Πραγματικά όμως, ακριβώς το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Κάθεσαι και εξηγείς μετά ότι ο άλλος έχει 300 τραγούδια τι να πρωτοπεί. Το καλύτερο είναι να μαζευτεί αντροπαρέα που να γουστάρουν όλοι Νότη, εκεί περνάς τέλεια.bebest έγραψε:Nαι όντως συμφωνώ δε είναι τα χρήματα το θέμα.. χωρίς να περισσεύουν κιολάς τα λεφτά από κανένα με μια σχετική οικονομία βγένει να πας, το θέμα είναι να υπάρχει Νοτική παρέα εχώ ορκιστεί να μη κουβαλάω το κάθε άκυρο και μετά να πρέπει να απολογηθώ γιατί δεν είπε αυτό γιατί δε είπε το άλλο..
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Είσαι ήρωας! Χαχαχα! Εγώ έχω χάσει λίγο τον ενθουσιασμό που είχα παλιότερα, γι' αυτό μου έκανε εντύπωση που πας τόσο πολύ τα τελευταία ''άγονα'' σχετικά χρόνια του Νότη.KeepNoting έγραψε:jdarmody έγραψε:Το οικονομικό είναι δευτερεύον υπό την έννοια ότι άμα κάνεις τα κουμάντα σου βγαίνεις οκ. Εξάλλου, αν κυκλοφορήσεις γενικά Παρασκευή-Σάββατο πάλι τα ίδια θα χαλάσεις πάνω κάτω. Το θέμα είναι να έχεις νοτική παρέα, να βρίσκεις άτομα να γουστάρουν όντως να έρθουν.
Περσυ απ τις 32 φορες...οι μισες +++ ηταν μονος μου...
Καλά τα λες,τα ίδια ακούω και'γω απο πολλούς.Λες και ζητάμε δανεικά για να πάμε στον κοντό.Άσε που αυτός που πάει για καφέ κάθε μέρα σίγουρα έχει έξοδο και Π/Σ βράδυ.Συνεπώς μεγαλώνει κι άλλο το μπάτζετ του...Εγώ πάντως δεν πάω διήμερα κυρίως λόγω δουλειάς και έπειτα μου είναι δύσκολο να βρω παρέα 2η μέρα.KeepNoting έγραψε:ilias16 έγραψε:Σωστός ο KeepNoting,λίγο συντηρητικά να το πάει κάποιος άνετα βγαίνει.Εγώ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα την καθιερώσω.
Ρε συ..πολλοι με λενε κολλημενο....αλλα αυτοι π πανε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για καφε, 4.5 ευρω + τσιγαρα δεν ειναι κολλημενοι; ο καθενας οπου του αρεσει .... ειναι γυρω στα 50 ευρω την βδομαδα για τα αλανια της πλατειας και του καφε....Θελω γνωμες !![]()
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Η "καλύτερη περίοδος" ήταν το δεύτερο μισό της σεζόν 2012/13 στην Ιερά Οδό. Πήγαινες για ποτό και βρισκόσουν σε τραπέζι πληρώνοντας μόνο το ποτό στο μπαρ. Για ευνόητους λόγους...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
Scorpion86 έγραψε:Η "καλύτερη περίοδος" ήταν το δεύτερο μισό της σεζόν 2012/13 στην Ιερά Οδό. Πήγαινες για ποτό και βρισκόσουν σε τραπέζι πληρώνοντας μόνο το ποτό στο μπαρ. Για ευνόητους λόγους...
περσυ ολη την σαιζον ετσι την εβγαλα οταν πηγαινα μονος η μερα 1-2 ατομα ακομα για ποτο στο φωταεριο...σε τραπεζι μας εβαζαν

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Επειδή και μένα συνήθως ή παρέα είναι το πρόβλημα δεν οργανωνομαστε λέω εγώ να χουμε το τραπεζάκι μας στη φαντασία και να πηγαίνουμε όσοι μπορούμε κάθε βδομάδα...;
- KeepNoting
Κατι ακυρο παιδια, του εχει παει κανεις αλλος καποιου ειδους πανο,με στοιχο η με κατι αλλο πανω γραμμενο;

- Scorpion86
Μόνο να μην το πάρει ο Νότης και τον τρέχει στα δικαστήρια ο Αντωνάκης χαχαχαχαχαScorpion86 έγραψε:https://www.facebook.com/moukidis/video ... =2&theater
Δεν θυμίζει το "Μην ξαναρθείς" του Ρέμου?
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Δεν θα το έλεγα. Δε νομίζω πάντως να ταιριάζει σε Νότη το συγκεκριμένο.Scorpion86 έγραψε:https://www.facebook.com/moukidis/video ... =2&theater
Δεν θυμίζει το "Μην ξαναρθείς" του Ρέμου?
Άσχετο αλλά μου φαίνεται ότι έχει αδυνατίσει φέτος ο Νότης.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- KeepNoting
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους ! :)
- Scorpion86
Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους.
- makis celica
Χρονια Πολλα Παλιοπαιδα
Χρόνια πολλά μάγκες!!!Καλές γιορτές σε όλους
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια πολλά! Άνοιξε ο Νότης χθες;
- Scorpion86
Κανονικά. Πανικός και χθες απ' ότι είδα...jdarmody έγραψε:Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια πολλά! Άνοιξε ο Νότης χθες;
- KeepNoting
Scorpion86 έγραψε:Κανονικά. Πανικός και χθες απ' ότι είδα...jdarmody έγραψε:Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια πολλά! Άνοιξε ο Νότης χθες;
Καλα Χριστουγεννα...
Που το ειδες Scorpion???