Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:Μήπως κατάλαβε κανείς σε ποια δισκογραφική εταιρία αναφερόταν στο περιστατικό με το περιοδικό; Τι πόλεμο έχει δεχτεί κι αυτός ο άνθρωπος..Καλά ναι Scorpion, δίκιο έχεις, όποιος θέλει να τον κράξει θα τον κράξει. Εδώ τον κράζουν επειδή δήλωσε ότι δεν είναι καλός πατέρας..
Στον Κωστόπουλο αναφεροταν. Η συνέντευξη ήταν στο Nitro το 2001 ή 2002 νομίζω και την είχαν κόψει γιατί έλεγε πράγματα που δεν συνέφεραν τον πρασινοφρουρό Πετράκη. Το έχει ξαναπει σε συνεντευξη τπυ σε περιοδικό, ένθετο πριν 2-3 χρόνια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ναι άλλα είπε ότι η αιτία ήταν ότι δε συμφώνησε με τη δισκογραφική εταιρία και έδωσαν εντολή να ''κοπεί'' η συνέντευξη. Στη Minos αναφέρεται;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ναι άλλα είπε ότι η αιτία ήταν ότι δε συμφώνησε με τη δισκογραφική εταιρία και έδωσαν εντολή να ''κοπεί'' η συνέντευξη. Στη Minos αναφέρεται;
Πάντως, το είχε πει γι' αυτήν την συνέντευξη στον Κωστόπουλο και ότι είχε κοπεί, αν ψάξω θα βρω και το περιοδικό. Νομίζω στο ένθετο του Βήματος (Βη-magazino) πριν από 2-3 χρόνια το είχα διαβάσει.

Υ.Γ.: Πανικός γίνεται στο διαδίκτυο από βιντεάκια και αναρτήσεις για τη συνέντευξη. Το θετικό ότι κάθε σαιτ έχει πιαστεί και από διαφορετικό θέμα. Αλλο ότι συγκινηθηκε, αλλο για τη συγγνώμη στην γυναίκα του, άλλο με την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση, άλλο με τις παρατηρήσεις στην Ζήνα, άλλο με τη φράση "δεν είμαι καλός πατέρας" κλπ. Ευτυχώς γλιτώσαμε τις ατάκες για Μίμο, Πασχαλίδη και Μαλέα.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Μπράβο, μπράβο, μπράβο για τη συνεντευξη. Επιτέλους ρε μάγκες είδαμε και κάτι διαφορετικό. Είδαμε τους φίλους του και τους συνεργάτες του Νότη, είδαμε τον ίδιο ως σύζυγο και πατέρα, είδαμε τον Νότη να συγκινείται και να παρουσιάζει το ευαίσθητο του πρόσωπο. Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά του, όσο και αν δεν θέλουν να την θίξουν κάποιοι. Όχι άλλο Παντελίδη, Βανδή, Ρέμο και πολιτική στις συνεντεύξεις του. Ο Νοτης έχει μεγάλη ιστορία πίσω του και είναι κρίμα να μην μαθαίνουμε κάθε φορά και κάτι διαφορετικό για αυτόν. Επίσης συγχαρητήρια στην Κουτσελίνη, γιατί 3-4 φορές που ο Νοτης άρχισε μόνος του να μιλάει για υπαλλήλους, πολιτική κτλ, με ωραίο τρόπο τον επανέφερε στην κουβέντα που ήθελε η ιδια να κάνουνε, και που είχε σκοπό να αναδείξει μια άλλη πλευρά του Νότη. Μακάρι να βλέπουμε που και πού τέτοιες συνεντεύξεις του Αρχοντα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

djibril έγραψε:Μπράβο, μπράβο, μπράβο για τη συνεντευξη. Επιτέλους ρε μάγκες είδαμε και κάτι διαφορετικό. Είδαμε τους φίλους του και τους συνεργάτες του Νότη, είδαμε τον ίδιο ως σύζυγο και πατέρα, είδαμε τον Νότη να συγκινείται και να παρουσιάζει το ευαίσθητο του πρόσωπο. Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά του, όσο και αν δεν θέλουν να την θίξουν κάποιοι. Όχι άλλο Παντελίδη, Βανδή, Ρέμο και πολιτική στις συνεντεύξεις του. Ο Νοτης έχει μεγάλη ιστορία πίσω του και είναι κρίμα να μην μαθαίνουμε κάθε φορά και κάτι διαφορετικό για αυτόν. Επίσης συγχαρητήρια στην Κουτσελίνη, γιατί 3-4 φορές που ο Νοτης άρχισε μόνος του να μιλάει για υπαλλήλους, πολιτική κτλ, με ωραίο τρόπο τον επανέφερε στην κουβέντα που ήθελε η ιδια να κάνουνε, και που είχε σκοπό να αναδείξει μια άλλη πλευρά του Νότη. Μακάρι να βλέπουμε που και πού τέτοιες συνεντεύξεις του Αρχοντα..
Εκεί προς το τέλος έπεσε πολύ μοντάζ, πολύ κόψιμο, έκανε μπαμ από ένα σημείο και μετά. Εάν θέλει ο άλλος να σου κάνει ζημιά στην κάνει, εάν όχι όπως η Κουτσελίνη το προσπερνά και βάζει καθαρές κουβέντες. Πήγε να ξεφύγει 1-2 φορές ο Νότης για τα πολιτικά βέβαια, άλλα ήταν σύντομα ξεσπάσματα. Είπε όμως σε αυτά πράγματα σωστά, πράγματα που λέει όλος ο κόσμος που υποφέρει σαν φορολογούμενος πολίτης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
djibril έγραψε:Μπράβο, μπράβο, μπράβο για τη συνεντευξη. Επιτέλους ρε μάγκες είδαμε και κάτι διαφορετικό. Είδαμε τους φίλους του και τους συνεργάτες του Νότη, είδαμε τον ίδιο ως σύζυγο και πατέρα, είδαμε τον Νότη να συγκινείται και να παρουσιάζει το ευαίσθητο του πρόσωπο. Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά του, όσο και αν δεν θέλουν να την θίξουν κάποιοι. Όχι άλλο Παντελίδη, Βανδή, Ρέμο και πολιτική στις συνεντεύξεις του. Ο Νοτης έχει μεγάλη ιστορία πίσω του και είναι κρίμα να μην μαθαίνουμε κάθε φορά και κάτι διαφορετικό για αυτόν. Επίσης συγχαρητήρια στην Κουτσελίνη, γιατί 3-4 φορές που ο Νοτης άρχισε μόνος του να μιλάει για υπαλλήλους, πολιτική κτλ, με ωραίο τρόπο τον επανέφερε στην κουβέντα που ήθελε η ιδια να κάνουνε, και που είχε σκοπό να αναδείξει μια άλλη πλευρά του Νότη. Μακάρι να βλέπουμε που και πού τέτοιες συνεντεύξεις του Αρχοντα..
Εκεί προς το τέλος έπεσε πολύ μοντάζ, πολύ κόψιμο, έκανε μπαμ από ένα σημείο και μετά. Εάν θέλει ο άλλος να σου κάνει ζημιά στην κάνει, εάν όχι όπως η Κουτσελίνη το προσπερνά και βάζει καθαρές κουβέντες. Πήγε να ξεφύγει 1-2 φορές ο Νότης για τα πολιτικά βέβαια, άλλα ήταν σύντομα ξεσπάσματα. Είπε όμως σε αυτά πράγματα σωστά, πράγματα που λέει όλος ο κόσμος που υποφέρει σαν φορολογούμενος πολίτης.
Ακριβώς! Πρώτη φορά δηλαδή είδαμε συνέντευξη να προσπαθεί ο παρουσιαστής να του κόψει αυτή τη διάθεση να ''εκτεθεί'' πια. Μέχρι και ενότητα για τα κοινωνικά του κομμάτια έβαλαν. Σωστά πράγματα πάντα λέει Scorpion, απλά ο απλός φορολογούμενος πολίτης δεν θέλει ή έχει κουραστεί να τα ακούει από το Νότη, ο οποίος για να είμαστε ειλικρινείς δεν πεινάει κιόλας. Συμφωνημένη και κανονισμένη βέβαια η συνέντευξη. Νομίζω όλα οφείλονται στην Χάμου, γιατί εκείνη είχε κάνει τα ρεπορτάζ τότε και πως έπεισε το Νότη να δώσει υλικό από το προσωπικό του αρχείο, ένας θεός το ξέρει. Πολλές άγνωστες φωτογραφίες και το απόσπασμα από τη συναυλία με το Θέλω να σε ξαναδώ όλα τα λεφτά. Μακάρι να βγει τέτοιο υλικό στην τηλεόραση, είναι απίστευτος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eπέσα κάτω στο σημείο με τον και καλά μουγκό! Όπως και στις ατάκες για τον Γιαννούλη αλλά κι εκεί που λέει "Είχαν αποφασίσει να με ρίξουν και δεν θα είχε γεννηθεί αυτή η θεία ομορφιά". Ατάκα από συνεντευξη στην Στεφανίδου η τελευταία. Και στο τέλος κοίταζε την κάμερα κι έλεγε "Κούκλος είμαι". :hysterical: Εχει διάθεση και έμαθα ότι θα έχει τρελά πράγματα στο Fantasia, θα υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές και ντουέτα για να μην βαριέται ο κόσμος, θα τραγουδήσει με σχεδόν όλους, για να τους φτιάξει έμεσα κιόλας. Για να μην μπορεί να πει κάποιος "ελα μωρέ η Παπαδοπούλου, θα πάω τουαλέτα". Γιατί σε εκείνο το διάστημα μπορεί να χάσει την έξοδο του Νότη και το ντουέτο. Ελπίζω να καταφέρω να πάω στην πρόβα τζενεράλε.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά αυτό όπως το δει ο καθένας! Θέλουμε και Νότη μόνο του :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Καλη συνεντευξη, αν και εχασα την αρχη γιατι τοτε ξυπνησα. :biggrin:
Το μαλλι ποτε θα το βαψει λιγο? :biggrin:
jdarmody έγραψε:Μήπως κατάλαβε κανείς σε ποια δισκογραφική εταιρία αναφερόταν στο περιστατικό με το περιοδικό;
Μαλλον την Nitro music που ειχε ο Κωστοπουλος .
Scorpion86 έγραψε: Για παράδειγμα αυτό το μπουρδελοσάιτ του Λαζόπουλου
Ποιο site εχει ο Λαζοπουλος?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: Για παράδειγμα αυτό το μπουρδελοσάιτ του Λαζόπουλου
Ποιο site εχει ο Λαζοπουλος?
http://www.altsantiri.gr
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν πρεπει να ειναι του Λαζοπουλου απλα εχει το ονομα, μαλλον απο το ενικος πηρα την ειδηση.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Δεν πρεπει να ειναι του Λαζοπουλου απλα εχει το ονομα, μαλλον απο το ενικος πηρα την ειδηση.
Δικό του είναι, το έχει διαφημίσει και μέσω της εκπομπής του.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Φασισμός, λοιπόν η σκέψη η δική μου και όχι φασισμός ότι εμένα μου κόψανε την συνέντευξη; Το ότι εμένα κάποια στιγμή μου έκοψαν από περιοδικό πριν από πάρα πολλά χρόνια στην σελίδα 64, αν θυμάμαι καλά υπήρχαν τότε 12 σελίδες δικές μου, σε 40.000 αντίτυπα κόψανε τις σελίδες από μέσα. Διότι δεν τα βρήκαμε με κάποιον τύπο που ήταν μεγαλοεκδότης και είχε και δισκογραφική εταιρεία και ήθελε να πάω εκεί και εγώ πέταξα στην άκρη τα διπλάσια χρήματα που μου έδινε, την φούσκα όμως, για να πάω στα μισά. Που στα μισά όμως εγώ βρίσκομαι ακόμα εδώ, αυτός δεν υπάρχει. Ούτε η εταιρεία του*, ούτε τα περιοδικά του, ούτε τα ραδιόφωνά του. Κατάλαβες;»

*Αν δεν κάνω λάθος ο Κωστόπουλος είχε την δισκογραφική εταιρεία nitro music. Η μόνη σχέση του Νότη με την εταιρεία ήταν ότι είχε συνεργαστεί εκείνη την περίοδο (2001) με τον Χρήστο Δάντη στο ντουέτο "Χειμώνας είναι" που άνηκε στην εταιρεία.

Πηγή1

Την Άνοιξη του 2003 το περιοδικό downtown κυκλοφορεί στα περίπτερα και στο εξώφυλλο υπάρχει ο τίτλος «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Νότης και ποιος πραγματικά είναι». Όμως αν αγόραζε κάποιος το τεύχος θα έβλεπε ότι οι σελίδες μέσα στο τεύχος που αναφέρονταν στη συνέντευξη-αρθρo του Νότη Σφακιανάκη έλειπαν. Κάποιος τις είχε σκίσει. Και αυτό δεν έγινε τυχαία, έγινε ύστερα από εντολή του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη ήταν ο εικαστικός και βιογράφος του Ιόλα, Νίκος Σταθούλης, ο οποίος 11 χρόνια μετά μας περιγράφει το τι πραγματικά συνέβη: « Το περιοδικό έβγαινε Πέμπτη στα περίπτερα και μέρα πριν υπήρχε το τεύχος στα γραφεία. Ο Πέτρος μόλις είδε το τεύχος έγινε έξαλλος με μια απάντηση που έδινε ο Νότης σε μια ερώτηση. Αμέσως έδωσε εντολή και επιστράτευσε εργάτες στα τυπογραφεία για να κόψουν τις σελίδες του θέματος. Όλο το βράδυ κράτησε αυτή η διαδικασία και κινδύνευσε θυμάμαι το περιοδικό να μην βγει έγκαιρα στα περίπτερα. Τα τεύχη που κυκλοφόρησαν στην επαρχία δεν τα προλάβανε στο πρακτορείο διανομής τύπου και βγήκαν με την συνέντευξη. Έγινε μεγάλος ντόρος.

Επίσης μέχρι τότε η εταιρεία του Νότη είχε επιλέξει να κάνω μόνο εγώ τις συνεντεύξεις του για οποιοδήποτε έντυπο. Από τότε και μετά διακόψαμε κάθε επαφή και με την εταιρεία και με τον Νότη. Θυμάμαι ότι η διευθύντρια του περιοδικού Νάνσυ Ζαμπετογλου είχε πάθει σοκ. Είχε σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο από αναγνώστες που είχαν αγοράσει το περιοδικό και δεν έβρισκαν πουθενά το θέμα της συνέντευξής. Η εταιρεία τότε απειλούσε με εμπάργκο την Imako μιας και ο Νότης τότε ήταν ο πιο περιζήτητος καλλιτέχνης της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Με τον καιρό το θέμα αποσιωπήθηκε, αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις και ο Νότης έδωσε συνέντευξη στο Nitro.».

Πηγή2

Αυτά όσον αφορά την εταιρεία που ρωτάτε... θα σχολιάσω αργότερα την συνέντευξη όταν την δω ολόκληρη...

Πάντως από τα αποσπάσματα που είδα εκεί που τραγουδάει το "Θέλω να σε ξαναδώ" πρέπει να κυκλοφορήσει σε dvd αύριο... Ακούς Cobal αύριο... Πρέπει να έιναι είτε από του 2005 την περιοδεία ή από Κύπρο 2004 μία από τις δύο συναυλίες που έιχε δώσει, πάντως από τα πλάνα φαίνεται ότι έχει γίνει επαγγελματική μαγνητοσκόπηση, βεβαία δεν είναι το μόνο, απορώ για την δεν κυκλοφορούν είτε σε dvd είτε δεν τα δείχνει η tv και βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα σαβούρες μαζω, παόλα, καρρά και γενικά τριτοδεύτερους....
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Η συναυλία πρέπει να είναι από την Κύπρο το 2004 γιατί έχει το μαλλί από το Με αγάπη ότι κάνεις και ίσως να είναι από το αρχείο του Νοτη. Άρα δεν είναι θέμα της cobalt.
Scorpion86 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Δεν πρεπει να ειναι του Λαζοπουλου απλα εχει το ονομα, μαλλον απο το ενικος πηρα την ειδηση.
Δικό του είναι, το έχει διαφημίσει και μέσω της εκπομπής του.
Τώρα που το βλέπω έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ωραία ας πουμε ότι είναι του κοντού γιατί δεν το κυκλοφορεί; Ας κυκλοφορήσει ένα DVD με πλάνα από όλη του την καριέρα τα καλύτερα. Χαμος θα γίνει...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:Πάντως από τα αποσπάσματα που είδα εκεί που τραγουδάει το "Θέλω να σε ξαναδώ" πρέπει να κυκλοφορήσει σε dvd αύριο... Ακούς Cobal αύριο... Πρέπει να έιναι είτε από του 2005 την περιοδεία ή από Κύπρο 2004 μία από τις δύο συναυλίες που έιχε δώσει, πάντως από τα πλάνα φαίνεται ότι έχει γίνει επαγγελματική μαγνητοσκόπηση, βεβαία δεν είναι το μόνο, απορώ για την δεν κυκλοφορούν είτε σε dvd είτε δεν τα δείχνει η tv και βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα σαβούρες μαζω, παόλα, καρρά και γενικά τριτοδεύτερους....
Ακριβώς αυτό. Εκτός αν τα κρατάει για τα απομνημονεύματα του. To πλάνο πρέπει να είναι από το 2004 στην Κύπρο που ήταν και η Χάμου πάλι μαζί του.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

J&B έγραψε:Ωραία ας πουμε ότι είναι του κοντού γιατί δεν το κυκλοφορεί; Ας κυκλοφορήσει ένα DVD με πλάνα από όλη του την καριέρα τα καλύτερα. Χαμος θα γίνει...
Μπορεί να περιμένει να τα βγάλει όταν τελειώσει το τραγουδι ή όταν κλείσει κάποια χρόνια όπως έκανε στα 25.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
J&B έγραψε:Ωραία ας πουμε ότι είναι του κοντού γιατί δεν το κυκλοφορεί; Ας κυκλοφορήσει ένα DVD με πλάνα από όλη του την καριέρα τα καλύτερα. Χαμος θα γίνει...
Μπορεί να περιμένει να τα βγάλει όταν τελειώσει το τραγουδι ή όταν κλείσει κάποια χρόνια όπως έκανε στα 25.
Τα 30 χρόνια πότε τα κλείνει? Μέσα στο 2016?
Απάντηση