Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ωραίο συγκροτηματάκι. Χίλιες φορές με 48 ώρες παρά με κάτι σαχλοvegas, σαχλοmaster tempo, σαχλοkings και λοιπές πολύδιαφημιζόμενες μετριότητες που δεν ακούγονται.
Υ.Γ.: Θέλω στο νέο δίσκο να υπάρχει και τραγούδι από Σαμπάνη. Κάτι που να του ταιριάζει. Γράφει ωραία ο Γιώργος και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ τους.
Scorpion86 έγραψε:
Υ.Γ.: Θέλω στο νέο δίσκο να υπάρχει και τραγούδι από Σαμπάνη. Κάτι που να του ταιριάζει. Γράφει ωραία ο Γιώργος και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ τους.
+1
Αν κιόλας είναι π.χ. σε ύφος παρόμοιο του "Δεν θα μου πεις εμένα" του Τερζή που είναι κομματάρα θα είναι ιδανικά!
fasma88 έγραψε:Βρε σε οποιους τονους και να τα πει, ανατριχιαζεις ετσι κι αλλιως, η φωνη του ειναι συγκλονιστικη. Πραγματικα αν τυχον τον δω απο κοντα, θα ηθελα να τον ρωτησω γι' αυτο. Πιθανοτατα απλα προσεχει μετα την εγχειρηση και ισως αυτος να ειναι κι ενας λογος που κανει το καλοκαιρι τοσο μεγαλες διακοπες. Αν συνεχιζε να πηγαινει στα ψηλα μετα την εγχειρηση,, ισως να μην την γλιτωνε. Τωρα για το Studio, σηκωνω τα χερια ψηλα!!!
Τα Δεν σε χρειαζομαι και Για σενανε φοβαμαι, τα λεει στα live, στην ιδια τονικοτητα με τα cd, Λα μινορε και Σολ#μινορε αντιστοιχα. Βεβαια ειδικα το Για σενανε φοβαμαι εχει μεγαλη εκταση η πιο χαμηλη του νοτα ειναι η Φα#2 και η πιο ψηλη του η Μι4.
Μπράβο φίλε Fasma88 έθιξες ένα ζήτημα που όλοι το έχουμε σκεφτεί, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουμε τις απαιτούμενες γνώσεις. Είμαστε σίγουροι ότι δεν τοποθετεί ο ίδιος απλά τη φωνή του διαφορετικά;
Σε κάποια συνεντευξή του πριν 5-6 χρόνια (ίσως στο Μπενέτο επί εποχής Ματωμένου δακρύου) είχε πει πως έχει αλλάξει τον τρόπο ερμηνείας του τα τελευταία χρόνια χωρίς να εξηγεί τον λόγο...
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Ένα ακόμα άρθρο με γενικολογίες που δεν μας μαθαίνει και τίποτα σχετικά με τις εμφανίσεις...Το καλό πάντων είναι ότι θα υπάρχει ενημέρωση αλλωστε 10 μέρες έμειναν από δω και πέρα θεωρώ θα βγένει καμία ειδηση για το τι μας περιμένει..
ΥΓ:O Σαμπάμης ενώ λέει πολύ μέτρια τραγούδια γράφει αρκετά καλά για άλλους πχ Μαζωνάκη..Ειδικά το παράξενο με μένα ένα σωστό κομμάτι έβγαλε και ο Μαζωνάκης και δε το παίζουν σα τα άλλα..Στην ίδια εταιρεία είναι μπορεί εύκολα να γίνει το πάντρεμα για κάνα κομμάτι στο δίσκο τύπου δώσε ένα τέλος( πιο σύγχρονο αλλά να ταιρίαζει και στη φωνή του Νότη)..
bebest έγραψε:http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Ένα ακόμα άρθρο με γενικολογίες που δεν μας μαθαίνει και τίποτα σχετικά με τις εμφανίσεις...Το καλό πάντων είναι ότι θα υπάρχει ενημέρωση αλλωστε 10 μέρες έμειναν από δω και πέρα θεωρώ θα βγένει καμία ειδηση για το τι μας περιμένει..
ΥΓ:O Σαμπάμης ενώ λέει πολύ μέτρια τραγούδια γράφει αρκετά καλά για άλλους πχ Μαζωνάκη..Ειδικά το παράξενο με μένα ένα σωστό κομμάτι έβγαλε και ο Μαζωνάκης και δε το παίζουν σα τα άλλα..Στην ίδια εταιρεία είναι μπορεί εύκολα να γίνει το πάντρεμα για κάνα κομμάτι στο δίσκο τύπου δώσε ένα τέλος( πιο σύγχρονο αλλά να ταιρίαζει και στη φωνή του Νότη)..
Γιατί αυτό που έγραψε στον Ρέμο δεν είναι κομματάρα;
Και στο Πλούταρχο έχει γράψει επίσης δυνατό κομμάτι..Τέλος πάντων αργεί ακόμα αυτή η ώρα από ότι φαίνεται θέλει να στηρίξει το Μαζί ακόμα ..Από την άλλη δε προωθεί όμως και κανένα κομμάτι του..Αύριο νομίζω πρέπει να σκάσει καινούργιο σινγκλ αλλιώς τελευταία βδομάδα δε θα προβληθεί πουθενά μέχρι τη πρεμιέρα. .
Αν πορευτεί με σταθερότητα στους δίσκους του με Σαμπάνη, Σαπουντζάκη, Γ.Παπαδόπουλο και το δίδυμο Γεροθόδωρου-Αναστασιάδης, θα βγει αρκετά κερδισμένος ραδιοφωνικά πιστεύω.
"Με χιούμορ και συννενόηση στην κυριολεξία με τα μάτια ο Νότης βρίσκεται κάθε μέρα εκτός Σαββάτου εδώ και ένα μήνα στο Fantasia και κάνει τις πρόβες του."
ΝΑΙ Ε; ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ; ΝΑΙ Ε;
bebest έγραψε:ΥΓ:O Σαμπάμης ενώ λέει πολύ μέτρια τραγούδια γράφει αρκετά καλά για άλλους πχ Μαζωνάκη..Ειδικά το παράξενο με μένα ένα σωστό κομμάτι έβγαλε και ο Μαζωνάκης και δε το παίζουν σα τα άλλα..Στην ίδια εταιρεία είναι μπορεί εύκολα να γίνει το πάντρεμα για κάνα κομμάτι στο δίσκο τύπου δώσε ένα τέλος( πιο σύγχρονο αλλά να ταιρίαζει και στη φωνή του Νότη)..
Bebest, εσύ είχες γράψει και Σαμπάνη και σε είχαμε κράξει τότε, ότι σιγά μην έχει ο Νότης ανάγκη τον κάθε Σαμπάνη; Στην περίπτωση του Νότη ισχύει το ''Του γέρου κόσμου η καρδιά καινούριο αίμα θέλει''. Πραγματικά, απαιτείται μετάγγιση νέου αίματος, με φρέσκες ιδέες και ικανότητα ανταπόκρισης στα ακούσματα της εποχής. Θέλει πιο σύγχρονο ήχο στους δίσκους του. Όχι απαραίτητα σαν τα τραγούδια των άλλων, αλλά θέλεις κάτι που θα σου κάνει αίσθηση με τη μία. Πως ήταν όταν βγήκε το Μετανιώνω ή το Δεν μπορώ να καταλάβω, κάτι τέτοιο. Μέχρι και για τον Κιάμο έγραψε πολύ ωραίο τραγούδι ο Σαμπάνης, το Πως θα τη βγάλω για παράδειγμα. Γενικά η μουσική του είναι πάντα δυνατή, αν και νομίζω ότι δεν είναι απόλυτα του γούστου του Νότη. Πάντως, δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι τόσο δύσκολο να βρει πραγματικά καλά τραγούδια. Εδώ ο άλλος κάνει επιτυχία διασκευάζοντας μονίμως το ίδιο τραγούδι. Να δούμε τι θα έρθει και από Μουκίδη, αν θα έρθει.
Όσο για τον Λεμπιδάκη, το καλό είναι ότι τραβάει ωραία βίντεο, ελπίζω να έχουμε κάτι τέτοιο και στο Νότη.
Εντάξει βασικά το βάζω για να γελάσετε λίγο με κάτι άναρθρες κραυγές τούτου του παιδιού.
fasma88 έγραψε:Βρε σε οποιους τονους και να τα πει, ανατριχιαζεις ετσι κι αλλιως, η φωνη του ειναι συγκλονιστικη. Πραγματικα αν τυχον τον δω απο κοντα, θα ηθελα να τον ρωτησω γι' αυτο. Πιθανοτατα απλα προσεχει μετα την εγχειρηση και ισως αυτος να ειναι κι ενας λογος που κανει το καλοκαιρι τοσο μεγαλες διακοπες. Αν συνεχιζε να πηγαινει στα ψηλα μετα την εγχειρηση,, ισως να μην την γλιτωνε. Τωρα για το Studio, σηκωνω τα χερια ψηλα!!!
Τα Δεν σε χρειαζομαι και Για σενανε φοβαμαι, τα λεει στα live, στην ιδια τονικοτητα με τα cd, Λα μινορε και Σολ#μινορε αντιστοιχα. Βεβαια ειδικα το Για σενανε φοβαμαι εχει μεγαλη εκταση η πιο χαμηλη του νοτα ειναι η Φα#2 και η πιο ψηλη του η Μι4.
Μπράβο φίλε Fasma88 έθιξες ένα ζήτημα που όλοι το έχουμε σκεφτεί, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουμε τις απαιτούμενες γνώσεις. Είμαστε σίγουροι ότι δεν τοποθετεί ο ίδιος απλά τη φωνή του διαφορετικά;
Σε κάποια συνεντευξή του πριν 5-6 χρόνια (ίσως στο Μπενέτο επί εποχής Ματωμένου δακρύου) είχε πει πως έχει αλλάξει τον τρόπο ερμηνείας του τα τελευταία χρόνια χωρίς να εξηγεί τον λόγο...
Νομίζω ότι τραγουδάει πιο ''αυστηρά'' πλέον. Η ερμηνεία του είναι πάντα δυνατή, στιβαρή, ισοκρατημένη όπως έλεγε και ο Ζουράρις για το Νότη με την έννοια ότι ερμηνεύει στην ίδια γραμμή, στην ίδια ένταση. Λιτός και δώριος τρόπος ερμηνείας.
Ναι εγώ το είχα πει και πέσανε να με φάνε. . ..Τέλος πάντων θέλει όντως νέες συνεργασίες ο Νότης το θέμα είναι πόσο έχει διάθεση τώρα που με τον Μπερτακη έχει καλύτερη αντιμετώπιση..
Υγ:Γενικά οι ερμηνείες του στα λαιβ είναι άψογες χωρίς πολλά πολλά όμως..Τραγούδια που λέει πολλά χρόνια όπως πχ το παράλληλα κάνει μια τυπική ερμηνεία..Σε μερικά που δε ειναι δικά του η σε κάποια κοινωνικά δίνει περισσότερη προσοχή κάνει και κάτι γύρισματα που σε στέλνουν..Τα μόνα που παίζει να ν λεει πιο ψηλά χωρίς να είμαι ειδικός είναι τα ναυάγια, το δανειο ζωής και γενικά τα πρώτα του κομμάτια επειδή ακόμα τότε ήταν πιο παιδική η φωνή του και τώρα στα λαιβ βγενει πιο ψηλά. .
Τι εννοείς ταιριάζει και σε άλλου ύφος τραγούδια; Πάντα λέει και τέτοια κομμάτια, όπως είναι και το Φθινοπωρινή Βροχή, το Χάνομαι, το Καλέ μου Άγγελε ακόμα.
jdarmody έγραψε:Τι εννοείς ταιριάζει και σε άλλου ύφος τραγούδια; Πάντα λέει και τέτοια κομμάτια, όπως είναι και το Φθινοπωρινή Βροχή, το Χάνομαι, το Καλέ μου Άγγελε ακόμα.
Τα έχει ξεχάσει και ο ίδιος αυτά. Το καλέ μου άγγελε είναι ιδιαίτερο τραγούδι...δεν μπορεί εύκολα να παίξει στο ραδιόφωνο.
jdarmody έγραψε:Τι εννοείς ταιριάζει και σε άλλου ύφος τραγούδια; Πάντα λέει και τέτοια κομμάτια, όπως είναι και το Φθινοπωρινή Βροχή, το Χάνομαι, το Καλέ μου Άγγελε ακόμα.
Τα έχει ξεχάσει και ο ίδιος αυτά. Το καλέ μου άγγελε είναι ιδιαίτερο τραγούδι...δεν μπορεί εύκολα να παίξει στο ραδιόφωνο.
Απλά εννοώ ότι πάντα έβαζε σε δίσκους και τέτοια κομμάτια, βλ. ακόμα Βρεγμένο Ρούχο, Ταξιδιάρικα Πουλιά, Τέλος δίχως τέλος, Πικρός καιρός. Καλά ότι τα έχει ξεχάσει ισχύει. Αφού λέει μόνο τα βαριά λαικά και ότι έχει ηλεκτρονική κιθάρα πλέον.
Επίσης, εγώ είμαι κατά της αποθέωσης του Σαπουντζάκη τόσο νωρίς. Δυο κομμάτια έδωσε, ωραία, μελωδικά, αλλά δεν έγιναν και τίποτα επιτυχίες. Να δούμε τι θα έχει το δισκάκι.
Απλά εννοώ ότι πάντα έβαζε σε δίσκους και τέτοια κομμάτια, βλ. ακόμα Βρεγμένο Ρούχο, Ταξιδιάρικα Πουλιά, Τέλος δίχως τέλος, Πικρός καιρός. Καλά ότι τα έχει ξεχάσει ισχύει. Αφού λέει μόνο τα βαριά λαικά και ότι έχει ηλεκτρονική κιθάρα πλέον.
Επίσης, εγώ είμαι κατά της αποθέωσης του Σαπουντζάκη τόσο νωρίς. Δυο κομμάτια έδωσε, ωραία, μελωδικά, αλλά δεν έγιναν και τίποτα επιτυχίες. Να δούμε τι θα έχει το δισκάκι.
Μα γι αυτό έγραψα ότι μια χαρά ταιριάζει η φωνή του, γιατί έχει πει τέτοια κατά το παρελθόν. Του Σαπουντζάκη μια χαρά είναι τα τραγούδια, εάν όμως δεν τα προωθήσεις και λίγο θα πάνε χαμένα, όπως χαμένο πήγε το "Αν Θα σε Χάσω", το "Δεν Υπολόγισες Καλά" (αυτο το ξέσκισε ο Βλάχος) κ,α. Ειδικά το "Δεν μου Αρκεί" έπρεπε να έχει γίνει σινγκλ τότε και να υπάρχει ικανότητα της εταιρείας τουλάχιστον να τα προβάλλει. Αλλά γι' αυτό το θέμα τα έχουμε χιλιοπει. Μόνο η Heaven δουλεύει με τηλεοπτικά κανάλια και τα ξεσκίζει στην διαφήμιση τα "προιοντα" της.