Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Με Άντζελα Δημητρίου στο Best Fighter 2013 Με την ''Λαϊδη'' της ελληνικής σκηνής, την Άντζελα Δημητρίου θα συνοδευτεί η ανάδειξη του καλύτερου μαχητή για την σεζόν του 2013.
Η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει πριν την ψηφοφορία, για να διασκεδάσει το κοινό που θα παρευρεθεί στο μεγαλύτερο event για τα ελληνικά δεδομένα που θα έχει γίνει ποτέ.
Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο το σούπερ σόου του Νοέμβρη. Μην το χάσετε!
Η μεγάλη Κυρία του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου επιστρέφει και πάλι,δυναμική και ανανεωμένη στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.
Η κορυφαία ελληνίδα τραγουδίστρια ξεκινά τις εμφανίσεις της,στο ASTRA LIVE Θεσσαλονίκης σε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα
στις 7 Δεκεμβρίου.
Η λαίδη της νύχτας Άντζελα Δημητρίου, με τη μαγευτική φωνή της,την εκρηκτική της παρουσία αλλά και την μοναδική της ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό,θα απογειώσει τα βράδια μας
με μεγάλες επιτυχίες της καθώς και με τραγούδια από το νέο της cd 'Comeback'.
Μαζί της ο Γιώργος Βέρος,η Βίβιαν Νικολαίδη,ο Πάνος Χατζής και νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες και μουσικοί!
Καλές γιορτές και καλή σας διασκέδαση.
Η Λαίδη και πάλι στα μπουζούκια!Θα πρέπει να έρθει και Αθήνα,σε κανένα καλό σχήμα έστω και ως guest.
Btw Στα ASTRA το 2009 ήταν και η λατρεμένη μου Άντζυ Σαμίου,με τον τότε ανερχόμενο Κωνσταντίνο Αργυρό,και πως έφτασαν τα πράγματα,να είναι ο Αργυρός πρώτο όνομα και η Άντζυ σπιτάκι της!!!
Πριν από δεκαπέντε μέρες περίπου δέχτηκα μια πρόταση από την όμορφη Θεσσαλονίκη για να κλείσω συνεργασία με το ASTRA LIVE.
Την αποδέχτηκα ευχάριστα καθώς είχα χρόνια να τραγουδήσω στην
Θεσσαλονίκη.
Δυστυχώς όμως, οι διαφορετικές απόψεις που είχαμε για το πρόγραμμα του μαγαζιού με τον επιχειρηματία ,οδήγησαν από κοινού να μην ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία.
Εξ’αλλου έχω αποφασίσει όταν θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη να μείνω αρκετό καιρό και να παρουσιάσω κάτι ιδιαίτερο, και όχι για κάποιες λιγοστές εμφανίσεις.
Πάντως δεσμεύομαι προς όλους τους θαυμαστές μου και τον κόσμο που με ακούει και με ακολουθεί χρόνια, ότι μέχρι την άνοιξη θα είμαι σε κάποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης γιατί πραγματικά θέλω να ζήσω και πάλι, τον μοναδικό τρόπο διασκέδασης που υπάρχει στην όμορφη πόλης σας.