Έβγαλε πρόσφατα και η Αμαρυλλίς το Πόσο να πέσω πιο χαμηλά.happy_end έγραψε:Τύπου Έχω πέσει στα πατώματα για σένα ;![]()
Δεν μπορώ πάντως να παραπονιούνται και αυτοί για τα οικονομικά.
Δεν μου αρέσει πάντως ο τίτλος.
Έβγαλε πρόσφατα και η Αμαρυλλίς το Πόσο να πέσω πιο χαμηλά.happy_end έγραψε:Τύπου Έχω πέσει στα πατώματα για σένα ;![]()
happy_end έγραψε:Τύπου Έχω πέσει στα πατώματα για σένα ;![]()
kai psora mhn sou pwantidoto έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:oti diladi to sxhma dialythike epeidh tou eipe na parei ligotera lefta?
posi zilia esy
xronia twrastelios έγραψε:spicy official @spicyofficial
New song.... Elli Kokkinou "Eho pesei" Coming on Wednesday!!! Stay tuned....
Εντάξει μην τον ζορίσουμε τόσο και δεν βγουν ωραία τα τραγούδια.Chronisgreek έγραψε:h prin...
Ποιο στάδιο; Ειρήνης και φιλίας;Chronisgreek έγραψε:Γιατί δεν κυκλοφόρησε ακόμη το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου;
Μάθετε γιατί δεν κυκλοφόρησε ακόμη νέο νέο κομμάτι της αγαπημένης τραγουδίστριας.
Μετά το πολύ επιτυχημένο “Καληνύχτα“, όλοι οι fans της τραγουδίστριας ανυπομονούν να ακούσουν την νέα της επιτυχία. Πριν από μερικές μέρες το tralala.gr έγραψε για το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου, δια χειρός Φοίβου, με τίτλο “Έχω πέσει”, που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.
‘Όπως ανακοινώθηκε από την official σελίδα της Spicy στο Facebook, το τραγούδι βρίσκεται ακόμη σε στάδιο και πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.
Ανυπομονούμε!!!
- See more at: http://www.tralala.gr/giati-den-kiklofo ... VQxwp.dpuf
Εταιρεία να σου πετύχει! Άκου συγγνώμη...stelios έγραψε:Λιγάκι ακομα υπομονη για το νέο τραγουδι της Elli Kokkinou , "εχω πεσει" ... τελειοποιείται στο στουντιο και σε λιγες μέρες θα το ακουσετε! συγγνωμη για την αναμονη !!!
Spicy.