα ποτέ","Νέα εποχή",""Καλά θα περνάω","Εσένα μόνο","Μαγκιά μου".
Μόνο τη μοναξιά και το χαμογελώ είναι επιτυχίες. Τα άλλα δε τα έχω ακούσει ποτέ

Είχαν ακουστεί αυτά που αναφέρει ο fylakas.Δεν ήταν super hits αλλά είχαν παίξει αρκετά τα περισσότερα.
Μπράβο Νίκο! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Βοτανικός / Votanikos
Σήμερα έγινε η φωτογράφηση για την αφίσα του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ για φέτος το χειμώνα! Η πρεμιέρα αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου. Σας περιμένουμε!

Σήμερα έγινε η φωτογράφηση για την αφίσα του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ για φέτος το χειμώνα! Η πρεμιέρα αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου. Σας περιμένουμε!

με το αθλητικό θα το φοράει το φορεματάκι;
να μην βγαίνει πιο ψηλή; 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
enw o kourkoulis me to malli to super..k to a8lhtiko epishs... 

το μαλλί του Κουρκούλη είναι όλα τα λεφτά 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Μαλλί και πόζα Κουρκούλη είναι τα λεγόμενα "Θεία στο χωριό το πάσχα"
Nick_Man έγραψε:Μαλλί και πόζα Κουρκούλη είναι τα λεγόμενα "Θεία στο χωριό το πάσχα"

Έτσι βγαίνουν συνήθως στις φώτος του αρραβώνα!!

Αυτό ακριβώς!Giotis έγραψε:Nick_Man έγραψε:Μαλλί και πόζα Κουρκούλη είναι τα λεγόμενα "Θεία στο χωριό το πάσχα"![]()
![]()
![]()

χαχαGiotis έγραψε:Nick_Man έγραψε:Μαλλί και πόζα Κουρκούλη είναι τα λεγόμενα "Θεία στο χωριό το πάσχα"![]()
![]()
![]()

Nothing lasts forever but the earth and sky
- billakos24
Nick_Man έγραψε:Μαλλί και πόζα Κουρκούλη είναι τα λεγόμενα "Θεία στο χωριό το πάσχα"

All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
+1!panosif έγραψε:Είχαν ακουστεί αυτά που αναφέρει ο fylakas.Δεν ήταν super hits αλλά είχαν παίξει αρκετά τα περισσότερα.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΣΕ TV, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΙ ΕΔΕΣΕ.

All of our endings can be found in our beginnings...
- Dimitris96
Notis Sfakianakis + Despoina Bandh mazi sto Enastron !!!!
Notis Sfakianakis
Από που αυτό;Dimitris96 έγραψε:Notis Sfakianakis + Despoina Bandh mazi sto Enastron !!!!
wtf??Dimitris96 έγραψε:Notis Sfakianakis + Despoina Bandh mazi sto Enastron !!!!

Δε νομίζω...