Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Το sofita εχει πει 4Π, ομως με το Θεμα πουλησε 144.000 περιπου το "21+4" και ολα μαζι 699.000 αρα σε καμια περιπτωση το 4Π ειναι απο το θεμα. Να ελεγε οτι εχει κανει οχι 18Π, εστω 10Π , να ελεγα οτι το εκμεταλλευεται ο Σφακιανακης ολο αυτο, αλλα και το 3 +1= 4Π που λεω εγω παλι πολυπλατινενιο ειναι! 

Καλά ο κάθε fan είναι χαρούμενος στον κόσμο του νομίζω!
Τι άλλα λοιπόν?
Τι άλλα λοιπόν?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- SFAKattack10
Ελα μωρε εδω το "γεια" λενε οτι πουλησε πιο πανω απο το ενθυμιον μετα απο επανεκδοση και οι 4Π σε πειραξαν?
Γιατι τι απο αυτα που ειπα πανω ειναι παραλογα?

- Dimitris96
einai paraloga re file !SFAKattack10 έγραψε:Ελα μωρε εδω το "γεια" λενε οτι πουλησε πιο πανω απο το ενθυμιον μετα απο επανεκδοση και οι 4Π σε πειραξαν?Γιατι τι απο αυτα που ειπα πανω ειναι παραλογα?
o notis den poullaei allo pia ! ksexasmenos einai, to kentro panta adio einai, ta tragoudia tou den einai kala den akougounte katholou

ti na pw pia toso megalh aporia na kanei polyplatinenio disko o notis ? les kai to exei kanei prwth fora

Notis Sfakianakis
Σίγουρα από δισκοπωλεία έχει γίνει τουλάχιστον Πλατινένιο. 4Π το βλέπω δύσκολο!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Μια χαρά τα λέω... Live on!! 

- Dimitris96
Entek έγραψε:Σίγουρα από δισκοπωλεία έχει γίνει τουλάχιστον Πλατινένιο. 4Π το βλέπω δύσκολο!
dyskolo to blepw na kanei 4P p.x. O Thanos Petrelhs alla oxi o Notis
h Platina einai 12.000 pwlhseis oxi 30.000 opws prin 3 xronia
Notis Sfakianakis
Δεν είναι δυνατόν όλοι να κάνουν το πολύ πλατίνα στα δισκοπωλεία και ο Νότης να κάνεις 4... Και με τραγούδια που δεν ακούγονται! Απλά δε γίνεται!Dimitris96 έγραψε:Entek έγραψε:Σίγουρα από δισκοπωλεία έχει γίνει τουλάχιστον Πλατινένιο. 4Π το βλέπω δύσκολο!
- SFAKattack10
Ειπαμε το "21 + 4" ειχε πουλησει στο θεμα περιπου 144.000 λογικο οτι μπορει να εχει κανει 1Π στα δισκοπωλεια με τοσα αντιτυπα και 690.000 συνολικα, αλλα λογικο να πει και 4Π που εκαναν ολοι οι δισκοι μαζι. Θα ηταν λαλακια και καραγκιοζιλικι να πει 18Π που δεν το εκανε και δεν θα το κανει ποτε, αυτο λεω εγω και δεν ειναι παραλογο πιστευω.
Και στο κατω-κατω ουτε πανω στην πλακετα εγραφε 4Π αλλα πολυπλατινενιος που δεν ειναι ψεμα.
Και στο κατω-κατω ουτε πανω στην πλακετα εγραφε 4Π αλλα πολυπλατινενιος που δεν ειναι ψεμα.
Αυτό το 690000 όλα μαζί τι είναι?
Μα ο καθένας γράφει έτσι κι αλλιώς ότι θέλει, δεν με ενδιαφέρει αυτό... Το γεγονός ότι και ο Νότης έπεσε στο κόλπο της απονομής από πωλήσεις εφημερίδας δεν μου κάθεται καλά... Και το πολύ με το 18 δεν μου κάνουν καμιά τρελή διαφορά...
Μα ο καθένας γράφει έτσι κι αλλιώς ότι θέλει, δεν με ενδιαφέρει αυτό... Το γεγονός ότι και ο Νότης έπεσε στο κόλπο της απονομής από πωλήσεις εφημερίδας δεν μου κάθεται καλά... Και το πολύ με το 18 δεν μου κάνουν καμιά τρελή διαφορά...

- SFAKattack10
Tα λεω τελευταια φορα...afn έγραψε:Αυτό το 690000 όλα μαζί τι είναι?
Ο Σφακιανακης αποφασισε αντι για εναν δισκο με 16τραγουδια να βγαλει την τριλογια "ματωμενο δακρυ" με 7τραγουδια το καθενα.
Το κοινωνικον, το ερωτικον και το χορευτικον.
Στο τελος εβγαλε το "21 + 4 ματωμενα δακρυα" οπου ηταν τα 21 τραγουδια της τριλογιας + 4 νεα.
Μια μερα πριν κυκλοφορισει ο δισκος στα δισκοπωλεια τον εβγαζε για μια κυριακη με το θεμα.
Με το θεμα τον χειμωνα του 2009 το κοινωνικον εκανε 238.280 αντιτυπα
την ανοιξη του 2010 το ερωτικον 174.120 αντιτυπα
τον χειμωνα του 2010 το χορευτικο 140.150 αντιτυπα
και την ανοιξη τοθ 2011 το "21 + 4" 143.070 αντιτυπα
συνολο 695.620
Ολα πανω απο τον μεσο ορο που πουλησε το θεμα καθε περιοδο
Και τελος δεν εκανε κανενα κολπο γιατι τα 4π ειναι οι 4πλατινες που εκανε καθε δισκος στα δισκοπωλεια! Εκτος και αν 695.620 κανουν 4Π για σενα!
Ξεκόλλα επιτέλους! Οι πωλήσεις με εφημερίδα δεν είναι έγκυρες για κανέναν... Εκτός από τους fans!
- SFAKattack10
Ειπα εγω οτι ειναι εγκυρες? Ελληνικα δεν μιλαω?? Απλα ειπα οτι αν τοσα ατομα πηραν τον δισκο με την εφημεριδα ειναι δυσκολο να παρουν και απο τα δισκοπωλεια τον δισκο για να γινει πανω απο Π.
Παντως και οι πωλησεις απο εφημεριδες δειχνουν μερικες φορες και την ταση της αγορας, βλεπε βισση με 90.000 αλλα και βλεπε Παριο που την μια χρονια πουλησε 200.000 και την αλλη 190.000 στην ιδια εφημεριδα με την βισση.
Παντως και οι πωλησεις απο εφημεριδες δειχνουν μερικες φορες και την ταση της αγορας, βλεπε βισση με 90.000 αλλα και βλεπε Παριο που την μια χρονια πουλησε 200.000 και την αλλη 190.000 στην ιδια εφημεριδα με την βισση.
Η Βίσση όμως έκανε επίσημα χρυσό στα δισκοπωλεία...
Τέλος πάντων, άδικα το συζητάμε!!

Τέλος πάντων, άδικα το συζητάμε!!
- SFAKattack10
Και το χρυσο ειναι καλο για ενα ονομα σαν την Βισση? Τεσπα αστο γιατι ειχαν καιρο να με ζαλισουν ετσι σε forum. 

Καλόν ύπνο!! 

Η Βίσση έκανε κοντά στις 100,000 αλλά όχι σε κανονική μέρα της εφημερίδας λόγω απέργιων. Όχι πως με ενδιαφέρει μιας και απεχθάνωμαι αυτό τον τρόπο πωλήσεων και ελπίζω να μην το επαναλάβει, τουλάχιστον η Βίσση! Τώρα τα άλλα που λες ως προς τις εφημερίδες, δεν έχουν και τόση βάση SFAK. Και είναι χαζό να μετρούμε ως πωλήσεις και ως "τάση αγοράς" το πόσα πούλησε ένας δίσκος που βγήκε ως δώρο μιας εφημερίδας!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- SFAKattack10
Καλα και του Σφακιανακη το χορευτικον βγηκε κυριακη που ειχαν εκλογες. Απλα μου εκανε αρνητικη εντυπωση και οπως λετε και εσεις ηταν ενας κακος δισκος για την βισση, εγω δεν λεω οτι μετρανε καπου αυτα ολα θεωρητικα ειναι.
Τωρα αν ειναι κακο που εβγαλε τον δισκο της με εφημεριδα δεν ξερω, για μενα πιο κακο ειναι που εκανε ριαλιτι.
Τωρα αν ειναι κακο που εβγαλε τον δισκο της με εφημεριδα δεν ξερω, για μενα πιο κακο ειναι που εκανε ριαλιτι.

- Dimitris96
kai otan ekanan palia h allh tragoudistes 2-3 P o notis ekane 5-6 P xristiane mouafn έγραψε:Δεν είναι δυνατόν όλοι να κάνουν το πολύ πλατίνα στα δισκοπωλεία και ο Νότης να κάνεις 4... Και με τραγούδια που δεν ακούγονται! Απλά δε γίνεται!Dimitris96 έγραψε:Entek έγραψε:Σίγουρα από δισκοπωλεία έχει γίνει τουλάχιστον Πλατινένιο. 4Π το βλέπω δύσκολο!

kai pia tragoudia den akougountai ? giati den ta paizoune h agorasmenh radiofwnikoi sta8mh ?
o notis exei stathero kai fanatiko koino file, kai to ksana lew den einai petrelhs oute kiamos kai alles blakies pou akougountai sta radiofwna
telos pantwn kath enas pistevei oti thelei

Notis Sfakianakis
Δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν... Ο καθένας πιστεύει ότι νομίζει!