Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Θα πάω εγώ σήμερα!!!
Χτες που πέρασα μια βόλτα ρωτήσα τον μαέστρο αν είχαμε καμία εξέλιξη με το τραγούδι και μου είπε ότι ο Μπαλάφας είναι ανένδοτος!

Είπε χτες κανένα δικό του το κομμάτι που να μην το λέει συχνά (π.χ. Σιγανές ψιχάλες, Τοπίο γκρίζο, Καλοσύνη σου ) ;;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: Πάντως από το λίγο που ακούσαμε το Καλέ μου Άγγελε δε φαίνεται να έχει τη δυναμική για τραγούδι έναρξης και λογικά δεν θα είναι αυτό.
Aφου γραφτηκε οτι αλλο θα ειναι το τραγουδι εναρξης
SfakU έγραψε: Για έναρξη έχει προγραμματιστεί άλλο τραγούδι, το οποίο δε θα αποκαλύψω για να υπάρχει η μαγεία και η προσμονή της πρεμιέρας για όσους δεν ήταν στις πρόβες! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παρών και'γω απόψε!!!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

KeepNoting έγραψε:Scorpion μηπως εμαθες τι εγινε με το "να σταθω στα ποδια μου" φιλε; γιατι χθεες το ειπε μια χαρα...τι φαση;
Δεν το ξέρω, δεν ήμουν στην προβα τζενεραλε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε: Πάντως από το λίγο που ακούσαμε το Καλέ μου Άγγελε δε φαίνεται να έχει τη δυναμική για τραγούδι έναρξης και λογικά δεν θα είναι αυτό.
Aφου γραφτηκε οτι αλλο θα ειναι το τραγουδι εναρξης
SfakU έγραψε: Για έναρξη έχει προγραμματιστεί άλλο τραγούδι, το οποίο δε θα αποκαλύψω για να υπάρχει η μαγεία και η προσμονή της πρεμιέρας για όσους δεν ήταν στις πρόβες! :thumbup:
Ναι το ξέρω, εννοώ ότι έχει λογική βάση η απόφαση να μην είναι αυτό το κομμάτι έναρξης. Συμφωνώ δηλαδή με την επιλογή άλλου κομματιού.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion, εσύ που είχες το ρεπορτάζ τότε, το Σφακιανάκης-Χατζηγιάννης για Ιερά Οδό ήταν; Ο Μαροσούλης έχει καλές σχέσεις με το Νότη;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Scorpion, εσύ που είχες το ρεπορτάζ τότε, το Σφακιανάκης-Χατζηγιάννης για Ιερά Οδό ήταν; Ο Μαροσούλης έχει καλές σχέσεις με το Νότη;
Για Βοτανικό ήθελε με Χατζηγιάννη. Μεσολάβησε και άνθρωπος της Cobalt για την συνεργασία αυτή. Δεν έκατσε και ο Νότης στράφηκε σε άλλες λύσεις, αφού εν τω μεταξύ ο Βοτανικός είχε βρει άλλο σχήμα. Από την Κω που βρισκόταν για διακοπές τηλεφώνησε στην Πέγκυ, για να συνεργαστούν στην ΙΕρά Οδό (αφού πρώτα είχε πάρει το ok απο Μαροσούλη), όμως αρνήθηκε ευγενικά η Πέγκυ (είχε προγραμματίσει άλλες εμφανίσεις τότε) και έτσι απέρριψε την προοπτική του μεγάλου μαγαζιού "Ιερά Οδός" και στράφηκε στο Φωταέριο. Η συνέχεια γνωστή, με το σχήμα να χαλάει στο παρα πέντε και να καταλήγει στο Fantasia. Mε τον Μαροσούλη είχαν ψυχραθεί από την σεζόν 2012/13 στην Ιερά Οδο όπου ήθελε να του κάνει μειώσεις σε μισθούς ορχήστρας και λοιπών καλλιτεχνών, όπως και του προσωπικού. Πλέον μιλάνε ξανά...έχοντας αφήσει αυτό το περιστατικό στο παρελθόν.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Θα ήταν ωραίο,σαν σκέψη,να συνεργαστούν Νότης με τον (πολύ καλο) Μιχ. Χατζηγιάννη.
Ας ελπίσουμε να το δούμε στην πράξη την επόμενη χρονιά.
Ο Νότης τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής και είναι εντελώς φυσικό μετά απο τόσα χρόνια.
Ο Λεμπιδάκης,τώρα,ως συνεργάτης του Μπερτάκη καταβάλλει φιλότιμη προσπάθεια να διαφημίσει το μαγαζί. Δεν το κάνει για τον Νότη και προφανώς δε μας ξεγελά. Η συγκυρία το έφερε να διαβάζουμε τις αναρτήσεις του προκειμένου να μάθουμε το οτιδήποτε για τον Νότη. Ωστόσο, βγάζει μάτι οτι Ελληνικά ΔΕΝ ξέρει και είναι λυπηρό για την ιδιότητά του.
Καλή Επιτυχία στον Νότη και την παρέα του!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Τι σίριαλ και αυτο με το κομμάτι έναρξης..Εδώ που φτάσαμε πάντως καλύτερα να μη το πεί αν το ξέρει κανείς..Πάει να μου δώσει τη χάρα ο φίλος και το πέρνετε πίσω :fryingpan: ..Το καλέ μου άγγελε για μένα ήταν το κομμάτι που ξεχώρισα από το δίσκο εξαρχής..Με ένα μπαλέτο, ένα ωραίο σκηνικό και φυσικά τη φωνάρα του Νότη θα ήταν πολύ καλή έναρξη..Με τέτοια δισκογραφία να βγένει με ένα κρητικό κομμάτι που έκανε πολλά views ή με ένα αγγλόφωνο ακυκλοφόρητο ??Τώρα σίγουρα δεν είναι το ξεσηκωτικό κομμάτι αλλά έναρξη έχει γίνει πολλές φορές με μελωδικό κομμάτι..Για δεύτερο πρόγραμμα δε είναι κατάλληλο για μένα έκει που πάντα βγένει με χορευτικό..Λογικά θα το κάνει όπως με το δεν μου αρκεί που έβγενε με αυτό και μετά αμέσως έφευγε το μπαλέτο και το γύρναγε σε λαικό..Εφόσον πάντως γίνετε το καλέ μου άγγελε χορογραφία και γίνετε έναρξη (1ου ή 2ου) αρχίζω να ξανάελπίζω ότι μπορεί να το προωθήσει (αν και θα έπρπε πριν τη πρεμιερα)..Είναι φανερή και η αλλαγή της αντιμετώπισης που έχει πιστεύω έχει ελπίδες να ακουστει..
ΥΓ:Θα είμαι το βράδυ αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο παιδιά...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά να περάσετε όσοι παρευρεθείτε σήμερα! Πάμε δυνατά! :shablon_03:
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

ειχα κλεισει για σημερα αλλα τελευταια στιγμη προεκυψε θεμα με τα αλλα 2 ατομα της παρεας και το αλλάξαμε για αυριο. Παντως sold out που λενε δεν ειναι. χθες εκανα την αλλαγη για σαββατο. καλα να περάσετε οσοι πατε σημερα!
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Αν θελει καποιος να μαθει την εναρξη μπορει να μου στειλει pm εδω. :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

https://instagram.com/p/_CDFsfB4Qi/

Νότης - 48 ώρες Μετανιώνω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

giorgosvas06 έγραψε:https://instagram.com/p/_CDFsfB4Qi/

Νότης - 48 ώρες Μετανιώνω
Το βίντεο το έχει ανεβάσει η αδερφή μίας κοπέλας που είναι αρκετά χρόνια στο μπαλέτο του Νότη. Mάλιστα, μοιάζουν "σαν δύο σταγόνες νερό", δεν ξεχωρίζεις ποια είναι ποια. :007: Πολύ καλή ποιότητα και ωραίο φαίνεται το σκηνικό. :thumbup:

Υ.Γ.: Maki, o Λεμπιδάκης ανέβασε το βιντεάκι σου. :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εικόνα
Aπό την χθεσινή πρόβα τζενεράλε. Διακρίνεται ο Ρήγος πάνω στην πίστα καθώς και η Χάμου με την διακριτική καπελαδούρα. Βλέπετε τα 700 άτομα... :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Αυτή πρέπει να είναι από το κρητικό κομμάτι, ωραίο το σκηνικό κι εδώ.
https://www.instagram.com/p/_JsHj1B4dq/ ... tavkerogli
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Και εγώ ετοιμάζομαι για σήμερα.Δυστυχώς στο μπαρ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Scorpion86 έγραψε:

Υ.Γ.: Maki, o Λεμπιδάκης ανέβασε το βιντεάκι σου. :smile:
Ναι το ειδα :fan:
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Το τραγουδι εναρξις τελικα ηταν η Γυφτισσα μερα ....Καμία εκπληξη !!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
''Έχω την χαρά φέτος να συνεργάζομαι με ένα πολύ μεγάλο καλλιτέχνη. Και το εννοώ παρά την κριτική που έχω ασκήσει και το έχω συζητήσει μαζί του. Αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα μου έχει πει αρκεί να υπάρχει επιχειρηματολογία....'' :lol:
Απάντηση