Αυτό το μήνα θα σε ακούσουμε..ραδιοφωνικά τουλάχιστον?Κάνε κάτι..μας έλειψες κ είναι αλήθεια.
Elli Kokkinou @ElliKokkinou
Πιστευω κι ελπίζω πως ναι Θάνο μου...!Κι εγω το θελω πολύ!Μου λείψατε!!!!

stelios έγραψε:Απάντηση σε fan της που της ζητάει να βγάλει τραγούδι αυτό τον μήνα.
Αυτό το μήνα θα σε ακούσουμε..ραδιοφωνικά τουλάχιστον?Κάνε κάτι..μας έλειψες κ είναι αλήθεια.
Άκου πιστεύω κι ελπίζω...stelios έγραψε:Απάντηση σε fan της που της ζητάει να βγάλει τραγούδι αυτό τον μήνα.
Άκου μου λείψατε!!!afn έγραψε:Άκου πιστεύω κι ελπίζω...stelios έγραψε:Απάντηση σε fan της που της ζητάει να βγάλει τραγούδι αυτό τον μήνα.
Ο Φοίβος,ποιος άλλος?afn έγραψε:Ποιος καθορίζει την καριέρα της αν όχι η ίδια?
Ε λογικά ναί.afn έγραψε:Μόνο? Αποκλειστικά? Αυτή κάθετε σπίτι της και περιμένει να της πει τι να κάνει?
και το ανανέωσε;είναι ολοφάνερο πως ο Φοίβος δεν ασχολείται μαζί της εδώ και καιρό.Η spicy έχει πέσει πάνω στην Καλλή αυτή την στιγμή.Chronisgreek έγραψε:basika prepei na elixe k aythnhs to sumbolaio opws olwn..sto opoio eixe ypograpsei mono apokleistikothta mousikis stixous apo foibo..
Αν σε κάνα χρόνο δε θα θυμόμαστε καν το όνομά της, μην απορήσει...Slim_Shady έγραψε:Ε λογικά ναί.afn έγραψε:Μόνο? Αποκλειστικά? Αυτή κάθετε σπίτι της και περιμένει να της πει τι να κάνει?
Αλλιώς κάποια κίνηση θα έκανε τόσο καιρό.
Δεν το δουλεύει καθόλου σωστά ο Φοίβος.Έχει ρίξει όλη την προσοχή του στην Καλλή μου φαίνεται![]()
Ποσο καιρό είναι η Έλλη πια χωρίς single?
Μωρε καλα έκανε η Δέσποινα και έφυγε.Απλα πιστεύω πως η Έλλη φοβάται να συνεχίσει χωρίς Φοίβο.
Οπότε κάθεται και όποτε της δώσει κάτι το ερμηνεύει.Αυτό.Δυστηχώς.
Μωρέ μπράβο.Θα βγάλει τελικά τραγούδι!!!!!!!panosif έγραψε:Παίζει spot στον Δρόμο με το νέο της τραγούδι.Μάτια κλειστά λέγεται.