Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Προφανώς σε 4-5 μέρες θα ξεκινήσει να τραγουδάει..Και εδώ που τα λέμε πιστεύει κανείς ότι θα έκανε ένα μήνα πρόβες χωρίς νέα τραγούδια??Προφανώς παρακολουθούσε που και που τους μουσικούς αλλά ο ίδιος τώρα θα μπει και πιο εντατικά τη τελευταία βδομάδα..
YΓ:O Mουκίδης πάντως χτύπησε νο1 στα ελληνικά αιρ πλέυ με Οικονομόπουλο..Είχα πει όταν κυκλοφόρησε μαζί με του Πλούταρχου ότι σε λίγο καιρό θα μονοπωλήσουν και ήδη είναι 1ο και 3ο αντίστοιχα στα αιρ πλέυ..A ρε Νότη τι ζητάμε ένα καψουροτράγουδο της προκοπής..
Καλά δεν ξεκίνησε πρόβες (να τραγουδά) την προηγούμενη εβδομάδα? Πάλι καλά που υπάρχει ο Χάρης και μαθαίνουμε ότι υπάρχει "συνεννόηση με τα μάτια", μήπως ήταν υποννοούμενο για τραγούδι "Με τα Μάτια μιλάμε εμείς"?
Υ.Γ.: Παιδιά μην περιμένετε άμεσα νέα τραγούδια, σιγά μην καθόταν τόσο καιρό να περιμένει να του έρθουν νέα τραγούδια για να ξεκινήσει πρόβες. Ακόμα δεν έχει κάτσει να ξεχωρίσει τραγούδια, ο johnytzitzi είχε γράψει ότι μαζεύει demo και δεν βιάζεται για δίσκο ακόμα, οπότε χλωμό να εχει ξεκινήσει διαδικασία επιλογής. Από Θεσσαλονίκη και μετά ίσως υπάρξει εξέλιξη εκεί...
Καλησπέρα παλιόπαιδα !
απο σήμερα ξεκινάει ο Νοτης της δικές του πρόβες.
Το μπαλέτο θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα να κανει πρόβες στην πίστα.
Οπως καταλάβατε το προγράμμα πανω κάτω δεν θα αλλάξει εφόσον μπαίνει τοσο αργά για πρόβες....
όποτε μάθω κατι καινούργιο θα σας το πω καλη συνέχεια !
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Kάτι τέτοιες λαλακίες βλέπω και μου γυρνάνε τα μυαλά. "Και στο Fanεtasia ο Νότης έρχεται στα Νότια και όλος ο μηχανισμός κάνει τα πάντα για να σκίσει και αυτό το πρόγραμμα!" Ναι, εσάς περίμενε ο Νότης για να φτιάξει ένα πρόγραμμα που να σκίζει. Ρε τι διαβάζουμε με τον σάχλα που κατάφερε να βάλει στο ίδιο κείμενο Πάολα, Μίμο, Ρέμο και Νότη.
Υ.Γ.: Φανταστείτε πόσο ανύπαρκτη πληροφόρηση υπάρχει, που καθόμαστε και ασχολούμαστε με το εάν ξεκίνησε να τραγουδά ή όχι ο Νότης στις πρόβες, 10 μέρες πριν την πρεμιέρα.
Scorpion86 έγραψε:http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Kάτι τέτοιες λαλακίες βλέπω και μου γυρνάνε τα μυαλά. "Και στο Fanεtasia ο Νότης έρχεται στα Νότια και όλος ο μηχανισμός κάνει τα πάντα για να σκίσει και αυτό το πρόγραμμα!" Ναι, εσάς περίμενε ο Νότης για να φτιάξει ένα πρόγραμμα που να σκίζει. Ρε τι διαβάζουμε με τον σάχλα που κατάφερε να βάλει στο ίδιο κείμενο Πάολα, Μίμο, Ρέμο και Νότη.
Υ.Γ.: Φανταστείτε πόσο ανύπαρκτη πληροφόρηση υπάρχει, που καθόμαστε και ασχολούμαστε με το εάν ξεκίνησε να τραγουδά ή όχι ο Νότης στις πρόβες, 10 μέρες πριν την πρεμιέρα.
Εντάξει εφόσον δεν έχει καινούρια τραγούδια, δε νομίζω να χρειάζεται περισσότερο καιρό πρόβες. Εγώ υπέθετα ότι θα χρειαστεί καιρό για τα νέα κομμάτια που θα περάσει, την ξένη μπαλάντα ή άλλων καλλιτεχνών, αλλά μήπως δεν τα βάλει τελικά; Καλά ο Λεμπιδάκης μαρτυράει από μόνος του. Έχουμε καταλάβει όλοι τι εστί Μπερτάκης. Και ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε κι εμείς στην πλευρά του τώρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Ότι και να λέει πάντως, ειδικά για τον Μίμο, όπου και να τον βάλει μόνo του, δυο διήμερα δεν βγάζει. Με όλα τα μέσα από πάνω και παρέλαση όλης της showbiz κάνουν και καλά επιτυχία, ενώ ο τύπος δεν ακούγεται καν, δεν τραγουδάει, μιλάει και κραυγάζει, για ρωτήστε και όσους πήγαν Πύλη Αξιού να δείτε πόσο ''εντυπωσίασε''.
Scorpion86 έγραψε:http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Εντάξει εφόσον δεν έχει καινούρια τραγούδια, δε νομίζω να χρειάζεται περισσότερο καιρό πρόβες. Εγώ υπέθετα ότι θα χρειαστεί καιρό για τα νέα κομμάτια που θα περάσει, την ξένη μπαλάντα ή άλλων καλλιτεχνών, αλλά μήπως δεν τα βάλει τελικά; Καλά ο Λεμπιδάκης μαρτυράει από μόνος του. Έχουμε καταλάβει όλοι τι εστί Μπερτάκης. Και ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε κι εμείς στην πλευρά του τώρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Ότι και να λέει πάντως, ειδικά για τον Μίμο, όπου και να τον βάλει μόνo του, δυο διήμερα δεν βγάζει. Με όλα τα μέσα από πάνω και παρέλαση όλης της showbiz κάνουν και καλά επιτυχία, ενώ ο τύπος δεν ακούγεται καν, δεν τραγουδάει, μιλάει και κραυγάζει, για ρωτήστε και όσους πήγαν Πύλη Αξιού να δείτε πόσο ''εντυπωσίασε''.
Kαλά ίσως είναι και λάθος που ασχολούμαστε τόσο με τον Λεμπιδάκη, απλά καλώς η κακώς πλέον θα τον φάμε στην μάπα και απ' ότι φαίνεται για πολύ καιρό. Ενδεικτικό του τι παπάτζες γράφει, είναι ότι πέρσι στην εμφάνιση Ρέμου-Μίμου στην "Πύλη Αξιού", όταν τραγούδαγε ο Νότης, είχε γράψει "μόλις μπήκαν μέσα γνωρισαν την αποθέωση". Δεν έγινε ποτέ! Του έδωσαν 4-5 άτομα χειραψία και αυτό ήταν όλο. Πολύ σάλτσα, αλλά για τον Νότη δεν χρειάζεται σάλτσα. Εχει ανεβάσει 10 κείμενα στα οποία δεν λέει απολύτως τίποτα. Ας ανεβάσει ένα και να είναι ουσίας, όχι αερολογίες του στυλ "με ντουέτα που θα ενθουσιάσουν και φοβερές εναλλαγές στο πρόγραμμα", ενώ δεν έχει τραγουδήσει ακόμα ο Νότης όπως μαθαίνουμε. Εδώ μέσα πιο πολλά μαθαίνουμε για τις πρόβες παρά από τα κείμενα του Λεμπιδάκη που απευθύνονται σε ούγκανους που δεν έχουν επαφή με το τι γίνεται στο Fantasia.
Υ.Γ.: Ίσως δούμε τηλεοπτικά καμία ατάκα από τα παρασκήνια, λίγο πριν την πρεμιέρα.
Ε ρε συ Scorpion το μαγαζί προωθεί ο άνθρωπος όχι τον ίδιο το Νότη. Πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού να πάει στη Φαντασία αν δεν γράψει λίγο σάλτσα; Μια χαρά κάνει την δουλειά του το παιδί, μην τον κατηγορούμε συνέχεια. Ουσιαστικά δεν θέλει να ενημερώσει, αλλά γράφει προκειμένου να διαφημίσει το σχήμα. Δεν ζούνε και όλοι με την πρεμούρα τι κάνει στις πρόβες ο Νότης, ο άλλος μπορεί να διαβάσει κάτι στον Λεμπιδάκη και να το πιστέψει και να πάει στο μαγαζί. Και ο Νότης πρέπει να μπει και λίγο σε αυτό το παιχνίδι, να βγάζει και καμιά φωτογραφία από τα καμαρίνια, να έρθει λίγο πιο κοντά στον κόσμο έστω και διαδικτυακά, αυτό το απόλυτο και κρύο στυλ ας πούμε όσο να ναι απωθεί. Ο κάθε Μπερτάκης και ο κάθε Λεμπιδάκης που κινούν τα νήματα, μόνο καλό μπορούν να του κάνουν αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος δεν κάνει καλό στον εαυτό του. Η αυτοκαταστροφή του έχει χτυπήσει κόκκινο. Αυτό πρέπει να διορθώσει. Του δίνεται μια ευκαιρία να κάνει ένα δυνατό finish στη νύχτα (πόσο θα τραγουδάει ακόμα) και πρέπει να το εκμεταλλευτεί.
Προφανώς και να ξέρει κάτι δε το γράφει λόγω της κλασσικής μυστικοπαθειας γύρω από τα επαγγέλματικα του Νότη..Οπότε μια χαρά κάνει αυτός τη δουλειά του και εμείς περιμένουμε αν μάθει κάτι κάνεις από εδώ μέσα καλώς αλλιώς 10 μέρες έμειναν θα τα δούμε ότι ετοιμάζει..
Πάντως σε τέτοιο σχήμα αν δε δώσει το κάτι παραπάνω ο Νότης τότε θα το σκεφτω ακόμα και εγώ για να πάω πάνω από 2 3 φορές..Πόσο μάλλον ένα πιο ουδέτερο κοινό. .
Υγ: Στο ντέρτι άκουσα σήμερα εγώ, καρδιά μου, μη πλησιάζεις..Μπράβο τους.. αλλά ρε Νότη βγάλε κάτι μια βδομάδα έμεινε τη περιμένεις? ?
bebest έγραψε:Προφανώς και να ξέρει κάτι δε το γράφει λόγω της κλασσικής μυστικοπαθειας γύρω από τα επαγγέλματικα του Νότη..Οπότε μια χαρά κάνει αυτός τη δουλειά του και εμείς περιμένουμε αν μάθει κάτι κάνεις από εδώ μέσα καλώς αλλιώς 10 μέρες έμειναν θα τα δούμε ότι ετοιμάζει..
Πάντως σε τέτοιο σχήμα αν δε δώσει το κάτι παραπάνω ο Νότης τότε θα το σκεφτω ακόμα και εγώ για να πάω πάνω από 2 3 φορές..Πόσο μάλλον ένα πιο ουδέτερο κοινό. .
Υγ: Στο ντέρτι άκουσα σήμερα εγώ, καρδιά μου, μη πλησιάζεις..Μπράβο τους.. αλλά ρε Νότη βγάλε κάτι μια βδομάδα έμεινε τη περιμένεις? ?
Καλά σοβαρά τώρα περιμένεις να βγάλει κάτι;; Εδώ δεν ξέρουμε καν αν το τραγούδι έναρξης είναι από τον Μαζί, ώστε να μπορούμε να κάνουμε μια ρεαλιστική συζήτηση. Εμείς ας πούμε εδώ δεν έχουμε μυστικοπάθεια ε; Είπε ένας ότι δεν θέλει να ξέρει ποιο είναι το τραγούδι έναρξης και το κρατήσαμε, λες και έχουμε πάει πολλές φορές στο Νότη και δεν ξέραμε με ποιο κομμάτι θα βγει.
bebest έγραψε:Προφανώς και να ξέρει κάτι δε το γράφει λόγω της κλασσικής μυστικοπαθειας γύρω από τα επαγγέλματικα του Νότη..Οπότε μια χαρά κάνει αυτός τη δουλειά του και εμείς περιμένουμε αν μάθει κάτι κάνεις από εδώ μέσα καλώς αλλιώς 10 μέρες έμειναν θα τα δούμε ότι ετοιμάζει..
Όταν λέω να βγάλει ενοω να επιλέξει το επόμενο σινγκλ από αυτό το δίσκο φυσικά..Αν κάνει έναρξη με κομμάτι από το Μαζι επιβάλλεται να το έχει προωθήσει τουλάχιστον 10 μέρες πριν..Εκτός αν είναι το μα εγώ είμαι Έλληνας αν είναι έτσι ας κάνει το περσινό πρόγραμμα φωτοτυπία να τελειώνουμε. .
Προφανώς, αν θεωρητικά έχει επιλέξει να βγει με νέο κομμάτι από τον Μαζί, θα πρέπει να το βγάλει πριν τη πρεμιέρα. Γενικότερα πρέπει να βγάλει νέο σινγκλ έτσι κι αλλιώς, έχει περάσει τόσος καιρός από το προηγούμενο και εφόσον δεν πρόκειται να βγάλει νέο δίσκο σύντομα. Στα τέτοια του όμως απ' ότι καταλαβαίνω.
Αν έλεγε έτσι περισσότερα κομμάτια, θα γινόταν χαμός. Πρέπει οπωσδήποτε να εντάξει ποτ-πουρί στο πρόγραμμά του για να ακούγονται και περισσότερα τραγούδια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Δευ Νοέμ 30, 2015 3:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οντως εκεί που λες μήπως βρει την όρεξη του τώρα με την νέα συνεργασία βλέπεις τις συνεντεύξεις καμιά αναφορά στα επαγγέλματικα..Βλεπεις 6 μήνες από το τελευταίο σινγκλ που δε έπαιξε πουθενά και να μην έχει γίνει προσπάθεια για να προωθήσει άλλο..Λες μήπως ετοιμάζει δίσκο και δε ασχολείται με τον παλιό δε ισχύει..λες περιμένει να συμβαδίζει με τη έναρξη πάλι αδρανεία βλέπω..Έχω αρχίσει να πιστεύω θα μας πετάξει κανα φτου ξελευθερια στην έναρξη η κανα με φόντο το μνημείο και θα μας στείλει..
Τον βλέπω να βγαίνει με Διεφθαρμένη Συνουσία, σιγά μην θυμόταν τυχαία τους στίχους!! Όλα συνοψίζονται σε αυτό που λέει ο bebest, ''ακόμα κι εγώ θα το σκεφτώ αν θα πάω πάνω από 2-3 φορές'', ε φανταστείτε πως σκέφτονται οι μη νοτικοί..