Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

ilias16 έγραψε:
KeepNoting έγραψε:χθες το κλεισε 6 παρα 10....
Και προχθές απ'όσο έμαθα το ίδιο.Σε είδα που πήγες την λίστα στον Νότη....

Χθες την εδωσα σε ενα φιλαρακι να του την δωσει γιατι καθομουν ψηλα... αλλα ειπε μονο το "Παλι" που του το ειχα γραψει πρωτο :sad:

προχθες το κλεισε παρα 25 παρα 20
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

KeepNoting έγραψε:
ilias16 έγραψε:

Χθες την εδωσα σε ενα φιλαρακι να του την δωσει γιατι καθομουν ψηλα... αλλα ειπε μονο το "Παλι" που του το ειχα γραψει πρωτο :sad:
Είδα έναν που την έδωσε και λέω αυτός θα είναι... :lol:
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

ilias16 έγραψε:
KeepNoting έγραψε:
ilias16 έγραψε:

Είδα έναν που την έδωσε και λέω αυτός θα είναι... :lol:
χαχαχα...την περασμενη βδομαδα εγω ημουν χθες ηταν ο φιλος μ ... :lol: :lol: :lol: 4/4 εχω και παμε για 7/7 την επομενη βδομαδα ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

KeepNoting έγραψε: 4/4 εχω και παμε για 7/7 την επομενη βδομαδα ! :lol: :lol:
Χαχαχα σε κερνάει ο Νότης;; Καλά ρε συ Keep δεν βαρέθηκες; Όλο τα ίδια τραγούδια λέει έτσι κι αλλιώς. Μπράβο σου πάντως! :thumbup:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

jdarmody έγραψε:
Χαχαχα σε κερνάει ο Νότης;; Καλά ρε συ Keep δεν βαρέθηκες; Όλο τα ίδια τραγούδια λέει έτσι κι αλλιώς. Μπράβο σου πάντως! :thumbup:

Προτιμω να χαλαω η 30 (μπαρ χ2) η 40(μπαρ + τραπεζι) την βδομαδα παρα να βγαινω καθε μερα για καφε που εδω στα μερη μου εχει 4.5 ευρω ....
Άβαταρ μέλους
jdarmody

KeepNoting έγραψε:
jdarmody έγραψε:

Προτιμω να χαλαω η 30 (μπαρ χ2) η 40(μπαρ + τραπεζι) την βδομαδα παρα να βγαινω καθε μερα για καφε που εδω στα μερη μου εχει 4.5 ευρω ....
Καλά δεν ήθελα να εστιάσω στο οικονομικό. Απλά έχεις γράψει μεγάλο σερί από πέρυσι και συνεχίζεις, ενώ ουσιαστικά και φέτος το πρόγραμμα είναι το ίδιο με πέρυσι!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Κατάντια εγώ. Πρώτα θα πάνε οι δικοί μου Fantasia και μετά εγώ. Ξεφτυλίστηκα φέτος... :cry2: :tourta: :fryingpan:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Κατάντια εγώ. Πρώτα θα πάνε οι δικοί μου Fantasia και μετά εγώ. Ξεφτυλίστηκα φέτος... :cry2: :tourta: :fryingpan:
:lol: :lol: Μεγάλη ήττα αυτό!! Εμένα το σερί μου είναι 4 φορές..Μας γλεντάει όλους ο Keepnoting!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ο KeepNoting πρέπει να χει και καρέκλα δική του στο Fantasia, με τυπωμένο το όνομα του. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

ilias16 έγραψε:

Ορίστε και η λίστα με όσα είπε:Πρώτη φορά,Είσαι ένα πιστόλι,Δεύτερα χέρια,Θέλω να την κάνω,Ο αετός,Δεν σε χρειάζομαι,Μια ματιά σου μόνο φτάνει,Νταβατζής,Με φόντο το μνημείο,Γύφτισσα μέρα,Θέλω να σε ξαναδώ,Χαράματα,Ένα γράμμα,Ξυπνάτε ρε,Μήπως είμαι τρελός,Παράλληλα,Αγάπη τι δύσκολο πράγμα,Μετανιώνω,Άκου βρε φίλε,Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου,Το φινάλε της καρδιάς,Δεν έχει μάθει ν'αγαπάει,Δίνει τα φιλιά,Ταξιδεψέ με,Γεννέθλια,Όλα τα σ'αγαπώ,Πάλι,Το ομορφότερο ψέμα,Χάρε να ήσουν άνθρωπος,Ήλιος θεός,Άκου φίλε,Δεν υπάρχεις,Ένα τσιγγανάκι είπε,Ήταν τρελός,Αν θα σε χάσω,Δεν μου αρκεί,Δεν υπολόγισες καλά,Δώσε ένα τέλος,Κερασμένα,Εγώ,Καλέ μου άγγελε,Μα εγώ είμαι έλληνας,Μια μικρή μαυροφορούσα,Πέτα ψηλά,Πως γίνεται αυτό,Τέρμα το ράδιο,Why,Με τελείωσες.
Μου φαίνεται έκανε μεγαλύτερο πρόγραμμα από τη πρεμιέρα..Βέβαια οι προσθήκες είναι κοινωικά και ο μισός δίκσος από αυτοτελείς :tourta: ..Αλήθεια ρε Νότη κερασμένα,δε υπολόγισες, δε μου αρκεί όλα μαζί τα λέει όποτε τα πει..Μάλλον όταν μπένει στο δίσκο να διαβάσει κανά στίχο τα βρίσκει εύκαιρα και τα λέει όλα..Δε ξέρω τι είναι προτιμότερο βέβαια να τραγουδάει 20-30 λεπτά λιγότερο και να φεύγεις και να λες ήθελα λίγο παραπάνω ή να ακους παραπάνω και οι περισσότεροι να βαριούνται..Γιατί κακά τα ψέματα μη Νοτικός θα είχε αρκετές στιγμές που θα είχε άγνωστα σε αυτά που ανέφερες..Στα θετικά ότι καθιερώνει βλέπω το δεύτερα χέρια κάτι που έπρεπε να 'ήταν αυτονοήτο ακόμα θυμάμαι το μαγαζί να γκρεμίζεται στη πρεμίερα με αυτό και το για σενάνε φοβάμαι..Νομίζω αυτά τα 2 κ το σώμα μου πρέπει να έχουν θέση ανάλογη με το δίνει τα φιλια, παράλληλα κλπ δηλαδή απαραίτητα σε κάθε εμφάνιση..Τέλος αν μπορείς μια διευκρίνηση τα κοινωνικά τα είπε μαζεμένα, είπε και στο πρώτο πως έγινε η κατανομή?(επίσης μάλλον ξέχασες το να σταθώ στα πόδια μου εκτός αν άλλαξε εισαγωγή στο δεύτερο)..
YΓ:Στα σόσιαλ βλέπω πάντως αρκετό κόσμο (γνωστούς μου)που δε περιμένα να βρίσκονται εκεί..Να έχει παίξει ρόλο τα τραγικά άρθρα του Λεμπιδάκη,που πάντως είναι διαφήμιση??Ισως καλύτερη διαφήμιση είναι βέβαια το ίδιο το πρόγραμμα γιατί νομίζω οταν πάει κάποιος και μεταφέρει ότι μιάμιση ώρα πρώτο πρόγραμμα όλα ερωτικά,καμιά παρέμβαση για πολιτικά κλπ ε δε θέλει πολύ να το ψήσει τον άλλο..Άλλωστε το 90% των εντυπώσεων στο πρώτο πρόγραμμα βγένει..Μετά θες ότι είναι αργά,θες το ποτό,θες ότι κάπιοι βαριούνται το πολύ ξενύχτι και φεύγουν,πολλοί λίγοι δίνουν σημασία στο πρόγραμμα.. να πας εκεινή την ώρα για τα χορευτικά του Νότη δύσκολο οπότε αν σου πετάξει και 5-6 κοινωνικά στην αρχή και στο τέλος δεν θα χαλάσει η εικόνα..Αντίθετα αν σου ξεκνήσει 1.30 ώρα μέχρι τις 2 και που είναι οι καλύτερες ώρες και σε ρίξει μετά δε σε ανεβάζει τίποτα..Όσους ύμνους και να σου πει το πολύ κόσμο τον έχασε..Ξέρω από παρέα μου που είχε ξενερώσει με το πρώτο πρόγραμμα και ενώ στο δεύτερο μετά τα χορευτικά είπε κανά 10αρία ύμνους μαζεμένους μου λέγαν τα χειρότερα...τύπου αν ήταν να ερχόμαστε για μισή ωρά στις 5 άστο καλύτερα κλπ...Σωτήρια η έναρξη με γύφτισα μέρα :fool:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συμφωνώ με bebest. Πάντως γενικότερα το δεύτερο του πρόγραμμα θέλει δουλειά. Πέρα από τα κοινωνικά που έχει φέτος, εγώ δεν έβλεπα να γίνεται και ιδιαίτερος χαμός με τα χορευτικά που λέει, τα γνωστά δηλαδή Μια ματιά σου μόνο φτάνει, Παπαρούνα, Μαύρα μάτια, Γύρνα, Με τελείωσες κλπ. Θα μπορούσε τουλάχιστον να κάνει μια προγραμματάρα και στο δεύτερο μέρος με τα ζεϊμπέκικα του και να γίνεται χαμός. Μα εσύ με καις, Να ξαναρθείς, Δεν πόνεσα κλπ. Όσο για τα σχόλια, κακά τα ψέματα, αν ο άλλος δεν είναι φουλ νοτικός, σπάνια θα γουστάρει 100%. Δεν είναι μόνο τα κοινωνικά, είναι κι ότι όλο το πρόγραμμα στηρίζεται σε κομμάτια του Νότη, οπότε αν δεν τρελαίνεσαι, κάποια στιγμή θα βαρεθείς έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

jdarmody έγραψε:
KeepNoting έγραψε:
jdarmody έγραψε:

Καλά δεν ήθελα να εστιάσω στο οικονομικό. Απλά έχεις γράψει μεγάλο σερί από πέρυσι και συνεχίζεις, ενώ ουσιαστικά και φέτος το πρόγραμμα είναι το ίδιο με πέρυσι!

Αν κατι που θα με αναγκασει να μην παω θα ειναι το οικονομικο...γιατι στην ουσια μονο εκει στην καψουρα ξεσπαω...αν καθομαι και τα ΠΣ μεσα...θα παλαβωσω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Κατάντια εγώ. Πρώτα θα πάνε οι δικοί μου Fantasia και μετά εγώ. Ξεφτυλίστηκα φέτος... :cry2: :tourta: :fryingpan:
:lol: :lol: Μεγάλη ήττα αυτό!! Εμένα το σερί μου είναι 4 φορές..Μας γλεντάει όλους ο Keepnoting!
hahahah :lol: :lol: :lol: αν παρω κ το περσυνο σερι ειναι καπου στις 37-38 φορες...χαχαχα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Σωστός ο KeepNoting,λίγο συντηρητικά να το πάει κάποιος άνετα βγαίνει.Εγώ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα την καθιερώσω.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Keepnoting εδω ειναι το πρηγουμενο σαββατο που διαβαζει ο Νοτης το σημειωμα σου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Το οικονομικό είναι δευτερεύον υπό την έννοια ότι άμα κάνεις τα κουμάντα σου βγαίνεις οκ. Εξάλλου, αν κυκλοφορήσεις γενικά Παρασκευή-Σάββατο πάλι τα ίδια θα χαλάσεις πάνω κάτω. Το θέμα είναι να έχεις νοτική παρέα, να βρίσκεις άτομα να γουστάρουν όντως να έρθουν.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

ilias16 έγραψε:Σωστός ο KeepNoting,λίγο συντηρητικά να το πάει κάποιος άνετα βγαίνει.Εγώ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα την καθιερώσω.

Ρε συ..πολλοι με λενε κολλημενο....αλλα αυτοι π πανε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για καφε, 4.5 ευρω + τσιγαρα δεν ειναι κολλημενοι; ο καθενας οπου του αρεσει .... ειναι γυρω στα 50 ευρω την βδομαδα για τα αλανια της πλατειας και του καφε....Θελω γνωμες ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

makis celica έγραψε: Keepnoting εδω ειναι το πρηγουμενο σαββατο που διαβαζει ο Νοτης το σημειωμα σου :lol: :lol:
ωπ...σωστα! Να μαι...εγινα Famous! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

jdarmody έγραψε:Το οικονομικό είναι δευτερεύον υπό την έννοια ότι άμα κάνεις τα κουμάντα σου βγαίνεις οκ. Εξάλλου, αν κυκλοφορήσεις γενικά Παρασκευή-Σάββατο πάλι τα ίδια θα χαλάσεις πάνω κάτω. Το θέμα είναι να έχεις νοτική παρέα, να βρίσκεις άτομα να γουστάρουν όντως να έρθουν.

Περσυ απ τις 32 φορες...οι μισες +++ ηταν μονος μου... :smile:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Nαι όντως συμφωνώ δε είναι τα χρήματα το θέμα.. χωρίς να περισσεύουν κιολάς τα λεφτά από κανένα με μια σχετική οικονομία βγένει να πας, το θέμα είναι να υπάρχει Νοτική παρέα εχώ ορκιστεί να μη κουβαλάω το κάθε άκυρο και μετά να πρέπει να απολογηθώ γιατί δεν είπε αυτό γιατί δε είπε το άλλο.. :lol:
Απάντηση